Red Dead Redemption (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
Ma jó éjszakád lesz úgy aludhatsz el, hogy beszóltál pár pc-s arcnak egy olyan dologról, amirõl nem lehet tudomásod (lesz-e pc-re a játék vagy nem)!
Mi a bánatnak jössz be ide, ha nem tudsz értelmesen hozzáböffenteni a témához???
Majd mi pc-sek is átpofátlankodunk flamet kelteni a konzolos topikokba... ja nem, mert mi nem vagyunk olyan tirpákok mint TE!
Na minden jót!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Szövegértés fail....
Next PC upgrade: 2022
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
voltam<#hehe>#hehe>
RDR megjelenéséért aláírásokat gyûjtenek a pc-sek, az elõdjérõl meg nem is hallottak, így nem összehasonlítási alap a mostani megjelenéshez kapcsolódóan!
Egyszóval egyetértek veled!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
egyébként a revolver 2004-es kár a mostaniakhoz hasonlítani
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
így onnét linkelek egy hsz-t csak egy vélemény, viszont amit linkelt az tény: elõ rendelés
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
várom a fejleményeket. tegnap volt szerencsém kipróbálni boxon, nagyon állat. csak adják ki pc-re!
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Addig is kitartás. (Egy példa: Én nagy Thief rajongó vagyok, 2009 márciusában szivárgott ki az infó hogy készítik a IV részt. 2009 májusában az Eidos felfedte és nyilvánosságra is hozta hogy valóban készítik. Mai napig sincs semmi hír a játékról, semmi concept art,se trailer csak a zenesterzõ kilétére derült fény. Most február végén a GDC-n fogják bemutatni milyen zenei háttér lesz alatta esetleg intro zenéje vagy valami. Még az sem biztos hogy ezen kívül mutatnak-e be valamit a fejlesztõk. Lényeg az hogy készül, csak várni kell türelmesen.
Ezért is mondom, elõre ne szídkozódjunk! Majd eljön az ideje.)
Majd anyázok én is ha már 2012 lesz és még mindig nem jelent meg az RDR pc-re addig nem és amúgy is addig nektek is indokolatlan bárkit szidni!
Ez csak a már hivatalosan bejelentett játékokat tartalmazza (gondoljátok, hogy ellövik a puskapört egy ilyen blõd húzással, hogy bedobják az RDR-t egy ilyen listába)!
Még semmi nincs veszve... ennél nagyobb hype már nem is kell a Rockstarnak, mint amit a pc-sek maguk generálnak és a konzolos verzió visszhangjai (8 millió eladott példány rengeteg, játékot istenítõ tesztek kell ennél több), valamint a pc-sek vágya a játékra.
Nekik már csak annyit kell tenni, hogy bejelentik, hogy a pc-seknek kedvezve és meghallgatva kívánságukat, All in one kiadják DLc-stül mindenestül a játékot PC-re!
Ez színtiszta üzlet: Konzolon jól fogyott, Pc-n sokan a multi miatt ugyis megveszik (pc-s verzió szerintem már amúgy is kész van)!
Most, hogy a Blizzard (No Diablo 3 this year) idén nem jön ki új játékkal, Activision is törölt pár címet, májusig lemegy a nagyobb szezon és a legközelebbi játék megjelenési õrület csak õsszel jön, akkor sem sok nagy cím lesz, így még jobban meg van ágyazva a játéknak!
Idén LESZ RDR Pc-re én ebben 100 %-osan biztos vagyok és ezt nem Gamerként mondom!
Ui.: Hivatalos dátuma sem az Assassins Creed Brotherhoodnak, sem a Fable 3-nak nincs mégis még május elõtt megjelennek!
Legutóbbi trailer engem is meggyõzött mondjuk,de várjuk meg a végét
PSN ID.: Beegabor