5366
Tomb Raider
-
#1109 Szerepelt ő már egy sorozatban teljesen meztelenül is. -
#1108 hát mondjuk nem tudom felénk sok a rossz kurva úgyhogy nem tudom xd -
#1107 Igen, csak ezért nem kell külföldre menni, végig mész az utcán és tucatszám látsz ilyen csajokat. -
#1106 hát tökéletes nem lehet senki,látod bájos kis pofija van győnyörű és a hangja is,de melle nem sok van,ezen kívül azért elég csinos azért:) -
Evoluti0N #1105 Az új Lara mellméretét nem az övéről mintázták. Félreértés ne essék, bájos teremtés (sőt!) és nem (csak) a ciciméret számít. Csak úgy megjegyeztem. -
#1104 Én egy ilyen babának örülnék!
-
#1103 pont az :D -
#1102 New artwork:
-
#1101 mi a szar ez? :DDDD -
Evoluti0N #1100 Én ettől félnék. Biztos nem aludnék vele egy szobában. -
#1099 "Jó a, ha ingyen vót" -
#1098 kb.
Szerintem egy kis "plasztika" után Joker figuraként is árulják. -
#1097 Mint Jokernek a szája :D -
#1096 Ügyes keveréke a gagyinak és a már majdnem jónak :) -
#1095 jó kérdés. Minden esetre ennyit megért, viszont egy fillérrel sem többet :D -
#1094 hát elég igénytelen egy cucc,nem tudom hogyan lehet iyet gyártani:) -
#1093 katt
Am krva fillért nem fizettem érte, vezeték nélküli x360 controllerhez kaptam ajándékba. :) -
#1092 Hibernálni kellett volna... -
#1091 6 évből egy csomó ideig csak hánykolódott a projekt egy ideig úgy festett nem is lesz belőle semmi mert jegelték. -
#1090 Hát ezt csak 2010-ben jelentették be, szóval ennyi időre ennyire tellett tőlük.
Az Alienst 2006-ban jelentették be és valószínűleg kevés volt a fejlesztésre szánt 6 ÉS FÉL ÉV, mert a végeredmény pocsék lett! -
#1089 Hát ezekszerint én se értem... -
#1088 Meggyözöbb mint az alien az biztos de lehetne sokkal jobb is... -
#1087 Csak poénkodik, de a megértéséhez kell némi eredeti játékaink topikos háttér információ. -
#1086 Lol... Csak poén volt! -
#1085 Elnézést, azt hittem ha be van szúrva a videó, akkor meg is nézed, és nem csalódsz ha erről van a téma. -
#1084 hát úgylátszik hogy nem:) -
#1083 Nem érted te ezt :) -
#1082 Mi meglőtték??? Mivan??? Mi izzad a csaj??? Mi esik az eső és vizes lesz a csaj??? Mi??? Elég a bojlerekből! -
#1081 ennyi erővel az is spoiler neked hogy meglövik?ebben mi a spoiler ?:)semmit nem mondott el ami a törénethez kapcsolodna -
#1080 More spoiler PLS! -
#1079 Én Xboxos gombokat láttam.... de lényegtelen, nagyon durva ahgoy felszúrja a dárda vagy cső vagy mi. Jó lesz ez. Szinte sajnáltam őt a gameplay alatt -
#1078 Kit érdekel az arca??? Komolyan egy Tesco-s táska mindent megold!
Legalább a feneke jó lett.
Nem lesz olyan rossz, de annyira jó sem, mint vártam. Hiába, az én minimális igényeimnek sem tudnak már eleget tenni!
Talán valamit dobni fog ezen a grafikán a HD textúra és DX11, de annak ára is lesz! -
#1077 A kamera mozgása elég fura, nem értem miért dobálodik ennyire :S
Az arcát megváltoztatták? Nem sok videot láttam rola és teljesen máshogy nézett ki ezen a videon. -
#1076 hát ez sem jobb :D -
#1075 PlayStation 3-ból van ez a gameplay és egész jó. Gondolom ez már a végleges állapot lehet. Nem értem miért, de a csaj rendkívül sokat káromkodik benne.
Egy bizonyos részen már azt hittem, hogy izzad, de csak esett az eső és azért csillogott a csaj.
Nem lesz ez rossz, de azok a halál animációk brutálisak! -
#1074 Új videó, de spoileres!!! A tavalyi E3-on a Microsoft standon bemutatott Demó végigjátszása!
-
#1073 hát ő minden pénzt megérne:)) -
#1072 ez valami iszonyat igénytelen,ki az a hülye aki ezért fizet pluszba xd -
#1071 Baba pontos meghatározása: Lara Croft figura, mozgatható pontokkal (40 izületi pont!), ~24 cm magasságú, extra elemekkel és kiegészítőkkel
Ki az a "rajongó", aki ilyenre vágyik, de most komolyan?
Én ilyet el nem tudnék képzelni sehol sem!
Inkább csatolták volna a Gyűjtői mellé Camilla Luddington kisasszonyt. Őérte még fizetnék is! -
#1070 Gondolom ilyesmi