Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>Barbra Streisand

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lucifer9393
grebber
Hát igen tegnap néztem worthplayingre is most tették ki.Pedig ezek voltak az elsõ képek 😄

Ezek szerepelnek az #1 kommentbe is!

Next PC upgrade: 2022

lucifer9393
De sajnos nem vadonatújak... 😞

SZilaJMaGGoT
Húúú erre nem is gondoltam! 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Jah és kibaszott várós, ha ezt mind jól megcsinálják! 😄

Prince23
Vagy Alan Wake reinkarnációja 😛

SZilaJMaGGoT
"Ha a korábbi Tomb Raiderek hõse Indiana Jones nõi megfelelõje volt, akkor az új kor Larája inkább Bear Grylls feminista alteregója. " -Ez hatalmas! 😄

Prince23
lucifer9393
már eljöhetne 😛 Nagyon várom... már egy megjelenési dátummal is közelebb lennénk a célhoz...

grebber
Nem kell parázni jönnek majd a képek és videók ha eljön az ideje!

lucifer9393
Amit persze mi is megkaphatnánk 😄

grebber
Vagy kiprobálhatták (bár ezt szerintem hatalmas betûkkel kiirták volna) vagy valami jó kis hossz gameplayt kaptak!

Ez jó kérdés. Mindenesetre nagyon jól hangzik. Remélem, h valóban így lesz, ahogy a cikkben leírja. Ugyanis akkor egy nagyon jó játékot fogunk kapni 😊
Zomil
Én is ezen gondolkodok, h honnan van ilyen pontos leirása a játék elejéröl a cikkironak, mert sehol máshol nem láttam még ilyen pontos leirást 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lucifer9393
Wow, kösz, hogy ezt belinkelted! Egyébként kíváncsi lennék, honnan vettek ilyen gameplay infókat? Ha van videó, mikor osszák már meg a néppel? <#fejvakaras>

grebber

Sadist
Egy játék nem csak sztoriból áll...
Nem tudom vágod-e, hogy a két játék között kerek 10 év telt el. Ez alatt az idõ alatt a technika elég sokat fejlõdött, úgyhogy nulláról kellett újraírniuk az egészet. Ami adott volt, az csak egy sztori, azzal még nem lehet eladni egy játékot, ahhoz sokkal több kell.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lucifer9393
Lehet, hogy nem lesz annyira vészes a játék során, úgyis máshová terelõdik a figyelem értelemszerûen 😄 :d
Ami viszont zavar engem a képek alapján, az a víz: Az unrealban szebb víz volt anno, a kép alapján viszont elég béna.

Jah, erre a képre még az LT/RT gomb nyomkodását is ráartwörkölték. 😊

DanielT
Új játékmechanika, új grafikai stílus, minden új lesz és rá is fér, mert már nemigen volt hova fejleszteni a meglévõ formulát, aminek finoman szólva is hullámzó volt a minõsége.

Zomil
mivel az 1. rész remake-je igy nem volt nehéz összerakni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sadist
Az Anniversary nagyon nem volt az. Azt a részt kiválóan összerakták.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SZilaJMaGGoT
Nem épp a fizikás részére gondolok, hogy milyen szépen száll stb, az inkább mozgás közben látszana. Egyszerûen csúnya, pedig már 6-7 éve nem nagy kunszt szép hajakat produkálni a játékokban... :/

Mellesleg én a beigért Multiplayerre lennék kiváncsi.Vagy az csak a Lara croftban volt? Amit most kiadtak izometrikus ugra-bugra.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ma már ezt nem nehéz megvalósitani.Mafia 2,vagy Just Cause 2,Call of duty Black ops,stb.Hosszú a lista.Mindegyik játékban már élethû modellek vannak,és ezeket csak fokozni lehet.

Zomil
Pedig ezek in-game képek kivéve 1-2-öt(pl. a csákányos már artwork)

Casillas
Szerintem az ilyen szögletes képek aligha artworkök.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

lucifer9393
hát sztem is mit haluzálnak itt artworkrõl 😄

Az elsõ hozzászólás linkjében van néhány kép, ami igencsak ingame képnek néz ki.
MerlinW
Egyik kép sem ingame.. mind "festett" artwork, nem a játék "grafikája". Ez elég nyilvánvaló😊

[merlinw.org]

lucifer9393
Ja, eddig játékban szép hajat ritkán leeht látni. mondjuk Tekken 6-ban Lilinek szépen száll. DOA-s lányoknak is van physics a hajukon, csak ott zsiros csombókokban lóg 😄

SZilaJMaGGoT
A haja viszont elég mûanyag a játék grafijához képest... :S

lucifer9393
Nekem mondjuk az arcával semmi gond nem volt. Kellõen idõsre csinálták (mármint olyan 40-es éveihez képest) kellõen határozott volt, jól leolvasható érzelmekkel. 😊

Attól viszont féltem az elsõ hivatalos képet elnézve a rebootból, hogy szopósabb szájú lesz mint eddig, de aztán megláttam az új képeket, és elöntött a deja vu, hogy bizony nem szabták át teljesen, csak kis ráncfelvarrást végeztek rajta. 😊

Tényleg jól néz ki. És végre emberi arca van Larának, nem olyan babaarca, mint amilyen pl. az Underworld-ben is volt.
Azért a grafikája odavág rendesen.Ezek már lehet hogy élõ szereplõkrõl lettek lemásolva?

Megelõztél!<#hehe><#hehe><#hehe>

SZilaJMaGGoT
Szerintem ha kellõképp újragondolják az egészet, akkor nem lesz nehéz felülmúlni az eredeti sorozatot... 😊 Bocs fanként ez a vélemény gondolom elfogadhatatlan(nem is akarom, hogy te is így gondold), sõt nekem is nagy élmények voltak annak idején ezek a játékok, de ha új lara croft játékot akarnak annak tényleg reboot kell... Annyira meg már megfakultak az emlékeim, hogy a régiektõl elvonatkoztathassak.

Zomil
Nem magát a játékot szidom, hanem a helyzetet, h reboot-olni kell egy olyan történetet amivel semmi gond nem volt

Zomil
Pedig a 4. volt a legjobb rész 😊
Azzal a cliffhanger-el kellett volna bejefezni az volt a tökéletes lezárás 😊

Ezért szerintem egyedül a kiadót lehet hibáztatni.

Voyager5
Szvsz ezt a sorozatot a 2.-nal le kellett volna zarni. Az volt a legjobb, a tobbi nekem mar csak rokabornyuzasnak tunt.
Öhm, akarom mondani: még gameplay-t se láttunk belõle.
Sztem felesleges egy játékot fikázni, ameddig meg se jelent. Sõt! Nem hogy meg se jelent, de még gameplay-t se belõle. <#beka3>
Zomil
Ráadásul a 2. kép ami linkelve van hülyeség, mert azt mondták a fejlesztök, h az eddigiekkel ellentétben nem lesz hivatalos Lara modell, ami ismét egy csodálatos változtatás, eddig minden résznek volt egy hivatalos modellje, de most már az sem lesz...
Kár h csak elbasszák az egész sorozatot, h minél többen vegyék, mert most erre van igény.

Zomil
Ez nem elözmény lesz, teljesen kitörlik az eddigi történetet és egy ujak kezdenek el, reboot-olják a sorozatot...
kapja be a Crystal Dynamics, ahelyett, h nem piszkálnák a történetet, ezt is reboot-olják, mert az a menö...szánalmas...

grebber
Most már végre végig kellene vinni valamelyik elõzõ részt is nekem!

Maxtreme
A második kép már már fotorealisztikus <#idiota>

Aúgy jöhet, várjuk szeretettel <#taps>
Ahogy nézem ez is "az elõzmények" történetvezetésen fog alapulni. De nem baj az.

grebber
Square Enic bejelentett az új Tomb Raider játékát , ami a korábbi találgatásoknak megfelelõen a csinos régésznõ karrierje legelejének történetét vázolja majd elénk.

A kiadó ígérete szerint a Tomb Raiderben mindent elfelejtünk, amit eddig tudtunk Laráról. Látjuk majd a fiatal, tapasztalatlan és átlagos lányt, aki rájön; meddig kell elmennie, hogy életben maradjon. A komplett leleplezésre a GameInformer megjelenéséig várnunk kell, de bejönni látszó találgatásainkat érdemes lesz addig átfutni párszor. A fejlesztést a témában már járatos Crystal Dynamics végzi, a játék címe pedig minden sorszám vagy toldalék nélkül egyszerûen Tomb Raider.

info: Gamestar

Képek