Arche Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha nem használhatod az AH-t, nem lehet saját farmod stb. az gondolom azt eredményezi, hogy nem lesz elég pénzed sem megvenni a játékhoz szükséges dolgokat. Nyilvánvaló hogy miről szól a koncepció.
Ennyi.
Nem tudom miért kell napokig rágni a témát mint a gumicsontot és érzelmi kérdést csinálni belőle.
Más:
Egyetértek Ahet-el: mielőtt valaki neki esik a játéknak, érdemes kicsit tájékozódni, miről is szól valójában a történet. Mindenkinek magának kell tudnia eldönteni, jól érzi-e magát a játékban. Ha igen, és hajlandó időt áldozni rá - a sandbox game megköveteli az időt - akkor megfogja neki érni az előfizetés. Ha nincs rá ideje, vagy nem akar annyi időt beleölni, akkor bőven elég lesz számára a free account. A themepark részében senki sem lesz hátrányban, mert free.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Tényleg távol álljon tőlem a trollkodás, de 2014-ben szerintem ez a grafika gáz..
(Bocs, de nekem ez az egyik gyenge pontom)
SmyLE#632:Már nem tudom hányszor lett leírva, hogy a themepark részét a játéknak teljesen ki tudod használni. Egyedül az AH-ban nem tudsz eladni, ami miatt azért kicsit én is húzom a számat(Egyébként lehet, hogy ez majd kicsit visszaszorítja a goldfarmereket). Ezt az "...enélkül valószínűleg nem nagyon lehet boldogulni hosszabb távon." dolgot meg honnan veszed? Mi lehetetlenít el a játéktól ugyan?
Engem nem érdekel, ha nem játszol vele csak másokat ne vezess félre...
Minden cég adott kritériumok alapján teszi elérhetővé a játékát, ha valaki a rendszerrel nem ért egyet vagy nem tudja teljesíteni, akkor keressen másikat! Megváltozni nem fog. Megszoksz vagy megszöksz.
Egyéb iránt kipróbáltam, hogy csak a public farmokat használtam, ill vadon ültettem, eldugott helyeken. Tökéletesen működik. Egyszerűen csak meg kellene ismerkedni az AA-val és látni, érteni a rendszerét. Egyetlen nehézség a labor pont mikéntje. F2P játékosok számára a max 2000 ill, hogy offline nem termelődik vissza. De hangsúlyozom a farm, gazdálkodás, kereskedelem olyan eleme a játéknak ami időrabló és azt vetíti előre, hogy hosszabb távra tervez az illető ... innentől meg előáll amit korábban mondtam 13€/15$. 😛
Az APEX rendszer pedig ezt is kiváltja. Public farmon is termelhető (minden térképen van) annyi termék amiből tradepack készíthető és leszállítva 5-6 arannyal gazdagodhat mindenki. De AH-n megvéve is beszerezhető (persze nem az elején) normál áron a szükséges termény. 1,5-2 arany befektetés 3-4 arany haszon.
Mielőtt komoly kritika éri ezen részét a játéknak, kicsit tájékozódjatok! No persze ha csak ez az egyetlen ok ami kiváltja valaki nem tetszését. De ha csak ez a gond, akkor újfent csak magamat ismételhetem azt a havi összeget érdemes rááldozni és nem marad más, csak a szórakozás.
The gods have disconnected you ...
Egyébként van valami oldal, ahol össze van gyűjtve, hogy miket kap az aki fizet?
(Ha valakiből már ez a téma is indulatokat vált ki, az ne olvasson fórumot...)
ui.: akinek fagyási problémái voltak, nekem megoldotta a dx11 ről dx9 re való átállás.
Jó játékot.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
A medve nem játék.
A medve nem játék.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Egyébként mi van akkor ha le rakom a házam meg a farmot és utána le jár a prémiumom?
A ház és cuccok meg maradnak tudom őket használni?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a kasztoknak van fegyver használati megkötésük?
És ha igen akkor a kevert kasztoknál ez hogy működik?
Előre is köszi.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Jé van szerk funkció,végre. 😊
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Small scale pvp engem nem érdekel, csak a nagyobb csaták amit nem hiszem, hogy megtudok tapasztalni ebben a bétában.
Ha a tizenvalahány ezres játék megvétele után még havi 15$-t is kell fizetni, akkor én biztos hogy nem fogom megvenni.