Arche Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem tudod hasznát venni!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egyébként nem töltené valaki erősítse meg.!
De megnyitottam a Glyph programot és elkezdte tölteni a bétát, szóval örö és bódottá van.
De akkor ezek szerint van még egy fölös bétakulcsom?
Akinek kell, az írjon rám!
Meg egy csomó blala ,hogy mikor lesz meg ,hogy honnan tudom le tölteni...
Én is innen kaptam kulcsot viszont valamiért nem jelenik meg glyphben hogy letölthető lenne a beta. Valami tipp esetleg vagy support ?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.12. 12:16:35
http://archeage.browsergames.de/specials/10493/1/archeage-beta-keys-fuer-das-dritte-test-event-blood-bounty-abholen.html
Remélem az eddig kiadott kulcsokat nem vonják vissza.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Lehetséges, hogy véget ért a Giveaway, mert már az Alienware is levette az oldaláról.
Már a link sem működik.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A kulcsot pedig én a glyphbe szoktam beírni, és akkor megjelenik, hogy "ArcheAge Beta 3 Invitation"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Csak ennyit ír: "You are signed up for Beta!"
Vagy a bétakliens csak később lesz letölthető (mert ugye 14.-én indul az új bétateszt)?
Most talán sikerül hozzájutni a bétához!
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Amúgy meglepően jól lehet fejlődni koreai játékhoz képest.
Te meg utánaolvastál, hogy hogy működik a farming ? vagy csak a kezdőre leültettél 20 gombát, és csodálkozol, hogy lelopják? Az ilyen amatőr kommentekkel lehet igazán lerontani a játékot, úgy , hogy nem is ismered. Jó lenne, ha nem csak találgatnánk és úgy alkotnánk véleményt egy játékról hanem játszanánk is vele és megismernénk.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Azt jól látom, hogy a keleti oldalt nem annyira preferálják a játékosok.:? Videókban jórészt csak humán karaktereket látok.. o.O
Hát ez a része kurvára nem tetszik a játékban.
jóccakát
Jó szórakozást hozzá!
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein