3293
-
Shion #1091 Ez azért elég túlzás. Való igaz, hogy kevés szerver miatt túlterheltek a szerverek és ezért naponta többször ledobál, illetőleg 30-60 perces sor van a bejutáshoz. De mindezek ellenére headstartosként péntektől hétfő estig (nem kocka módszerrel, mivel hétvégén 4 órás nagybevásárlást csináltunk az asszonnyal, hétfőn napközben dolgoztam, stb) eljutottam level 39-ig gyógyító Templarral. Szó se róla, én is utálom a CTD-ket és queue-kat, de ha valaki türelmes, akkor lehet haladni azért.
Az tény, hogy a tegnap esti nyitás újabb nagy terhelés a szervereknek, de pár nap alatt csak normalizálódik a helyzet (Trion enyhít a terhelésen, játékosok átmennek másik szerverre, kósza és komolytalan érdeklődők abbahagyják a játékot, stb). -
TomStorm #1090 Engem még egyszer se dobott le -
GaborST #1089 jó hogy te tudsz leve15-ig fejlődni nekem is menne ha nem dobálna le a játék vagy lépne ki magától csak úgy!
na mindegy felejtős ez szerintem 1 jó hónapig az már biztos mert csak felmérlegel sajnálom szegény előfizetőket (meg nem amilyen hülyék hogy már fizettek) mert így aztán semmit se lehet élvezni a játékból -
Shion #1088 A túlterheltség miatt (túl) sokszor laggol a szerver, ezért egyes falvakban, vagy npc-k mellett néha érdemes 5-10 másodpercet várni küldetés leadás után, mert időnként csak ennyi idő után villan fel a felkiáltójel, hogy "hékás van neked egy újabb küldetésem is"! :(
Én anno így hagytam ki a Gilda Star-t adó zöld story küldetés egyik részét level 15 körül, vissza kellett mennem később megkeresni :( -
novvan #1087 Biztos adminként indítod? -
fantomvampire #1086 De van. Valoszinu kihagytad azt a kuldit. Menj vissza nez szet. -
TomStorm #1085 Én bétába kaptam Mount-ot,fel kellett nevelni ilyesmi.Most már ez nincs?Mert már indulnék a csónakkal de nincs Mount -
xidiotequex #1084 Teljessen kiéget. Játszottam elmentem ebédelni addig kilogolt a game magától. Visszalépnék. Bárhányszor a playre kattintok ez a link jön fel és semmi más : http://archeage.xlgames.com/faq?id=1161
eura van állítva a glyph is... csodajó. -
MirandaBrill #1083 engem 1xse dobott le
-
GaborST #1082 hát ez katasztrofális egy játék folyamatosan ledobál a szerverről -
GaborST #1081 na engem félóra játék után (ami túlzás ebből 20-25 perc karakterkészítés volt ) ledobott volna a game de totál befagyott az egész XD -
Vicodine #1080 aionnal is eljatszottak ugyanezt 2009 szeptembereben aki emlekszik ra, akkor ott az nc volt ugyanilyen szituban, azt mondtak, majd a kezdeti "vihar elul" es nem lesz sorbanallas, es valoban!! az emberek meguntak, es elmentek masik jatekba, es nem volt egy ido utan sorbanallas..:DD amugy igy elsore nem egy nagy durranasnak nez ki, sajnos hangulat ugyileg elegge "muanyag" az egesz, nehol idetlen a kinezet, szerintem ebben a motorban tobb lett volna de ez van...meg tesztelgetem de hogy nem egy megvalto mmo az mar most latszik az osszkepen, mindegy is milyen a tartalom meg a support. persze nyilvan sokan ellesznek vele sokaig -
sztar007 #1079 Végül a Shatigonra mentem ha van ott egy magyar klán akkor irna privátba egy üzenetet hogy ki keressek ingame? -
twi452 #1078 8kor én is megcsináltam a karakterem akkor nem volt semmi gond :)
ez így azért vicces, délután jön majd a 2-3000es sorban állás -
#1077 8:50-kor bejutottam sorbanállás nélkül :) -
twi452 #1076 felnéztem
Kyprosa-n már most 700as sorbanállás van lol
a többi oké -
Alexzel #1075 Hát a sorbanállás kezdetben várható volt, viszont az meglepett, hogy ha nem rendszergazdaként indítom a Glypht, akkor egy koreai FAQ-t nyit meg a böngésző a játék indítása helyett. Ezt azért javíthatnák. -
MirandaBrill #1074 sztem igen
-
undY1ng #1073 Lineage 2 / Aion rajongónak bejönne ez a játék is? Nyitott vagyok bármi újra! -
TomStorm #1072 Aztán még meglátom.Ha foglaltak a neveim akkor húzok onnan:) -
#1071 Ezt a kincset találtam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TomStorm #1070 2 új szerveren Aier és Melisara csak 1200-as sor van.30perc max.
Kyprosa-ra nem megyek,sok a Német.Eanna Francia.Dahuta fullon van és legrégebbi szerver,Shatigon Spanyol.
Így döntöttem egyelőre Melisara mellett és még be is enged gyorsan -
#1069 Jól sikerült az indulás ,nem hogy az authentication szerverük ,de még a weboldaluk alól is ki-ki hal a szerver -
#1068 4035. -
Hitmanus #1067 Egy jó darabig játszani se tudunk majd xD -
fantomvampire #1066 Na mar csak Queue: 743 :D
De meg mindig 1 orat ir ha mas nem egy karit meg csak csinalok. -
GaborST #1065 Ez lesz kb 1 hónapig míg a sok kis csira meg nem unja mert kijön valami új játék hogy rácuppanjanak -
Nephin #1064 Pénteken indult és ugyanez volt kettővel kevesebb szerverrel. Sőt, egész hétvégén sor volt, tegnap is. Még nem láttam sor nélkülit, csak reggel 5-kor. :D
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2014.09.16. 21:12:03 -
TomStorm #1063 -
#1062 Előttem 5 db ember állt amikor ledobott a net, újraindítás után pedig a glyph-be se enged belépni (#2025), úgyhogy nekem (mára) ennyi volt. -
GaborST #1061 katasztrofális indulás egy ígéretes játéknak :( -
twi452 #1060 ebből még karaktergenerálás se lesz ma :D
mi lesz ha tényleg elterjed és a nem annyira ráizgulósak is megjelennek.. 2-3 órás sorok? :D -
GaborST #1059 1865-ik vagyok 1 óra anyám ezt ma kihagyom szerintem :( -
#1058 ;) -
#1057 Hála az égnek amcsik még dolgoznak és nincs que -
Nephin #1056 Gyere. Eanna. Sor van (bár mindenhol... :D). -
MirandaBrill #1055 2664-dik vagyok a sorban :)
-
GaborST #1054 jaja meg több mint 1óra legalább is nálam -
fantomvampire #1053 1539
1 ora ... :D asszem egy film nezes is belefer mire bejutunk -
Gabor85 #1052 Én oda megyek csak queeeeeeeeeeee :D