3293
-
#1131 Nem tudjatok miert van az, hogy rakattintottam a Glyph-re az asztalon, azt irja letolti a glyph-et, de mar fel oraja nem csinal semmit! A klienst sem tudom leszedni igy! :( -
fantomvampire #1130 akinek Patron statusza van az elonyt elvez a sorban ... :) nekem az kb 2 ora lenne mire bejutnek -
TomStorm #1129 Az új szerverekre simán beenged.Ha 3000-t ír akkor is benntvagy max 30-40perc.De lehet a Patron miatt gyorsabb nálam a fene tudja.
18h-kor léptem ki és már bennt is vagyok újra -
twi452 #1128 1 hónap és frankó lesz :D -
fantomvampire #1127 Ha igy halad lehet ezzel varni fogok amig leul a vihar mert nem sok ertelmet latom igy. Ez volt a LOL-ban is felorakat orakat vartam amig bejutottam... aztan megcsinaltak de fuhhh idegorlo egy dolog. MAjd neha ranezek milyenek a szerverek hogy mennyire van leterhelve aztan ha mar kezd rendezodni akkor elkezdek jatszani. De igy ez csak elveszi az ember kedvet... -
TomStorm #1126 Én bétán nem voltam sokat ezért a Lore miatt mindent végignézek de azért kösz,hogy szóltál! -
#1125 Óóó hogyaza... óvatosan skipeljétek a videókat. Az egyik után nekem nem tért vissza a játékba és megállt a kliens. Most újból állhatok sorba.
Még jó, hogy már egy ideje kint van a játék keleten és nem bugos -.- -
TomStorm #1124 Na én maradok Melisara-n és remélem egy jó szerver lesz belőle:)
-
TomStorm #1123 PvP-n 1v1 eredménytelen leszel.Mass PvP-n pedig Support karakterrel szintén.
Minden másra jó a 140ms.PvE-ben is elmegy.Persze nem ajánlott.Annyira meg nem lehet nagy kényszer semmi,hogy EU helyett NA-ra menj -
fantomvampire #1122 Egy kerdes mennyit szamit a 140 ms ha meg is NA szerverre megyek ? vagy annyira nem szembe tuno a dolog ? -
TomStorm #1121 Kiléptem véletlenül,graf beállításokhoz restart-ot kér én meg elfelejtettem,hogy sor van a szerverre:DD
Max késő este tudom meg mert 3-4K sorok vannak
Vagy máshol is meglehet nézni nem csak ingame? -
betyar40 #1120 Tom! melyik patron és mit ad? -
twi452 #1119 elvileg javítják hamarosan és elveszik :D -
TomStorm #1118 Tehát Patron vagyok.Meg kell venni házat,farmot.Hol tudom ezt,mekkora szinten,mennyi pénz kell hozzá? -
#1117 Érdekes, amúgy mert az ismerős közösség akikkel játszunk ,valakinek 2-3 napig adott patron státuszt, valakinek (többek közt nekem is) 2015.01.14ig , szerencsés bug . Nem költöttem ingame semmit , meg amúgy se vettem semmit se külső shopban se, annyi ,hogy részt vettem a bétán. -
#1116 Jogos ,nem is figyeltem ,de az nincs ,hogy rp vagy pvx se a nyelvi megszoritások :D -
TomStorm #1115 Amúgy azt írja Patron státuszba vagyok,szerintem mindenki még 2 napig.Ha most megveszünk mindent ami nem elérhető f2p-nek az megmaradna? -
#1114 Patron Status-t akartam venni és még inactiv a status-om.:(
Paypal-al egyenlőre nem lehet fizetni? -
TomStorm #1113 Összesen 2 és nem szerverenként. -
TomStorm #1112 Csak egy hiányozna még és akkor meglenne a szokásos 3 karakterem.Úgyhogy ha bejön továbbra is a játék,márpedig jó úton halad akkor venni fog ilyen slot bővítőt.
Ház és Farm akkor tényleg sehogy nem lehet F2P-nek? -
betyar40 #1111 na most már mindenhol 1600-4800 várnak....(. összesen 2 karaktered lehet vagy egy szerveren lehet 2 karid? -
alcca #1110 Melyik magyar klán van ezen a szerveren? -
Fastfoxz #1109 bármiféle guild vagy szervezödés magyar részröl a Kyprosan Haranya oldalon? ^^ -
alcca #1108 "http://archeage.guildex.org/servers/eu"
Nem rossz ez az oldal, de konkrétan 3 magyar klán biztosan hiányzik a listából, szóval eléggé hiányos még, erre kár hivatkozni... -
alcca #1107 Ha a glyph-ben (launcher) Európa van megadva, akkor a login képernyőn is csak európai szervert látsz -
twi452 #1106 ha veszel shopban karakter slotot akkor lehet még több :D -
silencemonthy #1105 Ha elfet kezdek akkor csak csodaszarvassal tudok menni vagy lehet sima lovam is? -
TomStorm #1104 Lehet nekem Dahuta lenne a megfelelő.Az Only English ott nincs állítólag Német és egyéb vaker a globálon vagy legalábbis nem lesz.
Nehéz dönteni mint mindig szerver ügyben de inkább most mint később amikor már nem lehet.
Ja és 2 karakterünk lehet összesen!!Nincs az,hogy ide-oda megyek szerverről-szerverre meg králok mindegyiken karaktereket.2 kari az összes szerveren,durva:)
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.17. 16:40:12 -
Gabor85 #1103 Aier szerveren van magyar guild amúgy és mi ott leszünk.
Utoljára szerkesztette: Gabor85, 2014.09.17. 16:30:48 -
#1102 Köszi puszi ! mondjuk jó lenne ha a logonnál szerver selectnél ki lenne írva ,hogy melyik NA/EU szerver meg ,hogy roleplay vagy pvx etc. -
TomStorm #1101 http://www.archeagestatus.com/
Itt jelzik előre a szerverleállásokat is de még béta az oldal.
Aztán ugye itt meglehet nézni melyik szervert milyen Nemzetiségü Guild-ek népesítették be és ha összehasonlítod akkor egyezik ahogy leírtam:
http://archeage.guildex.org/servers/eu
UI-hoz még nem nyúltam.Eddig az első MMO ahol úgy látom nincs szükségem módosításra.Rajta minden még a target of target is nagyszerü helyen van,egyelőre simán elvagyok vele de úgy emlékszem bétából,hogy testreszabható,majd később csekkolom
-
twi452 #1100 Én Melisara-t kipróbáltam délelőtt ott láttam mindenfélét chat-en de főleg angol és német volt a jellemző :D
persze az új szerverekre nyilván szétoszlanak a népek még mert ide viszonylag gyorsan be lehet jutni -
betyar40 #1099 Tom! Én fenn voltam a Shatigonon várakozás nélkül tele van angollal igaz vannak spanyolok is. Én nem várok 1-2 órát egy belépésre ja meg utána lehet ledob játék közben is. Valami guild Kyprosán kivül? -
#1098 Tomi ezek az infok honnan vannak ? Főleg a ping érdekelne ,van gui-ba lehetőség valami ? -
TomStorm #1097 De mégegyszer a félreértések és az újonnan kezdők érdekebe:
Szerver Latency:EU 50ms / NA 125ms.Ezek az értékek fullon terhelt szervereknél sem mennek feljebb!
Szerverek:
-Dahuta:Roleplay/English
-Eanna:Roleplay/French
-Kyprosa:German/English
-Shatigon:Spanish
Új Szerverek:
Melisara;Aier;Orchidna -
TomStorm #1096 Meg Shatigon Spanyol szerver.Azt inkább jobb kerülni -
TomStorm #1095 Az nem 1 óra,inkább 2-3.Csak annyit ír -
betyar40 #1094 Kyprosára nem érdemes menni 1 óra sorbaállás . Én az első szerverre mentem(shatigon az hiszem) az is európai egyszer sem dobott le teljesen játszható ha valaki odamegy irjon. -
amikkamakka #1093 Sajnos nekem sincs jó ideje zöld story quest...akkor valószínűleg elhagytam én is? a térkép nem jelzi sehol -
xidiotequex #1092 Előzmény: http://sg.hu/forum/uzenet/1293283116/1084
teljessen biztos éppen ezért felkavaró a dolog. csapnám szivessen tovább de ugy nez ki nem fogom..