3293
-
TomStorm #1251 4500-as sor Melisara-n is.Na most én is csúnyán belefutottam.Mindegy addig Secret World-ozok:)) -
Murmur #1250 Köszi! Onnan még ismerek is egy-két embert régről. Viszont ott is 3500-as sor van, mint a Kyprosa-n. Tegnap 6 óra várakozás után se jutottam be. :(
Bíszt: gondoltam benézek oda, és ketten leraidelünk mindenkit; ott meg 2500-as a sor.
Hiába vagyok patron, ez így is kaka.
Sírok. :'(
Utoljára szerkesztette: Murmur, 2014.09.18. 19:26:35 -
betyar40 #1249 amúgy valaki tudja hogy miért küldenek minden fellépés után egy kódot mailen? Ez normális? Akkor is küldenek ha csak megpróbálok felloggolni de nem várok is log out. -
#1248 Az utolsó mondat egy gyöngyszem. :D -
#1247 Az NA servereket növelték 20%-al , EU serverek közül csak a Kyprosat növelték 10%-al , nevetséges. -
#1246 "pvp-kalózkodás" Micsodaaa ? Téged ilyenek érdekelnek ? Hogy mik vannak . :o) -
#1245 Én Dahután vagyok, de gondolom egyedül kevés leszek. :D -
Nephin #1244 A Renegade az Eannán, de nem Haranya. -
foxxi #1243 Most hangosan röhögjek?
We've addressed a number of threads discussing servers and queues, be sure to check the Dev Tracker for our latest posts.
Since Head Start, we've added five new servers which effectively added 50% to our initial capacity. These servers have all had their maximum capacities increased since launch as well. While we are being conservative about adding new servers for reasons we've listed before, the long queue lengths (that we're also experiencing ourselves) and player feedback do influence the timeline for adding more. -
betyar40 #1242 a facebookon azt irják igaz tegnapi jelentés hogy 20% növelik a serverek befogadóképességét.....ez egyenlőre nem látszik. Mondjuk lehet meg sem történt még. Amúgy sokan panaszkodnak hogy elvesztették a patron státuszt tegnap óta. -
foxxi #1241 Gondolom azért nem válaszol senki mert nincs aki bejutna -
Murmur #1240 Tudom, naponta megkérdezik, de nem láttam megnyugtató választ: Kryptosa-n kívül hol van még (nem ötfős) magyar guild? Esetleg Haranya oldalon?
-
Shion #1239 Látok benne perspektívát high-end szinten, a szintezés az agyatlan grind sajnos, felesleges tartalom. Viszont a kraftolás-kereskedelem-csapat pvp-kalózkodás ígéretesnek tűnik benne. Ezeket mindenképpen ki akarom próbálni. :)
Más mmo alternatíva nem nagyon van jelenleg, max régi MMO-k, ahol jönnek az új kiegészítők +5 vagy +10 szinttel és újabb dungeonokkal, de semmi mással. Ez 9 év után már unalmas, újat akarok kipróbálni. -
#1238 Shion Te ezt hogyhogy tolod ? -
#1237 Aki egyedül nyomná és vagy nem zavarja az angol, akkor érdemes átmenni amcsi szerverre, ott csak olyan 8-9után kezd que lenni addig "csak" high a legtöbb szerver, ~100latency van, ami szerintem nem észre vehető.(Persze, ha valaki pont ekkor kezdene játszani annak ez se segít:/) -
Shion #1236 Gondolj csak bele, hogy a Headstartot 4 US és 4 EU szerverrel kezdték el összesen. Sőt, hétfő estéig azt mondták, hogy nem is lesz újabb szerver. Aztán csak lassacskán rájöttek, hogy bizony kevés az a 8 szerver és szép lassan felbővítették 15 darabig. Az más kérdés, hogy ez még mindig kevés :( -
#1235 Komolyan én már nem értem ezek mire számítottak? Koreában, Oroszban huszon valahány szerver van. Azt gondolták a fejükkel, hogy:" Ja háttakó 1 milliárd(NA+EU) emberre elég lesz 15 is." ?
Utoljára szerkesztette: frango, 2014.09.18. 17:58:16 -
TomStorm #1234 option->game info->view framerate(pipa be).jobbra fennt fog megjelenni.Pinget meg külsős szoftverrel
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.18. 17:57:12 -
#1233 Na igen aztán a fizetős farmot szépen letarolják...ez aztán a p2w.
Sértegetésre meg van eszed. Gratulálok. -
TomStorm #1232 És még jön a hétvége is,holnap péntek:D
Kellenek az új szerverek nincs mese.Aztán majd max bezárják őket idővel ha kezd csökkenni populáció,nagy kaland. -
betyar40 #1231 tom fps-t és a latency"-t hol látom? beállitásoknál be lehet kapcsolni vagy valamilyen bill. kombo? -
betyar40 #1230 aki ezért fizetett az elején na annak mennyi most a vérnyomása?:P -
foxxi #1229 Ma már nem is nagyon érdekel. max késő este még ránézek egyszer oszt csá. Már én is anyázom őket ( szerintem jogosan ), hivatalos fórumon. -
Shion #1228 Nem tudom miért panaszkodtok, ti legalább bent vagytok a játékban. Én 1 órája állok a sorban 2800-ról 2350-re csökkent csak ezalatt :(((( -
#1227 Igen nyilván arra irtam a p2w-t nem a scarecrow-ra amit nem tudsz megszerezni csak ha fizetős vagy ..... smartass -
TomStorm #1226 Tegnap FPS-em volt föld alatt latency meg stabil 40.Ma megcsináltam,hogy jó legyen FPS erre latency a föld alatt,őrület komolyan:D -
TomStorm #1225 Egyre szarabbak a szerverek.Nem is tudok skillezni egy rakás szar az egész -
TomStorm #1224 Szerintem ha bejutnál idegesebb lennél ugyanis 180ms a latency EU szervereknél+LAG -
foxxi #1223 Pontosan ezt fogom tenni. Most! az összesen 2800-4800as sor van! 3 órája.. ki is léptem a faxomba mert játszani akarok és nem felpumpálni a vérnyomásom. - és remélem hamar lesz szerver ( új ) -
#1222 Amikor eljöttem délben dolgozni ,oda támasztottam egy falhoz a W billt meg kipöcköltem
Tegnap este beállított a sorba a barátnőm 6órakor (4800), haza értem melóbol , ettem ittam, este 11órakor 1800. voltam, még beszéltem pár szót cimborákkal majd elmentem aludni, kiváncsiság kedvéért megnéztem ha újból sorba állnék hova kerülnék , SOKKOT KAPTAM 3800.
Reggel 5-9 között szerintem be lehet még probléma mentesen lépni , fél11 11 fele már 700-800 sor van, utána meg lehetetlen bejutni. -
betyar40 #1221 foxi! valszeg inditanak egy másik szervert lassan ha igy folytatódik na arra kéne karit húzni. -
betyar40 #1220 melyik serveren vannak magyar guildek Kyr. kivül? -
foxxi #1219 4358 - go back diablo
Utoljára szerkesztette: foxxi, 2014.09.18. 17:02:41 -
TomStorm #1218 Na elszaladtam még 4gb memóriáért,jobb így.Ha normálisan lenne megírva a játék akkor Patron státuszra ment volna a pénz nem hardverre,hogy tudjak játszani.. -
#1217 queue 3700 köszönöm szépen mára ennyi volt .... -
#1216 Igen, ez nagyon szép megfogalmazás volt. Ha az a játék bedől, az csak a saját fejlesztői hibája lesz, nem más játéké. ...pár év és már azért lesz menő, mert rohadt retro. :D -
Shion #1215 Egyelőre nekem is furcsa, hogy egykezes kard + pajzs használata esetén nem aktívak a Defense támadásaid. Nekem 39-es Templarom van, ami szintén gyógyító és használja a Defense skill-ket rendesen, de nálam működnek a skillek. Azt tanúsíthatom, hogy kétkezes fegyver esetén nem tudom a pajzsos skilleket használni, de ez valahol érthető is :) Egy tippem van, próbáld meg lecserélni a pajzsodat egy másikra, hátha bugos, vagy vegyél kézbe próbaképpen egy kétkezes fegyvert, majd vissza a kard+pajzs kombót. Hátha megjavul.
A melee auto attack működik, ha egyszer jobb klikkelsz az ellenfélre (mobra) közelről, de néha bugos a kijelzés és nem mutatja a Melee Attack skillen a kék kairkát, ami jelezné hogy bekapcsolódott-e az automata funkció. Ha viszont jól megnézed, a mob kapja közben az ütéseket. Tehát az auto attack melee-ben működik, csak a kijelzése bugos.
Ranged auto attack viszont úgy tudom nincs, azzal nem is próbálkozzatok. :(
UI: Javaslat, hogy a kardodat cseréld le Club-ra, mert a kardban csak +dps van, míg a Club-ban +Healing Power. Az egykezes Apprentice Club-ban már +84 Healing Power van, ami azt jelenti hogy a ~250-es gyógyításod 800 felé ugrik majd :) Level 20-tól kraftolható ilyen fegyver, addig heal nélkül kell ellened, mert a karddal gyakorlatilag nulla gyógyításod van :(
Utoljára szerkesztette: Shion, 2014.09.18. 16:01:26 -
twi452 #1214 tervezik h lehet majd cash shopból is patron státuszt venni?
apex-et lehet már aukciós házban találni, 50 arany körül mozog most
szerk:
pf most scrolloztam tovább.. 2400 creditért lehet venni glyph-en
akkor kb 100 aranyat kell kiütni a mobokból questekből stb aztán be lehet indítani a bizniszt 30 napnyi patron státusszal :)
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.18. 15:46:16 -
#1213 Egyetlen egy igazi wowkiller játék létezik, az pedig maga a wow. Ez nem lesz wowkiller. :D -
#1212 heyyyy wowkiller ?
hype hype ?