3293
-
TomStorm #1171 Defense lvl50.De nem instant,valamennyi idő még cast-olod ÉS ha elmozdulsz akkor elveszíted.Harcolni tudsz közben,ranged dmg is van de ha elmozdulsz,vége -
Ariakus #1170 "1034-es" hibakód volt vkinek? Pár perc után írja ki miközben tölti le a játékot. Próbáltam pár megoldást amit a fórumokon írnak de nem sikerült kikerülni a hibát. Most megpróbálom kikapcsolni az Avast-ot hátha úgy jó lesz... -
TomStorm #1169 Pedig átnéztem Mirage Island-ra Housing,farm miatt és rengeteg dolog van ott is amit csak Patron státusszal lehet elérni vagyis az kell hozzá.
Tudtok másról is amihez kell Patron és labor pont?Milyen kihatással van a játékra,hogy nem lehet max 5000labor pontunk?PvP,hajózás,loot,instance nincs e zárolva ilyenekre gondolok.
Továbbá vannak kiskapuk legfrissebb tudomásom szerint,méghozzá:
-Family és Guild Land
-Illegális farmok a Housing zónákon kívül
-Publikus farmok ami csak 24 órán keresztül van Owned-be aztán leszedheti más is
Ezekről szeretnék bővebb információt amit megköszönnék! -
betyar40 #1168 Tom! 12 sec sérthetetlenség melyik kaszt tudja ? -
twi452 #1167 ja és javították a patron bugot úgyhogy aki nem fizetett be annak elvették az ajándék státuszt :) -
twi452 #1166 már él
most lépjetek be ha akartok délután/este játszani xD -
#1165 Lehet úgy vannak a vele aki potenciális az úgy se fog elpártolni tőlük, igen valóban jobb lenne ha növelnék a szerverek létszámát, az új szerver nyitással csak az lenne a probléma , hogy késöbb meg amikor alább hagy a lelkesedés akkor ott lenne sok üres szerver, akkor meg össze vonás jönne és azért lenne hiszti. Na mind egy , nem értünk a lovakhoz, mindenesetre tényleg bosszantó , hogy du. az ember ha leülne megfáradtan meló után picit csapkodni, 4k sor várja amit 5-6órás várakozás után se látszik a fény az alagút végén.
- Igazán életet lehelhetnének a szervereikbe gondoltam ,hogy el fog húzódni, de már ébren vagyok. Kész lehetnének.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.18. 08:21:01 -
alcca #1164 Hát az nem hozzáállás, hogy veszítsük el az első héten a potenciális ügyfelek felét... nem tudom a trion mit gondol... ennyire nem kell nekik a pénz? -
#1163 Tegnap este mikor már 7. órája álltam sorban, meguntan és megnéztem mi a helyzet a többi szerveren. Az összes szerveren együttvéve ~21 ezer ember állt sorban. 21.000. Nem tudom mennyien férnek egy szerverre, de szerintem még legalább 3 szervert kéne csatasorba állítaniuk. Nálam az van, hogy vagy reggel felkelek korábban és játszok 1-2 órát meló előtt, vagy semmi. Délutántól éjjelig esélyem sincs bejutni.
Tudom, hogy szinte minden MMORPG-nél ez van az induláskor, de az 4-5k-s queue? Ez már durva. Főleg, hogy EU-t megint nagy ívben telibes.arják... -
#1162 Egy pár hét és elhagy a kezdeti lelkesedés, aztán lehet majd normálisan játszani, ha meg nem akkor csak meglépik itt is. (remélem) -
alcca #1161 Nincs itt gáz srácok... : "We've increased the total capacity of our #ArcheAge NA servers by 20% & the maximum capacity of Kyprosa (EU) by 10%!"
Az európaiak le vannak szarva. Az összes amcsi szerver kapott +20%-t, nálunk meg csak a Kyprosa de az is csak 10-et... Mikor 4000-5000-es sorok vannak esténként... Tegnap már fel 11kor (délelőtt) sor volt a Kyprosan...
No komment, hogy ez a buzi trion mit művel ezzel a szerencsétlen játékkal... Vicces, hogy a mostanában egy csomó új jó mmo kijön, aztán a fejlesztők elbasszák azzal, hogy szarnak a játékosokra... -
#1160 Jaja legalább ilyenkor van, amikor tudnék kicsit játszani. Hála istennek, hogy nem estefelé, amikor amúgy sem lehet bejutni a hatalmas sor miatt. :) -
twi452 #1159 masszív 6 órás karbantartás, de legalább nem délután/este :) -
kalif #1158 lekapcsolták a szervereket -
TomStorm #1157 Gilda Star-t venni is lehet?Kellene a házra több -
TomStorm #1156 Be bizony,bétán csak 1 napig voltam,nem akartam Spoilert a sztorira:-) -
TomStorm #1155 Ja várj.Én Battlerage-re építek.Neked más a Sorcery -
undY1ng #1154 TomStorm látom neked nagyon bejön a game! :) Vagy te beta tesztelésen is voltál? -
#1153 Én már az első béta óta azon agyalok, hogy Daggerspell (Sorcery, Shadowplay, Witchcraft) vagy Spellsinger (Sorcery, Shadowplay, Songcraft). Nem baj, állítólag nagyon könnyű lesz később a többi skill kitet is szintezni, szóval a jelenlegi skill reset árak mellett nem lesz gond. :D -
TomStorm #1152 Kell igen.Az aktív skillek között még van pár ami tetszik ami nem csak shield(ollo's hammer,magic shield meg ami instant adja a heal-t) de a passzív skillek mintha egyenesen csak Shield/Tank-ra lenne kihegyezve.
Aztán lehet bevállalok kard+shield kombót ha lesz elég DPS-em de akkor meg ez a teleportálós Auramancy nem kell.Necces,bele kell még ebbe jönni:D
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.17. 23:01:26 -
#1151 Defense agon par skillhez kell pajzs is, nem? -
#1150 HUH!! Latod ezt lehet, hogy nem tettem meg! koszi, hogy szoltal! Mindjart meglesem! -
TomStorm #1149 Na Abolisher lettem de Darkrunnert akartam-.-
Na mind1 ez is lehet jó lesz de 2 egykezes kardhoz nem biztos,hogy kell Defense viszont ezt a 12 sec-os sérthetetlenséget csak kipróbálom majd:D -
novvan #1148 A GLYPH jobb felső sarkában ugye Europa van kiválasztva? -
#1147 Hello! En most probalnek szervert valasztani, de sehol nem latok olyan nevu szervert, mint amirol Ti beszeltek! -
twi452 #1146 én 961nél tartok :D
azt hiszem délután 5 óta :D
azóta játszottam pár meccs supraball-t meg strife-ot is :D -
betyar40 #1145 Azért az nem semmi hogy 4-5000 a login queue a servereknél . ha a negyede marad csak meg akkor is várni kell nem kicsit a loginra. azt hiszem hetek mig rendeződik egy kicsit a helyzet . Ez igy rettenet. -
hNeo2 #1144 sziasztok.
kereskedő-vándor karaktert szeretnék csinálni a játékban. van-e rá lehetőség?
ingyenesben gondolkodok.
1. az AH csak fizetős? le lehet ülni árulni attól még?
2. van-e a pénznek maximális határa ingyen accounton?
3. van-e kereslet agyon enchantolt, plusszolt fegyverekre? -
#1143 Na úgy látom a tegnapit kamatostul visszakaptam, elindítottam, 5200-as login queue, 2 óra után jutottam el 3000-ig. :C
Amúgy én is kaptam random patron státuszt, szóval elvileg hamarabb be kéne jutni, de úgy látszik nem. (de legalább letudtam most tenni scarecrow gardent. :D)
Utoljára szerkesztette: zeli, 2014.09.17. 21:26:55 -
TomStorm #1142 A Mount esetleg,mert az van Terába is igen:D
Örülhetne pár játék ilyen tartalommal.. -
#1141 Melyik része Tera klón? :) -
TomStorm #1140 Az egy vicc.Meg amúgy is utálom a Full/high Pop.szervereket,na meg az Über Allest:DD -
TomStorm #1139 50 játékosra meg lekorlátoztam mert ebből elegem van,hogy több százan vergődünk küldi helyeken és még a Frame is így sokkal jobb.. -
MirandaBrill #1138 Most épp sorbanállok, de meg sem közelíti a tegnapi sorban állásomat a Kyprosa szerveren -
HyperManiac #1137 Ne bánd. Én bejutottam. Tera klón csak rondább sokkal :) -
TomStorm #1136 Ja jó kis szerver.Írja,hogy quene van rá de közben nincs.Instant lehet belogolni lol
Most volt crash-em és rögtön vissza is engedett:D -
MirandaBrill #1135 Én is áttértem a Melisara szerverre, és azt hiszem maradok is. -
#1134 Szerintetek ez a kombo: Archer - Auramancy - Witchcraft jol mukodhet? -
Nephin #1133 Gold packkal fél hat óta nem jutok be, még mindig több, mint egy óra. Tegnap este tízkor adtam fel 2 óra után. -
Murmur #1132 Nálam a simán nem 30-40 percet jelent. :P Egyébként közönséges halandónak már azokon a szervereken is nagyobb a sor.