Red Dead Redemption (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
Nem hinném hogy befolyásolná egymást a két játék. kb olyan mint gyártanak ruhát férfiaknak meg nõknek... nem konkurencia egyik a másiknak....

Duke nukem (ugyanaz a kiadó, és a kiadótól is függ hogy mikor jön ki játék) inkább konkurencia, mert ugye mit vegyek ezt vagy azt... ha ennyi a keretösszeg és egyre futja csak akkor választani kell... tehát valószínübb hogy kijön most la noire konzolra, meg duke nukem... aztán nyáron vagy õsszel meg red dead redmption...
de ha nyáron (nyár végén) nem jön ki akkor már sosem fog szerintem...
mert ha másfél éven belül nem dobják ki akkor már nem is fogják...
gyakorlatilag másfél év alatt új játékot lehet készíteni, akár

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

tommygear
+1
tommygear
jelenleg még nincs bejelentve úgy értem
Murder3
Red dead sokkal jobb sztem a la noire elég semmilyen vidik alapján..

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Állítólag van rá esély, hogy jön.

SZilaJMaGGoT
Ha választanom kéne az LA Noir-t választanám pc-re, red dead azért annyira nem stílusos... :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

tommygear
LA Noire se jön pc-re
Nem akarok nagy hülyeséget mondani de a R* ugye most adja majd ki május-ba az L.A Noire-t, és azt még meg várják addig ezt nem adják ki.

Úgy hogy szerintem elõbb kiadják azt, és meg lássák hogy milyen fogatatásba részesül, és majd utána az RDR-t szerintem.

Mert az is elõfordulhat, hogy ha elõtte kiadják a RDR-t akkor mindenki ugye most azt várja a legjobban és akkor lehet hogy nem kap akkora fogatatást az L.A-j.

De mondom ez csak egy tipp csak gondolom. ( De ne legyen igazam és jöjjön elõbb. xD )

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

Murder3
tehát ah írok a fórumba trollkdok....de okos vagy...vagy baj h más véleményen vagyok...sg szint.

nincs abba ellentmondás...lol
érdekes dologgal jössz...

Én láttam a videót, amiben véletlenül elkottyintotta a dolgot, hogy lesz pc-s verza, de ott szó se volt februárról, annyit árult el, hogy tudnak konkrét dátumot, de egyenlõre csak 2011-et mond.

Még azért elég keményen tapossuk a 2011 elejét, szóval semmi sincs veszve...

Állítólag egyik nagyobb eseményen kicsit berúgtak 1-2 Rockstaros munkatárssal és az egyik elkottyintotta...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

gabo91
mazur mondta csak, állítása szerint ez nem nagy dolog hogy tudnak olyan dolgokról amik még hivatalosan nincsenek bejelentve, mégiscsak ebbe a szakmába dolgoznak bla bla bla...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Ez de nagy fail xDDDDD Amúgy akkor a gamestar honnan szedte hogy februárba jön? (2011)
gabo91
"Büntetõpontok: Trollkodás a Rift fórumban."
itt is azt csinálod

Van némi ellentmondás abban amit írtál:
1. mint modntam én se hiszem h ez en jönne pc-re
2. de sztem nem mostanában fog

érdekes

Murder3
mint modntam én se hiszem h ez en jönne pc-re de sztem nem mostanában fog.

Én csak utalnék a Gta 4 esetére! Rockstar: " Soha a büdös életben nem készítjük el a GTA 4-et pc-re" Ezt szó szerint így mondták!!!

Eltelt pár hónap és benyögték, hogy letelt a Soha mégis lesz... na ennyit a "Sziklacsillag"(Rockstar) következetességrõl megjelenésekkel kapcsolatban!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Nah mikor gyün PC-re?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gabo91
Zavar?

Am köszönjük, hogy benéztél, most már távozhatsz is. <#wave>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Murder3
Igen, de az h a R* bejelnti pc-re az igen kevés az esélye legalábbis h közel jövõbe.
Mivel eddig még utalni se utaélltak rá.

Mert ha lesz, akkor már nem kell létrehozni... ha meg nem lesz, akkor még mindig zárható!

Igaz, hogy elég lett volna a hivatalos bejelentés után létrehozni a topikot...

Murder3
Én hiszem h lesz pc-s verzió, de amíg a R* nem jelenti be addig mineke ez a topic?

Nem sértõdtem meg. :D És tényleg azt hittem hogy igaz XDDD Már nagyon várom és felkaptam a vizet :D
masterthief
Nem szóltalak le. Eszembe sincs. Mindössze annyi hogy lolSL írt egy poénos kommentet, és a kérdésed úgy jött ki mintha elhitted volna hogy még mindig a csizmáját csinálják. :D Ha ezzel esetleg megsértettelek akkor BOCSESZ!

Leszólni* :D
Hatodszor: Nem kéne szólni azért, mert mondjátok a hülyeségeiteket én meg rákérdeztem...
masterthief
Elõször is, ez csak egy poénos hozzászólás "mazur már hétvégén is bejár a szerkesztõségbe kódolni a játékot, nemsokára kész lesz a fõhõs csízmája"
Másodszor:Pontos idópontot még nem adtak ki, mikorra jön ki Pc-re!
Harmadszor: Azért várni kell egy cseppet a hivatalos bejelentésre!
Negyedszer: Mazur testvért nem illene fikázni, mivel õ is várja a portot.!
ötödszörre: TÜRELEM!

Mi a franc??? Gamestar újságba februárra volt kiírva és még mindig a csizmát csinálják? Na ne ba már ki velem komolyan mondom....
gabo91
Jobb lesz ha siet, hónap végéig már csak 31 nap van hátra...
márciusban késznek kell lennie mert meglincselik<#boxer>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fpocok
Nincsen.
Csak szeretnék.
(nekem mindegy)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Murder3
ez mióta is van bejelentve h jön pc-re?

tommygear
<#idiota>
lolSL
mazur már hétvégén is bejár a szerkesztõségbe kódolni a játékot, nemsokára kész lesz a fõhõs csízmája

tommygear
na mivan?
gabo91
Így van, nagyon helyesen teszi... fogy az ideje. 8 nap múlva március... <#idiota>

SZilaJMaGGoT
Köszönöm, oké.. :D

gabo91
50 új üzenet... majdnem szívrohamot kaptam...
erre spam az egész... <#csodalk>

Büdös Bohóc
boldog szülinapot és ne szólj már hozzá

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SZilaJMaGGoT
KK?

Ja és Éljen a KK!

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

SZilaJMaGGoT
Inkább ránts rá haver, mert ahogy látom komoly problémáid vannak... :S

masterthief
Ne szóljatok hozzá! Az lesz neki a legnagyobb csalódás! Az ilyen alakokat a visszaszólások éltetik. Do not feed the trolls!

Ratyik vagytok példát vehetnétek a BF-es lámpicsekektõl , na szasztok <#wave>

Rendben!

Büdös Bohóc
nyugodtan befejezheted, nem kell 500-ik hsz

a többieknek meg csak szólok, hogy mostantól egy kanyi hozzászólást nem akarok itt látni Maszturbátor felé intézve, ignoráljátok és kész

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Akkor meg minek szítod itt az indulatokat?

Nemhogy reménykednél, hogy lesz pc-re ez a játék (eddig a legnagyobb Rockstar címek mind kijöttek pc-re lásd Gta 4 esete.... mondták, hogy nem lesz, nem lesz és láss csodát mégiscsak kijött)!

PC fan vagyok

Miért a "Konzolon már megjelent ez a játék Pc-n meg nem és Bibíííí és vegyet konzolt (pc-t meg rituálisan égessétek el)" az szerinted mi a bánat ha nem pc haterkedés/Konzol fanboykodás?????????

Egyébként meg ha nem tetszik a kritika el lehet innen húzni a búsba!!!!

500-ik hsz <#nezze>

SZilaJMaGGoT
De am neked mi a fasz bajod van? Minek kell flamet szítani?

Ki beszélt pc vs konzol powerkedésrõl ?

Támogatva!