1087
RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • DarkSector
    Bocs hogy ezt mondom, de most kurvanagy baromságot írtál.
    :)

ne sértődj meg te gyűlölheted meg irigykedhetsz hogy nincs pc-n, de hogy ebben bármi wow legyen, meg hogy pc-n nem lenne nagy sikere, ez baromság, és ezt nyíltan merem mondani az összes játékos nevében aki ezzel játszott, mert ezekszerint te nem játszottál még vele....:)
  • lolSL
    hát single player wow-féle stílusjegyekkel konzolon, nem csoda hogy ráörül a nép. pc-n azért nem lenne akkora durranás szvsz
  • DarkSector
    Én nem is tudom hogy van-e játékos aki rossz véleménnyel lenne az RDR-ről most hogy így gondolkodok rajta, csakis olyannal találkoztam aki nem ismeri, vagy olyannal aki ismeri és isteníti...rosszat nem hallottam.

Ez többekközt annak köszönhető, hogy még a GTA azaz a Rockstar saját játékát is fellülmulták, azzal talán hogy a western stílus vették elő, ami önnmagában megfogja az embereket, másrészt a nem csak álltalam kihangsúlyozott élő-lélegző világot alkotva valóban az eddigi játékok közül a legjobban szemléltet egy virtuális kis világot, mintha valóban a vadnyugaton élnél, ezt persze csak ha játszol akkor fogod érezni.

Először én sem gondoltam hogy ebben a játékban ennyi minden van, de csak az állatfajtákból van 30-40.
    3 nagyobb terület, lebilincselő story-val kb 30-40 órára ha jól emlékszem.

Ez csak akkor hagyná szerintem egy játékos ha maga a western stílust utálja, de azok eleve bele sem kezdenek.

Nyugodtan meg is veheted, ha valami megéri a pénzét akkor ez az a játék.

ÉS EZ MÉG CSAK A SINGLE.
    HOL VAN MÉG A MULTI ÉS A SOK DLC, AMIBŐL AZ UNDEAD NIGHTMARE 6-7 ÓRA SIINGLE ALTERNATÍV ZOMBIS TÖRTÉNETET AD MÉG AZ ALAPJÁTÉKHOZ (ugyanazt a térképet járhatod be, csak a stílus változik, meg a környezet a zombis témához illően, illetve a küldetések a zombikkal kapcsolatossak lesznek).

Mivel 100%-osra kivittem a játékot és a UN-t is, ezért biztosra mondhatom hogy baromi sok extra van a játékban.

Zenék kibaszott jók.A sima és az UN story is kiváló és valami eszméletlen mindkettőnek a fináléja....

Íme 2 kedvencem. Az első a sima végéről van a 2. meg az UN dlc végéből:

• tommygear
    r*-ban nem fogsz csalódni
  • masterthief
    Ezzel biztos hogy nem csak 1 napig leszel el. Én 1-szer kipróbáltam konzolon, nagyon tetszik.
  • DarkSector
    Szokásos, + felbontás-élsimi.
  • DarkSector
    Hát ha azt veszem alapul hogy én le sem szartam, a játékot, mikor meg sikerült hozzájutnom ingyen, akkor meg sem álltam a kimaxolásig...
    Megszereztem az Undead-ot, azt is kimaxoltam.

Hát aki belejátszik, egyhamar nem teszi le szerintem kurvára magávalránt.

A GTA részeket utáltam, holott az is ilyen sandbox.

De majd meglátod ha jön.
  • tutika14
    Kíváncsi vagyok azért hogy milyen grafikát hoznak ki belőle.
  • tutika14
    Engem már borzasztóan érdekel ez a játék :))) De sztem az lesz hogy kijön 1 napig el leszek vele aztán úgy jár mint a crysis 2.
  • DarkSector
    Wii-re kellene egy port....:P
  • lolSL
    mivel ps2-re nem jött ki..
  • tutika14
    Nem lehet emulátorral valahogy megoldani?
  • grebber
    Amúgy ha ne adj isten tényleg ki akarnák hozni pc-re megértem,hogy miért várnak vele.
    Amíg konzolokra fogy a game még mindig, meg kiegeket-ket is veszik és jönnek is hozzá addig nem fognak a pc-sel foglalkozni majd ha alábbhagy a konzolos érdeklődés.De ez csak az én meglátásom!
  • SötétBarom
    Szerintem lassan zárható a topic. :/
  • grebber
    Mazur portolja pc-re nyugalom
  • gabo91
    lolsL-nek igaza van. "Egyébként sem azt mondták, hogy 100% hogy kijön, mivel a Rockstar meg is gondolhatja magát és leállnak a projectel. " ja de eddig arra verték magukat, hogy biztos forrásból tudjuk, meg első kézből értesítünk mindenkit, és kb 50szer megkérdezték már őket hogy mivan a RDR-el jön-e pcre? kiröhögték a kérdezőt, hogy hát már 50000x elmondták hogy jön stb nem kell parázni. másik meg hogy április van.... január 2-án beszéltek rola elsőként, aztmondták márciusban jön.... április van és még semmi hír róla... ja és a német gamestar akkor miért nem beszélt pc-s rdr-ről?
    ők, akikről másolják az újságot a teszteket, ők nem söröznek rockstaros emberekkel, csak mazur mi... valószínű
  • lolSL
    gamestar nem dolgozik a játékiparban.
    dagadt köcsögök egy retkes pesti irodában akik kamu híreket és kamu cikkeket írnak, és arcolnak a kisgyerekekkel akik bedőlnek ennek, csak hogy vegyék meg nézzék a szarjukat többen mint a konkurenciát. már 5 éve is úgy írták egyes TESZTEKET, hogy nem is játszottak vele, csak a külföldi testvérlapoktól meg netről szedtek infókat és költöttek mellé egy cikket.
    szánalmasabb mint a blikk csak kb nincs alternatíva mert mindenkit megvett a kiadójuk kilóra.
  • masterthief
    Te bolond vagy? Már ne haragudj hogy ezt kérdeztem, de kinek hiszel jobban? Azoknak akik a játékpiacban dolgoznak (Gamestar)vagy akik kamu adatokat közölnek csak úgy. A Gamestar szerkesztői nem csak úgy kitalálják Egyébként sem azt mondták, hogy 100% hogy kijön, mivel a Rockstar meg is gondolhatja magát és leállnak a projectel.
  • lolSL
    gamestar NEM HITELES HÍRFORRÁS.
  • galex6
    én azt nem mondanám hogy semmi hír mert csütörtöki GSliveba mondtak hogy beszéltek ők is a rockstar gamesal és lesz pcre.
  • lolSL
    használtan meg 15-20ezerből kijön.
  • zola2000
    konzolra egy éve jelent meg kábé, a pcröl sajna egyelöre semmi hir, habár lassan 40ezerér hozzádvágják az arcadeos boxokat, és a kinect/ps move miatt elvileg még sokáig nem lesznek új konzolok, tehát szerintem nem tudom :)
  • ratgab
    Nem érdekelne ha messze van csak jelenne meg tényleg!
  • tutika14
    Ja most hogy visszább nézem igazad volt :D
  • tutika14
    Most is arról volt szó vagy nem?
  • masterthief
    Gyerekek! Figyelem! Nem szeretnék itt több civakodást látni, olvasni. Mivel a topik nyitója nem azért hozta létre ezt a témát, hogy itt troll módjára civakodjatok és más dolgokra tereljétek a témát, hanem azért, hogy erről a játékról (Pc-s megjelenésről) beszélgessünk kulturáltan. Ha valaki csak szitkozódni és becsmérelni tudja ezt a topikot, akkor fáradjon át a Gumiszobába!
    Köszönöm! Masterthief.
  • Rowlend
    Pletyka :)
  • Reg5
    Nem tudom mennyire ismert oldal a gamenyusu, de én még az életben nem hallottam róla. Valamelyik nagyobb site is írhatna erről valamit mert ez így még elég kevés :S
  • tutika14
    Rumour Ez mit jelent?
  • lolSL
    a legfontosabb szót nem sikerült átmásolni a címből ..
  • tutika14
    Akkor az még kicsit messze van :S
  • Bogdogege
    Red Dead Redemption PC Version Coming

August 17,2011.
  • tutika14
    Szólok valami hülyeséget és már is beindul a fórum xD De jó vagyok :D
  • tommygear
    értem
  • lolSL
    apu
  • tommygear
    mert te tulajdonképpen ki is vagy itt egy fél éves alreggel?
  • gabo91
    Ezt nem fogadom el válasznak!

(egyébként ha csak a bannereket nézzük már abban is veri a bf3 a mw3-at)

amúgy eggyikse lesz az év játéka... mert az a red dead redemption (feltéve ha megjelenik)
  • lolSL
    mert sok kis köcsög codos van itt az sg-n, és bennük tudatosítani kell hogy mi az év multis FPS-e, nehogy nekem mw3-t vegyenek a kis szerencsétlenkék
  • gabo91
    Ha annyira oda vagy érte, meg az lesz szerinted az év játéka, akkor miért battlefield3-as a logód?
  • tutika14
    Hallod A red dead előbb jön kész :D :P