5366
Tomb Raider
  • TBTPumpa
    Nem középszar és nem tucatszar... 2008 végén kaptunk utoljára Tomb Raidert.

Oké volt azóta egy másik kaland Lara Croft-tal, de az nem ízig-vérig Tomb Raider volt, hanem csak egy coop móka.
  • zzeN
    Ja akkor én egy szarabbal fogok játszani? Értem. (Kell a f@szomnak porfogónak a tok). Sok a dobozhívő.
  • DarkSector
    Ebben most egyetértek, valóban olcsó 4k-ért digitálisan de ez a mostani játékpalettán egy olyan várt játék ami nem érdemel egy sima 4k-s kodot, aki komolyan gondolja és szeretné a játékot, fémtokkal veszi.
    Ez nem egy középszar izé. Nem mondok címeket.
  • TBTPumpa
    Ez fantasztikus, de itt már MINDENKI berendelte a saját verzióját. Nem nagyon van szükség digitális terjesztésre. Van aki konzolra veszi, van aki PC-re veszi a különleges kiadást.

Egy VGA mellé kapott Steam-es kupon annyit is ér...
  • zzeN
    Most vettem meg maross-tól a Tomb Raider+Bio kombót 7k-ért, szinte ingyér' volt. Nagyon ajánlom, korrekt és gyors eladó!

Tessék meg fele venni, ennyit igazán megér a játék (4k).
  • DarkSector
    Nem esett le ba+ mert kurvára nem érdekel a soundtrak én a játék lemezről kérdeztem/beszéltem.
  • preziosi
    neked amúgy leesett, hogy ez a fizikai/digitális dolog nem magára a játékra, hanem csak a soundtrackre vonatkozik? a játék nyilván minden platformon kap dvd-t, viszont soundtrack az xboxos mellé sem lesz cd-n.
  • DarkSector
    Egyetértek de xbox-ra veszem ott van lemez is.

pc-n ha csak egy letöltő kód lesz valóban baromság megvenni dobozost.
  • MerlinW
    Én már meguntam az állandó lehúzást... inkább veszem meg 3-4 ezer Ft-ért, mint 8-10k-ért egy nyavalyás fémdoboz miatt. A DLC-t meg úgyis meg lehet később venni, ha akarja az ember. A zenét letöltöd. Úgyis mp3-at készítenél belőle...
  • preziosi
    gondolom az lehetett, hogy felvetődött, hogy az európai kiadások véletlenül picivel jobbak (artbook van bennük litográfia helyett, más lényeges különbséget nem látok), ezért akkor úgy döntöttek, hogy kapjanak csak az amerikaiak cd formátumban soundtracket. engem továbbra is jobban zavar, hogy erről a hazai forgalmazó és a viszonteladók nem képesek pontosan tájékoztatni a vásárlókat.
  • DarkSector
    Hát elég nagy baromság ha télleg nincsen lemez.
  • TBTPumpa
    Inkább mint Warez...
    Ez legalább hoz valamennyit a kiadónak/fejlesztőnek. De a Warez csak megkárosítja őket.
    Ez még a jobbik eset, hogy vannak ilyen kuponok!
  • grebber
    Annyira elszaporodtak ezek az amd-s kuponkódok,hogy a fél világnak eredeti Tomb Raider-je,Bioshock Infine-je és Crysis 3 ja lesz :D
  • TBTPumpa
    Majd ha lesz olyan gép a világegyetemben, ami futtatni tudja minimum 30 FPS-sel.
  • grebber
    Mikor éljük meg vajon,hogy ingame is ilyen grafika legyen ?
  • preziosi
    ez pedig elvileg a hivatalos borító:
  • preziosi
    The Collector's and Survivor Editions include an exclusive "Survivalist" cut of the score in physical format for North America and digital format around the rest of the world.

egyébként ezt magyaráztam, hogy az alapján, hogy mennyi különböző variációt olvasni helyeken, én azon sem lepődnék meg, ha konkrétan még fogalma sem lenne a forgalmazónak, hogy mi is jár a különböző kiadásokhoz.
  • TBTPumpa
    A hivatalos magyar forgalmazó szerint jár hozzá fizikai CD:
  • a.carkey
    Az EU CE sokkal értelmesebb dologokat fog tartalmazni, mint a US.

[URL=http://www.playstationlifestyle.net/2012/11/12/tomb-raider-is-getting-collectors-editions-in-north-america-and-europe/]"CD Soundtrack: Tomb Raider Original Soundtrack ‘Survivalist cut’: A collection of 10 tracks totaling over 60 minutes of music from the game."[/URL] Ha csak a képet nézzük, tényleg más, mint a US, de meglepődnék, ha nem adnának hozzá fizikailag is egy Soundtrack CDt.
  • Evoluti0N
    :S Pedig pont ezért rendeltem végül dobozosat. Na jó, nem pont a CD miatt, de az is benne volt. Ha már DOBOZOS verziót kapok, akkor dlc-n kívül legyen minden DOBOZBAN.
  • MerlinW
    Hogy karcolja a parkettát, ha leesik a polcról:)
  • DarkSector
    WTF??????????????????
    akkor minek a fémtok?
  • Evoluti0N
    Hát az gáz.
  • preziosi
    észak-amerikán kívül nem.
  • Evoluti0N
    A dobozos mellé se jár CD?
  • preziosi
    legalább a soundtrackről sikerült kiderítenem az igazságot, csak az amerikai kiadások tartalmazzák fizikai formában, amiről a lenti kép is készült, európában tényleg csak digitálisan jár a survivor/collectors edition-ök mellé.
  • Krisztiam #1203
    sziasztok
    cd galaxisnál csak az alaphoz jár fémdoboz?
  • TBTPumpa
    Made in Japan...
    Legalábbis azt a trailert és a játék intróját is japán csapat készítette.

Nekem az "amerikai/európai" Lara arc jobban bejön.
  • lucifer9393
    Persze, meg ez a debut trailerhez készült ilyen részletesre....
  • TBTPumpa
    Szépnek szép, de ez csak egy render kép. Játékban messze nem ilyen lesz!
  • TBTPumpa
    Steam-es Survival Edition tartalma:
    Survival Edition includes:

Digital 32-page mini art book compiled by TOMB RAIDER’S Art Director Brian Horton
    10 downloadable tracks from TOMB RAIDER’s atmospheric soundtrack
    Digital double sided map of the game’s mysterious island setting and the iconic cover image
    Digital comic - Tomb Raider: The Beginning
    "Guerilla Skin" in-game outfit
    Three in-game weapons from "Hitman: Absolution" for use in "Tomb Raider": The Silverballer, Agency SPS 12, and HX AP-15
  • lucifer9393
    Na nem mintha én szólhatnék :D
  • TBTPumpa
    Háth igen... Elvileg a sztori "napjainkban" játszódik és Lara 21 éves. Akkor a rendszerváltás utáni években született. Kis taknyos!
  • lucifer9393
    Most meg olyan fura, hogy az új Lara kb. 92-es születésű
  • HeadHunter86
    Ma kellett volna megjelentetni a játékot.
  • lucifer9393
    Ja, boldogat neki, az eredeti Lara ma töltené a 46. szülinapját...
  • TBTPumpa
    Még egy Steelbook:
  • TBTPumpa
    Steelbook #2:
  • preziosi
    steelbook:
  • TBTPumpa
    Amúgy pedig: Happy birthday Lara Croft!