Red Dead Redemption (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hiszem ha látom. Nem lesz ebbõl semmi. aki a játékkal akar játszani vegyen, vagy kérjen kölcsön egy boxot vagy ps3-at.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bogdogege
456<#nezze>

volt már

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

SZilaJMaGGoT
Tehát spekuláció, és semmi konkrét? :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

gabo91
08.17.

Remélem igaz a megjelenés, és a többi dolog is amit írnak róla.

Érdekesség: 05.01 van 08.17 én jön vagyis pontosan 108 nap van még a megjelenéséig. (LOST ott egy jelentõs szám volt 4+8+15+16+23+42=108)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Tudom, hogy azt mondott, de én legutóbb máshonnan augusztust hallottam!

Ha kijön Pc-re, akkor örülök, ha nem, akkor sem vágok eret.... Már lecsengett bennem a Hype...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

sherlock1
Tavaszt mondott. De e3-on még bejelenthetik, ha nem, akkor pusztuljon a mocskos gémszar/pcguru.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Pont ilyen indíttatásból akár kiadhatják a Gears of War 3-at is pc-re!

Ha tudnám elõre, hogy mikor miben látnak pénzt a kiadók, akkor én lennék a Nostredamus!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na itt álljunk meg egy polgári szóra! Azt mondták a Gamestarosok, hogy lesz Red Dead Redemption 2011-ben Pc-re... tudtommal még 2011 van 8 hónapig, úgyhogy 2012 január 1-ig le lehet állni a károgással!

Mazur nem mondott pontos megjelenési dátumot, mert nem mondhatott! (Állítólag augusztusban jön)!

Nem csak ott jelent meg hír a játékról... sok oldalon volt hír, hogy szerintük lesz... online üzletek elõrendelési listájában is megjelent, szóval nem csak Mazur agyszüleménye...

gabo91
<#eplus2>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

lolSL
bárcsak ne jönne több cod pc-re
meg az utolsó kettõt is törölhetnék a steamrõl.

gabo91
Fable azért egy picit más eset. A kettõ nem jött ki pc-re az igaz, viszont a 3-nál megjelenés elõtt már tudtuk hogy jön pc-re,... csak egy picit csúszik. Ha jól emlékszem volt valami olyasmirõl is szó, hogy kárpótolják a pc-seket amiért kimaradt a 2. rész (nem vagyok benne egészen biztos)

De egyébként ott a COD. 1 kijött pc-re is 2 is, 3. rész nem jött ki... többi igen...

itt nem igazán számít az, hogy kijött-e az elõzmény vagy nem... csak a kereslet meg a profitmaximalizálás számít.

Büdös Bohóc
Ki nem szarja le,na. GS kocsog, meg meg sokan masok is, de ne ezen vitazzunk

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

wedge31
Ettöl még igaz.

/ Majd egy hónap mulva lesz nekem is véleményem a Fable III-ról. A pc-és port kivételesen jónak igérkezik /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
JA... 7 hónappal késõbb.
(Most akkor arról nem beszélek, mennyire kaki lett a játék)

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
A Fable III is kijön pc-re ugy, hogy a második kimaradt, pont az MS amiböl én mindent kinézek mert ök a legalja...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Akkor ezt magyarul is :D

Fpocok
És akkor mivan ha ott is kint van? Egyik hülye megírta, a többi meg átvette.
Nem mellesleg a GeoW-ról beszélünk... tudod, xbox exklúziv játék. A második rész sem jött ki. Én nem vagyok egy pachman, de kizártnak tartom, hogy kijönne PCre. MS nem tenne ilyet.
Mellesleg utálom a pletykákat.

Bogdogege
AZ hogy megjelenik pc-re a RDR már november végén írogatták külföldi fórumokon .

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

grebber
Ez is gamestar igaz? Nem.Hát akkor meg minek erõlködsz.

Nem mellesleg Red Dead kapcsán csak úgy hemzsegnek a neten a pc-s infok és nem a GS miatt.
(Nem védem õket mert semmi közöm hozzájuk,de nem kell mindenkit indok nélkül fikázni)

Next PC upgrade: 2022

lolSL
olvass vissza hogy miért létezik ez a topik
és miért van itt 500 hozzászólás
és miért megint csak ott jelenik meg ez a hír?
...

grebber
Mert õ egybõl ....kalapozik a GS-ra.Õj nem azt írták hogy lesz pc-re.Ez csak egy feltételezés amit nem õk találtak ki.Szóval nincs indok a fikázásra!
De õ mint mindenkit és mindent csak fikázik.Hát ezért a beszólás.

Fpocok
És miért kell egybõl faszkalapozni? És miért tettted macskakörömbe?

Mondjuk én már nagyon várom a pc-set.
grebber
Te is olyan "faszkalap" lehetsz.Ezt nem õk találják ki.Amúgy is ez is pletyka szintû és más külföldi site-on is írnak róla.

Téged nem érdekel mást igen, ennyi.

Fpocok
Most tényleg. Ki nem szarja le, ha kijönne PCre is. Az elsõ rész volt az egyik legmonotonabb, legunalmasabb, szó szerint legszürkébb játék, amivel valaha játszottam. De akkor is csak azért, mert volt benne coop.

Ha belegondolsz nem annyira vad elképzelés. A Fablebõl is kihozzák a 3-mat PC-re, holott a 2 csak boxra jött.

DarkSector
Ez most csak reménykedés, az RDR-nél mondták anno biztosra, itt per pillanat nem hazudnak, reménykedni lehet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Büdös Bohóc
gecik

lolSL
ezeknek a faszkalapoknak mániája a pc-s képzeteik terjesztése

DarkSector
jah. érdekes kellene mennie mindennek win7-en hiszen visszafelé kompatibillis...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De van. 2-szer is végigvittem amíg XP-m volt.

DarkSector
Emulátoros ps2 nem pc. Legalábbis tudtommal nincs pc-re

Win 7-en nem megy :(

Dehogy szar az! Az egyik legjobb westernes játék, ha eltekintesz a kopottas grafikától és hogy nem sandbox!

Shep
Jó volt az egynek :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gabo91
Akkor szépen megnyújtja még a játékidõt...
#550 Red Dead Revolver a neve. (nem játszottam vele)

Büdös Bohóc
meg ps2 emuval esetleg lehet az rdr elõzményét, volt egy hasonló (de közel se távol se ilyen jó) kicsit gta szerû western játéka a r*nak

Shiwo
desperados 1-2

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SZilaJMaGGoT
Dead Man's Hand. Régi, de legalább szar.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Amúgy tud valaki mondani Western-es játékokat? (call of juarez , gun-t már kijátszottam)
DarkSector
Térkép:

RDR:

Undead Nightmare:

Állatok:

RDR (pl medve):

Undead Nightmare (pl medve):

Személyek:

Ezek maradnak, némelyik zombi lesz, némelyik nem.

gabo91
"A leghívogatóbb benne az hogy az eredeti játék befejeztével egy alternatív story-ban látod viszont a térképen terpeszkedõ helyszíneket és személyeket állatokat."
Ez érdekel! Beszélnél róla bõvebben?

DarkSector
Én félve álltam neki a játéknak.
Úgymond nyereménypontokból vettem a játékot, szóval ingyen volt ha úgy nézem.

Nekem kellemes csalódás volt, nem véletlen volt év játéka.

Story szívbemarkoló, legalábbis az elején még inkább egy vadnyugati csihipuhi, mire a végét már dráma zárja le.

És a sok-sok extra küldetés, ami nagyon észszerûen és valószerûen és innovatívan van kitalálva, nem csak mint egy gta4-ben hogy menj az utcákba és szedj fel forgó emblémákból 100-at.

Virággyûjtés, különleges állatok befogása levadászása megtalálása. stb

Az Undead Nightmare story-ja elején zombis és a végén is zombis, de mégis leköti az embert, és érdekes szituációkat klisséket vonultat fel.
A leghívogatóbb benne az hogy az eredeti játék befejeztével egy alternatív story-ban látod viszont a térképen terpeszkedõ helyszíneket és személyeket állatokat.

Amúgy tudja valaki hogy konzolon milyen hosszú a story? hosszú vagy rövid és hogy jó-e? D:DDD Megöl a kíváncsiság de nem akarom el youtube-zni az egészet mert akkor ha kijön nem fog érdekelni xD
Azt a pénzt inkább arra fordítanám hogy megvegyem ha kijön a játék :) Meg amúgy is nekem van igazam xD. :DDD
DarkSector
Van rá pénzed fogadni? :)

Szerintem meg arra hogy vegyen egy Xbox-ot mert azon már megjelent :D
DarkSector
Õ arra gondolt hogy nem lesz pc-re és ha akarsz játszani vele, addig kérj kölcsön egy gépet.

gabo91
Köszi, de inkább veszek egy új pc-t ha kijön pc-re :)