3293
  • TomStorm
    Defense lvl50.De nem instant,valamennyi idő még cast-olod ÉS ha elmozdulsz akkor elveszíted.Harcolni tudsz közben,ranged dmg is van de ha elmozdulsz,vége
  • Ariakus
    "1034-es" hibakód volt vkinek? Pár perc után írja ki miközben tölti le a játékot. Próbáltam pár megoldást amit a fórumokon írnak de nem sikerült kikerülni a hibát. Most megpróbálom kikapcsolni az Avast-ot hátha úgy jó lesz...
  • TomStorm
    Pedig átnéztem Mirage Island-ra Housing,farm miatt és rengeteg dolog van ott is amit csak Patron státusszal lehet elérni vagyis az kell hozzá.

Tudtok másról is amihez kell Patron és labor pont?Milyen kihatással van a játékra,hogy nem lehet max 5000labor pontunk?PvP,hajózás,loot,instance nincs e zárolva ilyenekre gondolok.

Továbbá vannak kiskapuk legfrissebb tudomásom szerint,méghozzá:
    -Family és Guild Land
    -Illegális farmok a Housing zónákon kívül
    -Publikus farmok ami csak 24 órán keresztül van Owned-be aztán leszedheti más is

Ezekről szeretnék bővebb információt amit megköszönnék!
  • betyar40
    Tom! 12 sec sérthetetlenség melyik kaszt tudja ?
  • twi452
    ja és javították a patron bugot úgyhogy aki nem fizetett be annak elvették az ajándék státuszt :)
  • twi452
    már él
    most lépjetek be ha akartok délután/este játszani xD
  • SweeneyTodd
    Lehet úgy vannak a vele aki potenciális az úgy se fog elpártolni tőlük, igen valóban jobb lenne ha növelnék a szerverek létszámát, az új szerver nyitással csak az lenne a probléma , hogy késöbb meg amikor alább hagy a lelkesedés akkor ott lenne sok üres szerver, akkor meg össze vonás jönne és azért lenne hiszti. Na mind egy , nem értünk a lovakhoz, mindenesetre tényleg bosszantó , hogy du. az ember ha leülne megfáradtan meló után picit csapkodni, 4k sor várja amit 5-6órás várakozás után se látszik a fény az alagút végén.

- Igazán életet lehelhetnének a szervereikbe gondoltam ,hogy el fog húzódni, de már ébren vagyok. Kész lehetnének.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.18. 08:21:01
  • alcca
    Hát az nem hozzáállás, hogy veszítsük el az első héten a potenciális ügyfelek felét... nem tudom a trion mit gondol... ennyire nem kell nekik a pénz?
  • frango
    Tegnap este mikor már 7. órája álltam sorban, meguntan és megnéztem mi a helyzet a többi szerveren. Az összes szerveren együttvéve ~21 ezer ember állt sorban. 21.000. Nem tudom mennyien férnek egy szerverre, de szerintem még legalább 3 szervert kéne csatasorba állítaniuk. Nálam az van, hogy vagy reggel felkelek korábban és játszok 1-2 órát meló előtt, vagy semmi. Délutántól éjjelig esélyem sincs bejutni.
    Tudom, hogy szinte minden MMORPG-nél ez van az induláskor, de az 4-5k-s queue? Ez már durva. Főleg, hogy EU-t megint nagy ívben telibes.arják...
  • SweeneyTodd
    Egy pár hét és elhagy a kezdeti lelkesedés, aztán lehet majd normálisan játszani, ha meg nem akkor csak meglépik itt is. (remélem)
  • alcca
    Nincs itt gáz srácok... : "We've increased the total capacity of our #ArcheAge NA servers by 20% & the maximum capacity of Kyprosa (EU) by 10%!"

Az európaiak le vannak szarva. Az összes amcsi szerver kapott +20%-t, nálunk meg csak a Kyprosa de az is csak 10-et... Mikor 4000-5000-es sorok vannak esténként... Tegnap már fel 11kor (délelőtt) sor volt a Kyprosan...

No komment, hogy ez a buzi trion mit művel ezzel a szerencsétlen játékkal... Vicces, hogy a mostanában egy csomó új jó mmo kijön, aztán a fejlesztők elbasszák azzal, hogy szarnak a játékosokra...
  • frango
    Jaja legalább ilyenkor van, amikor tudnék kicsit játszani. Hála istennek, hogy nem estefelé, amikor amúgy sem lehet bejutni a hatalmas sor miatt. :)
  • twi452
    masszív 6 órás karbantartás, de legalább nem délután/este :)
  • kalif
    lekapcsolták a szervereket
  • TomStorm
    Gilda Star-t venni is lehet?Kellene a házra több
  • TomStorm
    Be bizony,bétán csak 1 napig voltam,nem akartam Spoilert a sztorira:-)
  • TomStorm
    Ja várj.Én Battlerage-re építek.Neked más a Sorcery
  • undY1ng #1154
    TomStorm látom neked nagyon bejön a game! :) Vagy te beta tesztelésen is voltál?
  • BEAST #1153
    Én már az első béta óta azon agyalok, hogy Daggerspell (Sorcery, Shadowplay, Witchcraft) vagy Spellsinger (Sorcery, Shadowplay, Songcraft). Nem baj, állítólag nagyon könnyű lesz később a többi skill kitet is szintezni, szóval a jelenlegi skill reset árak mellett nem lesz gond. :D
  • TomStorm
    Kell igen.Az aktív skillek között még van pár ami tetszik ami nem csak shield(ollo's hammer,magic shield meg ami instant adja a heal-t) de a passzív skillek mintha egyenesen csak Shield/Tank-ra lenne kihegyezve.
    Aztán lehet bevállalok kard+shield kombót ha lesz elég DPS-em de akkor meg ez a teleportálós Auramancy nem kell.Necces,bele kell még ebbe jönni:D
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.17. 23:01:26
  • BEAST #1151
    Defense agon par skillhez kell pajzs is, nem?
  • TopGun
    HUH!! Latod ezt lehet, hogy nem tettem meg! koszi, hogy szoltal! Mindjart meglesem!
  • TomStorm
    Na Abolisher lettem de Darkrunnert akartam-.-
    Na mind1 ez is lehet jó lesz de 2 egykezes kardhoz nem biztos,hogy kell Defense viszont ezt a 12 sec-os sérthetetlenséget csak kipróbálom majd:D
  • novvan
    A GLYPH jobb felső sarkában ugye Europa van kiválasztva?
  • TopGun
    Hello! En most probalnek szervert valasztani, de sehol nem latok olyan nevu szervert, mint amirol Ti beszeltek!
  • twi452
    én 961nél tartok :D
    azt hiszem délután 5 óta :D

azóta játszottam pár meccs supraball-t meg strife-ot is :D
  • betyar40
    Azért az nem semmi hogy 4-5000 a login queue a servereknél . ha a negyede marad csak meg akkor is várni kell nem kicsit a loginra. azt hiszem hetek mig rendeződik egy kicsit a helyzet . Ez igy rettenet.
  • hNeo2
    sziasztok.
    kereskedő-vándor karaktert szeretnék csinálni a játékban. van-e rá lehetőség?
    ingyenesben gondolkodok.
    1. az AH csak fizetős? le lehet ülni árulni attól még?
    2. van-e a pénznek maximális határa ingyen accounton?
    3. van-e kereslet agyon enchantolt, plusszolt fegyverekre?
  • zeli
    Na úgy látom a tegnapit kamatostul visszakaptam, elindítottam, 5200-as login queue, 2 óra után jutottam el 3000-ig. :C
    Amúgy én is kaptam random patron státuszt, szóval elvileg hamarabb be kéne jutni, de úgy látszik nem. (de legalább letudtam most tenni scarecrow gardent. :D)
    Utoljára szerkesztette: zeli, 2014.09.17. 21:26:55
  • TomStorm
    A Mount esetleg,mert az van Terába is igen:D
    Örülhetne pár játék ilyen tartalommal..
  • BEAST #1141
    Melyik része Tera klón? :)
  • TomStorm
    Az egy vicc.Meg amúgy is utálom a Full/high Pop.szervereket,na meg az Über Allest:DD
  • TomStorm
    50 játékosra meg lekorlátoztam mert ebből elegem van,hogy több százan vergődünk küldi helyeken és még a Frame is így sokkal jobb..
  • MirandaBrill
    Most épp sorbanállok, de meg sem közelíti a tegnapi sorban állásomat a Kyprosa szerveren
  • HyperManiac
    Ne bánd. Én bejutottam. Tera klón csak rondább sokkal :)
  • TomStorm
    Ja jó kis szerver.Írja,hogy quene van rá de közben nincs.Instant lehet belogolni lol
    Most volt crash-em és rögtön vissza is engedett:D
  • MirandaBrill
    Én is áttértem a Melisara szerverre, és azt hiszem maradok is.
  • TopGun
    Szerintetek ez a kombo: Archer - Auramancy - Witchcraft jol mukodhet?
  • Nephin
    Gold packkal fél hat óta nem jutok be, még mindig több, mint egy óra. Tegnap este tízkor adtam fel 2 óra után.
  • Murmur
    Nálam a simán nem 30-40 percet jelent. :P Egyébként közönséges halandónak már azokon a szervereken is nagyobb a sor.