1087
Red Dead Redemption PC verzió
-
#607 Persze megtehetnék, hogy a megtervezett térképen kívül menjen a játékos, és ott generálhatnának menet közbeni random tájat, de annak mi értelme volna? Jó ez így... -
#606 úszás megtiltás miatt legalább van lehetőség arra, hogy magas hegyekkel és tavakkal folyókkal meghatározzák a térkép határait és ne az legyen mint az összes gta-ban, hogy egy nagy sziget a semmi közepén, mert szerintem az kurvára kiábrándító volt mindig is a gta sorozatban (ok a gta iii-ban a 3. szigeten volt egy rész, ahol nem óceán határolta az egészet, de kb ugyanaz -
#605 Sziasztok! Tegnap akadt a szemem elé ez a játék.
Egyszerűen fel nem foghatom, hogy nem pcre jött ki először.
Azt hiszem most jött el annak az ideje, hogy kölcsönkérjek valakitől egy xboxot :] -
#604 Nem tud úszni, nagy ügy! A fehér emberek nagy része nem tudott úszni akkoriban. Egyébként nyakig bele lehet gázolni a vízbe.
Indiánok 1910-ben? Akkor már nem sok volt belőlük... -
#603 az sajna nem bug, hogy nem lehet úszni, meg hogy indiánok max csak díszlet szinten vannak benne, hanem kőkemény hiányosság. -
#602 Bugok vannak benne, de ha kijön pc-s verzióban, legalább lesz mit javítani. -
#601 nézem, és nem olyan nagy játék sok hiányossága van pl belesétálok a vízbe, és már meg is halt az ürge (nem lehet úszni), sok benne az idegesítő dolog, én pl símán megcsináltam volna, hogy a játékban megjelenjen valahogy az indián szabadságharc vagy valahogy az indián kultúra hogy lehessen hozzájuk csatlakozni (persze igen az elején vagyok, lehet hogy még lesz ilyen de szerintem már nem), szóval elmegy, de jobbra számítottam így csak olyan mint a gta vadnyugatira átszínezve, kocsik helyett lovak vannak, de semmi különös... -
#600 Nem az hogy nem értek hozzá.Valamit konyitok csak a pénzéhség vitt el nekem nem lett volna elég 2 hét alatt tisztán 45 ezer + ígyhát lett belőle több millió mínusz :(
Ez az év + 2 éven van összeszedni ennyi pénzt és akkor adóba 0-ra hozom ki magam.De nehéz lesz nagyon.De legalább tanultam belőle.Mostmár 1x ezer pluszoknál is eladom a cuccot. -
#599 Minek tőzsdézel ha nem értesz hozzá, vagy minek bíztad kóklerekre? -
#598 Én is vennék mert most megint van régi fajta box 50k-ért (warez),de annyit buktam a tőzsdén hogy jó 3 évig szerintem gépet sem fogok fejleszteni :( -
#597 XD Nagyon haszontalan fiú! (Brian élete) XD
Azt mondja kell az neki is, mással is szeretne játszani. Én nekem meg sok időbe telne mire kijátszanám, mert hát nem sok időm akad játékra. -
#596 Rossz unokatesó, cseréld le olyanra a ki kölcsönadná! :) -
#595 XD Én sem úgy gondoltam! -
#594 Ha esetleg valahol lehetne részletre venni az nem volna nagy gond. -
#593 Hát nem arra gondoltam ,hogy az utcán, vagy a munkahelyen, iskolában kezdesz el kölcsönkérni. -
#592 Van olyan, de nem hinném hogy ideadná. Unokatesómnál nyomtam vele régebben Boxon, de ő kihúzva! XD -
#591 Értelemszerűen ha nincs olyan ismerősöd akitől tudsz kérni, netán rokonod akkor nem kérsz. -
#590 Vennék én ha volna rá zseton! XD Más dolgokra gyűjtök. Másrészt szerinted ki adná kölcsön a konzolját? Az nem 1 könyv, hogy add már kölcsön, ha befejezem majd visszaadom! XD -
#589 az eredeti forrásról törölve van a hír,vagyis kamuztak -
#588 -will be fully support of DX11 nad 3D technology.
támogatja a 3D-t?
-
#587 Hiszem ha látom. Nem lesz ebből semmi. aki a játékkal akar játszani vegyen, vagy kérjen kölcsön egy boxot vagy ps3-at. -
#586 456
volt már -
#585 Tehát spekuláció, és semmi konkrét? :D -
#584 08.17.
Remélem igaz a megjelenés, és a többi dolog is amit írnak róla.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Érdekesség: 05.01 van 08.17 én jön vagyis pontosan 108 nap van még a megjelenéséig. (LOST ott egy jelentős szám volt 4+8+15+16+23+42=108)
-
ratgab #583 Tudom, hogy azt mondott, de én legutóbb máshonnan augusztust hallottam!
Ha kijön Pc-re, akkor örülök, ha nem, akkor sem vágok eret.... Már lecsengett bennem a Hype... -
#582 Tavaszt mondott. De e3-on még bejelenthetik, ha nem, akkor pusztuljon a mocskos gémszar/pcguru. -
ratgab #581 Pont ilyen indíttatásból akár kiadhatják a Gears of War 3-at is pc-re!
Ha tudnám előre, hogy mikor miben látnak pénzt a kiadók, akkor én lennék a Nostredamus! -
ratgab #580 Na itt álljunk meg egy polgári szóra! Azt mondták a Gamestarosok, hogy lesz Red Dead Redemption 2011-ben Pc-re... tudtommal még 2011 van 8 hónapig, úgyhogy 2012 január 1-ig le lehet állni a károgással!
Mazur nem mondott pontos megjelenési dátumot, mert nem mondhatott! (Állítólag augusztusban jön)!
Nem csak ott jelent meg hír a játékról... sok oldalon volt hír, hogy szerintük lesz... online üzletek előrendelési listájában is megjelent, szóval nem csak Mazur agyszüleménye... -
#579 -
#578 bárcsak ne jönne több cod pc-re
meg az utolsó kettőt is törölhetnék a steamről. -
#577 Fable azért egy picit más eset. A kettő nem jött ki pc-re az igaz, viszont a 3-nál megjelenés előtt már tudtuk hogy jön pc-re,... csak egy picit csúszik. Ha jól emlékszem volt valami olyasmiről is szó, hogy kárpótolják a pc-seket amiért kimaradt a 2. rész (nem vagyok benne egészen biztos)
De egyébként ott a COD. 1 kijött pc-re is 2 is, 3. rész nem jött ki... többi igen...
itt nem igazán számít az, hogy kijött-e az előzmény vagy nem... csak a kereslet meg a profitmaximalizálás számít. -
#576 Ki nem szarja le,na. GS kocsog, meg meg sokan masok is, de ne ezen vitazzunk -
#575 Ettöl még igaz.
/ Majd egy hónap mulva lesz nekem is véleményem a Fable III-ról. A pc-és port kivételesen jónak igérkezik / -
#574 JA... 7 hónappal később.
(Most akkor arról nem beszélek, mennyire kaki lett a játék) -
#573 A Fable III is kijön pc-re ugy, hogy a második kimaradt, pont az MS amiböl én mindent kinézek mert ök a legalja... -
Reg5 #572 Akkor ezt magyarul is :D -
#571 És akkor mivan ha ott is kint van? Egyik hülye megírta, a többi meg átvette.
Nem mellesleg a GeoW-ról beszélünk... tudod, xbox exklúziv játék. A második rész sem jött ki. Én nem vagyok egy pachman, de kizártnak tartom, hogy kijönne PCre. MS nem tenne ilyet.
Mellesleg utálom a pletykákat. -
#570 AZ hogy megjelenik pc-re a RDR már november végén írogatták külföldi fórumokon . -
#569 Ez is gamestar igaz? Nem.Hát akkor meg minek erőlködsz.
Nem mellesleg Red Dead kapcsán csak úgy hemzsegnek a neten a pc-s infok és nem a GS miatt.
(Nem védem őket mert semmi közöm hozzájuk,de nem kell mindenkit indok nélkül fikázni) -
#568 olvass vissza hogy miért létezik ez a topik
és miért van itt 500 hozzászólás
és miért megint csak ott jelenik meg ez a hír?
...