1087
Red Dead Redemption PC verzió
-
#727 Holnap nézd meg a Live-nak az ismétlését. Abban volt. -
#726 Mit számít a Blikk... akarom mondani a játékoldalak legalja... akarom mondani a GS, ha a fejlesztő azt mondja, NEM tervezik a PC-s kiadást?:) -
Reg5 #725 Beszéld meg a GS-sel. -
#724 GamesStar? Adj egy cikket róla! -
#723 Én nagyon akarom a Red Dead Redemption-t PC-re!!!!
-
#722 valoszinuleg már túl vannak a tervezésen, csak ülnek rajta még egy ideig :) -
#721 Hivatalos fórumpost: "Sorry guys, no plans for a Red Dead on PC"
forrás: Rockstar weboldal - nagy sárga R+ fórum-post -
#720 én azért azt néztem, hogy eléggé részletes az a játék -
#719 LA:NOIR-nak messze nem kell annyi powa mint a GTAnak, így az suhanni fog ha csak nem szarják el direkt nagyon. -
#718 (már csak azért is, mert a gépemen még tuti menne az RDR, mert gondolmo ugyanaz a motor van alatta, mint gta iv, csak picit talán tuningolva, na de LA NOIR...)
megint basszák meg az lesz, hogy átportolják ezt a hulladékot, a motor legnagyobb része nulláról íródik, mert új technológia és megint kapunk egy FOSPORTOT, BUGOS SZAR LESZ AZ EGÉSZ ÉS LASSÚ -
#717 faszomat már, sirály király meg minden, de én RDR-t akarok -
morzsi555 #716 Az összes dlc-vel együtt még kiadhatják, feljavított grafikával, stb... vagy nem. -
#715 Oké, csak betettem a hivatalost! :)
Viszont így valószinű nem lesz sose RDR :S -
morzsi555 #714 igen, ezt mondom, rdrnél viccelt, la noirenál nem. -
#713 http://www.rockstargames.com/lanoire/news/17161/la-noire-is-coming-for-pc-this-fall.html/ -
morzsi555 #712 rdr igen, la noire nem. -
#711 Ez most vicc? :D -
#710 No akkor itt a legfrissebb infó. Ki fog jönni pc-re a RDR. Ma élő adásban a GS Live-ban Mazur elmondta hogy nagyon cseszteti már a kiadót, mert már tavasszal ki kellett volna adni. Be is tudja (fogja) mutatni a lepecsételt szerződést, egyebet, amin a pc-s kiadást alá tudja támasztani.
Ugyan csak élő adásban telefont kaptak a Rockstar-tól, hogy az L.A. Noire jön pc-re is, -
tutika14 #709 Örökbe ne fogadjunk? -
#708 inkább azt mondjátok ki ad nekem kölcsön xboxot :( -
#707 Olvastam és nyilván ezért is van csak 2 hsz, mert 1. a feltöltő alregjeinek kommentje, 2. feltöltő haverjainak a kommentje. -
#706 ne dőlj be minden szarnak -
#705 Ha megauploadon lenne a txt fájl, vagy olyan oldalon ami nem havidijas, meg regisztrálós, akkor még oké.
Nem kell parázni ha lenne megoldás már rég torrentoldalakon fentt lenne. -
#704 A videó HSZ-it olvastad? Nekem nem úgy tűnik. még... csak inkább bugos. -
#703 Nyilván ez is fake, mint a többi. -
#702 Ez elég komolynak tűnik, de erről a szar fájlmegosztó oldalról nem tudom letölteni amit a videó mond!
Videó -
ratgab #701 Én még mindig azt mondom, hogy csak december 31-én van vége 2011-nek! -
#700 #689 -> Ezen mit nem sikerült felfogni? :)
Nincs bejelentve, nem is volt és nagy valószínűséggel egy jó ideig nem is lesz. Senki sem mondta, hogy megjelenik - a Blikk.. akarom mondani Gamesz@r-os idiótán kívül.
Mondjuk mindig tudtam sajnálni azt, aki a GS-ről informálódik..:) -
#699 Az tudtommal 2012 végére van datálva. -
Reg5 #698 Még nem volt bejelentés. Néhány online bolt kínálatában megjelent egy időre ennyi. Tehát ez olyan 50%. -
#697 HIVATALOSAN...!!! -
#696 Látom, vannak akik hisznek a megjelenésben, akik meg nem....
A ROCKSTAR OLDALÁN NEM LÁTOK INFÓT A PC VÁLTOZATRÓL!!!!
Nos, kérek egy oldalt ahol bejelentették a PC kiadást... -
#695 Nem az E3ra hazudta a játékot. -
Shelton #694 Nem fog megjelenni PC-re.. -
#693 Persze. -
#692 De azért télleg lesz PC-re augusztusra??! -
morzsi555 #691 A kiadójuk kint van, az a lényeg. -
#690 MaxPayne 3 sem? -
#689 R+ nincs kint az E3-on, és Jamie King (fejlesztési csoport alelnöke) még márciusban nyilatkozta, hogy nincs PC-s címük az elkövetkezendő 1-2 évre. -
#688 Nyugi már egyedül nem kis idő míg portolja!