1087
RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • DarkSector
    Hát ha a GTA4 portolására építek, erősen durva cucc kell majd, a GTA4-nél is vagy 1.5GB vram kell a maxhoz.
  • Shep
    Szerintem jól mutat de fél Paks kellene hozzá, hogy 30 fps-el fusson a R*-t ismerve.
  • DarkSector
    Annyira nem szép meg részletes mint a Crysis, de ez egy sandbox játék, ahhoz hasonlítsd.

• Reg5
    Azért ezt nem venném biztosra. A GTA 4 PC-s portját is nagy ívben leszarták.
  • DarkSector
    .....jah mint a gta4-nél gondolom. Ott is javították azonnal a bugokat.
  • masterthief
    Bugok akadnak benne bőven, de némelyik eléggé szórakoztató. GTA IV ugyan ílyen. Ott is előfordult pár, de szerintem nem baj. Majd ha kiadják Pc-re akkor javítják a nagy részét.
  • DarkSector
    Ez csak azért mert dob a szemed, vagy szar minőségű a videó.
  • tutika14
    Ahogy nézegetem a youtube-s vidiket Xbox-ról Hát elég gagyinak tűnik. Nem részletes a grafika, furánm mozog a ló, szaggatva tekeri azt a mini gun szerű valamit. vagy ez csak azért mert Xbox?
  • tutika14
    Gyere mán ki heee :DDD
  • DarkSector
    RDR-nél az a baj hogy csak külföldön olcsó, amúgy itthon 10ezer alatt nem látni origit.
    Live-on 14990FT
  • ratgab
    Ha ezen gondolatmenetet követed: RDR kihoz még egy platformra... eltelik még 1 év és lehet ugyanott lesz, mint ahol a Gta 4 is most (Hangsúlyoznám nem csak a pc miatt)!

Tudom, hogy sokan várják pc-re a játékot és mivel multis sokan meg is vennék, mert ugye törttel problémásabb multizni! És aki belekostol a zökkenőmentes, buheramentes multizásba(mint én nemrég), annak igencsak elmegy a kedve a buherától a későbbiekben (2 évvel ezelőtt nagy warezhuszár voltam, annak függvényében mára megjavultam és el se tudnám képzelni, hogy ini-t turkáljak, crackkel sza...akodjak, tört szervereket kajtassak)
  • DarkSector
    Kb ez a mostani állás:

GTA 4 (2008.04.29):
    3 platformra jött ki, most akcióban 2500ft
    bejáratott cím 4.része
    modern korban játszódó játék

Eladások most 20milló körül járnak.

RDR (2010.05.18):
    2 platformra jött ki, most akcióban 6500ft (külföldről rendelve)
    új cím
    western korban játszódó játék

Eladások most 8millió körül járnak.

Ha azt nézzük hogy a mostani állás mi, akkor a GTA4 népszerűbb eladásokban de 2 évvel előbb is jelent meg stb-stb-stb.
  • DarkSector
    Úgylegyen.
  • DarkSector
    Pontossan.
    GTA-ban sikere a Vice City és a San Andreas-nak volt és van...a 4 valahogy nem hozta azt a nagy rajongást. Szerintem.
  • ratgab
    Minden benne lesz a pc-s verzióban, mint ahogy más konzol only játékokkal is teszik, mikor végre kihozzák pc-re!
  • ratgab
    Én lefikáztam akkor... és most sem veszem hiába dobálják az ember után Steamen 2500-ért! És még mindig azt mondom Rockstar hibázott, hogy nem tartotta magát a San Andreas féle hihetetlen szabadságot adó lehetőségek megtartásához!
  • ratgab
    Timesink lehetőségek: Ez adja a Sandbox sava borsát, hogy a főquest felé szagolás nélkül is jól lehet szórakozni korlátlanul! E feature nélkül a sandbox, mint olyan nem létezne!
  • lolSL
    gta4-nek nincs sikere csak ugatta mindenki
    most veszik hogy ~ingyen adják
  • ratgab
    Olyannyira sikertelen lenne, hogy én aki ritkán veszek 0 day játékot ezt láttatlanban venném pc-re!!! Már csak a western téma és a multi miatt is! Ugyanakkora ha nem nagyobb sikere lenne, mint a GTa 4-nek pc-n!
  • DarkSector
    Persze a soha-keddi időpontra tűzték ki.
  • gabo91
    Valamelyik februári adásban (akkor még márciussal meg tavasszal dobálodzott) hallottam utoljára. Azóta miket mondott, vagy most mondott valami időt, idő intervallumot?
  • Reg5
    Így már elhiszem.
  • DarkSector
    Google.
  • Reg5
    Honnan?
  • DarkSector
    Tök hiteles a játék címének a grafikai stílusa, no nem beszélve Rockstar logoról! :)
  • DarkSector
    Ez a hivatalos dvd tok

• masterthief
    XD
  • masterthief
    Ez azért nem teljesen így van. XD Lenni lesz csak kussolniuk kell, mert különben a kiadók nyakába szállnának az emberek. XD
  • DarkSector
    Hát furán nézne ki Niko egy western kori bárban. :)
  • masterthief
    Én is ha élőben létezne4 XD Erre a Simple native trainer a megoldás. Elindítod a TBOGT-ot bekapcsolod a trainert, Louis helyére bespawnolod Niko-t és irány a bár. XD
  • DarkSector
    Jah adagold csak neki, had forrjon a levébe, lehet a végén csak azért lesz port mert bakiból igéretet tettek a GS-ben és a játékosokat feleslegessen felhergelték és nem akarnak ebből népharagot inkább nyomnak gyors egy portolást. :D
  • DarkSector
    Niko tényleg jellemtelen fickó, az nekem sem jön be.
    Itt sem egy cuki 25éces alkonyat filmceleb a srác, de szerintem tökéletessen beleillik a stílusba, a borostás fejével együtt.
    Amúgyis van állarc egy idő után (fekete kendő)
  • lolSL
    Nikoval eljárnék inni :)
  • masterthief
    Csütörtökön GS Live-ba megint én kérdeztem! Már Mazur azt mondta le fog pofozni ha mégegyszer meg merem kérdezni. XD
  • tommygear
    LOLSL FSPOFON PERMBAN
  • masterthief
    Pedig szerintem attól igazán jó egy játék, ha vannak mellékküldik, minijátékok benne stb. Nem pedig állandóan rohanni, lőni, X idő alatt gyorsan befejezni és letenni a játékot.
    Az hogy a főhős ellenszenves a számodra megint más tészta. Anno a GTA IV-re is azt mondták-írták sokan hogy Niko karaktere nem szerethető. A fenét nem. Véleményem szerint egyikben sincs főlősleges időtöltés.
  • DarkSector
    Tudod nagyon jól hogy nyáron kiadják pc-re, mert Gyu megmondta! XD
  • DarkSector
    Jah a minijátékok, hát hogy ez mennyire és kinek ellenszenves az már emberfüggő, de nekem annyira nem a wow jutott eszembe.
    Most ennyi erővel az összes játékot lehetne szapulni, mert a stílusjegyek megtalálhatók mindenhol...a hasonló játékokban.
    Látod erre mondtam hogy az akinek a western nem jön be, az természetessen nem fogja végigvinni...te nem komálod a western-t, de ez nem von le a játék érdemeiből semmit.

Szerintem ha még az eleje felé vagy várj, és PC-n vidd majd végig, lehet az Undead ingyen lesz hozzá egy csomagban! :)

Pár haverom is erre vár hogy tudjon vele végre játszani pc-n.
    Ha kijön meg nem fogom még1x venni az biztos azért annyira nem vagyok érte oda, de lehet pc-n is végigviszem majd.
  • lolSL
    játszottam vele, csak a főhős ellenszenvessége miatt nem köt le túl hosszútávon, sokszor letettem már. idén sztem be lesz fejezbe előbb-utóbb, talán pc-n? :D

wow-féle elemeket arra mondom hogy rengeteg 'time sink' lehetőség van benne, vagyis utólag beláthatóan fölösleges időtöltésnek bizonyul sok minden. (kártyázás, virágszedés, kincskeresés, lovakkal baszakodás stb),
    amihez nincs hozzászokva egy átlag konzol gamer, és persze hogy emiatt felfelé ugranak az értékelések, meg magyarázzák hogy hú micsoda világot alkotott a rockstar :). én erre a részre már csak legyintek mert láttam 5 éve másban és inkább pörgetem a storyt.
  • DarkSector
    Nehogy félreértsd nem azért védem mert nincs pc-re, vagy mert hogy rákontrázzak és veszekedjek.
    Én utálom ezt a stílust, az a vicc, vagyis utáltam csak ez tudott megfogni, pedig sok sandbox-ost próbáltam...GTA 4 ehhez képest elbújhat.

És részemről nagy szó ha egy Sandbox-osról jó véleménnyel vagyok. :)