Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lucifer9393
Ja, annak idején milyen élvezet volt nézni egy cutscene-t...most már olyan mintha abban játszanál 😊

Azért már manapság nincsenek olyan ordítóan nagy különbségek a render és ingame képek között mint mondjuk az elsõ tomb raider idején volt... 😊 Az "alacsonyabb"(mert alacsonynak azért nem nevezném) policount-ért bõven kárpótol a ma már nem csak diffúzból és egy fényforrásból álló textúra... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

lucifer9393
csináld 😊

lucifer9393
arról még nincs renderelt közeli kép <#idiota> de nem rossz ötlet 😄

Maximus4
Ha gondoljátok berakom bannernak a képet,de egy kicsit nagy a mérete.Lekicsinyítem ha kell.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

wedge31
" de hisz az arcát úgy is kevésszer lehet látni " -egyetértek a bannerbe inkább a seggét tegyétek be ugy is azt fogjuk nézni...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

lucifer9393
Szép, csak tegye be valaki... én ilyenekhez nem értek, sosem szerkesztettem még topikot.

Hát persze, a játékban különbözni fog, mnit ez a renderelt arc, de hisz az arcát úgy is kevésszer lehet látni...Nekem viszont az is tetszetõs....hasonlít az elõzõkre 😊

machinarium
Amúgy a játékban sztem közel sem hasonlít az arca a highpoly renderelt változathoz, pedig ez a Lara elég jól el lett találva. Tipikus beauty, csak mocskosan 😊

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

machinarium
Na tessék, itt már világosabb az orcája

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

lucifer9393
Nem lesz ferdeszemû, remélhetõleg.... majd az E3-mon virít teljes pompájában....Olvastam, hogy a haján még sokat dolgoztak. Remélem lesz kb. olyan, mint az Alice: Madness returnsben volt Alicenak... Nézzetek meg pár videót ha nem ismeritek, mert oylan szép hair physicset még játékban nem láttam 😊

az lehet, nálam le van húzva a fényerõ xD
lucifer9393
ez már túl fakó <#idiota>

így lenne jobb szerintem - ide felesleg az a hatalmas méret, meg tényleg sötét is volt
(még a magasságán is lehetne csökkenteni, ha meg van még a fájl; a felirat meg kicsit nagyobban, feljebb is mehetne)

remélem tényleg így fog kinézni Lara, és nem az a "ferdeszemû" lesz
lucifer9393
Hát akkor tegye be valaki, szerintem szép 😊 kicsit fõvilágosít <#idiota> és mehet

Egyébként én nemrég fejeztem be a Tomb Raider 2 felújított textúrás változatát... kár h. a többit még nem újították 😞

Optimus Prime
Sötétnek sötét, a többi részemrõl csak szarkazmus. Én olyat képet tennék oda, ami térdelve a sebeit köti, vállán íj és valami sziklán van.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Szerintem senki sem fikázta, ha meg nincs jobb versenyzõ akkor meg menjen simán... 😊

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

machinarium
THX!
Lara fejszerkezetén még világosíthatok, bár sztem így is látszik, hogy nem épp most jött a Hilton szálló wellness fürdõjébõl és kellõképpen elõrevetíti azt a borongós hangulatú gyalogtúrát, ami vár ránk majd a játékban, persze mindenki ízlésvilágának nem lehet eleget tenni, de amíg nincs jobb, szerintem fintorogva és egy kis szódával fél szemmel oda-oda tekingetve épp hogy elmegy.

lucifer9393
Nekem is kicsit a sötétségével volt gond. De egyébként nem kéne fikáznunk, igyekezett, és ez értékelendõ.
Addig meg nem kéne kicsit feldobni a topikot? pl. Kinek melyik volt a kedvenc része?

Nekem a kompozíció nem tetszik... 😄

Optimus Prime
Túl sötét és nem látni, hogy Lara szakadt, véres, vizes és izzadt.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Jöhet. Meg a játékról is jöhetne már valami trailer féle.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

lucifer9393
Szép, csak nem sötét kicsit Lara feje?

Amúgy felürüghetne kicsit a topik 😊

machinarium
A kép lemaradt 😄

szóval

machinarium
Készítettem egy bannert, ki szavaz arra, hogy berakjuk?

Optimus Prime
Egyértelmû a célja: vizes póló.

lucifer9393
Pedig én reméltem lesznek valami bívárkodós feladatok. Említik a podcastban h. lesz szerepe a víznek, és Lara is belemászik (demóban is látszik) de nem úszás lesz...

Õsszel kéne megjelennie elvileg, viszont jöhetne már pár új kép, vagy esetleg egy trailer...

Ez a nem tud úszni dolog elég furcsa. Habár lehet, h pont azért csinálták ezt, hogy ne kelljen a sziget köré láthatatlan falat keríteni.
Prince23
No akkor nyárvégén vagy õsszel már játszhatunk is vele <#eljen>

lucifer9393
Az új Crystal Habit podcastból kiderült, hogy a játék már elérte az Alfa változatot, msot jön a finomítás Bétába, és aztán Gold. Másik meg, hogy Lara NEM fog tudni úszni....ami elég elszomorító, hisz eddig minden részben tudott.... de lehet lesz ismét Dual Pistolvaz oldalán...

Egyébként ajnálom mindenkinek a tombraiders.hu oldalat

lucifer9393
Sajna nekem nem tûnnek újnak...

grebber
Új képek! (Csak nekem nem tûnnek annak?)

Next PC upgrade: 2022

lucifer9393
Nem kell ennyire leírni, szerintem ráfér már a frissítés, és nekem kifejezetten bejön ez a küzdõs, túlélõs téma, szinte késztetést érzek h. kimentsem a szerencsétlent onnan <#idiota> És kellett egy iylen is, így kerek a történet, végülis vlahogy meg kellett mutatni, hogy is lett õ ilyen kemény csaj, mert nem fegyverekkel és acélizmokkal született az hétszentség...Ez így elég reális és emberséges képet fest róla.

Optimus Prime
Képzeld a Transformers fanokat. Igen, a filmek is nagy büntetés, de a sorozatok. Szinte mindig új universe egy-egy széria.
De most ez lett a DmC-vel is hallottam a Quake-t is elejérõl akarják kezdeni.

Írói kreativitás: sequel, pequel, the series, remake, reboot.

SZilaJMaGGoT
Mért? Ha nem tetszik nem játszol vele azt csókolom. Attól még ott lesznek a régi részek, ha akarsz játszol velük... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

A 2. mondatnál a kérdõjel csak a baleset mûve <#crazya>
2012 õsz? Addig meg fogok õszülni? <#idiota>
Seth
Rebootoknak pont az a lényege, hogy újrakezdenek mindent. Ne keverd a remake-kel

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Linket tudsz adni? én eddig iet nem hallottam, hogy a TR multis legyen XD

ui: gamestart meg nem olvasok

Fpocok
Sosem fogom megérteni. Jó, rebootolják, de akkor maradjon már meg, ami eddig történt... ekkora balfaszokat, hihetetlen. Sajnos nem tudok mást mondani rájuk...

Parasite Eve 2, best game EVER!

lucifer9393
õ elutasította vagy mi... bár szerintem illene rá a szerep 😛

Reboot sajnos, fogták az elõzõ részeket és nyomtak rájuk egy szép delete gombot. Mostantól úgy tesznek, mintha nem is léteznének az elõzõ részek.

Fpocok
Asszondja origin story, de a napjainkban játszódik.
Ekkora balfaszságot régen hallottam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

De lesz benne multi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Optimus Prime
Megan Fox-szal?

Prince23
nem hiszem, hogy lenne benne.

Multiplayerre kiváncsi leszek

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lucifer9393
Lesz is ha jól tudom...

Optimus Prime
Úgy fest páran még nem. 😊