Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Király!!😄

Szerdán lessz Gameplay

http://games.ign.com/articles/117/1172302p1.html

lucifer9393
Énis, remélem igaz a hír. az E3-ra ki kéne nekik vinni.

A játékmenetre iszonyat kíváncsi vagyok.😊

lucifer9393
Hát ajánlom, hogy jó legyen 😄 Bár eddig mind az volt... Az a rémisztõ benne, hogy kb. egyetemista gólyaként fogom nyomatni 😄 😄 Viszont, akkor ha még mindig X360-ra fejlesztenek (vagyis több mnit egy év múlvára), messze még az újabb geenráció.<#taps>

Jövõhéten kapunk játékmenetet állítólag.

Ez viszont igaz!😄

MerlinW
A jó munka idõbe telik😊

[merlinw.org]

Nemár, olyan sokáig húzzák?😞

lucifer9393
2012 Fall- trailer legvége.

Egyébként brutál jó a Trailer.😄

December 13.-a körûl várható a megjelenés. Még sok idõ van addig.

lucifer9393
Engem az sem érdekel, ha fele ilyen gyönyörû is lesz, akkor is várom!!! Csak jöjjön már!

Prince23
is-is. Túlélõ játék lesz inkább

Kétségtelen nagyon jól néz ki az intro. Ez kalandjáték egyébként?

Prince23
Ez a CG videó amúgy. a játék nem lesz ilyen gyönyörû. csak a maga nemében 😊

Eszméletlen a videó!!! Ha igy fog kinézni a játékban is,akkor bõvítenem kell a gépet

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lucifer9393
egyet értek mindennel, veled is, csak a 2012vel nem... en azthittem már játszhatom a karácsonyfa alatt 😞

Prince23
Várható volt, h a nagy hajrában kezdik majd el árusítani.

ez a trailer viszont nekem marhára tetszik 😊

azt meg letojom, hogy teljesen más irányba viszi a Square Enix a gamet. Csak jól fog elsülni...

ja és remélem, ahol hajótörést szenvedtek, az nem Bermuda...

lucifer9393
Én végigizgultam az egészet, a sírás határán voltam. Gyönyörûen összehozták, édes érzéki hang, tökéletes megjelenés (mondjuk az iPhone-t nm értem... elvileg multban kéne játszódnia) EPIC volt az egész!!!!

De MI AZ HOGY 2012 FALL???? HÁt addig megõrülünk!!!!!!!

grebber
Ha a game csak negyed annyira lesz hangulatos mint a Trailer már akkor egy kurva jó game-et fogunk kapni!

Next PC upgrade: 2022

Itt az elõzetes
Tomb Raider "Turning Point" Debut Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=RN7_8Yholm4

lucifer9393
100 % h. vmi renderelt vmi lesz...
de LESZ !: D

grebber
Jõvõhéten jön az elsõ trailer!

Szinte biztos vagyok benne hogy semmi ingame lószart mutatnak megint 😞

2011 karácsonya, ha nem húzzák, halasszák tovább.

Mikor jön már?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
"A Tomb Raider 2011 három típusú missziót fog tartalmazni: Survive (Túlélés), Rescue (Megmentés), és Escape (Menekülés). Laranak vissza kell majd térnie a fõ táborhelyre ahhoz, hogy új képességeket sajátíthasson el, új eszközöket használhasson, vagy ha már egy felfedezett helyre óhajt jutni.

A játékban található fejtörõket a Half-Life 2-höz hasonló játékok ihlették. Mindazonáltal kevesebbet kell a kapcsolókkal bohóckodnunk, sokkal inkább a kölcsönhatásokra helyezõdik a hangsúly: tûz-víz, áramlatok, gravitáció és a tárgyak súlya.

A Tomb Raider 2011-ben található puzzle-ök mindegyike több módon is megoldható. Köszönhetõen túlélõ ösztönének, Lara fénypontokkal jelzi majd, mely tárgyak lesznek segítségére az egyes fejtörõk megoldása édekében - ugyanakkor e képességét csakis akkor hasznosíthatja, ha nyugton marad.

Az innovatív Camera Frame-nek hála képesek leszünk tájékozódni Lara hangulata felõl mimikája, félelme és a különbözõ "blurring effect"-ek által. "

info: Gamechannel

Prince23
Gondolkozzatok, a Hobby Consolas kizárólag PS3 és Xbox360-as cikkeket közöl le. Egy eleve pc "gyûlölõ" magazin még szép h nem említi meg a PC-t

Jön PC-re!

lucifer9393
Jaj ,hát az teljesen elkerülte a figyelmemet. Csak mert nem érint 😄

grebber
Szerintem arra utalt hogy nincs ott hogy PC!
De mivel hivatalos oldalon ott figyel jön pc-re is!

lucifer9393
És mi a lényeg? 😛 Ezeket a cikkeket már közölték, sõt magyarra fordítva...bár lehet tévedek.

Maxtreme
Bár én sem beszél espana, de a lényeg itt is látszik..

Kíváncsi vagyok mi lesz belõle..

Zomil
gamekapocs+gamestar mo. 2 "leghivatalosabb" hiroldala 😄
najo még az sg befér közéjük, de az sg nem igazán vehetö ilyesminek...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince23
Ja és azt is tudni, h mikor jön ki, 2012 valamelyik hónapján.

Prince23
Jön PC-re is, hivatalos. A hír szerkesztõje flamet akart kelteni. egy elég egyértelmû.

Maxtreme
és by gamestar
Egy valami szúrt nekem különösen szemet:

A Tomb Raider PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik, azt még nem tudni, mikor.

oszt pc no?

grebber
Részletek by Gamekapocs!

lucifer9393
Amik kissé borúsak, mert aztmondják a legfrissebbek, hogy ezéven nem készül el a játék 😞

lucifer9393
a lényeg az h. örüljünk az új infoknak 😄

Zomil
azt irtam is, h mind1 nemtom, h most a modellröl mintázták vagy csak kineveztek 1 modellt hivatalos lara modellnek a lényeg az, h most nem lesz ilyen 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lucifer9393
"Na de ennek is van egy élõ mintája," erre reagáltam. És ha már itt tartunk, sztem ez baromság... nem volt nõ, akirõl mintázták volna... hanem voltak castingok, és a modelleket beöltöztettek, reklámnak.. ennyi.

amugy itt vannak infók: elég érdekesek, város már a játék nagyon 😊

Visszatér a manuális kapaszkodás! Az utóbbi játékokhoz képest a jelenlegi inkább a klasszikusokra hajaz, így Lara már nem kapaszkodik bele automatikusan a legközelebbi platformba, majd csüng ott a végtelenségig. Az új játékban ismételten le kell majd egy gombot nyomni a kapaszkodás elõtt, és nekünk kellesz a helyes irányt betájolni ugrás közben. Ez is kicsit nehezíti a játékot.

Opcionálisan használhatjuk az úgynevezett „Survivar Instinct” (túlélõösztön) funkciót, amellyel a képernyõ fekete-fehérré változik, és csak azokat az elemeket emeli ki színessel, amik fontosak számunkra. Ilyen pl. a farkasok lábnyoma, mely elvezet minket egy barlangba, ahová egy életcsomagot vitt magával az egyik farkas. Itt lesz az elsõ csata, ami az elõzõ játékokhoz képest nehezebben fog lezajlani.

A játék letargikus eleje után kiérünk egy hatalmas dzsungelbe, ahol az igazi kaland kezdõdik. Pár nap csatangolás után megtaláljuk élve a mentorunkat, Conrad Roth-ot.
A dzsungel közepében lesz a „fõhadiszállásunk”, ahol tárgyakat „vásárolhatunk”, hogy újabb küldetéseket tudjunk megnyitni, esetleg visszamehetünk egy korábbiba.

A kamera adja meg a gyötrõ és klausztrofóbikus érzést.

Zomil
"és ennek ki lenne az élõ mintája?"

legalább olvasd el mit irok: "ezt a sorozatot most megtöri ez a rész, mert most nem lesz ilyen...sajnos..."

lucifer9393
és ennek ki lenne az élõ mintája? Én eddig miért hittem azt h. Lara egy teljesen a grafikusok által kreált lény? ne kelljen már csalódnom h. nem is 😄 Ja, és nemtudom mi van Keeley Hawes-szel... tökre illett hozzá a hangja.

Zomil
mind1...a lényeg az, h mindig volt egy hivatalos modell...ezt a sorozatot most megtöri ez a rész, mert most nem lesz ilyen...sajnos...

Prince23
Na de ennek is van egy élõ mintája, akirõl utánozták a tr babát. a legutóbbi nyilatkozatba azt írta Crystal Dinamics hogy jelenleg nincs szinkron sem a játékhoz. de lehet már megtalálták a csajt.

lucifer9393
forditva volt. A modell lett mintázva a már elõtte elkészített Laráról . jól is néznénk már ki, ha alison caroll, meg mittudoménkirõl mintázták volna 😄

Zomil
eddig minden játéknak volt egy hivatalos modellje akiröl mintázták larát, ez az elsö olyan játék amikor nincs hivatalos modell :S

Prince23
Ja azaz. mindegy sunáznánk, azt kész 😄

lucifer9393
lol :d elõször vizsgáltasd ki a szemedet, Lara és Gigi ég és föld. 😄 Másodszorra pedig nem hinném h. van olyan nõ, akirõl mintázták volna. Ha jól tudom, eddig se tették, hanem inkább róla mintázott modellek vannak 😄

Prince23
Elõször megijedtem h ez Gigi, de látom ez sokkal szebb a lópofától 😄

na mindegy, tényleg dögös. Hogy hívják a róla mintázott csajt? felkéne venni facebookon 😄DDDDD

lucifer9393

Vadiúj, és vadítóan dögös! <#merges2><#szeret> Lova at first sight!