Red Dead Redemption (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mazur lol. Hivatalos bejelentés sincs ,de majd akkor fog jönni a nagy hirtelen 0-ra.Nem is értem mire gondolt.
Next PC upgrade: 2022
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Én nem kínzom tovább magam a gstv-vel, borzalmas egy mûsor.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
2011. március 8. - Major League Baseball 2K11 (X360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS, PC)
2011. március 15. - Top Spin 4 (X360, PS3, Wii)
2011. április - Carnival Games: Monkey See, Monkey Do (X360 Kinect)
2011. május 3/6. - Duke Nukem Forever (X360, PS3, PC)
2011. május 17 - L.A. Noire (X360, PS3)
2011. õsz - The Darkness II (X360, PS3, PC)
Na hát a 4. év értékelõjét adták ki most, ami jól sikerült. Jobban mint várták. (tavaly veszteséget könyvelhettek el 09-es év 4. negyedéve).
Szóval ha az év végéhez így állak hozzá akkor ezt valamikor kompenzálni is kell, kell egy csúcs idõszak. Februárban vagyunk, jó két hét van hátra nem hinném hogy most kiadnák. oké (máról holnapra nem fog megjelenni)
Márciusban van két játék. Bevallom egyik se mond semmit se nekem. Két sport játék. Oké NBA-t viszik mint cukrot ezeket nem tudom... de nem valószínû hogy márciusban jelenne meg még más váratlanul, ill ha ezek megjelennek 2-3 hét van hátra a negyedévbõl, nem lesz egy nagy eladás akkor még. Elsõ negyed év biztosan nem a csúcs lesz.
Nézzük tovább. Carnival Games: Monkey See, Monkey Do
Duke Nukem Forever
L.A. Noire
Ez már május. Másfél hónapjuk lesz hogy megnyomják a negyedévet, biztosan felül is múlják majd az elsõt.
harmadik negyedév: duke nukem, la noir megy majd, de mégiscsak szeptember végéig tart ez a negyed év. Ha nem adnak ki semmit se akkor duke nukem és társai nem biztos hogy elegendõek lesznek. Valami kellene ide.
Negyedik negyedévre egy játék van betervezve, oké messze van addig lehetnek konkrét címek oda. De gyakorlatilag május és õsz között nincs semmi. Az úgy elég üres. Nyilatkozták, hogy arra törekednek hogy gta nélkül is sikerüljön teljesíteni az évet.
RDR nem GTA oké, de azért 8millió példányban vitték, ami szerintem elég jelentõs bevétel.
Hát lehet hogy szarul gondolom, meg az is lehet hogy reménykedve ezzel próbálok nyugtatni, biztatni mindenkit...
ui.: gamestaron nem volt valami fejlemény (videók alatt)?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Pc-n is szívesen fogyna úgy hallottam...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Mikor jelenik meg a játék PC-re?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
(remélhetõleg akkor megtudjuk válaszolni)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Remélem mindenki hallotta mit mondott....: mást nem megcsinálja õ....
behajtjuk:)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerintem a Gta 4 jól szerepelt pc-s körökben is és ez is jól fog, ezt a Rockstar is tudja, csak megvárják, hogy lemegy a konzolos õrület (Red Dead miatt konzol vásárlások és játék vásárlások), majd mint ahogy másik cégnél (Ubisoft: Assassins Creed) itt is a hype után kiadják. Ez szerintem 95 %-ban biztos!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
<#ejnye1>#ejnye1> nem szabad
Persze az igaz, hogy egy dolog hogy mit hallani az nem biztos, meg ugye az sem számít sokat hogy mit ígérnek. Ha játszunk majd vele akkor lehetünk csak biztosak benne.
De GTA IV-et is eleinte letagadták, hogy nem adják ki pc-re, aztán végül csak kijött. Bár azért ott fél év múlva kijött... itt lassan 9 hónap telt el és még hivatalos bejelentés sincs...
De akkor is ki fog jönni...
Nehogy ez is Alan Wake legyen hogy azti készül fasza mindjárt meg is jelenik azt életbe nem jön pc-re<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
április 18
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Heroes VI -nál láttam, megtippelik hogy mikor jön ki a játék, igaz ott nyeremény is van.
Itt is el lehetne ütni az idõt vele. Megtippelnénk hogy mikor jön ki a játék. Hónap nap. Addig tartana, amíg nincs hivatalos bejelentés. Mindenki beírná ide valaki (házigazda) vezetne egy listát (excel fájl) amit a banner alatt meglehetne nézni.
vélemény?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0