3293
  • silencemonthy
    Egyáltalán nem tudom használni egyik et se. Healerrel kezdtem, van egy healem meg 2 defense képességem amit nem tudok használni + az autoattack se aktiv combatba. Csak akkor tudok ütni ha odamegyek a mob mellé és klikkelek. Ez így elég gáz lvl 11-en...
  • Trollface
    Így lett megírva.. Sok kártya,proci teljesitményét nem tudja kihasználni.. Egy erőforrászabáló..
    Utoljára szerkesztette: Trollface, 2014.09.18. 15:03:44
  • SweeneyTodd
    Minden mobnál ez van ? Vagy csak egy kettőnél?! én is tapasztaltam ilyet ,vagy bug miatt immunis a shildel való birításra, vagy valóban így csinálták meg. Abolisher vagyok.
  • silencemonthy
    Az miért van hogy a defense skilleket nem tudom használni ? shield slam, bull rush van eddig és a skillbaron egyiket se engedi se közelről se távolról. egykezes kard és pajzs van nálam.
  • SweeneyTodd
    Az aukciós ház hozzá férés 1x150 credit és úgy tudom korlátlan ideig szól ,tehát ha nem is vagy patron , akkor is tudsz feltenni árut.

#1203 Amúgy továbbra sem p2w , mindent meg lehet szerezni ingame csak sokat kell farmolni gyűjteni.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.18. 14:41:18
  • Torzonborz
    Aha értem tehát ha fosztogatod más farmját az P2W ? :D
    Jajjjjjj.
    Akkor lenne az ha olyan itemet vehetnél amit ingame nem tudsz megszerezni és előnyhöz juttatja a vásárlóját.
  • Shion
    Ha mindig csak a saját farmodat látnád, akkor hogyan tudnál fosztogatni az ellenséges frakció játékosainak telkeit? Kalózként meg bárkiét? :)

Amíg valaki kifizeti a heti adót a farmjára, addig nem rabolható ki. De ha lejár az adó, akkor szabad préda, ami rajta van :)

Arra kell még ügyelni, hogyha guild vagy public hozzáférést adsz a farmodnak, akkor értelemszerűen az arra jogosultak leszüretelhetik a növényeket a farmodon, még akkor is, ha nem szeretted volna :)

Ha egy Patron felvesz téged a Family csoportjába (max. 7-8 fő lehet), akkor lényegében használhatod az ő farmját, mintha a tiéd lenne. Ezzel próbálnak könnyítést adni a F2P-seknek.
  • Shion
    Ilyen class nincs a játékban, hogy kereskedő-vándor. Bárki lehet olyan crafter, amilyen csak szeretne lenni, class-tól függetlenül.

1. Auction House használható ingyenesként is, ha veszel hozzá Pass-t (úgy rémlik 1 napos hozzáférést lehet venni).
    2. Pénz maximumról nem tudok.
    3. PvP alapú játékról lévén szó, minden kis apró előny számít. Így igenis számítani fog a nagyon jó statos cucc. Viszont, ahhoz hogy ilyet tudjál készíteni, minimum ki kell maxolnod a craftodat, ami csak a 2 Master craft szakma esetén 2 x 50.000 skill pontot jelent. Ingyenesként ingame kapsz 5 Labor Pontot 5 perceként, számold ki bátran, hogy mennyi idő (év?) mire eléred ezt. És akkor a másik 3 (Expert, Journeyman, Apprentice) szintű szakmákról még nem is beszéltem. Plusz kraftolásnál random jönnek a stat-ok a tárgyakhoz, így néha elég sokat kell legyártani, hogy pont jó stat kombináció jöjjön ki. Jah, a kraftolás ugyebár csak akkor megy, ha van hozzá alapanyagod is. Ezeket először be kell gyűjtened (harvest), utána finomítani kell (stone -> brick, ore -> ingot, stb) és ezen műveletek mindegyike újabb Labor Pontokat zabál. Ha mindezt egyedül akarod végigcsinálni saját Labor Pontból ... hát sok sikert és türelmet kívánok hozzá :)
  • tugyiti
    Világos ,ezért írtam ,hogy p2w :) nincs ezzel baj csak nekem nem ér 15eur/m egy alpha fázisba lévő game .
  • Shion
    Az elfek szarvast kapnak ló helyett a 10-es szint körüli Mount küldetésben. Tehát az emberek lovat kapnak ingyen, az elfek szarvast.

DE játékon belül a Marketplace-ben vásárolható bármilyen mount, így elfként is lehet bármilyen hátasod (lovad, szamarad, oroszlánod, stb.).
  • Torzonborz
    De nem véletlen látod a többi farmot is , ilyen a desing nincs ezzel baj. Aki meg nem perkál az így járt.
  • twi452
    ezt átugrottam akkor :D
    de jó mert 10-es és 11-es a két karakter..
    a 10-esre is megkaptam a 24 órát úgyhogy 1-9ig élhet a 10 perc :D
  • tugyiti
    Tudod ahogy a private lootot meg oldják máshol úgy itt is lehetne egymás tetejére rakni ,de csak a sajátod látnád és nem foglalna minden player farmja XxX map coordit ;)
  • TomStorm
    Hát igen:#1040
  • twi452
    gondoltam szervert váltok a karakterrel, sima ügy úgysem jutottam messzire vele jöhet a törlés
    24 órát várhatok mire törlik... pf :D
  • novvan
    Először is rengetegen csinálják ezt, még patronok is. Másodszor szerinted mekkorának kéne lennie annak a mapnek, ahol minden f2p karakternek saját farmja lehet? ;D
  • Kryon
    Én inkább szivatásnak mondanám, de legalább ingyen játszhatsz.
  • tugyiti
    Jah értem :DDD biztosan senki más nem fogja ezt csinálni ,tehát p2w az én olvasatomban :)
  • Kryon
    Nem. Kimész a map szélére, ahol (remélhetőleg) senki se jár, és elülteted ami kell.
  • tugyiti
    Az illegális farm alatt azt értitek ,hogy más scarecrowja alá rakod a seedet ?
  • BEAST #1191
    Én eddig jól elvoltam az "illegális farmokkal". Néha egy részét ellopják, de az első pár trade runon már túl vagyok.
  • zeli
    Hát arra marad az illegális farm, vagy a fizetés sajnos.
  • tugyiti
    Én is ezt akartam kérdezni ,hogy a grape amit szedni kell azt ugye ha lerakod publicba más leszedi ,ha meg scarecrow-t akarsz privátba akkor kidobja ,hogy not available for free accounts ,vagy van erre valami megoldás ? Vagy ezek szerint ez is P2W game ?
  • zeli
    Na már 1400-as queue van most. :O
    trion plz.
  • TomStorm
    Na faluba már van 30fps.Fennt mutatja is a mérő.Városokon kívül ennél több is van.Most találtam egy jó kis beállítást lehet így hagyom.Erre azt mondom játszható és még látvány se rossz
  • xidiotequex
    http://forums.archeagegame.com/showthread.php?48732-Game-didnt-start-anymore

továbbra is nagyon faszán halott ügy... pedig nagyon tetszett az a pár óra amit csaptam vele...
  • betyar40
    sziasztok a nagyját valaki leforditaná?:P

gold pack de nem tudom a legtöbbje mi benne

750 kredit
    60 Days of Patron Status
    Korrupt Ally Wings Glider
    10 Leltári Expansion Scrolls
    3. munkavállaló kártérítési bájitalok
    2 Crest Brainstorm reagensek
    2 hivatás Szakértelem tonik
    3. Szerencsés Quicksilver tonik
    2 Immortal XP tonik
    3 Limited Edition: Skybound háromlábú ajándékok
    3 Archeum Supply Ládák
    2. hivatás tonik
    Karakter slotot
    Breeze Pet Helm
    Breeze Pet Legguards
    Szél hegy Saddle

köszönöm a segitséget.
  • TomStorm
    Ja bétán valami ilyesmi gépem volt.Ezzel már biztos jó lehet.Na mindegy még próbálgatok beállításokat még nincs quene.

Tegnap semmi lagom nem volt most meg full lag az egész.Gyakorlatilag 1shotolom a mobokat akkora a lag:D
  • fubenalvox
    Orchidna-n nincs nagy sor általában és tegnap este láttam HUN postfix-es klán nevet. Viszont meg nem mondom mi volt...
  • sztar007
    Kyprosán kívűl melyk szerveren van még magyar klán?
  • fubenalvox
    Nem tudom segít-e, de ez a konfig a pont elég arra amit eggyel lejjebb írtam:
    i5-3470 3.20Ghz
    8G Ram
    Amd Radeon r7 200
    + egy már nem tudom milyen pontosan Intel SSD
  • fubenalvox
    Érdekes... én pont azon csodálkoztam tegnap, hogy tömegjeleneteket mennyire jól bírja. Jobban mint az átlag MMO-k. Egyetlen erdős/pókos rész volt ahol keményebb FPS dropot éreztem, de az összes többi helyszínen eddig mindent csutkára húzva stabilan 60 FPS körül. GW2-ben ugyanezt feleennyire stabilan nem tudja produkálni a kliens, sokkal nagyobb ingadozások vannak.
  • TomStorm
    Ohh köszi szépen,mindent értek.Akkor megyek és lopok magamnak nem szenvedek,hogy legyen sajátom
    Na de ezek is azért valamik plusszba,hogy vannak.

Mondjuk most jobban zavar,hogy nagyon szarul fut a játék.Falvakba 15FPS.Mondjuk jelenleg gyenge a PC-m is.
    Ha nem találok jó beállítást akkor sajnos be kell fejeznem:(
    E6500 2X3Ghz,5GB DDR3 1333mhz,HD 5770 1gb gddr5,7200rpm 8mb hdd
    Ha ez a játék nem megy normálisan ezen a gépen akkor felejtős lesz
  • sztar007
    Én nem tudok belogolni tegnap betudtam ma error 2025-ös.
  • TomStorm
    Ezt most komolyan gondolták,hogy AA élsimítás nem lehet HDR effekt nélkül?
    Még egy AA-t bevállalnék kisebb felbontásom -10fps-ért de HDR-el együtt -20 azért már naaa
    Egyébként optimalizálás elég szépen kimaradt a játékból..
  • fubenalvox
    Most kaptam én is... de... na. Annyira igaz... :D
  • BEAST #1175
    Pvp, hajózás szempontjából mindegy, hogy fizetsz vagy sem. Pont tegnap néztem meg, hogy egy Clipper hajó tervei 50 Gilda Starba kerülnek, míg a legnagyobbak 250 Gilda Starba. Level 15 környékén járok, de már 23 Gilda Starom van. A játék egyik leggyorsabb hajójának tervei szinte már csak karnyújtásnyira vannak... igaz f2p játékosként a hozzávalók legyártása/megszerzése és maga a hajó lecraftolása elég húzós lesz, de feltételezem nem lehetetlen.

Az általad említett kiskapuk léteznek. A public farmok biztonságosak, de nagy bajuk, hogy egy talpalatnyi helyet sem találsz annyian használják ezeket. A másik, hogy nem is lehet minden növényt termeszteni az ilyen helyeken, csak a nagyon alapokat.

Tehát, ha nincs guild vagy ismerős farm, akkor maradnak az "illegális farmok", amit bárki bármikor lelophat.
  • foxxi
    Most csak 170es sor van... a többi szerver meg okés.. megint jó választás volt
  • sztar007
    Csak engem nem enged belogolni a glyph-be?
  • TomStorm
    Server UP