8958
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#8958 Hajós túlélős vmi:
Forgotten Seas
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2024.06.30. 10:45:26 -
#8957 Ezeket csak úgy elém dobta a jutyúb.
A painted ocean:
https://www.youtube.com/watch?v=hAyLLJfJMoM
Ahoy:
https://www.youtube.com/watch?v=MmbrnlPfEQk -
Hunor1 #8956 Akkor már inkább a Skull&Bones ! Eddig én is a fikázók társaságába tartoztam, de kipróbáltam a nyílt bétát. Nekem nagyon bejött! Úgyhogy meg is vettem és most azt nyomatom. nagyon hangulatos játék, nekem megérte ! :))
-
#8955 Ezzel csak óvatosan:
"Caribbean Legend is actually a re-release of 2012's (and no longer outstanding) Sea Dogs: To Each His Own, with minimal changes, familiar bugs, an outdated engine, and clunky controls." -
#8954 Kb. Pirates of the Burning Sea szintű a külső nézezes grafika, de hajós nem néz ki rosszul:
Caribbean Legend
-
Hunor1 #8953 Hali ! Most találtam, free to play , PVP-PVE kalózos-klános játék. " World of Sea Battle "
innen lehet letölteni: https://www.worldofseabattle.com/
orosz nyelvű, de a chrom böngészöbe be lehet állítani az oldal fordítását.
Mindenkinek kellemes Karácsonyt! Jó hajókázást! :))
-
Magyar Betyár #8952 Sziasztok!
Én most kezdtem a játékot. Érdeklődnék. hogy van e Magyar közösség valahol?
-
#8951 Szerintem meg a kevesebb néha több.. itt rengeteg apró részletre figyeltek tény.. de ha ezt akarják a világba ültetni vagy olyan lesz mint a Star Citizen.. soha nem készül el vagy kis térkép lesz és az is kb évek múlva. De ne legyen igazam..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2023.12.01. 09:17:50 -
Hunor1 #8950 Nagyon szépen modellezték a hajót is és a várost is! Végre nem csak ship combat szimulátor mint az NA. hanem szárazföldi kalandozások. remélem nem tart évekig amíg kiadják. -
#8949 Ezt láttátok? :)
FPS hajós MMO ...
Ahoy
"Historical accuracy"
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2023.11.28. 11:01:40 -
#8948 Végre egy új játék, amit még az én gépem is elbír :D
Beraktam kívánságlistára, köszi. -
#8947 -
Hunor1 #8946 ok , köszi. Ha francia vagyok akkor hiába próbállak bejelölni a friend listán igaz? Amúgy a War szerverről nem lehet átvinni a cuccokat hajókat a Caribbeanra ? Tudsz valami discord szervert amin vannak magyarok? Mer a régi Kurucos megszűnt . köszi
-
boholy #8945 léteznek, csak inaktivak -
Hunor1 #8944 aha, köszi akkor későn kapcsoltam .tavaly októberi volt a mail hagy a Franciáknál lesznek. Akkor nincs már ott a KURUC, vagy csak nem aktív ? Mondjuk nem is akaro most nagyon beleélni magam, én sem lennék túl aktív azt hiszem. -
boholy #8943 Zappa, amennyire én tudom nekik annyi, én spanyol oldalon vagyok :) angoloknál van még 1 magyar klán de nem tudom mennyire lesznek aktivak. -
Hunor1 #8942 Hali! Látom új szerveren vagyunk. Beléptem a franciákhoz ( Zappa) de mi van a klánunkkal? nem látok senkit.A régi discord sem működik. Új klánt alakítottatok? Az új szerveren mindenki az első alap szinten kezd? Semmi kompenzáció ? -
Hunor1 #8941 szárazföldi kalandok is lesznek benne.ahol kikötsz kimehetsz a szigetre, gondolom mehet a kincskeresés térképek alapján, barlangok felfedezése, kocsmai kalandok, vagy személyek keresése. szóval ez egy kaland játék szerintem. ami nem is baj :)
-
#8940 Ha csak az alapot hozza pár új hajóval én örülök mert nagyon el van felejtve ez a téma.. -
#8939 Megnéztem. Szép a hajós rész. És ennyi ..........
-
Hunor1 #8938 -
Hunor1 #8937 https://www.youtube.com/watch?v=uoqXeeAjhpE -
Hunor1 #8936 Hali. Akkor itt egy másik játék. Igazából ez egy "Sea Dogs" régi játék remakejának néz ki . Mai ingyenes DEMO letölthető a steamen.
/Zappa/
https://www.youtube.com/watch?v=uoqXeeAjhpE -
#8935 Néztem róla videót, nem tetszik a körökre osztott harcrendszer. -
#8934 Ezt próbáltátok már?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tortuga - A Pirate's Tale
Jól sikerült.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2023.01.27. 16:14:37 -
Hunor1 #8933 :((((((((((((( -
Califa #8932 No rakjuk össze a dolgokat.....
A játékfejlesztők feltűnően le építették módszeresen a játékot
Úgy ahogy azt kell ,folyamatos változtatták mintha BÉTA fejlesztésbe lennénk. A működő dolgokat az amúgy is kis létszámú játékos közösséggel szembe, és annak ellenzése ellenére behozták .Igy lett a 400-500 online játékosból mára 40-50 (WAR) szerver ! A ritka fák haszontalanná váltak !A hajók páncélzata/ágy átütés borzalmas (Milliókat és rengeteg időd beleölt a régi gamer hogy hozz jusson, le gyártsa ezeket a fákat) Anno amikor jeleztem NA forumon:hogy alt karaktereknek adják át a városokat ,és vissza saját magának ugyan az a játékos más-más nemzetben. Majdnem bannoltak értem, erről már írtam korábban (vissza olvasható lentebb). Arra hivatkoztak nem tilos (és persze jól mutat a statisztika is) plusz játékos plusz account.... Mára már nincs pénz belőle igy megszüntetésre ítélték, úgy hogy : A játékból száműzték a kereskedelmet is(az alt karakterek n 0-24 órában hordták a kikötőkből az árut) !!! Akik az ilyen játékot szerették azonnal abba hagyták ! Az altok viszont még mindig hoznak a konyhára, szabad városba megy és ott saját magának átadja a cumót. Tulárazott termékek cserélnek gazdát. PVP zónába magát támadja meg ,ezzel pedig a heti versenybe csalja magát előre. A hajó gyártá borzasztóan nem lett kifizetődő és valamire való bonuszok elérése évekbe telik. Adja magát hogy DLC hajókat vásárolj , mert ott ugyan véletlen mit generál a gép, de naponta egy legyártható ! Előre vetiti hogy amikor már senki nem veszi a DLC hajókat sem ,mi lesz a játékkal ?
Viszont elgondolkodtató hogy az amúgy kis Magyar játékos állomány (10 fő) ,most mit tudna csinálni egy 40-50 online játékos közösségben.......Azt hiszem meghatározó erőt képviselve ! Merőben más játékot hozna a jövő, a PVP 50 online-nál is a PVP zónára koncentrálódik ...Gyakorlatilag minden adott ,csak kis játékos közösséggel. Aki meg eddig sem a Magyarokkal tólta,arra eddig sem lehetett számitani !!!
-
breda #8931 Taifun -
Califa #8930 Milyen néven vagy fent? -
breda #8929 sziasztok, játszotok még a naval actionnal?mert a svédeknél vagyok de nem találtam még magyarokat:( -
#8928 Höhö
POTBS: The Legacy Server goes Live! -
#8927 Az a vicc ha nem ez a minecraftos kocka grafika lenne tetszene.. -
#8926 :)
-
#8925 Nem rossz az elgondolása pedig.. csak hát na.. -
#8924 Na, mennyire hánytok tőle?
A szíriai sufnitunningos tankok ezekhez a hajókhoz képest lótúrók! :D
Torpedó b+ ...
-
#8923 Ha nem az indiai, hanem a karibi térségbe helyezték volna, ja, de így én alapból passzolom. Amúgy, nem jön be a videó. OOOPS van. Gondolom, már le is szedték. -
#8922 Ha mar kalozos alternativak, akkor Skull and Bones video, ami mostansag szivargott ki a tech alfabol. -
#8921 Meglátjuk...
Kösz, hogy bedobtad. -
#8920 Hmm. Open World kalózos:
Corsairs Legacy
Corsairs Legacy: Prologue
És egy U-Boot szerű Port Royal 4:
Sailors: Age of Corsairs
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.04.26. 16:39:11 -
#8919 Ez a bajom a játékkal. Svéd. Oké, Delaware svéd alapítású állam, de svédek a játék térségében? A többi nagy térségbeli "hódítót" már nem is írom .. ...