3293
  • Shion
    Ez azért elég túlzás. Való igaz, hogy kevés szerver miatt túlterheltek a szerverek és ezért naponta többször ledobál, illetőleg 30-60 perces sor van a bejutáshoz. De mindezek ellenére headstartosként péntektől hétfő estig (nem kocka módszerrel, mivel hétvégén 4 órás nagybevásárlást csináltunk az asszonnyal, hétfőn napközben dolgoztam, stb) eljutottam level 39-ig gyógyító Templarral. Szó se róla, én is utálom a CTD-ket és queue-kat, de ha valaki türelmes, akkor lehet haladni azért.

Az tény, hogy a tegnap esti nyitás újabb nagy terhelés a szervereknek, de pár nap alatt csak normalizálódik a helyzet (Trion enyhít a terhelésen, játékosok átmennek másik szerverre, kósza és komolytalan érdeklődők abbahagyják a játékot, stb).
  • TomStorm
    Engem még egyszer se dobott le
  • GaborST
    jó hogy te tudsz leve15-ig fejlődni nekem is menne ha nem dobálna le a játék vagy lépne ki magától csak úgy!
    na mindegy felejtős ez szerintem 1 jó hónapig az már biztos mert csak felmérlegel sajnálom szegény előfizetőket (meg nem amilyen hülyék hogy már fizettek) mert így aztán semmit se lehet élvezni a játékból
  • Shion
    A túlterheltség miatt (túl) sokszor laggol a szerver, ezért egyes falvakban, vagy npc-k mellett néha érdemes 5-10 másodpercet várni küldetés leadás után, mert időnként csak ennyi idő után villan fel a felkiáltójel, hogy "hékás van neked egy újabb küldetésem is"! :(

Én anno így hagytam ki a Gilda Star-t adó zöld story küldetés egyik részét level 15 körül, vissza kellett mennem később megkeresni :(
  • novvan
    Biztos adminként indítod?
  • fantomvampire
    De van. Valoszinu kihagytad azt a kuldit. Menj vissza nez szet.
  • TomStorm
    Én bétába kaptam Mount-ot,fel kellett nevelni ilyesmi.Most már ez nincs?Mert már indulnék a csónakkal de nincs Mount
  • xidiotequex
    Teljessen kiéget. Játszottam elmentem ebédelni addig kilogolt a game magától. Visszalépnék. Bárhányszor a playre kattintok ez a link jön fel és semmi más : http://archeage.xlgames.com/faq?id=1161

eura van állítva a glyph is... csodajó.
  • MirandaBrill
    engem 1xse dobott le
  • GaborST
    hát ez katasztrofális egy játék folyamatosan ledobál a szerverről
  • GaborST
    na engem félóra játék után (ami túlzás ebből 20-25 perc karakterkészítés volt ) ledobott volna a game de totál befagyott az egész XD
  • Vicodine
    aionnal is eljatszottak ugyanezt 2009 szeptembereben aki emlekszik ra, akkor ott az nc volt ugyanilyen szituban, azt mondtak, majd a kezdeti "vihar elul" es nem lesz sorbanallas, es valoban!! az emberek meguntak, es elmentek masik jatekba, es nem volt egy ido utan sorbanallas..:DD amugy igy elsore nem egy nagy durranasnak nez ki, sajnos hangulat ugyileg elegge "muanyag" az egesz, nehol idetlen a kinezet, szerintem ebben a motorban tobb lett volna de ez van...meg tesztelgetem de hogy nem egy megvalto mmo az mar most latszik az osszkepen, mindegy is milyen a tartalom meg a support. persze nyilvan sokan ellesznek vele sokaig
  • sztar007
    Végül a Shatigonra mentem ha van ott egy magyar klán akkor irna privátba egy üzenetet hogy ki keressek ingame?
  • twi452
    8kor én is megcsináltam a karakterem akkor nem volt semmi gond :)
    ez így azért vicces, délután jön majd a 2-3000es sorban állás
  • fubenalvox
    8:50-kor bejutottam sorbanállás nélkül :)
  • twi452
    felnéztem
    Kyprosa-n már most 700as sorbanállás van lol
    a többi oké
  • Alexzel
    Hát a sorbanállás kezdetben várható volt, viszont az meglepett, hogy ha nem rendszergazdaként indítom a Glypht, akkor egy koreai FAQ-t nyit meg a böngésző a játék indítása helyett. Ezt azért javíthatnák.
  • MirandaBrill
    sztem igen
  • undY1ng #1073
    Lineage 2 / Aion rajongónak bejönne ez a játék is? Nyitott vagyok bármi újra!
  • TomStorm
    Aztán még meglátom.Ha foglaltak a neveim akkor húzok onnan:)
  • SweeneyTodd
    Ezt a kincset találtam
  • TomStorm
    2 új szerveren Aier és Melisara csak 1200-as sor van.30perc max.
    Kyprosa-ra nem megyek,sok a Német.Eanna Francia.Dahuta fullon van és legrégebbi szerver,Shatigon Spanyol.

Így döntöttem egyelőre Melisara mellett és még be is enged gyorsan
  • tugyiti
    Jól sikerült az indulás ,nem hogy az authentication szerverük ,de még a weboldaluk alól is ki-ki hal a szerver
  • Terawatt
    4035.
  • Hitmanus
    Egy jó darabig játszani se tudunk majd xD
  • fantomvampire
    Na mar csak Queue: 743 :D
    De meg mindig 1 orat ir ha mas nem egy karit meg csak csinalok.
  • GaborST
    Ez lesz kb 1 hónapig míg a sok kis csira meg nem unja mert kijön valami új játék hogy rácuppanjanak
  • Nephin
    Pénteken indult és ugyanez volt kettővel kevesebb szerverrel. Sőt, egész hétvégén sor volt, tegnap is. Még nem láttam sor nélkülit, csak reggel 5-kor. :D
    Utoljára szerkesztette: Nephin, 2014.09.16. 21:12:03
  • TomStorm
  • Snowpaws
    Előttem 5 db ember állt amikor ledobott a net, újraindítás után pedig a glyph-be se enged belépni (#2025), úgyhogy nekem (mára) ennyi volt.
  • GaborST
    katasztrofális indulás egy ígéretes játéknak :(
  • twi452
    ebből még karaktergenerálás se lesz ma :D
    mi lesz ha tényleg elterjed és a nem annyira ráizgulósak is megjelennek.. 2-3 órás sorok? :D
  • GaborST
    1865-ik vagyok 1 óra anyám ezt ma kihagyom szerintem :(
  • tugyiti
    ;)
  • Panzeradler #1057
    Hála az égnek amcsik még dolgoznak és nincs que
  • Nephin
    Gyere. Eanna. Sor van (bár mindenhol... :D).
  • MirandaBrill
    2664-dik vagyok a sorban :)
  • GaborST
    jaja meg több mint 1óra legalább is nálam
  • fantomvampire
    1539
    1 ora ... :D asszem egy film nezes is belefer mire bejutunk
  • Gabor85
    Én oda megyek csak queeeeeeeeeeee :D