3293
-
arcdevil #3053 Mondj egy jobb kiadót aki nem ezt csinálja, ugyanúgy az EA Games, az Ubisoft és a többi mind ilyen irányban halad, és ezért gondolom, hogy nem érdemes kiemelni a Triont ezek közül, mert semmivel se jobb/rosszabb, mint az összes többi. Az, hogy ez jól van-e így nyilván más kérdés, és tényleg sajnálatos, hogy mindenki több profitot szeretne, de az egész világ ilyen, ebből sem lóg ki a játékipar.
Valóban simán lehetnek új játékok, amelyek elvonzzák a játékosokat, és látom én is a for honor hypot, de mivel az teljesen más stílus, így nem hiszem, hogy az azt játszók emiatt abbahagynának egy MMO-t, legyen az bármelyik (már aki nem teljesen casual player amúgyis), a többi felsorol új MMO más kérdés, majd meglátjuk, de egyelőre pár amit néztem még honlap szinten is el van maradva (retro design pl) és/vagy még keletibb kinézetekkel rendelkezik ami nekem pl abszolút nem jön be (mármint a túltolt keletiség).
Teljesen igazad van, hogy az archeage szerverek elég szűk kapacitásúnak tűnnek. A játék saját magát korlátozza, hogy nagyon sok terület/telekhely van, viszont annyi játékost nem bír el egy szerver ami ténylegesen ki tudná használni ezeket és ne legyen a területek egy része kihalt (illetve nyilván a start/fresh start kezdetén más a dolog, de döcög(ött) is rendesen).
Sajnos az 1 játékos = 1 account is elég kérdéses, mivel nem lehet megvalósítani, aki picit jobban ért hozzá simán ki tudja kerülni, akár több géppel akár virtuális géppel, akár ehhez használatos appokkal (pl sandboxie), így meg az marad le mégjobban aki csak "szimplán" játszik. Persze lehetne erre valami megoldás, de szerintem ki lehetne kerülni (illetve a buy2play-t nem, de az meg szűkíti a játékosbázist)
A meg kell élniüket nyilván nem arra értettem, hogy éhen halnának, ha az apex ára 2euróval olcsóbb lenne, hanem mint ahogy a mai világban mindenhol van, itt is a profitot maximalizálják. A 13-20 dollár meg igaz lenne ha nem lehetne ingame vásárolni, de nagyon sok játékos nem költ a játékra (és ezzel együtt nyilván nem is top10-es GS-es, de toplistán rajta lehet). -
mikromanus #3052 Elég sokáig elvoltam én is a játékkal, meg azért az alapjai nagyon jók, de abban nem tudok egyetérteni, hogy nem a Trion hibája. Ez egy játékgyilkos pénzéhes banda. Abban mondjuk igazad lehet, hogy nem nagyon van mozgásterük az archeage-es csapatnál. Nem biztos, hogy nagy beleszólása van nekik a céges üzletpolitikába. De összességében egy gyöpös szűklátókörű banda rövid távú tervekkel és 0 hosszú távú befektetési elképzeléssel vagy tervvel az AA tekintetében. Ahhoz képest mondjuk elég soká talpon sikerült maradniuk. Meg lehet azért így nyomják, mert (a fresh start tapasztalatai alapján) az Archeage program szerverként igen korlátos kapacitással bír. Picit több a játékos egy helyen és máris csuklik a rendszer. Vagy be se jut a játékosok nagyja alaphelyzetben. Ez egy értelmes rendszerben nem okozna gondot (1 játékos = 1 account), de ezzel a fene nagy szabadsággal minden hulladékot ráengedve a szerverre (multiaccount support) elég siralmas a helyzet.
Sajnos máshol is beüt a profit központúság és a rövid távra tervezés és nem csak az Archeage-ben. A BDO is beszopta a kakaót. A Nagyfőnök beszólt, hogy ideje lenne több pénzt kisajtolni, vagy kereshetnek más melót, aztán kaptunk pár "pay2convenience" változást. Ez van. Amíg nincs komoly versenyhelyzet, addig a lehúzós bandák is könnyen megszedik magukat. Talán majd ha beesik pár új MMo (Lost Ark, Star Citizen, Crowfall, Bless, Revelation, Moonlight Blade), akkor összeszedik magukat, vagy mennek a hullámsírba...
Mondjuk nem tudom mekkora a valós hatása, de pár haver eléggé eltűnt a napokban is a For Honor miatt. Ha jön 1-2 életképesebb versenytárs, akkro talán kérnek majd a Trinonál valós javításokat is. Bár épp a 3.5-ben is akad jópár igéretes újítás. csak kissé megkésett lesz.
Szerk: az, hogy meg kell élniük valamiből az meg csacsiság. Eddig is gennyesre keresték magukat és a havi díjból (patron) simán ellennének évtizedekig minden pénzes marketplace nélkül is. Ha meg nem tudnák a p2w nélkül kihúzni, akkor megérdemlik a bukást. 13-20 dollár (vagy euro) accountonként havonta az rohadtul nem kevés.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.02.20. 15:41:25 -
arcdevil #3051 Igen, az igaz; de azért az nem mindig elérhető. Pl a Kyprosán, kb 1-2 hétig nem lehetett egyik helyen se sportkocsit bérelni; egyik bérlőhely se volt 3-as szintű; de ez szerverenként változik nyilván.
Ezt előre lehetett sejteni, hogy sokan költenek a fresh starton, és sokat is; én ezért sem értettem az elején se a hypot. A legacy szervereken viszonylag hamar (főleg kis baráti/guildes) hátszéllel fel lehet fejlődni egy olyan szintre, amivel már sok helyre el lehet menni, és nem kell megküzdeni minden egyes területért se.
Amúgy én nem húznám le ezért a Triont, hiszen nekik is meg kell élni; és az élet más területén se vágnak az emberhez ingyen mindent, elég akár azt megnézni, hogy egy 2 óra szórakozást nyújtó mozi ára 2k jegy + kaja/üdítő ár, és az ember hányszor több órát játszik az archeagevel. Ezzel közel sem azt mondom, hogy nem csinálhatnának nagyon sok dolgot jobban, és nem csinálnak szintén sok dolgot szerintem is rosszul; de tudomásul kell venni, hogy ők, mint minden más cég a profitért dolgozik. A többi játékban sincs ez máshogy 1-2 kivétellel.
Persze a botokat üldözni kellene, sokkal jobban, mint jelenleg teszik, ideje lenne egy újabb nagy söprést tartaniuk... -
mikromanus #3050 Eddig is mindent lehetett bérelni ha volt házad a megfelelő zónákban. Mondjuk hosszabb távon a saját gépek talán olcsóbbak, de kb 0 belépési küszöbbel 6-6 órára minden elérhető.
A játék meg halott a szememben. Ismét elértük a pontot ahol veszett nagy időpazarlás lett minden. Valahogy nem vonz a farmolósdi amikor ilyen "pénzbedobós" a játék. Azaz fizetsz - kapod a z előnyöket. Többet fizetsz - több előny. benyomod egy kocsi árát - félisten mód. KKösz nem. A hivatalos valós pénzes ügyletek mellé meg ott vannak a goldsellerek és a multiaccount userek is. "valaki" megvett pár apexet 2000 goldért, meg Pearlt 1200 goldért fresh serveren. Teljesen hihető, hogy csak benézte szerencsétlen vevő. Emellé jön a töménytelen charm ami kizárólag valós pénzért generálódik, meg pakolják vissza a trash p2w itemeket lassacskán a marketplacere. Jó muri lehetne ez a játék, csak rossz kezekbe került. EZ van. Nem is vártam többet. Amíg elvagyok carebear-casual módban, addig szerintem néha játszogatok, de nem erőltetem. Van elég móka és kacagás és újdonság erre az évre másutt is. Ha nem erőlteti meg magát ez a TriNO bagázs, hát így járt. A pénzcsapokat szépen elzárják sokan...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.02.20. 11:35:57 -
arcdevil #3049 Igen, a fresh start ebben nem érintett, Ti kaptatok sok-sok creditért traktor designokat a marketplaceba :) Eddig ezek szerint kb jobban megérte a sportkocsi (nyilván árban nem feltétlen), mint a traktor, vagy az se volt vehető? Aki viszont a legacy szervereken van és van más szerveren ismerőse akihez átmenne, annak jó lehetőség. -
mikromanus #3048 Igaz. Nem éreztem magam érintettnek (bár van 2 jobb karakterem két külön szerveren +1 a fresh start serveren) így nem nagyon figyeltem...
"To celebrate the return of the service, all transfers will only be 1 credit a piece between February 16 and February 23! " -
arcdevil #3047 Nem, 1 hétig minden transfer 1 kreditért van. -
mikromanus #3046 Mármint hetente egy transfer engedélyezett 1-1 creditért. -
arcdevil #3045 Kijavították a server transfert, és az első 1 hétben (23.-áig) 1 creditért használható; így aki egyedül maradt valamelyik szerveren vagy valamelyik kariját átvinné máshova annak nyitott a lehetőség. Persze a Kyprosán mi is várjuk az emberek jelentkezését, nem vagyunk sokan, de igyekszünk fejlődni :) -
arcdevil #3044 Ha van szabad karakter slotod akkor lehet érdemesebb benézned előbb oda, mert a transfer után 30 napig nem lehet újra transferelni elvileg. Szóval ha mégse jönne be akkor újabb várakozás kezdődik; viszont ha végre megcsinálják a transfert, az elején elvileg 1 credit lesz csak :) -
#3043 köszi, megnézzük ha az ígért transfert megcsinálják :) már össze vannak pakolva a karakterek szóval egy gombnyomás.. haranya oldal kap egy kis erősítést :) leviathan totál meghalt. -
arcdevil #3042 Igen, úgy van, hogyha DS-en az egyik oldalnak kész az ezi light, az erőd és a híd akkor jelenik meg a kikötőben a gyártó hétvégén. Ilyen szempontból ez szerencsétlenül jött, hogy pont karácsonyra esett. Lassan le fog esni a lord coin éra szerintem, mert viszonylag hamar megteltek velük a legacy szerverek is, itt amikor bejött 100g körülről indult, most olyan 25g-t érnek. -
mikromanus #3041 No igen. Ínség volt, így unique-ig húztam, aztán felnyomtam mistsongra. Így se jött gyorsan, meg ezzel is kb dupla lett a fegyver sebzése a korábbihoz képest (+nyomtam egy prime weapon tempert minimális 111-112% sikerrel). Az olcsóság nem állt, mert talán 50 goldtól indult a weapon scroll és 60on dekkolt jó ideig. Aztán az első siege időszakban (peace fund, több multiaccount és karaván épült már, hatékonyabb perdita statue vadászat, beinduló DGS killek) pár nap alatt felment 70 fölé. Inség idején néha 78-ért is vették. Az 50 talán nem "sok", csak akkor 160-180 gold volt például egy APEX (egy hónapig tartotta magát a stabil ár). Most olyan 260-285 körül stagnál az APEX. Kb idáig drágult a töménytelen pénzbeáramlás miatt... no meg a tömeges elvándorlás is megindult, íg ykisebb a kereslet valamivel. (a "Tömeges" elvándorlás után még így is többszöröse a "tervezett" egy szerverre jutó játékosállománynak ami a szerveren van). Mindenesetre az auroria land kiesés nagyon kritikus volt. Hosszan elhúzódó jelentős hátrányt okozott tömegeknek. A lord coin trükkös dolog. Minden egyes farm helyen 0-24-ben vörösök randalíroznak, vagy "Zöld" PK guildes gyerekek. Ha aktiválódik valamelyik quest ami nem pack, akkro azonnal PK mindenki hogy felvehessék. A legtöbb farm viszont trade packot termel amit le kellene adni az NPC-nél. Ez azért "jó", mert el kell cipelni addig a kiindulási ponttól. Mondani se kell ez minden esetben PvP/PK lesz. Soloban, vagy kisebb csapatban nem, vagy csak ritkán van bármi esélyed is bevinni a "célba" a pakkot. A territory productok meg vagy helyi földtöl függenek, vagy a helyi guildet tápolják. Tehát: Apex 260-285 gold, Lord's coin: 250 gold, Thunderstruck tree: 500+ gold.
Ennek ellenére csak úgy repkednek a divine itemek, meg a great success-ek. Van itt p2w/valós pénzes buff, meg tucatnyi account fejenként dögivel.
A karácsonyi landrush automatikus esemény volt. Amint meglett egyik oldalon a lvl3 fortress (?) utána szombaton jött a castle rush lehetőség. Lehetett volna módosítani, csak a Trino segghülye volt megint és lusta volt gondolkodni mi lesz a hatása (meg mind egy szálig szabin voltak az utolsó 1-2 héten szerintem és csak trollkodni jártak a fórumra néha).
-
arcdevil #3040 A mistsongosnál érdemes felhúzni már magát a fegyvert amiből csinálod a mistsongost, olcsóbb a regradeje (sajnos nem sokkal, de olcsóbb, és sok próbálnál számít), átviszi a gradet magba a fegyverbe amit csinálsz; mondjuk már meglevő fegyónál nem olcsóbb, főleg ha már nem 1-es szintű. A kastélyok nem épülnek, hogy ne lehessen lord coint szerezni,? Abból lehet venni saplingot is, úgy olcsóbb, bár ugye csak aurorián ültethető, szóval kell hozzá telek, de az lehet DS-en is.
Hallottam a karácsonyi dolgot, hát érdekes időpont lett valóban :/ de sose lehet jó mindenkinek a dolog. Pl.: az updateket hétvégére rakják, de van aki pont akkor dolgozik. -
mikromanus #3039 Ja. A mistsongos sokáig kitart, bár sokaknak van már obsidian is. Ja, meg akad pár ayanad bow is. Mostanság már az epic-ek is repkednek. Én meg itt meresztem a seggem unique mistsong staffal, mert már vagy 1000-1200 goldot beleöltem, de mindegyik regrade bukta lett. castle land meg nekem elúszott mint lehetőség a karácsonyi landrush miatt. (akkor volt az első castle rush. Vicc az egész). Most vettem 250 goldért egy twilight saplingot, hogy ne 70-75 gold legyen csak a scroll része a fegyver regrade próbának, erre beomlottak az árak. Mondjuk így se olcsó, de most már nem mozog felfele a "pointok" ára... -
arcdevil #3038 Az Eanna, mint régi, nem összevont szerver mindig is népes volt, de nem a legnépesebb, ez szerintem most is tartja magát, hogy nincs kihalva (fórumok alapján sem, bár nem azt olvasom folyamatosan).
A fresh start szerveren még kitart ezek szerint a lendület :)
Mistsongos fegyvereket csinálnak ott? Elég erősek lehetnek és nem kell hozzá sok cucc.
Utoljára szerkesztette: arcdevil, 2017.01.27. 13:52:30 -
mikromanus #3037 Ha nem Prophecy, akkor minden más szerver csak árnyéka önmagának az EU-ban. kyrposa volt picit aktívabb. Eanna-t nem ismerem, de nem volt a népes szerverek közt első helyen a patch és új fresh start server indulás előtt sem...
Esetleg sasolj bele az Eanna fórumba. Talán a Status topic ilyesmiről is szólhatott... :D
http://forums.archeagegame.com/forumdisplay.php?64-Eanna-(EU)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.27. 12:52:59 -
arcdevil #3036 Annyit tudok hallomásból, hogy elvileg népes szerver, és vannak pvp-k is; de hogy ez pontosan mit takar azt nem tudom. Annyi biztos, hogy nem tartozik a kihalt szerverek közé :) -
#3035 Srácok Eanna szerverről tud valaki valami hasznos infót? Mi ott a helyzet? -
arcdevil #3034 Köszi! Nem mondom, hogy meghoztad a kedvem a használatához :D , de haladni kell a korral, úgyhogy ránézek majd :) -
mikromanus #3033 Nem igazán szeretem/szerettem a Discordot én se, de kényelmes. üzemel chatként/fórumként, üzenőfalként és standard voice chatként is egyszerre. Erről az oldaláról nem ismerem túlzottan, de a felhasználó és jogosultságkezelése sokkal egyszerűbb. Egy helyen állítod és az fér hozzá az adott tartalmakhoz akit te akarsz. lehet "guest" és "members" részleged is és elkülönítheted a tagokat a pórnéptől. Fórumon ez macerásabb talán, vagy simán nincs egy helyen karbantartva. A discord működik alkalmazásként, de elérhető böngészőből is (meg tán mobilon is, de azt nem próbáltam).
Van néhány szükségtelen funkciója, ami bekavarhat, de attól még elmegy. Picit olyan chat-fórum hibrid saját konferenciabeszélgetés opcióval.. be lehet illeszteni képeket, videókat és linkeket is, csak ez így picit bekavarhat a képbe. (pörög lefele mint a chat és nem olyan statikus mint egy fórum. A képek/videók meg inkább fórum funkciók nálam). -
arcdevil #3032 A discord mivel tud többet, mint pl egy fórum/fb és TS kombó? Nyilván azon túl, hogy nem kell hozzá TS szerver meg ilyesmi, és mindenki szabadon regisztrálhat. Egyre többen írják/használják, de egyelőre még nem fejtettem meg, hogy igazából azon túl, hogy ingyenes tud-e többet mint más :) -
arcdevil #3031 Nem hiszem, hogy ez régimódiság lenne-e, inkább talán a játék stílusával is összefügg. Az ArchAgeban azért elég sok és bonyolult rendszer működik, amit nagyon nehezen/hosszan lehet csak írásban megbeszélni, főleg, hogy sok esetben nem is egyértelmű, hogy valami miért úgy működik ahogy. Nyilván az is nehezíti ezt a dolgot, hogy valóban többen több karakterrel is játszanak, és azokra is át kell lépni, ilyenkor a guild chat nem látszik, a TS ellenben ilyenkor is ugyanaz. Ez is a játékból adódik, és aki szeret építgetni, farmozni ami a játék szerves része (nyilván van aki nem szereti, és nyilván van olyan is aki csak emiatt játszik) az általában több karaktert is fenntart.
A másik része az az aktuális események, amik egy része teljesen véletlenszerű, nem sok idő marad beírni sehova, különben lemaradunk róla/vesztünk benne stb (volt egy tagunk aki amikor mondtuk, hogy vp van xy helyen azt válaszolta TS-en, hogy majd jön csak leszedi a citromfáit :D ki is maradt a dologból), a másik része az előre tervezettebb dolgokat igyekszünk majd jobban beírni guild chatre is, mert ez valóban többször elmarad, és csak TS-en beszéljük meg, hogy megyünk xy instába pár perc múlva vagy ilyenek :) -
fajlagos #3030 Nem szerettem volna túl negatív kommentet.
A Guildben azért volt néhány jó arc, és ebbe Arcdevil, te is benne vagy.
Tény, hogy kevesebb a magyar, de nem is kell versenyezni.
Én csak hiányoltam a Guild chat pörgését. Lehet régimódi vagyok, mikor még a TS nem volt nagy divat, és a mai napig a haverokkal is inkább irogatunk, mert így is jó nekünk.
Megértem hogy a TS az sokat segít sokszor ebben a játékban is, de így sokan kimaradnak sok mindenböl.
Utoljára szerkesztette: fajlagos, 2017.01.11. 19:14:53 -
arcdevil #3029 Van TS-ünk és facebookunk is, így nem szükséges a discord. A nagyobb létszámot igénylő események kikerülnek fb-re, illetve a guilden belüli telekmegosztások, és sok-sok egyéb infó a frissítésekről, közösen használható házakról stb-stb. Ezek elérhetősége több helyen is fel van tüntetve és szólni is szoktuk, hogy használják, ennek ellenére sokan nem veszik rá a fáradságot (emlékszem kb fél éve mindenkinek egyesével írtunk ingame üzenetet is, elképesztően kevés reakció volt rá, pedig nem volt kis feladat, hisz egy ingame üzenet nagyon kevés karaktert tartalmazhat).
A napi dolgokat értelem szerűen nem írjuk ki, csak ha éppen változik valami, pl több piros van halcy-n, nem volt elég jelentkező a TS-ezők közül egy instára ilyesmi.
Nem vagyunk hardcore guild, így kevés az elvárás, ennek ez a hátránya; ellenben ha hardcore guild lennénk akkor meg az azzal járó elvárások lennének a hátrányok.
Ettől függetlenül bőven van hova fejlődni, és nem megy minden tökéletesen, és sajnos a Trion/XL Games se könnyíti meg a dolgot, a fresh start szerverrel és az állandó szerver problémákkal sem. -
mikromanus #3028 Használjatok discordot vagy fórumot! Legyen NYOMA a terveiteknek. Ha csak valamit szóban beböfög valaki, az nem marad meg. -
arcdevil #3027 Hozzáteszem (nem engedi szerkeszteni az előzőt), hogy tisztán magyar guildként nem tudunk és nem is akarunk aktivitásban versenyezni a nálunk sokkal több taggal rendelkező guildekkel. Nekik/náluk mindig több lehetőség lesz, akár csak az elérhető játékosbázis miatt. -
arcdevil #3026 A játék egy MMO játék, amelyben a TS használata ajánlott. Ez nem kötelező a tagjainknak, de természetesen ott van nagyobb élet, illetve ott sokkal egyszerűbb és gyorsabb bármire válaszolni, bármilyen információt megosztani. Sajnos sok tagunk nem hajlandó ennek használatára, és valóban nem vesz részt a Guild életében, de erről nem a guild maga tehet. A programos kérdés szintén visszavezethető a TS használatára is, de arra is, hogy nem szervez senki programot, a többség arra vár, hogy majd más megteszi helyette. Amenniyben fent voltál TS-en, akkor tudhatod, hogy az elmúlt héten Anthalonra, többször Nazarra, és Morpheusra is mentünk, illetve rendszeresen többen megyünk riftes pvpk-re is, valamint a Serpentis instában is voltunk egyrészt olyan tagoknak segíteni akiknek a Dream Ringes küldetéshez kell az insta, illetve olyanoknak, akiknek a küldetés elkezdéséhez kellett. Ezeken felül a Krakenhez is ellátogattunk a hétvégén a Dream Ringes küldetéshez, és leöltük a Vyravát is, valamint több embernek segítettünk a nehezebb napi (50g-s) küldetéses instájában is. Ezek csak azok a guildes/több emberes megmozdulások voltak amikről én tudok.
Egyszóval valóban lehetne nagyobb élet a guildben, de sajnos aki nem akar részt venni a közösségben azzal nem tudunk mit tenni :) Ha kötelező lenne a TS használat akkor az lenne a baj, így meg ez :) Kb 1 hónapja több tagunk átlépett egy másik nagyobb klánba, azóta ~1-szer láttam az egyiküket Abyssalon, de se Halcy-ban, se Mistmerrowon, se rifteken, sehol nem találkoztam velük, de lehet elkerüljük egymást, hétköznap munka mellett csak az esti órákban tudok fent lenni, ahogy többen a guildben.
Azért kíváncsi vagyok ki vagy a játékban :)
Utoljára szerkesztette: arcdevil, 2017.01.10. 16:07:06 -
fajlagos #3025 A Crazy Weaselröl annyit, hogy a Guild Chat halott, az emberek szállingóznak el, mert :
A tagok nem segítenek egymásnak, az újaknak nem segítenek, a régieknek sem.
Mindenki az altjával van elfoglalva. Ha nem mész föl ts-re akkor rád se bagóznak. Más guildben nem így van.
Ha kérdezel valamit Gchaten nem válaszolnak vagy egyszavas bunkó beszólások érkeznek.
Nincsenek programok, igazából nem történik semmi ezért mentünk el már néhányan és tervezik még.
A szerver amúgy jó, van még egy rakás jó külföldi klán akik sokat segítenek még úgy is hogy alig értitek meg egymást :)
-
arcdevil #3024 A Kyprosán Nui oldalon vagyunk páran, 10-30 napi/heti aktív játékos. Nem vagyunk HC klán, de várunk minden magyart :) Tudomásom szerint a többi szerveren nincs nagyobb magyar klán (simán lehet, hogy van ettől függetlenül), viszont a friss szerveren több magyar is újrakezdte, de akikkel beszéltem nemzetközi klánban vannak. -
mikromanus #3023 Most épp az "új" szerveren próbálkozok (prophecy). Mondjuk a guild elég kamu, a béna Trino húzások miatt meg már "vesztettem" is. Se föld a kritikus nyersanyagok körül, se érdemi felszerelés. Mondjuk utóbbi azért lassan beindul, de aurori land nélkül (a castle zónákban) picit komolytalan. Nem mindegy hogy 75, vagy 500 laborpontból jön ki 50 gold.
Milyen hülyeség már hogy Karácsonykor megy a castle rush a vadiúj szerveren???
Cseppet megtelt a szerver. Sokkal több föld van, nincs p2w farm és ház a boltban és kevesebb a nagy ház és farm, de még így is totál megtelt minden. Egy 16x16 területet is alig lehet levadászni. A legszarabb zónákban se lehet egy gombostűt leejteni... :D
Korábban a Rangora, azelőtt meg a Nebe szerveren nyomultam.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2017.01.01. 14:56:35 -
#3022 btw. mikromanus te melyik szerveren vagy? -
#3021 úgy tudom shatigonon vannak páran, eannán talán, de a leviathanon is vannak jópáran (bár onnan hamarosan transfer lesz shatigonra), kb. egy hónapot még farmolunk goldot aztán start :) -
#3020 amit te keresel az a queen coinpurse és az amit azok a mobok dobnak crate, stb. :) pl. sungold fieldsen szétfarmolhatod.
mellesleg továbbra is egy halom jó lehetőség van goldfarmra, bár attól is függ milyen szerveren vagy. sunken merchants pl. nekem napi 800 - 1k gold, igaz van 2 altom is :)
az új rendszerben megéri az autofishing, mióta a ship component scrollhoz lake essence kell. de még sorolhatnám, timescape scroll farm, stb. -
hudd #3019 Sziasztok meg szeretném kérdezni, hogy melyik serveren találhatnék Magyar klánt. Most Rangoran vagyok de ott sajnos senki sincsen. Előre is köszi a választ. -
arcdevil #3018 Nincs mit, és jogos; viszont az italból még továbbra is van eladható verzió, csak drágább, 35 loyality ha jól tudom. -
Bizó08 #3017 Értem amit mondassz, de akkor is elmehetnek a fenébe! Elöször az italt korlátozták be amit loyalból vehettél, hogy már nem lehet eladni...mostmár a lootolást is bekorlátozták hogy csak szenvedésből álljon a játék, és ne jöjjön belőle a bele ölt időnek megfelelő nyereséged se. Én megértem hogy a patron vásárlásra akarják ösztönözni a játékosokat, de ez akkor is már kezd szarrágós lenni. Persze akinek nem felel meg, az ne játszon vele ( gondolják ők ) csak azért 2 éve megszoktuk azt amilyen, és valamelyik unatkozó kocka mindig beújít egy marhaságot...a végén ezért fogják otthagyni az egészet sokan, amit meg is értek.
Köszi a válaszokat, további jó játékot nektek!
Utoljára szerkesztette: Bizó08, 2016.12.15. 19:23:17 -
arcdevil #3016 Azért ez nem pontosan így van; vannak helyek ahol továbbra is jönnek drágább cuccok (pl time space scroll fragment), illetve a createkben is lehetnek cuccok, amik azért gyakrabban jönnek a boxoknál. Ezeken felül war zoneban növekedik a drop rate is. Én nem coin pursezéssel kerestem goldot, de pár napja a könyvtár 3. szintjén 1 mob adott kb 40 silvert szóval lehet csak keresgélni kell mi ad jól. -
Champy #3015 Ez igy van. Coinprurset már nem éri meg gyujtögetni. Amire meg aztmondták hogy hú minden mob dob pénzt. 25 réz. Hogy roha.... naszóval ennek már lőttek.
Nehezítették az egészet. Remélem hamar bebuknak vele. -
Bizó08 #3014 Sziasztok!
Nem tud valamelyikötök egy okosságot mondani az új verzióban való lootolásra? mert amig eddig 1 óra alatt kb 200 aranyat kilootoltunk fejenként, most már legalább 5x annyival kevesebb jön be, mert ugye az okosok kitalálták hogy mostantól ne adjon minden mob lila lootot, csak minden 5-6. Esetleg nincs egy baró hely, ahol továbbra is érdemes mobokat tizedelni? vagy mindenhol ilyen lesz már...