5366
Tomb Raider
  • lucifer9393
    Elvileg holnap lesz update az oldalon. Ha nem én, vki majd biztos berakja ide is a cikket.
  • McAwesome
    Szuper. :(
  • TBTPumpa
    Ha a GameInformer oldal nem jönne be, az azért van, mert Magyarországról le van tiltva.
  • TBTPumpa

Majd meglátjuk mit jelentenek be az E3-on.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.03. 20:22:31
  • McAwesome
    Internal Server Error

De úgy látom az egész oldal le van döglve.
  • Fpocok
    Semmi köze az eredeti tombb raiderhez. Ha nem hívnák így a játékot és a karaktert, SENKI NEM TUDNÁ, HOGY EZ TR JÁTÉK. SENKI.
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.02.03. 20:11:34
  • lucifer9393
    Rise of the Tomb Raider Gaeinformer cover várható a napokban! Íme egy kis ízelítő:

Link a cikk előzetéséhez: Rise of the Tomb Raider
  • ratgab
    Lassan Pocok teljesen hitelét veszti a szememben....
  • Fidolorous
    :D Osztom véleményed, tragédia volt ez a játék számomra is.
  • McAwesome
    Hogyan sikerült megoldani?
  • MerlinW
    Azt mondod nem jó játék? Ilyet sem nagyon hallottam még.
  • Fpocok
    Már amennyire szórakozni lehet rajta. Inkább sírni.
  • ratgab
    Nagyon szivesen! Használd egészséggel az új kártyát, és jó szórakozást a Tomb Raiderhez!
  • McAwesome
    Működik, köszönöm. :)
  • ratgab
    Hát akkor ottan lesz a bibi komám :-)

Szépen takarítsd le az nvidia vga drivert...lehet nem árt az amd vga drivert is, aztán nyomj egy rebootot és mehet a legújabb amd driver...úgy már biztos jó lesz.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.02.02. 20:33:53
  • McAwesome
    Szégyenlem, de nem. :(
  • ratgab
    És a régi nvidia drivert ugye letörölted az új driver telepítése előtt...
  • McAwesome
    Nvidia GeForce GTS 250-et, R9 270-re cseréltem.
    Amit adtak hozzá DVD-t, arról mindent felraktam.
    Eddig GTA4-et probáltam, az tökéletesen fut.
  • Fpocok
    Milyet milyenre?
    Próbáltad újrarakni a driverét? Más játék megy? Nem lehet, hogy az integráltat látja?
  • McAwesome
    Sziasztok.

Most cseréltem le a gépemben a videó kártyámat, s mikor megpróbálom elindítani a játékot, ezt dobja fel:

Ez most mi?
    Utoljára szerkesztette: McAwesome, 2015.02.02. 20:16:27
  • PanzerWolf
    Közben sikerült megoldanom.
  • PanzerWolf
    Sziasztok!
    Olyan bajom lenne,hogy a magyarítás nem megy fel."Az objektumhivatkozás nincsen beállítva semmilyen objektumpéldányra."
    Van ötlet?
  • grebber
    Nekem oly mindegy be van tárazva az xbox 360 arra is jön szóval ha nem jön pc-re nem esek hanyatt De úgyis jön.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.29. 18:39:03
  • TBTPumpa
    Maximum PC-re fog jönni. PS konzolokra biztos nem fogja kiadni a Microsoft. Hisz az Uncharted-et sem adják ki Xbox konzolokra. Microsoft pedig eleve az Uncsi ellen akarja küldeni Larát.
    Persze azon sem lepődnék meg, ha ugyanúgy "megkapnánk" ezt is, mint az Underworld DLC-it.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.29. 13:20:00
  • grebber
    Tökmindegy jön másra is ez a lényeg.
  • MerlinW
    Addig lesz exkluzív amíg le nem jár a szerződésben írt időszak. Pénztől függetlenül. Főleg, hogy MS-nek nem érdeke hogy lejárjon, CD-nek meg nincs beleszólása amíg szerződés köti őket.
  • grebber
    Úgyis jön majd mindenre meglátod te is!
  • sparrow35
    A Microsoft bőven tudja őket kárpótolni, úgyhogy erre nem vennék mérget. Utálom hogy léteznek exkluzív játékok, de úgyis a pénz beszél és ha a Micro. eleget csenget ugyan az lesz mint a Halo fejlesztőivel. Most vették meg a Minecraftot, szerencse hogy nem korábban...
  • IMYke2.0.0.0
    Timed Exclusive.
  • grebber
    Addig lesz xbox exklúziv amíg belátják kevés lesz a zseton és jön majd kb mindenre. Szóval emiatt ne rohanjon konzolt venni senki.
  • sparrow35
    Ha nincs konzolod nem tudod megvenni a következőt, mert xbox exkluzív lesz.
  • fatmax
    sziasztok ! A sztori szál befejezése után visszamennék még pár dolgot összegyűjteni. A záró képernyőn ezt ki is írta a program, hogy a folytatás gombra kattintva megtehetem. A probléma az, hogy a sziklatemplom táborába rak vissza, onnan viszont nincs gyors utazás , tehát max az utolsó pályarészt játszhatnám újra. Hogy tudok vissza jutni egy olyan helyre ahol tudom használni a táborok közötti gyors utazást ?
  • Molnibalage
    Én sem, csak longplay-t néztem meg. Emiatt próbáltam ki a TR-t, mert egyszerűen tetszett a műfaj. Az első TR-rel játszottam még néhány órát, de az nem fogott meg. Ezen kívül csak ezzel az újjal toltam.

Azt is kb. a játék utolsó harmadában vettem észre hogy waypointokkal lehet a tárgyakat kutatni, addig anélkül találtam meg őket. Hát néha eltartott egy darabig... :)
  • Although
    Nem játszottam vele, nincs konzolom és nem is lesz. :)
    Nyilván az alap gond 2010 óta mindenki az akció játékos tömegekre utazik. Ennek mesterfoka a Diablo és a skyrim. Végtelen buta játékok, nulla történettel, nulla karakterekkel, de veszik mint a cukrot.
    Sokkal rosszabbra számítottam mikor olvastam, újragondolják a Tomb Raidert. Nyilván nem a hőskorhoz hasonló nehézségű fejtörők vannak benne de az underworld szintjét bőven eléri. Szóval kellemes csalódás, a sok akció mellé ami nekem felesleges volt de megértem mert kell az eladáshoz. Remek mellékpályákat tettek bele, direkt nem fővonalra, hogy a hős akciójátékosoknak még ezek a kis nehézségű fejtörők se legyenek probléma. Szóval szerintem ez egy számomra is elfogadható középút. Amúgy ha elakadtál volt egy gomb ami mutatta merre kell keresni. Persze ezt minél ritkábban kell használni :) Valóban nagy térben én is használtam iránytűnek bár általában arccal arra állt az átvezetők után amerre menni kell. Szóval várom a következő részt. Remélem lejjebb nem adják és akkor megéri megvenni nekem is.

Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.10. 15:28:22
  • Molnibalage
    95 vagy 96 százalékos szinten toltam végig, alig pár helyszínen nem kerestem meg az utolsó két sorhoz tartozó extrát miután az első pályán szitne a semmiért szivattam szét magam a lógó izék szétlövésével. A bódévárosnál azt sem tudtam, hogy "a laid to rest"-nél mit kellett volna csinálni. Egy titkos tombot csak a végigjátszás után leírásban néztem meg, hogy hol volt, mert elfelejtettem visszamenni a bódévárosba a szentélybe.

Eleve az is elég homályos, hogy egyes emberek gondolatai és jegyzetei hogyan kerülnek oda, ahova. Félreértés ne essék, hangulatos, de ilyen furcsa és nem reális megoldások nincsenek a TLoU-ban. Örök szívfájdalmam, hogy azt a szemetek nem hozták ki PC-re...
  • Although
    Tomb raider egy képzeletbeli nőszemély, aki ilyen. :) Az első osztályú kivitelezés meg igaz, mert adott előanyagból készült újragondolás. Ami nem szakad el az előzményektől de mégis modern köntös. Nekem tetszett a sztorija. Jobb mint ami filmeket csináltak belőle.
    Vannak nagy ugrások benne nem vitatom. Nem lett kibontva teljesen az átalakulása de azért jól megcsinálták egy nem valós személyhez képest szuper modon :). Kár realisztikusabb művekhez hasonlítani. Ez még mindig egy kalandjáték pár logikai elemmel amik nekem nagyon bejöttek. Nem tudom mennyire néztél szét a szigeten mennyire csak a fősztorit követted.
    Ami nálam hibapont volt az a felesleges fejlesztés vagy ha már csináltak valamit akkor az ténylegesen értelmes legyen ez csak plusz animációkat adott hozzá. De egy akció játékosnak ez is elég. Nyilván a fejlődés, magasabb grafikai színvonal, magasabb bekerülési költség miatt szélesebb rétegeket kell bevonni a vásárlók körébe. Ez a cég megtalálta a középutat. Erre ma kevesen képesek se a Beth, se az EA se a Blizzard nem képes rá.

Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.10. 15:13:29
  • Molnibalage
    Hát elsőosztályúnak azért nem nevezném. A kis szende Lara gyakorlatialg átmenet nélkül válik akrobatává és gyilkológéppé... A TLoU azért nem egészen ilyen szintű és egyik szereplőből sem válik olyan akrobatává, ami a világon nincs. A sztori is egész sablonos. Félreértés ne essék, mint egy túlzó akciófilm jó, de közelében nincs a fent említett no1. alkotáshoz, de sok más RPG-hez sem sztori oldalon.

Azon felül az egész játék egész vicces logikátlanásoggal van tele. Olyan helyeken, ahol the hátraszltón kézenállva perem szélén lóvga jutsz át, ott más szereplő hogyan ment előre a történetbe? Pl. Mattias testvér a szamurájhegyeken hogyan jutott túl? Hát a srác, aki a hajón meghalt? Stb...

A TLoU sem hibátlan, de ekkora ordíto dolgok nem voltak benne, sokkal, sokkal koherensebb cucc minden szempontból.
  • Although
    Az egész az. A kis fejtörős részek is jók lettek habár zöme nem közvetlenül kapcsolódik a fősztorihoz. De így aki nem akart vele szenvedni az nem kellett szenvedjen vele. Nagyon jó a sztori, elsőosztályú. Úgyhogy jelenleg nekem a Creativ Assembly és ez a cég a kevés kedvencem közé tartozik, az Obsidian mellett.
  • Molnibalage
    A pályatervezés viszont nekem tetszett, legalább két helyen. A hegyi falu és a bódéváros eszméletlenül bejött.
  • Molnibalage
    A fejődési rendszer térnyleg érdekes, mert a karakter gyakorlatialg kimaxolható, csak az a kérdés, hogy mit mikor kapsz meg. A The Last of Us-nál ehhez képest a töredékét tanulhatod meg a skilleknek és a longplayek alapján nincs lőszerbőség sem. Itt normal szinten fürödtem a munícióban, soha nem volt hiány semmiből, pedig nem vagyok egy jó céllövész. A végén, amikor a szamurájok támadtak hullámokban annyi lőszer volt, hogy 5-ször annyi ellenfélhez is elég lett volna...