Arche Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SmylE
30.-án. Ha jól számolom az időzónákat akkor nálunk este 19 órakor. Viszont arra számítani kell, hogy az idő előrehaladtával egyre rosszabb lesz a letöltési sebesség. Már így is voltak olyan időszakok amikor alig jött tegnap.
Terawatt
Ezt nem tudom, mert még nem kezdtem el letölteni a játékot, de ha már nem döglik meg a letöltés akkor már jó. Egy másik lépcsőfok lenne, ha letöltés közben lehetne játszani a már jól bevált kezdőterület és környékének előtöltésével. Valszeg ma vagy holnap neki esek ha már így szóba jött. Mikor is kezdődik a móka? 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

SmylE
Azt olvastam, hogy a letöltést is lelehet állítani, mert utána onnan folytatja ahol abbahagyta. Viszont csinálhatná úgyis, hogy rögtön a kész fájlokat tölti le és akkor nem kéne dupla annyi hely. Még azt is megmerem kockáztatni hogy elszúrták ezt a részét, mert letöltésnél is egy 22GB-os fájlt tölt le úgy láttam, amit lehet hogy csak átmásol egy másik könyvtárba és emiatt kell neki...
Terawatt
Ez egyre gyakoribb lesz manapság. Addig nincs baj, amíg nem csinál olyan hülyeséget az adott játék, hogy leszedi a telepítőt, elkezdi telepíteni majd ha időközben nem volt elég hely akkor előröl kezdi a letöltéstől. na ilyet ne csináljon 😄 /nem nevezem meg azt ahol ez volt 😄

SmylE
Azért nem semmi, hogy letöltés előtt 50GB szabad helyre van szüksége. (telepítés után 22GB-ot foglal) 1 napig töltötte 😉
TopGun
Szia! mikor probaltad ki a jatekot? Founder vagy? vagy Alpha-s?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

na kiprobáltam , nem rossz de tényleg! Egy dolog amit nem értek biztos benem van a hiba, hogy van az hogy egy skill fejlödik szintlépéskor. De nem én tudom kiválasztani hanem random adja be ... tehát rank1 röl 2 re pl.... nem is értem ezt mert az a skill amit használok non stop az rank1 amit meg 1 szer nyomtam meg az már rank 3 ra fejlödött... ez hogy van
IMYke2.0.0.0
OFF:
Egy ideje én is nézegetem a játékot, de ellenállok, mert nincs pénzem rá és legfőképp: tartok az addikciótól.
Ellenben, ArcheAge, és Aion, Mass Effect karakterek táncolnak a zenémre: i2k'014...Fun Time (MMO Dance Radio mix)
ON

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a.carkey
Mindeközben a steamen ...

😄

A medve nem játék.

TopGun
Igen tudom, csak kiprobaltam, hogy be tudok-e lepni glyph-be?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

A play gomb majd csak a CBT#2 kezdetekor lesz aktív.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

TopGun
Megtalaltam a kukac ASCII-t koszonom. Nekem nem irta ki, hogy foglalt, siman elfogadta, csak mondom, amikor beleptem glyph-be akkor irta ki, hogy offline a jatek.

- ALT 64 (numerikus billentyűzeten) == @
- kódot kaptam én is de archeage oldalon már foglaltnak írta ... egy próbát azért megért

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Terawatt
Másoljátok ki valahonnan a címeteket és beillesztés. 😊

TopGun
Ertem koszi, ez jo hir 😊

zeli
Nem nálad halt meg, az oldal valamiért nem veszi be a @ karaktert.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TopGun
Szerintem egesz biztosan! egyebkent lehetseges, hogy az a kod, amit kaptunk, az mar a beta inv volt? es 30-an mar tudunk is jatszani?

Valószínűleg azért, mert csak 30.-án indul a béta.

TopGun
Megprobaltam, ujra telepitett valamit a glyph, utana be tudtam lepni es ki irta, hogy az arch age szerver offline van.

Avenger
Próbáld még néhányszor a belépést. Eléggé akadozik, engem is csak sokadik próbára engedett be múltkor.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TopGun
Ertem, a jatek oldalan mar regisztralva vagyok, a Glyph klienst is letoltottem, telepitettem, a razer oldalan a 4. pontban ez van: Redeem your code at: http://www.archeagegame.com/redeem/ - amikor ide beirtam a kodot, akkor akart a glyph oldalarol beleptetni, ott beirtam a regisztracios email cimet, meg a jelszot es amikor belepnek, akkor irja ki, hogy az oldal nem elerheto, a bongeszom irja ki a hibat.

XenHai
Ezekkel a kódokkal csak 30 után tudunk belépni vagy már most is érvényes?
Avenger
A kódot a játék oldalán regisztrálva kell beírni, vagy talán a Glyph-ben is belehet. Aztán a Glyph letölti a játék klienst. Ha elsőre nem megy valami login próbáld párszor még, gondolom túlterhelt, vagy ki tudja.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TopGun
Beirtam a kodot az oldalra ahogy kellett, utana probaltam bejelentkezni a glyph oldalara, de azt irja ki az oldal nem elerheto, termeszetesen erre az oldalra a glyph jelszavammal probaltam belepni.

TopGun
Sikerult, ugy latszik a kukac jel meghalt a billentyuzetemen valamiert, azert irta ki, hogy hibas, a kodot megkaptam, mit kell vele csinalni?

TopGun
Fene! koszi, megprobalom! 😞

Avenger
Nem írtál el valamit? Ha megjött az ellenőrző e-mail, akkor még tűzfal sem lehet a hibás.
Én szerintem be sem léptem a programba regisztráció után, hanem egyből a béta kulcsoshoz írtam be megerősítő e-mail után. Aztán ment is az uninstall a programnak. 😄
Esetleg próbálj meg regisztrálni még egyet, másik e-mail címre.

TopGun
Be irom a Razer ID E-mailhoz azt amit megadtam a regisztracional a razer game boosterben, azutan beirom a razer ID Passwordom, amit megadtam szinten a razer game boosterben es ezt irja ki: Sorry, but the account you entered is incorrect ---- ilyenkor mi a teendo?

TopGun
Be vagyok logolva a razer boosterbe es megis azt irja ki azon az oldalon, hogy nem jo a parositas! 😞

Amúgy azt a progit majd kapcsold ki játéknál, mert még nem kompatibilis és nem fogja indítani.
Be kell logolni a telepített programba és utána jó lesz

TopGun
Sziasztok! Kis segitseg kellene: letoltottem ezt a Razer gamebooster programot, telepitettem, regisztraltam, beleptem az ellenorzo level megjott, aktivaltam az accountot, az ezen az oldalon http://www.razerzone.com/gamebooster-archeage-beta/ levo reedem now-nal levo helyen beirtam a razerID-nel a regisztraciokor megadott email cimem, meg a razerID regisztraciokor megadott jelszot es azt mondja, hogy ez az ID es a jelszo nem megfelelo! Mit kell csinalni, hogy kaphassak beta invet ezen az oldalon?

Avenger
Szívesen mindenkinek. 😊
Egyébként valóban nem az adblock a hibás, egyszerűen csak túl van terhelve az oldaluk, és véletlenül pont az után hozta be nekem, miután kilőttem az adblock-ot. Most meg kikapcsolt adblockal is 6-8 belépési kísérlet után hozta be az oldalt.

Hálám üldözzön örökké 😉

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

XenHai
Köszönöm nekem is bejött.
Kösz sikerült szerezni nekem is.
A legdrágább csomag tartalmazza az alpha test hozzáférést, ami párhuzamosan fut a CBT eventekkel, annyi különbséggel, hogy az minden nap elérhető. A két kliens más, a closed bétázók nem az alpha szervereken játszanak.

Ez nekem is bejött thx

Szereztem kulcsot, de se Mozillából, se Chromeból, se Operából AdBlockal és nélküle sem enged bejelentkezni 😞

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Panzeradler
Nézzétek e-maileteket is, nekem ott jött, hogy bent vagyok a 2. bétába.
Terawatt
Ó tényleg, rémlik hogy volt is erről szó. Sorry. 😊 Sikerült is megcsinálni így. Azt furcsállom, hogy firefox alatt sem ment, pedig azon semmi nincs, de végül chrome lett a nyerő. Már meg is indult a nyáltermelésem. <#hehe>

Avenger
Az Ad block szerű dolgokat kapcsold ki, nálam Chrome alatt az adblock plus zavart be.

Terawatt
Köszi, sikerült is szerezni. 😊

Nálatok megy a loginolás a játék oldalán?

Avenger
http://www.razerzone.com/gamebooster-archeage-beta/

A Razer már osztogat.

köszi a választ. 3 vásárlási lehetőség van , a legdrágábbal rögtön lehet játszani ? Itt folyamatos béta van vagy hétvégenkénti eseménykek ?
Szia!

Jelenleg closed beta folyik, 30.-án kezdődik a CBT#2 event. Release date még nincs, előtte terveznek Opent betat is.
Biztosan lesznek magyar guildek, jó szokás szerint minél több felé szétszórva, 5-10 fős klánokban. Ha visszaolvasol, itt is hirdettek már.

jónak tünik most beta phase van ? van release date már ? esetleg magyar társaság aki indul ?
Jaja, igazad van, tényleg csak sorsolás. Gyanús is volt, hogy túl rövid a kód.
Avenger
Az ad block szerűségek tiltása után be lehet lépni a trion oldalára. A Rixty-n csak egy sorsolásra "vásároltátok" be magatokat, ami 29.-én lesz, és csak 50 kulcsot sorsolnak ki. Persze én is csak utólag láttam ezt. Szép kis módszer a regisztrálók számának növelésére. 😄

A hivatalos közleményben lévő oldalakon ma kezdődik majd az osztogatás, azokat érdemes nézni inkább. Igaz az amerikai oldalakon csak estefelé indul majd be, de a németeken bármikor elkezdődhet.

Talán ha honlapon be lehet majd logolni akkor talán ott