1087
Red Dead Redemption PC verzió
-
#647 Ja, iszogathatsz, aztán megpróbálhatsz fel vagy lejutni vmelyik lépcsőn :D
És igen, lődözni is lehet benne, van fegyvered meg minden, ja és lóval is vágtathatsz a prérin -
#646 azér az laza, hogy 30-40 kommenten keresztül a wow vs. RDR...
ezért 30 komment...eszméletlen.
Inkább írkáljátok miket lehet csinálni még ebben a játékban :]
Kocsmában iszogatás, lődözés? -
#645 hát az -
#644 Attól még marhára fárasztó. -
#643 csak egy flémreg -
#642 Nyugi direkt csinálja, ismerem, csak direkt cukkolódik. :) -
#641 Persze MMO szintű grafika mellett majd lesz is, MMO szintű térképeken... -
#640 Te nagyon furcsa egy egyén vagy. -
#639 Jah valódi emberektől, a multiban is azok vannak, nem offline a multi...
Virágot a singleben kell szedned.
De pofon egyszerű.
1 az arcokat unalomig szétlőni, izgisebb mint mint a vadnyugaton bóklászni, akkor az max részedről lehet komolyan venni, sokan vannak másképpen.
2 Nem MMO...ezzel le is zártuk, mert elvileg azt mondod ami nem MMO az szartsem ér, és konzol tulajoknak jár, de te játszol nem MMO-val is, amire az a kifogás hogy igen az faszább mert az unalmas multiban te is részt veszel.
Most erre ezekután mit tudjak reagálni?
Tudom csak poénkodsz és nem kell téged felvilágosítani, csak szeretsz kukacoskodni...XD -
#638 Ja, hogy úgy! Nos ez már más kérdés, valóban nem lett volna rossz egy vadnyugatos mmorpg. Biztos, hogy lett volna sikere. -
#637 jah de a bc2ben folyamatosan arcokat löttem szét
itt meg órákig virágot szedsz hogy klárika lejátszon neked egy 37 másodperces szerelmes animációt
wowban ennyi idő alatt meg kifarmolsz hasznos dolgokat amik segítenek hogy valódi emberektől kapj elismerést -
#636 A BC2 sem MMO mégis megvetted, és játszol vele, holott 4 ora videó a single. :) most nehogymár ilyenbe akarjunk belemenni. :) -
#635 Majd alább lesz a válasz...itt most a single részről volt szó elsősorban. NEM MMO ennyi... -
#634 Kapásból nem egy kategória, ezért nem is készülhetett multinak egy single...de elárulom hogy van multi is, de az csak hab a tortán....
már a single lefogja az embert 35 órára, aztán ott van a végtelenségig a multi, a bandázgatásra, meg tápolásra...
Igen ez azoknak készült akik ezt többre értékelik...
Ha te ezt lehatárolod a konzol tulajok halmazára, akkor igen büszkén tartozok én is közéjük. -
#633 játszhatnánk vele minden nap 15 évig, nem csak 1x-2x -
#632 És most akkor mivan? Nem értelek...:) -
#631 el lett rontva ezzel hogy single
csak hát a konzolosoknak csinálták. -
#630 FSPOFON -
#629 Na de a wow elve multi ez meg alapjában single:) Már bocsi nem kötekedni akarok félre ne értsd de akkor már összehasonlíthattad volna mondjuk a Star Trek Online-al is mert kb annak is annyi köze van hozzá mint a wow-nak:) -
#628 hogy törpül el? annyiban más hogy nem csak átvezetőkben közlik (amik egyébként 4-5 sornyi szöveg elhúzva 2 percre x 200) -
#627 eltörpül ez mellett.
van a brinkben is story, meg a bulletstormban. -
#626 hogy ne lenne story? az első questtől kezdve az utolsó raidig mindenhez van. -
#625 Pedig én nyomtam egyben, és nem mászkáltam összevissza, hanem aránylag célorientáltan. -
#624 mivel nem mmo...szóval miről beszélünk...:)
A wow-ban pont ez a baj, nincs story, amit te évekik tápolsz, az lehet hogy story, de addigra kijön 10 redemption, amivel többet érek. :) -
#623 :D
35 órás alap story?! imádom! végre egy játék ami akár 2-3 hétig is lefoglal, nem csak egy vasárnap délelőttre.
multiztál is vele? arról is tudnál mondani valamit? -
#622 csak abban hasonlítom össze hogy egy single player játékhoz képest ennek túl nagy a világa, de mmo-nak már kicsi lenne
és túl sok faszság van benne túl sokáig tart a game, ez az amit lehet arra használni hogy online építs valamit, ami megmarad, amit elismernek mások -
#621 Ezt meg a wow-t összehasonlítani.. OMG... -
#620 Az a lényeg ,hogy a játék menet lassabb minta gta4. -
#619 mi az hogy nincs storyja? :) több ezer oldalnyi szöveg van ingame, a cataclysm óta egy rakat átvezetővel is
igaz nem filmként megy előtted mint a red deadben, hanem te játszod le :) -
#618 PC-s vinyó előbb tönkre megy....:)
Valamint a wow ezzel ellentétben egy teljessen más stilus, ami nekem kúvára nem jön be...:)
de más választhat igen, csak a wow-nak nincs story-ja...) -
#617 Ezek a civilizációs különbsége végett vannak, régen egy vadnyugaton egy loval nem lehetett 200-al elgázolni embereket, meg a lovon rádiót halgatni....
Hát pörgés meg szerintem itt is van, mivel minden küldetés lövöldözés vagy valami elkapásával vagy üldözésével tellik....:D
De igen nem lehet rádiózni sajnos....:) -
#616 vagy befizetsz a wowra és vmi olyannal játszol ami meg is marad 15+ évig, nem csak amíg hibás nem lesz az xbox vinyód :) -
#615 Igen a vadászat a legdurvább.
- 35-36 féle állat a sima játékban.
- apróbb melléküldetések a 35 órás alaptörténet mellé
- élő lélegző vadnyugat, sok-sok secrettel
- példának okáért, kincseket is kell keresgélni térképrajzok alapján
- nagy (itt valóban nagy, térkép.)
- 15-20 féle fegyver
- lebilincselő történet
- egy kis virtuális vadnyugat.....
Ha megvagy akkor indulhatsz az Undead Nightmare-el! -
#614 Szerintem a gta4 pörgősebb , itt nem tudsz 200 belehajtani a tömegbe rádió adók sincsenek ,csöpögős egy kicsit ,de mindig van kit megmenteni az út szélén ha méssz valahova . -
#613 Köszönöm!
Mondanál egy két szót a szabadságról? A történet általában nem szokott érdekelni, viszont az ilyen san andreashoz hasonló szabadságról, mint kondi, kocsma, barátnőzés, és ez a millió egy hangulati elem annál inkább.
Tényleg lehet vadászni, és kereskedni az árúval? A tűzrakás tényleg hangulatos, vagy csak egy mentési lehetőség? Nagyon rá vagyok pörögve :] -
#612 jobb a gta4-től
valamint igen mérföldkő.... -
#611 Aki játszott ezzel a játékkal, az hogy hasonlítaná a GTA 4hez? Szabadság, játszhatóság, hangulat, és lehetőségek terén? A tesztek alapján újabb mérföldkövet emlegetnek. Ez a gyakorlatban is igaz szerintetek? -
tutika14 #610 Én már végig toltam a GUN-t ps2-n :D -
#609 Akik az indiánokat meg a pc-s verziót hiányolják vegyék meg a GUN-t :) -
#608 ígyis kurvanagy a hely , még lóval is.
Akinek ez nem elég arra nem tudok mit mondani...