3293
-
lordbalu #1051 Magyarok irány a Kyprosa -
GaborST #1050 na ez jó indul az összes Queue
22 perc várakozási idő ne erről is lemaradunk úgy hiszem
javítom 42 perc ez felejtős
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2014.09.16. 20:25:55 -
GaborST #1049 mármint amikor bejön videó után a választási lehetőség azok szerók nem -
TomStorm #1048 Én még azt se tudom milyen szerverek vannak -
#1047 Engem beengedett, lement a hosszú intro és újrakezdődött...skippelni nem engedi. :D -
Gabor85 #1046 Melyik servere? :D -
GaborST #1045 egy kérdés szerintetek melyik szerón lesz a legtöbb magyar vagy esetleg ti ? -
#1044 Én bent vagyok, úgy hogy nem volt queue egyáltalán, valami gyanús nekem. :D
szerk.: és instant léphettem is ki, mert az ability nem működős bugot meg is kaptam. :D
Utoljára szerkesztette: zeli, 2014.09.16. 20:19:25 -
Murmur #1043 Nincs.
Na, most Play-re átváltott.
Utoljára szerkesztette: Murmur, 2014.09.16. 20:11:24 -
VJP #1042 Köszi a válaszokat!
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.09.16. 20:06:59 -
MirandaBrill #1041 van aki be tudott lépni, vagy csak nálam offline még mindig?
-
TomStorm #1040 "Characters can be deleted by selecting the "Delete" option at the bottom of the character selection screen and typing the character's name when prompted. Character deletion requires a wait period depending on character level. A character from level 1 to 10 has a wait period of 10 minutes, a character from level 11 to 30 has a wait period of 24 hours, and a character from level 31 to 50 has a wait time of a full week. "
Ha törölted és kivártad ezt az időt akkor újra használhatod a nevet -
#1039 Bétákon úgy volt, hogy felhasználhattad újra, gondolom akkor most is így lesz. :) -
VJP #1038 Hali!
Azt lehet tudni, hogy a karakter neve az egyszer használatos? Tehát ha most csinálok egy karakter "Kari" néven, majd később törlöm, utána rögtön fel tudom használni azt a nevet egy másik karakterhez vagy az már örökre foglalt marad? -
TomStorm #1037 Vagytok?Megyek:) -
Nephin #1036 A Renegade az Eannán. -
TomStorm #1035 Ahh jön ez fullon,mindjárt lennt is van:)
Mondtam én nem kell parázni itt tapasztalat beszél:DD -
#1034 "While we originally announced launch at 10:00 AM, final server optimizations are underway and we’re preparing to open the game for all players at 11:00 AM PDT (GMT-7)." -
MirandaBrill #1033 nekem offline-t ír
-
#1032 Nice... már mindenki szedi a klienst. Nekem még mindig hibát dob. Kiléptem glyphből, updatelt és most már abba se tudok belépni mert #2025 hiba. Jól indul... :D -
#1031 Lehet szedni a klienst! -
MirandaBrill #1030 nekem leszedte a 152 Mb-s patch-et, most offline -
#1029 Na most már lehet frissíteni. -
#1028 Lelőtték a szervereket :DDD szóval a letöltés is tolódik 7-re ,bár sztem akkor sem fog menni olyan queue lesz megőrülsz XDD
failure -
#1027 Üdv!
glyph-ben kell letölteni?
Hiába van európára rakva jobb felsősarokban,"error 2028"-as hibát dob ki(you dont have the right entitlements to play this game)
:D -
#1026 A Patron Status megvételéről lehet tudni valamit?(Játékon belüli Shop-ba lehet majd megvenni?) -
norbi0214 #1025 Nem enged letölteni még 1 centit se.. eléggé felkészületlenek voltak a srácok ha így ide dobják a játékot hogy egyszerre töltse mindenki :S de hát ők tudják mit bír a szerverük :) -
krisz073 #1024 Sziasztok,
Erre van már valami megoldás?
152Mb-s patch-et próbálnám leszedni :)
You don't have the right entitlements to play this game (Error# 2028)
-
#1023 A letöltést már 5-kor el lehet majd kezdeni ,ha jól olvasom a fórumon ,csak a login lesz 7-től nyitva :) -
gabor696 #1022 Helloz,
Nem tudom volt e már ilyen kérés/igény de le tudnátok írni milyen magyar guild ek vannak a játékban?
Pride not Crime ról tudok de senki más nincs? :) (Sajna nekem úgy tűnik hogy annyira nem populáris ez a remek game kis hazánkban :S )
Kösz előre is. -
#1021 Hát az a baj, hogy nem, mert nem hiszem, hogy P2P alapon működik a letöltés Glyph-ben, úgy pedig a Trion szerverei lesznek a szűk keresztmetszet. Mindegy, majd meglátjuk, startnál legtöbb játéknál van fennakadás úgyis, reméljük nem lesz olyan hosszú. -
twi452 #1020 meg lehet próbálni
nyilván ez is olyan mint a többi, először leellenőrzi amik megvannak aztán letölti azt ami hiányzik vagy frissítve lettek :) -
seu #1019 Fogadni mernék rá, hogy frissíteni fogja. Köszi! -
TomStorm #1018 Mert itt van egy HeadStart-nak beállított kliens én ezt nézegettem:link -
TomStorm #1017 Azt frissíti majd a Glyph?Vagy csak úgy megpróbálnád,hátha.. -
seu #1016 Nem tud valaki torrentet klienshez? Béta kliens is jó. -
TomStorm #1015 Meg az óvodások és stb úgyis húznak hamar szusszanni én meg ráérek reggelig -
Shion #1014 Úgy hallottam lesz lehetőség Patron (előfizetést) vásárolni ingame is, de még nincs aktiválva tudtommal. -
TomStorm #1013 Az a jó.A gyors nettel rendelkezők előnyben lesznek,végre lesz értelme a gyors sávszélnek:) -
Vicodine #1012 es az elofizetes elonyeit jatekbeli penzert is meglehet venni?