Red Dead Redemption (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Bocs hogy ezt mondom, de most kurvanagy baromságot írtál.
😊

ne sértõdj meg te gyûlölheted meg irigykedhetsz hogy nincs pc-n, de hogy ebben bármi wow legyen, meg hogy pc-n nem lenne nagy sikere, ez baromság, és ezt nyíltan merem mondani az összes játékos nevében aki ezzel játszott, mert ezekszerint te nem játszottál még vele....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
hát single player wow-féle stílusjegyekkel konzolon, nem csoda hogy ráörül a nép. pc-n azért nem lenne akkora durranás szvsz

DarkSector
Én nem is tudom hogy van-e játékos aki rossz véleménnyel lenne az RDR-rõl most hogy így gondolkodok rajta, csakis olyannal találkoztam aki nem ismeri, vagy olyannal aki ismeri és isteníti...rosszat nem hallottam.

Ez többekközt annak köszönhetõ, hogy még a GTA azaz a Rockstar saját játékát is fellülmulták, azzal talán hogy a western stílus vették elõ, ami önnmagában megfogja az embereket, másrészt a nem csak álltalam kihangsúlyozott élõ-lélegzõ világot alkotva valóban az eddigi játékok közül a legjobban szemléltet egy virtuális kis világot, mintha valóban a vadnyugaton élnél, ezt persze csak ha játszol akkor fogod érezni.

Elõször én sem gondoltam hogy ebben a játékban ennyi minden van, de csak az állatfajtákból van 30-40.
3 nagyobb terület, lebilincselõ story-val kb 30-40 órára ha jól emlékszem.

Ez csak akkor hagyná szerintem egy játékos ha maga a western stílust utálja, de azok eleve bele sem kezdenek.

Nyugodtan meg is veheted, ha valami megéri a pénzét akkor ez az a játék.

ÉS EZ MÉG CSAK A SINGLE.
HOL VAN MÉG A MULTI ÉS A SOK DLC, AMIBÕL AZ UNDEAD NIGHTMARE 6-7 ÓRA SIINGLE ALTERNATÍV ZOMBIS TÖRTÉNETET AD MÉG AZ ALAPJÁTÉKHOZ (ugyanazt a térképet járhatod be, csak a stílus változik, meg a környezet a zombis témához illõen, illetve a küldetések a zombikkal kapcsolatossak lesznek).

Mivel 100%-osra kivittem a játékot és a UN-t is, ezért biztosra mondhatom hogy baromi sok extra van a játékban.

Zenék kibaszott jók.A sima és az UN story is kiváló és valami eszméletlen mindkettõnek a fináléja....

Íme 2 kedvencem. Az elsõ a sima végérõl van a 2. meg az UN dlc végébõl:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
r*-ban nem fogsz csalódni
masterthief
Ezzel biztos hogy nem csak 1 napig leszel el. Én 1-szer kipróbáltam konzolon, nagyon tetszik.

DarkSector
Szokásos, + felbontás-élsimi.

DarkSector
Hát ha azt veszem alapul hogy én le sem szartam, a játékot, mikor meg sikerült hozzájutnom ingyen, akkor meg sem álltam a kimaxolásig...
Megszereztem az Undead-ot, azt is kimaxoltam.

Hát aki belejátszik, egyhamar nem teszi le szerintem kurvára magávalránt.

A GTA részeket utáltam, holott az is ilyen sandbox.

De majd meglátod ha jön.

Kíváncsi vagyok azért hogy milyen grafikát hoznak ki belõle.
Engem már borzasztóan érdekel ez a játék 😊)) De sztem az lesz hogy kijön 1 napig el leszek vele aztán úgy jár mint a crysis 2.
DarkSector
Wii-re kellene egy port....😛

lolSL
mivel ps2-re nem jött ki..

Nem lehet emulátorral valahogy megoldani?
grebber
Amúgy ha ne adj isten tényleg ki akarnák hozni pc-re megértem,hogy miért várnak vele.
Amíg konzolokra fogy a game még mindig, meg kiegeket-ket is veszik és jönnek is hozzá addig nem fognak a pc-sel foglalkozni majd ha alábbhagy a konzolos érdeklõdés.De ez csak az én meglátásom!

Next PC upgrade: 2022

SötétBarom
Szerintem lassan zárható a topic. :/

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

grebber
Mazur portolja pc-re nyugalom<#levele><#levele><#levele><#idiota><#idiota><#banplz>

Next PC upgrade: 2022

gabo91
lolsL-nek igaza van. "Egyébként sem azt mondták, hogy 100% hogy kijön, mivel a Rockstar meg is gondolhatja magát és leállnak a projectel. " ja de eddig arra verték magukat, hogy biztos forrásból tudjuk, meg elsõ kézbõl értesítünk mindenkit, és kb 50szer megkérdezték már õket hogy mivan a RDR-el jön-e pcre? kiröhögték a kérdezõt, hogy hát már 50000x elmondták hogy jön stb nem kell parázni. másik meg hogy április van.... január 2-án beszéltek rola elsõként, aztmondták márciusban jön.... április van és még semmi hír róla... ja és a német gamestar akkor miért nem beszélt pc-s rdr-rõl?
õk, akikrõl másolják az újságot a teszteket, õk nem söröznek rockstaros emberekkel, csak mazur mi... valószínû

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

lolSL
gamestar nem dolgozik a játékiparban.
dagadt köcsögök egy retkes pesti irodában akik kamu híreket és kamu cikkeket írnak, és arcolnak a kisgyerekekkel akik bedõlnek ennek, csak hogy vegyék meg nézzék a szarjukat többen mint a konkurenciát. már 5 éve is úgy írták egyes TESZTEKET, hogy nem is játszottak vele, csak a külföldi testvérlapoktól meg netrõl szedtek infókat és költöttek mellé egy cikket.
szánalmasabb mint a blikk csak kb nincs alternatíva mert mindenkit megvett a kiadójuk kilóra.

masterthief
Te bolond vagy? Már ne haragudj hogy ezt kérdeztem, de kinek hiszel jobban? Azoknak akik a játékpiacban dolgoznak (Gamestar)vagy akik kamu adatokat közölnek csak úgy. A Gamestar szerkesztõi nem csak úgy kitalálják Egyébként sem azt mondták, hogy 100% hogy kijön, mivel a Rockstar meg is gondolhatja magát és leállnak a projectel.

lolSL
gamestar NEM HITELES HÍRFORRÁS.

én azt nem mondanám hogy semmi hír mert csütörtöki GSliveba mondtak hogy beszéltek õk is a rockstar gamesal és lesz pcre.
lolSL
használtan meg 15-20ezerbõl kijön.

zola2000
konzolra egy éve jelent meg kábé, a pcröl sajna egyelöre semmi hir, habár lassan 40ezerér hozzádvágják az arcadeos boxokat, és a kinect/ps move miatt elvileg még sokáig nem lesznek új konzolok, tehát szerintem nem tudom 😊

A

Nem érdekelne ha messze van csak jelenne meg tényleg!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ja most hogy visszább nézem igazad volt 😄
Most is arról volt szó vagy nem?
masterthief
Gyerekek! Figyelem! Nem szeretnék itt több civakodást látni, olvasni. Mivel a topik nyitója nem azért hozta létre ezt a témát, hogy itt troll módjára civakodjatok és más dolgokra tereljétek a témát, hanem azért, hogy errõl a játékról (Pc-s megjelenésrõl) beszélgessünk kulturáltan. Ha valaki csak szitkozódni és becsmérelni tudja ezt a topikot, akkor fáradjon át a Gumiszobába!
Köszönöm! Masterthief.

Rowlend
Pletyka 😊

GET OVER HERE!

Nem tudom mennyire ismert oldal a gamenyusu, de én még az életben nem hallottam róla. Valamelyik nagyobb site is írhatna errõl valamit mert ez így még elég kevés :S

Rumour Ez mit jelent?
lolSL
a legfontosabb szót nem sikerült átmásolni a címbõl ..

Akkor az még kicsit messze van :S
Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Szólok valami hülyeséget és már is beindul a fórum xD De jó vagyok 😄
tommygear
értem
lolSL
apu

tommygear
mert te tulajdonképpen ki is vagy itt egy fél éves alreggel? <#rolleyes>
gabo91
Ezt nem fogadom el válasznak!

(egyébként ha csak a bannereket nézzük már abban is veri a bf3 a mw3-at<#eljen>)

amúgy eggyikse lesz az év játéka... mert az a red dead redemption (feltéve ha megjelenik)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

lolSL
mert sok kis köcsög codos van itt az sg-n, és bennük tudatosítani kell hogy mi az év multis FPS-e, nehogy nekem mw3-t vegyenek a kis szerencsétlenkék

gabo91
Ha annyira oda vagy érte, meg az lesz szerinted az év játéka, akkor miért battlefield3-as a logód?

Hallod A red dead elõbb jön kész 😄 😛
lolSL
akkor kihagytad az elmúlt évek egyik legjobb játékát. én azt is a read deadnél elõbbre sorolom, de hát elfogult vagyok mert a HL univerzum része és az rossz nem lehet 😊

Májusban lesz... remélem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Engem nem érdekel a Portal 1 szállat se én Red dead-et akarok nem holmi portál marhaságot az 1-et se tudom hogy milyen 😄
lolSL
kevesebb mint 2 hét és itt a portal 2. akkor meg eldõlt az év játéka cím, már kár kiadniuk 😛

Megjelenhetne már ideges leszek 😄
DarkSector
5* 😛

Büdös Bohóc
mi lenne, kamu vírushordók

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Én Ncore-on fent vagyok de azon semmi sincs akkor gondolom a többin se nagyon.
DarkSector
Látom nagy a nyüzsi, kijött torrentoldalakon?