5366
Tomb Raider
  • fery02
    Na kíváncsi leszek erre a magyarítás témára, hogy nálam lesz-e gond telepítéssel.
    Látom sokatoknak van baja vele.
  • fery02
    Ez ilyen.
    Nem mellesleg jól teszik. :)
  • uscGhost
    Nem találja a játékot, még ha kézileg meg is adom neki a helyét pedig eredeti a játékom. Valami ötlet, hogy tudnám feltelepíteni?
  • lucifer9393
    Ennyi Nem nyerhetsz mindig :D
  • CroftManor
    Igen, de aki szintén íjat használ, az kapásból le tud szedni onnan, azért nem szoktam oda állni...Mindegy, hát játék. :)
  • lucifer9393
    Állítsd fel a villámhárítót, és állj hozzá közel. Azt hiszem, ott van legfelül egy...
  • drop
    steamesre hogy lehet telepitenni mert nekem nem engedi azt írja nem találja
  • CroftManor
    Ja télleg, a lightfoot skill az, ami hatástalanítja az aknát. :/ Nem jó, hogy van benne ilyen, mert miközben én próbálnám a Beach pályán fentről a magasból leszedni az emberkéket nyillal, addig valaki szépen a hátam mögé osonhat és kinyiffant a csákánnyal xd Volt már rá példa.
  • kjhun
    Elszúrtam a linket.
  • MerlinW
    Kb a háromnegyedénél jársz.
  • MerlinW
    Miért dereferrer-el linkeled?
  • kill3r21
    úgynézki jó a dolog...
  • kill3r21
    rendszerhiba, biztató
  • kjhun
    Magyarítás
  • kill3r21
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Srácok, most voltam a játékban ott hogy elmentem megmenteni harry pottert a hajóra, ami ugye nem sikerült....mennyi van még hátra?
  • lucifer9393
    Van egy olyan perk, ami immunissá tesz ellenük, ha jól emlékszem.
  • CroftManor
    Ha tombos DLC, akkor az single, tehát annak nem lehet köze a multihoz. Én azért nem tudtam játszani mert multis DLC pályát vettem meg és azért nem találtam meccset, miután töröltem, egyből talált.
    Amúgy multiban azért előfordulnak bugok, pl lerakok egy aknát, és nem robban fel ha az ellenség elmegy mellette. Bezzeg ha én megyek el az ellenséges akna mellett, egyből felrobban...
  • Leky
    Vannak a játékhoz házilag készült módok, pl. ruhák, amiket lelkes amatőrök csináltak? Vagy csak a gyáriak léteznek?
  • MerlinW
    Ez aztán k*vára kell:) Lópáncél effektus?:)
  • wesker24
    Hát jah ha Multiplayer DLC-t veszel és fel is van installálva akkor igen !
  • ratgab
    Tombos DLC-t vettem hozzá, meg a 3 singleplayer ruhát! Létezik, hogy ezért nem találtam senkit?
  • fery02
    Egy XP boost-nak örülnék multihoz. :)
  • Evoluti0N
    Jej! Szerintem a szingli dlc tartalmak sajnos csak új ruhákban, esetleg pár sírban fognak kimerülni. Valami történettel is megtöltött, pár órás mókának jobban örülnék.
  • TBTPumpa
    Új ruhás DLC-k jönnek!
  • CroftManor
    Nem lehet, hogy letöltötted hozzá valamelyik DLCt? Mert úgy nekem sem talált, csak miután töröltem.
  • vg
    Jelen pillanatban közel 2000 ember játszik vele(napi átlag 6000), nem hinném, hogy mindenki a történetet nyomja... (link)
  • CroftManor
    Sztem nem szar, csak rá kell érezni a dolgora. Én mostanában csak az íjat használom. Bejön a free for all, meg a team módok közül a rescue.
  • kisfiu87
    Sajnos a Tomb Raider multi része elég szar lett, az meg hogy senkit nem találsz fent csak ráadás :-(
  • Lacee86
    Sose értettem, miért jó így játszani. Olyan, mint ha egy kalitkából néznék kifelé...
  • ratgab
    Létezik, hogy a pc-s multi mára eléggé halott? Tegnap próbáltam menni egy kört, de senkit nem találtam.
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Új javítás érkezett!

New fixes in 742.0:

- Resolved situation in which combat would not spawn the next encounter on Chasm Bridge, halting player progress.
    - Fixed an issue where the block and tackle itself was inaccessible while on the galleon.
    - Improved QTE timing (left/right movement, button mashing) to be more consistent independent of frame-rate.
    - Parachute controls are now more responsive on low frame-rate.
    - Improvements to the 3DVision support, and support for the 3DVision IR device.
    - Support for Eyefinity setups with multiple display-sets. (for example 3x1 + 1 setups).
    - Some small multiplayer improvements.
    - Various improvements to the handling of the last-campsite save.
    - We have decided to remove the Optional Movie download and instead provide links to our YouTube pages containing those same videos.
  • fery02
    Háttérképnek nem utolsó EZ sem!
  • fery02
    De jó egy kép ez!
  • CroftManor
    Egész jó ez a shotgun multiban! Mentem vele egy kört
  • radical
    aktiválatlan steam kulcs nem érdekel valakit 4500ért?
  • B@ldrick
    Igen ott tartok. Tényleg, pedig próbáltam a középső gombot is csak épp a tüzes volt aktív. Köszi.
  • Hoz_Hun
    Amúgy a nyílhegyeket tudod váltogatni (még egyszer a íjjra nyomsz és akkor átváltja a nyíl fejét). De a kötelet valóban nem azzal lövi. Az egy külön gomb.
  • Evoluti0N
    Szerintem nem jó gombot nyomsz. Nem ugyanazzal kell tudtommal a tüzes nyilat kilőni, mint a köteleset. Gamepadon RB a nyilas, RT a tüzes, illetve a sima, ha arra van állítva. Billentyűzeten úgy tudom, hogy az egér középső gombja a köteles.
  • Hoz_Hun
    Pedig ahhoz nem kell csőrlö. Azt ki kell hogy tudd rántani anélkül. Ha egyre gondolunk. Ez az a tomb, ami előtt felkapott egy kötélcsapda és fejjel lefelé lógtál, miközben megtámadtak? Ahoz nem kell csörlő. Az csak a tengerparton lévő sírhoz kell.