1087
RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • grebber
    Mert ő egyből ....kalapozik a GS-ra.Őj nem azt írták hogy lesz pc-re.Ez csak egy feltételezés amit nem ők találtak ki.Szóval nincs indok a fikázásra!
    De ő mint mindenkit és mindent csak fikázik.Hát ezért a beszólás.
  • Fpocok
    És miért kell egyből faszkalapozni? És miért tettted macskakörömbe?
  • tutika14
    Mondjuk én már nagyon várom a pc-set.
  • grebber
    Te is olyan "faszkalap" lehetsz.Ezt nem ők találják ki.Amúgy is ez is pletyka szintű és más külföldi site-on is írnak róla.
  • Reg5
    Téged nem érdekel mást igen, ennyi.
  • Fpocok
    Most tényleg. Ki nem szarja le, ha kijönne PCre is. Az első rész volt az egyik legmonotonabb, legunalmasabb, szó szerint legszürkébb játék, amivel valaha játszottam. De akkor is csak azért, mert volt benne coop.
  • Reg5
    Ha belegondolsz nem annyira vad elképzelés. A Fableből is kihozzák a 3-mat PC-re, holott a 2 csak boxra jött.
  • DarkSector
    Ez most csak reménykedés, az RDR-nél mondták anno biztosra, itt per pillanat nem hazudnak, reménykedni lehet.
  • Büdös Bohóc
    gecik
  • lolSL
    ezeknek a faszkalapoknak mániája a pc-s képzeteik terjesztése
  • DarkSector
    jah. érdekes kellene mennie mindennek win7-en hiszen visszafelé kompatibillis...
  • Reg5
    De van. 2-szer is végigvittem amíg XP-m volt.
  • DarkSector
    Emulátoros ps2 nem pc. Legalábbis tudtommal nincs pc-re
  • Reg5
    Win 7-en nem megy :(
  • ratgab
    Dehogy szar az! Az egyik legjobb westernes játék, ha eltekintesz a kopottas grafikától és hogy nem sandbox!
  • Shep
    Jó volt az egynek :)
  • gabo91
    Akkor szépen megnyújtja még a játékidőt...
    #550 Red Dead Revolver a neve. (nem játszottam vele)
  • Büdös Bohóc
    meg ps2 emuval esetleg lehet az rdr előzményét, volt egy hasonló (de közel se távol se ilyen jó) kicsit gta szerű western játéka a r*nak
  • Shiwo
    desperados 1-2
  • SZilaJMaGGoT
    Dead Man's Hand. Régi, de legalább szar.
  • tutika14
    Amúgy tud valaki mondani Western-es játékokat? (call of juarez , gun-t már kijátszottam)
  • DarkSector
    Térkép:

RDR:

Undead Nightmare:

Állatok:

RDR (pl medve):

Undead Nightmare (pl medve):

Személyek:

Ezek maradnak, némelyik zombi lesz, némelyik nem.
  • gabo91
    "A leghívogatóbb benne az hogy az eredeti játék befejeztével egy alternatív story-ban látod viszont a térképen terpeszkedő helyszíneket és személyeket állatokat."
    Ez érdekel! Beszélnél róla bővebben?
  • DarkSector
    Én félve álltam neki a játéknak.
    Úgymond nyereménypontokból vettem a játékot, szóval ingyen volt ha úgy nézem.

Nekem kellemes csalódás volt, nem véletlen volt év játéka.

Story szívbemarkoló, legalábbis az elején még inkább egy vadnyugati csihipuhi, mire a végét már dráma zárja le.

És a sok-sok extra küldetés, ami nagyon észszerűen és valószerűen és innovatívan van kitalálva, nem csak mint egy gta4-ben hogy menj az utcákba és szedj fel forgó emblémákból 100-at.

Virággyűjtés, különleges állatok befogása levadászása megtalálása. stb

Az Undead Nightmare story-ja elején zombis és a végén is zombis, de mégis leköti az embert, és érdekes szituációkat klisséket vonultat fel.
    A leghívogatóbb benne az hogy az eredeti játék befejeztével egy alternatív story-ban látod viszont a térképen terpeszkedő helyszíneket és személyeket állatokat.
  • tutika14
    Amúgy tudja valaki hogy konzolon milyen hosszú a story? hosszú vagy rövid és hogy jó-e? D:DDD Megöl a kíváncsiság de nem akarom el youtube-zni az egészet mert akkor ha kijön nem fog érdekelni xD
  • tutika14
    Azt a pénzt inkább arra fordítanám hogy megvegyem ha kijön a játék :) Meg amúgy is nekem van igazam xD. :DDD
  • DarkSector
    Van rá pénzed fogadni? :)
  • tutika14
    Szerintem meg arra hogy vegyen egy Xbox-ot mert azon már megjelent :D
  • DarkSector
    Ő arra gondolt hogy nem lesz pc-re és ha akarsz játszani vele, addig kérj kölcsön egy gépet.
  • gabo91
    Köszi, de inkább veszek egy új pc-t ha kijön pc-re :)
  • DarkSector
    Rosszul értelmezted, más feltételezte hogy rossz a minősége a játéknak.
  • Shep
    Hát akkor vegyél egy boxot és játszhat vele :)
  • gabo91
    kurva jó képek!
    csak már jönne ki!
    Egy játékot se akartam még fele ennyire se, mint ezt...
  • Bogdogege
    Még talán ma sincs
  • Reg5
    Meg PC se nagyon volt ami hiba nélkül vitte maxon.
  • Shep
    Leszállhatnál a magas székről!
  • tutika14
    De ha az R* 2007-ben gta4-re olyan grafikát csinált hogy szerintem abban az időben párja sem akadt nagyon. Akkor ebben se hiszem hogy csalódá érne mármint a pc-s verzióban.
  • tutika14
    Én ívből teszek a gépigényre :D Direkt azért vettem jobb gépet hogy igényes játékokkal játszak ne csak a cod1 fusson 19 fps-el xD
  • Pluskast
    Hülyéskedsz?? Ennek a grafikájával semmi baj!
  • masterthief
    Szerintem pedig nem. Nekem kitűnően működik. Azt nem mondom hogy teljesen bugmentes, de nagyon ritka ha buggal találom szemben magam. És akkor is csak olyannal ami nem okoz a játék során semmilyen kellemetlen problémát.