1087
Red Dead Redemption PC verzió
-
#567 Mert ő egyből ....kalapozik a GS-ra.Őj nem azt írták hogy lesz pc-re.Ez csak egy feltételezés amit nem ők találtak ki.Szóval nincs indok a fikázásra!
De ő mint mindenkit és mindent csak fikázik.Hát ezért a beszólás. -
#566 És miért kell egyből faszkalapozni? És miért tettted macskakörömbe? -
tutika14 #565 Mondjuk én már nagyon várom a pc-set. -
#564 Te is olyan "faszkalap" lehetsz.Ezt nem ők találják ki.Amúgy is ez is pletyka szintű és más külföldi site-on is írnak róla.
-
Reg5 #563 Téged nem érdekel mást igen, ennyi. -
#562 Most tényleg. Ki nem szarja le, ha kijönne PCre is. Az első rész volt az egyik legmonotonabb, legunalmasabb, szó szerint legszürkébb játék, amivel valaha játszottam. De akkor is csak azért, mert volt benne coop. -
Reg5 #561 Ha belegondolsz nem annyira vad elképzelés. A Fableből is kihozzák a 3-mat PC-re, holott a 2 csak boxra jött. -
#560 Ez most csak reménykedés, az RDR-nél mondták anno biztosra, itt per pillanat nem hazudnak, reménykedni lehet. -
#559 gecik -
#558 ezeknek a faszkalapoknak mániája a pc-s képzeteik terjesztése -
#557 jah. érdekes kellene mennie mindennek win7-en hiszen visszafelé kompatibillis... -
Reg5 #556 De van. 2-szer is végigvittem amíg XP-m volt. -
#555 Emulátoros ps2 nem pc. Legalábbis tudtommal nincs pc-re -
Reg5 #554 Win 7-en nem megy :( -
ratgab #553 Dehogy szar az! Az egyik legjobb westernes játék, ha eltekintesz a kopottas grafikától és hogy nem sandbox! -
#552 Jó volt az egynek :) -
#551 Akkor szépen megnyújtja még a játékidőt...
#550 Red Dead Revolver a neve. (nem játszottam vele) -
#550 meg ps2 emuval esetleg lehet az rdr előzményét, volt egy hasonló (de közel se távol se ilyen jó) kicsit gta szerű western játéka a r*nak -
#549 desperados 1-2 -
#548 Dead Man's Hand. Régi, de legalább szar. -
tutika14 #547 Amúgy tud valaki mondani Western-es játékokat? (call of juarez , gun-t már kijátszottam) -
#546 *******
Térkép:
RDR:
Undead Nightmare:
Állatok:
RDR (pl medve):
Undead Nightmare (pl medve):
Személyek:
Ezek maradnak, némelyik zombi lesz, némelyik nem. -
#545 "A leghívogatóbb benne az hogy az eredeti játék befejeztével egy alternatív story-ban látod viszont a térképen terpeszkedő helyszíneket és személyeket állatokat."
Ez érdekel! Beszélnél róla bővebben? -
#544 Én félve álltam neki a játéknak.
Úgymond nyereménypontokból vettem a játékot, szóval ingyen volt ha úgy nézem.
Nekem kellemes csalódás volt, nem véletlen volt év játéka.
Story szívbemarkoló, legalábbis az elején még inkább egy vadnyugati csihipuhi, mire a végét már dráma zárja le.
És a sok-sok extra küldetés, ami nagyon észszerűen és valószerűen és innovatívan van kitalálva, nem csak mint egy gta4-ben hogy menj az utcákba és szedj fel forgó emblémákból 100-at.
Virággyűjtés, különleges állatok befogása levadászása megtalálása. stb
Az Undead Nightmare story-ja elején zombis és a végén is zombis, de mégis leköti az embert, és érdekes szituációkat klisséket vonultat fel.
A leghívogatóbb benne az hogy az eredeti játék befejeztével egy alternatív story-ban látod viszont a térképen terpeszkedő helyszíneket és személyeket állatokat. -
tutika14 #543 Amúgy tudja valaki hogy konzolon milyen hosszú a story? hosszú vagy rövid és hogy jó-e? D:DDD Megöl a kíváncsiság de nem akarom el youtube-zni az egészet mert akkor ha kijön nem fog érdekelni xD -
tutika14 #542 Azt a pénzt inkább arra fordítanám hogy megvegyem ha kijön a játék :) Meg amúgy is nekem van igazam xD. :DDD -
#541 Van rá pénzed fogadni? :) -
tutika14 #540 Szerintem meg arra hogy vegyen egy Xbox-ot mert azon már megjelent :D -
#539 Ő arra gondolt hogy nem lesz pc-re és ha akarsz játszani vele, addig kérj kölcsön egy gépet. -
#538 Köszi, de inkább veszek egy új pc-t ha kijön pc-re :) -
#537 Rosszul értelmezted, más feltételezte hogy rossz a minősége a játéknak. -
#536 Hát akkor vegyél egy boxot és játszhat vele :) -
#535 kurva jó képek!
csak már jönne ki!
Egy játékot se akartam még fele ennyire se, mint ezt... -
#534 Még talán ma sincs -
Reg5 #533 Meg PC se nagyon volt ami hiba nélkül vitte maxon. -
#532 Leszállhatnál a magas székről! -
tutika14 #531 De ha az R* 2007-ben gta4-re olyan grafikát csinált hogy szerintem abban az időben párja sem akadt nagyon. Akkor ebben se hiszem hogy csalódá érne mármint a pc-s verzióban. -
tutika14 #530 Én ívből teszek a gépigényre :D Direkt azért vettem jobb gépet hogy igényes játékokkal játszak ne csak a cod1 fusson 19 fps-el xD -
#529 Hülyéskedsz?? Ennek a grafikájával semmi baj! -
#528 Szerintem pedig nem. Nekem kitűnően működik. Azt nem mondom hogy teljesen bugmentes, de nagyon ritka ha buggal találom szemben magam. És akkor is csak olyannal ami nem okoz a játék során semmilyen kellemetlen problémát.