Tomb Raider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I want to be a mighty pirate ever!
Azt is kb. a játék utolsó harmadában vettem észre hogy waypointokkal lehet a tárgyakat kutatni, addig anélkül találtam meg őket. Hát néha eltartott egy darabig... 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nyilván az alap gond 2010 óta mindenki az akció játékos tömegekre utazik. Ennek mesterfoka a Diablo és a skyrim. Végtelen buta játékok, nulla történettel, nulla karakterekkel, de veszik mint a cukrot.
Sokkal rosszabbra számítottam mikor olvastam, újragondolják a Tomb Raidert. Nyilván nem a hőskorhoz hasonló nehézségű fejtörők vannak benne de az underworld szintjét bőven eléri. Szóval kellemes csalódás, a sok akció mellé ami nekem felesleges volt de megértem mert kell az eladáshoz. Remek mellékpályákat tettek bele, direkt nem fővonalra, hogy a hős akciójátékosoknak még ezek a kis nehézségű fejtörők se legyenek probléma. Szóval szerintem ez egy számomra is elfogadható középút. Amúgy ha elakadtál volt egy gomb ami mutatta merre kell keresni. Persze ezt minél ritkábban kell használni 😊 Valóban nagy térben én is használtam iránytűnek bár általában arccal arra állt az átvezetők után amerre menni kell. Szóval várom a következő részt. Remélem lejjebb nem adják és akkor megéri megvenni nekem is.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.10. 15:28:22
Eleve az is elég homályos, hogy egyes emberek gondolatai és jegyzetei hogyan kerülnek oda, ahova. Félreértés ne essék, hangulatos, de ilyen furcsa és nem reális megoldások nincsenek a TLoU-ban. Örök szívfájdalmam, hogy azt a szemetek nem hozták ki PC-re...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vannak nagy ugrások benne nem vitatom. Nem lett kibontva teljesen az átalakulása de azért jól megcsinálták egy nem valós személyhez képest szuper modon 😊. Kár realisztikusabb művekhez hasonlítani. Ez még mindig egy kalandjáték pár logikai elemmel amik nekem nagyon bejöttek. Nem tudom mennyire néztél szét a szigeten mennyire csak a fősztorit követted.
Ami nálam hibapont volt az a felesleges fejlesztés vagy ha már csináltak valamit akkor az ténylegesen értelmes legyen ez csak plusz animációkat adott hozzá. De egy akció játékosnak ez is elég. Nyilván a fejlődés, magasabb grafikai színvonal, magasabb bekerülési költség miatt szélesebb rétegeket kell bevonni a vásárlók körébe. Ez a cég megtalálta a középutat. Erre ma kevesen képesek se a Beth, se az EA se a Blizzard nem képes rá.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.10. 15:13:29
Azon felül az egész játék egész vicces logikátlanásoggal van tele. Olyan helyeken, ahol the hátraszltón kézenállva perem szélén lóvga jutsz át, ott más szereplő hogyan ment előre a történetbe? Pl. Mattias testvér a szamurájhegyeken hogyan jutott túl? Hát a srác, aki a hajón meghalt? Stb...
A TLoU sem hibátlan, de ekkora ordíto dolgok nem voltak benne, sokkal, sokkal koherensebb cucc minden szempontból.
Grafikailag valami eszméletlenül bejött, pedig én nem vagyok poligonhuszár. A lentebb linkelt PS4-es szintet erőlködés nélkül hozza a PC és úgy, hogy meg sem izzasztotta ultra felbontáson.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.09. 16:05:13
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.09. 13:59:24
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.11.09. 02:20:36

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tomb Raider játékok
10/10 a csaj! <#idiota>#idiota>
Összességében fasza játék volt, de pár dolog nem igazán tetszett.
Grafika, a legtöbb helyen átlagon felüli, máshol már - már film szerû, helyenként viszont elég átlagos.
Maga a történet és a pályák valahogy nem feküdtek igazán, a TR -nél én mindig különbözõ földrészeken, eltérõ helyeken való csapatást gondolom, ez a szigetes dolgot zártnak éreztem.
A fegyverek az íj kivételével nem váltották be a reményeket, hiányzott a régi több fajta fegyver lehetõség.
Nagyon kevés ellen van, szinte ua. találkoztam egész játékidõ alatt, és igazi Boss fight -ok se voltak.
Fejlõdés rendszer és a loot -lás,...hm, nem is tudom tulajdonképpen majdnem, hogy haszontalan volt :/
Viszont ahogy az elején is írtam elég jól összerakták. A játék többi része fõleg a desing elég fasza.
7/10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
A már felfedezett ereklyéket, sírokat, stb. miért mutatja továbbra is a térképem? van, hogy ugyanarra a helyre megyek vissza :/ nem lehet átállítani?
A directx-et csak az itt belinkelt reg-ekkel lehet váltani? játékon belül nem?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😄DD
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo