5366
Tomb Raider
-
#1149 Melyik boltból? -
Evoluti0N #1148 Eh, kész, vége. Megrendeltem a dobozos Survival Edition-t. Most már nincs visszalépés. -
#1147 Igen, vagy hogy jelölteted magad a következő miniszterelnök választáson... -
Although #1146 Nos csak vicceltem, jelenkor Magyarországát tekintve ha biztosra akarsz menni lassan csak ez marad :) -
#1145 Vagy esetleg bemegy érte személyesen, ez a harmadik lehetőség :) -
#1144 Amikor kiviszi a postás! De van olyan hely ahol lehet utalni is! -
#1143 Egy normális válasznak is örülnék, kivételesen -
Although #1142 Nem ha veszel egy símaszkot meg egy játékpisztolyt :) -
#1141 Én még soha nem rendeltem elő semmit, de azt mikor kell kifizetnem? Rögtön? Éhezni fogok itt Pesten? -
#1140 bazd. (most látom am először) -
#1139 Így került ide :) -
#1138 WTF this Shit?! -
#1137 hát ez jó.felröhögtem xd -
Én kérek elnézést -
#1135 A különleges verziók mellé csomagolt zenei CD:
-
#1134 Final Hours Part 5 (utolsó előtti rész - Február végén jön az utolsó Final Hours):
-
Evoluti0N #1133 Akkor azt hiszem, h dobozos. 100+ eredeti játékom van, de ebből csak 7 dobozos és mindegyik alapkiadás (sőt a 7-ből 3 csúnya, budget dobozos). Itt az ideje már egy speckó kiadást is beszerezni vmiből. A Tomb Raider kapja ezt a megtiszteltetést :D -
#1132 Az egyik extra ott valóban a Guardian of Light.
A másik a Lost Adventurer Challenge Tomb DLC (ezt kapod dobozos előrendelésnél is).
A harmadik pedig a ShantyTown multiplayer map DLC.
Ennyi!
Amúgy dobozos verzióban olcsóbban kijössz és még kézzel fogható is a cucc! -
Evoluti0N #1131 A Steam-es Survival verziónak csak annyi az előnye a dobozossal szemben, hogy jár hozzá a GoL? Vagy ezen kívül van még valami plusz? Szinte csak digitálisan szoktam vásárolni, de most megjött a kedvem dobozhoz, emellett olcsóbb is a dobozos SE, mint a Steam-es. -
#1130 Lara build:
-
#1129 PC-s feature-ökről jöhetne lassan egy bemutató videó. Kíváncsi vagyok mennyivel lesz szebb. Mert őszintén szólva a konzolos textúrák elég mosottak néhol. -
#1128 Dat Lara:
-
#1127 A PPnél mondjuk csak a szobor több árban, mint az Uncharted 3 Explorer's Edition volt. :) -
#1126 Ott a Survivalhoz adnak egy olyan könyvet, amit a PPhez nem, de ott meg szobor van. -
#1125 Annyira egyformák a CEk és Survivalok, mínusz Lara. Ahol nagy különbségek várhatóak, azok a The Last of Us speckó kiadásai. Na ott nehéz lesz dönteni, hogy Post-Pandemic, Survival, ill. a kisebbek közül a Joel v. az Ellie. :( -
#1124 Konkrétan egybecsomagolt képet nem is mutogattak róla. Csak ilyet:
De én tökéletesen beérem ezzel is:
-
preziosi #1123 ebben az az érdekes, hogy az eddig mutatott képeken egyáltalán nem így nézett ki a collector's, ez a kép pedig pont a survival edition-ön szerepel elvileg. -
#1122 Nekem a sáv nem lenne baj de igénytelen nem komálom az ilyen bőrönd dobozokat én majd a vékonyt fogom. -
#1121 Ja, az más. -
#1120 Az csak a fólián van rajta sztem. Ilyen volt xboxra az AC revelations collectors is. -
#1119 Diszkrétebb is lehetne az a baszom nagy Xbox sáv... -
#1118 Így fest a Collectors Edition doboza:
-
#1117 Beszállnék a fétis klubba
-
#1116 Jo hát ilyen baba bármikor jöhet, vennék 2CE-t is, ha hozzámköltözne :D -
#1115 nagyobbakhoz vagyok szokva
am elég ^^ -
#1114 Szerintem elég ott a cici. -
#1113 Sok rossz kurva... OK! Noted!
Egész napomat az utcán tölteném, ha ilyen csajok járkálnának. De errefelé csak aszott csoffadékok vannak (akik ráadásul eléggé beképzeltek)... -
#1112 oh.hát tényleg nincs túl nagy cici,de azért elég szép.am kár hogy lentebb nem látni semmit:( -
#1111 http://www.dailymotion.com/video/xowakl_camilla-luddington-nude-debut-in-californication-hd-720p_sexy#.URlIG6UTnsE -
#1110 képet ,videót róla :d