1087
RedDeadRedemption.jpg
Red Dead Redemption PC verzió
  • morzsi555
    Lehet karóba húzni mazurt, nem lesz ebből semmi, mindjárt vége az e3-nak.
  • DarkSector
    Kijött a hír hogy majd talán 1x lesz. :)

Szerintem x360 emulátort előbb fogsz látni pc-n mint RDR portot. :)
  • MaRee
    Most akkor kijött ez a játék PC-re vagy mivan? :D
  • zola2000
    jó persze az más, de a lényeg az hogy minden lehet ^^
  • FSpofon
    E3 területén szerintem évek óta nem járt egy darab PC sem, legfeljebb amin a powerpoint preziket vetítik..
  • zola2000
    de, mármint asszem a 2009es e3mon jelentették be a 2005ös ps2es sakura taisen 5 jön nyugatra is meg wiire is 2010ben (off: az ST 1-4el mi van?), egy év nem olya sok idő...
  • Büdös Bohóc
    e3-on újdonságokat szoktak benyögni és nem olyat, hogy egy már papakorba került szoftvert átültetnek pc-re is, de legyen inkább igazad, több remény már nincs...
  • sherlock1
    E3-on minden kiderül. Igen, tudom, hogy a rockstar nem lesz kint, de attól még a kiadó benyögheti.
  • Büdös Bohóc
    amúgy ez is kibaszás, mert még pár hónapja úgy nagy általánosságban mindenhol találta utalást arra, hogy lesz pc-re is. :C
  • DarkSector
    Elleszel majd vele. :)
    Jó gémelést!
  • grebber
    Haver kölcsönadta az xboxát holnap elkezdem nyomni és kiderül miről maradok le mivel nekem nincs boxom!
  • wollnerd #676
    Nem tudom hogy mennyire igaz hogy kijön PC-re...
    A Rockstar hivatalos oldalán nem találtam híreket, infókat a PC változatról...
  • gabo91
    L A Noire most jött ki, még kijöhet PC-re. RDR már több mint egy éve kint van, ott kisebb az esély. Tehát ha LANoire-t hasonlítod RDR-hez oké, de fordítva kár.
  • tutika14
    L.A. Noire se jött PC-re :( Akkor lehet h ez se fog pedig azt is nagyon vártam....
  • DarkSector
    Nekem sem a szívem a játék, ez csak gondoltam új játék és berakom, viszont nem csúnya, mert rpg-k közt nem láttam sokat ami ettől jobb lenne.
  • Reg5
    Egyik platformon se szép...
  • DarkSector
    KB 6 év után itt tartanak, hogy alig van eltérés.
    Szebb a PC-s, de a hardware-hez képest nem sokkal, csak így vehető észre legtöbb esetben mint a videóban hogy egymásra vetítik vagy rázoomolnak.

• DarkSector
    Pont rátapintottál a lényegre, ezért pakolnak bele kezdéskor durva hardware-et, hogy ne kelljen fejlesztgetni.

Most 6 év után már nem annyira durva, de bőven adatok alapján fellülmúlja önnmagát, de ez csak nekünk azért nagy szám mert pc-n az optimalizálatlansághoz lettünk szoktatva...

Nézzétek meg a MAC gépeket.
  • zola2000
    a konzolt úgy bövitik, hogy egyre jobban optimalizálnak rá, ma már minden konzolra (ps3 x360 de még wii/dsre is) tudnék olyan játékot mondani amiröl pár éve nem is gondoltuk volna hogy képes rá a vas (tisztára mint anno c64en, ahol egyre szebb játékok jöttek ugyanarra a gépre).
  • Mr_no_NaMe
    engem a grafika nem nagyon érdekel személy szerint, csak ha már konzol, akkor legalább elfusson, mind1 hogy néz ki csak hasítson. Ha már nem lehet a konzolt bővíteni, meg turbózni.
  • DarkSector
    Csak poénból írtam hogy ne itt tárgyaljuk ki hogy mi jobb mitől, mert emberfüggő.

"(mondjuk boxom van, mert az olcsóbb és az se rossz :)"

Az az sem rossz, az megint tág fogalom.
    Mert van amiben másabb, de nem rosszabb, senem jobb, csak másabb. :)
  • zola2000
    mé, az ilyen RDR szerü cuccok ugyanugy néznek ki ps3mon is (nem láttam sok különbséget), viszont mostanában nagyon durva exkluzivok jönnek, és most már ugyanugy van ingyenes játéklehetöség mint boxon (mondjuk boxom van, mert az olcsóbb és az se rossz :)
  • DarkSector
    Buta vagy. :)
  • zola2000
    jobb a ps3, nézd meg hogy néz ki az uncharted 3 :)
  • cybert
    Hát lehet én működöm furán, de nekem ez anno meghozta a kedvem:) Sandbox játékba ennyi bug szvsz belefér.
  • Bogdogege
    Hát igen bug az van benne éppen elég.
  • Seth
    Mondjuk ez pont a játék hibát mutatja be, de attól még poén :D
  • cybert
    Még egy kis kedvcsináló:

• masterthief
    XD hát nem lehet könnyű egy akkora macit csak úgy megkötözni.
  • Bogdogege
    Na lelasszóztam egy grizzlyt ,megkötözni nem lehet ,úgyhogy maradt a sprintelés .
  • tommygear
    de akkor minek kérdezted meg?? :DDDDD
  • Mr_no_NaMe
    Ez nagyon durva faszom...kell egy xbox :D
    Egy vállalkozó kedvű budapestinek nincs kedve kölcsönadni egyet? :D
  • wollnerd #655
    Magamnak. A válasz lett volna számomra spoiler... :D
  • tommygear
    lehet, de ez miért spoiler?
  • wollnerd #653
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet utazni a vonattal mint a GTA IV-ben?
  • ratgab
    Ez az ember nagyon beteg...
  • DarkSector
    LOL

medvét még nem lasszóztam...nem is vágtam hogy tudom...:)
  • Bogdogege

• DarkSector
    azt szerettem nagyon....

főleg a rablókat, nem löttem rájuk, hanem élve fogtam el őket. :)
  • Bogdogege
    lehet lasszózni is