Arche Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm!

TBTPumpa
Elküldtem.

Remélem tudod hasznát venni!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ha neked nem kell én örülnék neki 😊

XenHai
Nekem le volt töltve a closed 2 ből bár tény ,hogy 800mb frissítést ír.
Egyébként nem töltené valaki erősítse meg.!
TBTPumpa
Ööö, semmiféle kulcsot nem írtam sehova én sem.
De megnyitottam a Glyph programot és elkezdte tölteni a bétát, szóval örö és bódottá van.

De akkor ezek szerint van még egy fölös bétakulcsom?
Akinek kell, az írjon rám!

XenHai
Nekem a fejlesztőktől csak ennyi jött Congratulations, you’ve been invited to our third ArcheAge Closed Beta Event!
Meg egy csomó blala ,hogy mikor lesz meg ,hogy honnan tudom le tölteni...
TBTPumpa
Öööö én kaptam, de akkor most kezdek összezavarodni teljesen. <#idiota>

nekem le van töltve, de update-nél hibát jelez, gondolom majd később már jó lesz
Küldtem 😊
Snowpaws
Sajna én lemaradtam róla és e-mailben se küldtek, szóval ha van valakinek egy fölösleges és elküldené nekem, akkor azzal nagy örömet okozna. 😉

Szia!

Én is innen kaptam kulcsot viszont valamiért nem jelenik meg glyphben hogy letölthető lenne a beta. Valami tipp esetleg vagy support ?
XenHai
A fejlesztőtől kapott emailben neked van kulcs ? Enyimben nincs és a weblap sem írja ,hogy benne lennék a tesztben .
TBTPumpa
Alienware felajánlásból szereztem kulcsot, de most a fejlesztők is küldtek kulcsot, mert már régóta fel vagyok iratkozva a bétatesztre. Most legalább tényleg ki tudom próbálni a játékot. Tehát akinek nem jut kulcs és szeretné kipróbálni a játékot, annak tudok adni egyet.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.12. 12:16:35

Innen sikerült beta key-t szerezni: Gyorsan, gyorsan, akinek még nincs.

http://archeage.browsergames.de/specials/10493/1/archeage-beta-keys-fuer-das-dritte-test-event-blood-bounty-abholen.html

XenHai
Ki küldtek egy adag meghívót a beta 3 ra .
Egy nekem is jutott.
TBTPumpa
Igen. Közben azt írták, hogy kedden lesz giveaway.
Remélem az eddig kiadott kulcsokat nem vonják vissza.

zeli
Furcsa is volt, hogy ilyen hamar volt giveaway, redditen azt írták, hogy véletlenül hamar dobták ki, még nem kellett volna megjelennie.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TBTPumpa
Köszi a választ!

Lehetséges, hogy véget ért a Giveaway, mert már az Alienware is levette az oldaláról.
Már a link sem működik.

BEAST
Valószínűleg lemaradtunk róla. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

XenHai
Nekem nem csinál semmit sem..
zeli
Igen a klienst majd csak előtte lehet letölteni. Szerintem megint úgy lesz, mint első bétánál, hogy előző naptól le lehet már tölteni.
A kulcsot pedig én a glyphbe szoktam beírni, és akkor megjelenik, hogy "ArcheAge Beta 3 Invitation"

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

TBTPumpa
Kaptam kulcsot, be is írtam a hivatalos oldalra, de a klienst nem tudom letölteni.
Csak ennyit ír: "You are signed up for Beta!"

Vagy a bétakliens csak később lesz letölthető (mert ugye 14.-én indul az új bétateszt)?

TBTPumpa
Köszi!
Most talán sikerül hozzájutni a bétához!

zeli

Hosszú ideje az első mmo, amiben épp hogy vége a bétának, de már hiányzik 😄

www.pridenotcrime.hu / Omega szerveren jatszunk.
Üdv! Van esetleg magyar klán alpha szerveren?

Játszik valaki az orosz szerveren ?
DarkHorSe
Koszi szepen, en meg erot gyujtok a torp erodhoz 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Terawatt
Még csak closed beta. Neked nem a törp erődöd kéne építened? ;P

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

DarkHorSe
Ez megjelent mar Euban? vagy csak meg beta van

Swedish people are albino monkeys&#65279;

A sillek rankjait hol lehet megnézni ? Azaz kíváncsi lennék hogy az egyes skillek rankjait melyik szinten adja illetve hogy változnak.Köszönöm.
Terawatt
Kinek a pap, kinek a papné. 😊 Tudja valaki, hogy az ázsiai verzióhoz képest mik a főbb változások?

Nekem pl pont azok tetszenek jobban 😊
Amúgy meglepően jól lehet fejlődni koreai játékhoz képest.

Nagyon sok a sírás, mindent ingyen gyerekek!
Te meg utánaolvastál, hogy hogy működik a farming ? vagy csak a kezdőre leültettél 20 gombát, és csodálkozol, hogy lelopják? Az ilyen amatőr kommentekkel lehet igazán lerontani a játékot, úgy , hogy nem is ismered. Jó lenne, ha nem csak találgatnánk és úgy alkotnánk véleményt egy játékról hanem játszanánk is vele és megismernénk.
BEAST
Én Haranit kezdtem a keleti kontinensen és eddig nagyon tetszik a környék. Egyedül a harani leomorph mountja nem tetszik, de az oroszlán mount simán legjobb. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Terawatt
Háj😊 Nem annyira csábítóak szerintem azon az oldalt lévők

Sziasztok!

Azt jól látom, hogy a keleti oldalt nem annyira preferálják a játékosok.:? Videókban jórészt csak humán karaktereket látok.. o.O
a.carkey
Hehe. Az eleje tiszta GW2. 😊

A medve nem játék.

zeli
Az ilyeneket public farmra is tudod tenni sztem, ott pedig védve van egy darabig.

Már elnézést, de ez mekkora faszság a játékban..... Elvetek egy valag gombát, meg egy tucat szárnyast lerakok, hogy azt a kurva trade run q-t megcsináljam, erre egy faszbuzerátor nyikhaj arra téved és uprootolja a gombáimat, meg levágja a csóri madarakat..... mert neki ez buli.... Kurva sokat érek azzal, hogy reportolom a faszládát... -.-
Hát ez a része kurvára nem tetszik a játékban.

jóccakát
Egy kis saját videó.
Jó szórakozást hozzá!
BEAST
Ha más termését lopod el ugyan úgy labor pontba kerül a "szüretelés", mint annak aki ültette. A kalózkodás más, ha valaki nagyobb szállítmányt cipel és te megölöd, akkor cipelheted tovább, ez nem kerül extra pontba.

Látod itt fizetni kell hogy dolgozhass és nem pedig fordítva 😄

Ja,mondjuk pont az lenne a lényeg ,hogy a gazdagoktól lophat a szegény csöves free player és a gazdag meg védje meg a termést,szállítmányt ha tudja.. Akkor már a kalózkodás is sanszos a free playereknek. Vicces ,.hogy egy cselekményhez ilyen akció pont,erőforrás kell., mi ez körökre osztott stratégia lol. Hol a rizikó a nemességnek,hol a kihívás? <#papakacsint> Milyen kemény munka ha előjogként kapod a + labort?

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

XenHai
A lopásnak pont ennek kellene a lényegnek lenni <#banplz>
Mit gondoltál ilyen könnyen megúszod, azért amiért mások keményen megdolgoznak?
XenHai
Ne még a lopás hoz labor pont kell <#falbav>
Terawatt
WTS Medvehagyma. <#hehe>

frango
Ha csak és kizárólag a sandbox részlegről beszélsz, akkor meg mi a problémád? Már akkor tudott😄 volt, hogy az a rész fizetős lesz, mikor megjött a hír, hogy a Trion fog felelni az NA/EU régiókért.
AH nem AH van trade is.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200