Red Dead Redemption (PC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Remélem igaz a megjelenés, és a többi dolog is amit írnak róla.
Érdekesség: 05.01 van 08.17 én jön vagyis pontosan 108 nap van még a megjelenéséig. (LOST ott egy jelentõs szám volt 4+8+15+16+23+42=108)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ha kijön Pc-re, akkor örülök, ha nem, akkor sem vágok eret.... Már lecsengett bennem a Hype...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Ha tudnám elõre, hogy mikor miben látnak pénzt a kiadók, akkor én lennék a Nostredamus!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mazur nem mondott pontos megjelenési dátumot, mert nem mondhatott! (Állítólag augusztusban jön)!
Nem csak ott jelent meg hír a játékról... sok oldalon volt hír, hogy szerintük lesz... online üzletek elõrendelési listájában is megjelent, szóval nem csak Mazur agyszüleménye...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
De egyébként ott a COD. 1 kijött pc-re is 2 is, 3. rész nem jött ki... többi igen...
itt nem igazán számít az, hogy kijött-e az elõzmény vagy nem... csak a kereslet meg a profitmaximalizálás számít.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
/ Majd egy hónap mulva lesz nekem is véleményem a Fable III-ról. A pc-és port kivételesen jónak igérkezik /
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(Most akkor arról nem beszélek, mennyire kaki lett a játék)
Parasite Eve 2, best game EVER!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem mellesleg a GeoW-ról beszélünk... tudod, xbox exklúziv játék. A második rész sem jött ki. Én nem vagyok egy pachman, de kizártnak tartom, hogy kijönne PCre. MS nem tenne ilyet.
Mellesleg utálom a pletykákat.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Nem mellesleg Red Dead kapcsán csak úgy hemzsegnek a neten a pc-s infok és nem a GS miatt.
(Nem védem õket mert semmi közöm hozzájuk,de nem kell mindenkit indok nélkül fikázni)
Next PC upgrade: 2022
és miért van itt 500 hozzászólás
és miért megint csak ott jelenik meg ez a hír?
...
De õ mint mindenkit és mindent csak fikázik.Hát ezért a beszólás.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
#550 Red Dead Revolver a neve. (nem játszottam vele)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Térkép:
RDR:
Undead Nightmare:
Állatok:
RDR (pl medve):
Undead Nightmare (pl medve):
Személyek:
Ezek maradnak, némelyik zombi lesz, némelyik nem.
Ez érdekel! Beszélnél róla bõvebben?
Úgymond nyereménypontokból vettem a játékot, szóval ingyen volt ha úgy nézem.
Nekem kellemes csalódás volt, nem véletlen volt év játéka.
Story szívbemarkoló, legalábbis az elején még inkább egy vadnyugati csihipuhi, mire a végét már dráma zárja le.
És a sok-sok extra küldetés, ami nagyon észszerûen és valószerûen és innovatívan van kitalálva, nem csak mint egy gta4-ben hogy menj az utcákba és szedj fel forgó emblémákból 100-at.
Virággyûjtés, különleges állatok befogása levadászása megtalálása. stb
Az Undead Nightmare story-ja elején zombis és a végén is zombis, de mégis leköti az embert, és érdekes szituációkat klisséket vonultat fel.
A leghívogatóbb benne az hogy az eredeti játék befejeztével egy alternatív story-ban látod viszont a térképen terpeszkedõ helyszíneket és személyeket állatokat.