Arche Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Witcher és Dragon Age nem MMO játékok. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Vannak akik elvannak tévedve 😊
De a PVE jatekosoknak ajanlom a Witchert- vagy a Dragon Age-t 😊
frango
Ez egy sandbox mmorpg. Pont azért nincs kidolgozva a pve rész, mert a sandbox és pvp elemekre koncentráltak a fejlesztéskor. Story quest is csak lvl30-ig tart.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

BEAST
Kérlek sorold milyen pvp mmokra gondolsz. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BoneDragon
Más pvp mmo is van, még is van benne alap pve rész és nem csak ennyi. Számomra ez kevés. Rengeteg mmo van a hátam mögött és ez így meh... Igen az lenne a lényege az mmo játéknak, hogy az első perctől oda szögezze a játékost hogy aztadedurva én tovább akarok fejlődni, mert érdemes és van miért. Itt sajnos nem látom ezt. De ha másnak ez megfelel... Na majd megjelenés után fél évvel megint kipróbálom, hátha kedvet kapok felhúzni egy karit. 😊

Szia, megprobálok válaszolni.
"Ez a játék számomra elég élettelen. Vannak npc-k meg minden, de csak le vannak rakva egy bazi nagy területre." ???
" Quest kevés, ráadásul már túl könnyűek. Örülök, hogy nem kell farmolni mint a bolond, de azért ez már túlzás" lvl 15 ig ne csodálkozz , hogy könnyűek a questek, nézegesd a jatekod, tanuldgasd, közben meg tudsz questelni, remélem azt is tudod, hogy ez egy PVP jatek, ugyhogy nem fogsz egyből kapi egy raidquestet lvl 15 ön.
"Viszont ebbe a játékba nincsen mob loot csak az a szar ami pénzt ad 1-2 labor pontért?" Coinzsáknak hivjak, ami leginkabb pénzt ad vagy kristályokat, itemet is ki lehet utni a mobokbol, szintén zsák formájában. Mivel emlitettem, ez nem egy pve jatek, igy nem az instabol, meg a mobokbol kell öltözni. KRAFT-KRAFT-KRAFT.
"Főleg, hogy mindenki ugyan azt a quest itemet kapja, így mindenki egyformán néz ki (micsoda kreativitás)" 😄

Remélem segíthettem.
BoneDragon
Ez a játék számomra elég élettelen. Vannak npc-k meg minden, de csak le vannak rakva egy bazi nagy területre. Teljesen kihalt az egész map. Quest kevés, ráadásul már túl könnyűek. Örülök, hogy nem kell farmolni mint a bolond, de azért ez már túlzás. Ebből eredendően kihasználatlan a táj, nincs felfedezni való, csak mész előre az úton (mintha csőjáték lenne). Szerintem ez rendkívül bénán van megcsinálva, remélem ez a későbbiekben változik, jelenleg lvl15 vagyok. A kasztok tetszenek, főleg ahogy lehet variálni. Mount is tetszik, ahogy fel kell nevelni és még öltöztetni is lehet így kap bonusz statokat. Viszont ebbe a játékba nincsen mob loot csak az a szar ami pénzt ad 1-2 labor pontért? Vagy ez később változik? Erősítsetek meg, hogy igen, mert ez igy nagyon gáz. Főleg, hogy mindenki ugyan azt a quest itemet kapja, így mindenki egyformán néz ki (micsoda kreativitás). Grafika elég szép és optimaizálásra sincs panaszom, gépemmel maxon 50+fps megvolt. Viszont rengeteget crashel a játék, de ugye ezt javítják majd. Ez a játék inkább tűnik alphanak nekem, mint betanak...
Végére egy pacis kép csak úgy:

Van egy kulcsom a bétához ,aki kapja marja
RGHF-TFTT-WPX9-63G3-HGFE

https://www.facebook.com/pridenotcrime
www.pridenotcrime.hu
SweeneyTodd
Na és magyarokat melyik szerveren érdemes keresni ?

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Renjike
Elég könnyű a fejlődés a játékban mivel PVP központú. Itt ne ma questelés meg a story a lényeg

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

SweeneyTodd
Magyarok melyik szerveren ténykednek legtöbben, esetleg valami aktív guild vagy ahoz hasonlót merre fogok találni ?

Sziasztok lenne pár kérdésem, hátha valaki már tudja ezekre a választ?
- Az AH (aukciós ház) csak fizetős játékosoknak használható? lvl 11-en megpróbáltam berakni valamit, de nem engedte a rendszer.
- Gyűjtögetéshez is Labor pont kell, fizetősök végigmennek lóval egy hegyoldalon és annyit bányásznak 1 óra alatt amit egy free hetek alatt szed csak össze?
- Végig ilyen theme park a játék? követem a nyilat és lecsapok 1-2 gonoszt, aztán követem megint a nyilat stb stb. semmi nehézség, nem vagyok rákényszerítve, hogy vegyek jó fegyvert, a küldikhez adott sima zöld fegyverek bőven elég.
Sziasztok. Kérdésem lenne, hogy kaptam már az elején 25 tokent az adó befizetéséhez. Ez most mire jó pontosan és merre tudom elkölteni..?
frango
Igen. Mindet fel lehet rántani maxra.

Vki tudja, hogy, ha időközben meggondolom magam és skillfát cserélek mondjuk 40-es szinten, akkor kimaxolhatóak a skillek majd ? Mert ugye az új mindiglvl 10-ről indul. Tehát, ha elérem a max szintet a karival, akkor még utána fejlődhet a skill azaz kapunk ugyanúgy még xp-t is ? Köszönöm.
zeli
Nekem is van még egy kulcs, ha kell valakinek.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok!

Maradt még egy a gyorsabbnak, nem 100, hogy működik...! :S

TJJH-ZHNT-PEC3-PH7Y-ZCNT
Köszi szépen!
Yo all,

Giveaway

S akkor nem kell itt kéregetni (nem mintha baj lenne csak így 1xübb) 😊 van még 10k+ kulcs csak elég lesz 😊

Welcome 😊
Utoljára szerkesztette: gabor696, 2014.08.22. 11:38:44

BDO: Jordine

Sziasztok!
Én még új vagyok itt és nagyon tetszik a játék,csak sajna még sosem sikerült kulcshoz jutnom. Ha vkinek lenne egy felesleges kulcsa azt eltudná nekem küldeni? Ezer köszönet érte. XD
TBTPumpa
Este lesz csak Online. Péntek estétől Hétfő estig.

Addig van idő letölteni, úgyis combos méretű a játék.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.22. 11:04:14

Még mindig offline
http://www.archeagegame.com/en/
Belépsz az accountoddal, glyph telepítése, belépés, install Archeage

Megtaláltam végre 😊
Honnan lehet letölteni, mert én sehol nem találom?
Nagyon szuper már jön is lefele. 1000 THX.
Ki koràn kel....

GWTG-JEKR-R7GN-CNYW-QZZG
Sziasztok nekem kellene 1 kulcs ha lehetséges.
A kapott kulcsott a glyphen keresztül aktíválod, s már mehet is a letöltés.
Utoljára szerkesztette: Nihili, 2014.08.21. 21:51:47

Kaptam én is kulcsot 😊
Mikor lehet letölteni a játékot?
TBTPumpa
Már kaptam is. Ha valaki nem jut kulcshoz, de szeretné kipróbálni, az írjon rám.

SweeneyTodd
Úgyszint , ha barátnőm nem szeretné kipróbálni akkor felajánlom a 2. kulcsot amit szereztem <#idiota>

TBTPumpa
Bepróbálkozok. Ha kapok kulcsot, akkor megkapja valaki innét, aki nem jutott kulcshoz.

Alienware-en most osztják..
Itt
TBTPumpa
Kaptam kulcsot! Öröm van és boldogság!

Hát ez tök jó, ha bemegyek a Glyph-be, akkor ott Update gombnál ismeretlen hibát ír ki vagy simán OFFLINE van. Ha a Trion oldalán jelentkezek be, akkor közli, hogy nem vagyok jogosult rá, ott nem is jelenik meg az AA a könytvárban ... ha bemegyek a Store-ba, akkor ott írja, hogy jogosult vagyok a Beta4-re, nyomjak a Download gombra ... ami meg nem működik. 😄

XenHai
Thx itt kaptam kulcsot.
Szerintem az MMOrpg.com oldal volt legutóbb is a legjobb, mivel ott tolták ki legutoljára és a legtöbb kulcsot a partneroldalak közül, én is ott kaptam csak, másik 3 partner oldalon egy se volt már.

Nem biztos, hogy mindenkinek kell újra kulcsot vadásznia, ez most esett be postaládába:
'"Congratulations, you’ve been invited to our fourth ArcheAge Closed Beta Event: Conflict and Conquest!"
Szóval most megyek és megnézem működik az Update gomb vagy sem. 😄

TBTPumpa
Ezt bepróbálom, a másik linknél regisztrálni is kell, ahhoz meg nincs kedvem. <#idiota>

Remélem sikerrel járok.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.21. 18:37:26

zeli
Itt is van még, ha valakinek kell!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Köszönöm! Örök hálám 😄

frango
Türelmetlen voltam így 2 kulcs jött. Akinek kell használja:RERQ-MPTH-LLLD-6EE6-TQ2T

http://www.playmassive.de/mmo-news/id55878/archeage-wir-verschenken-5000-keys-closed-beta-4.html

gyorsan gyorsan 😊

Hello! Ha valakinek esetleg van felesleg s nem tud mit kezdeni vele azzal nagyon boldogá tenne! 😊 Köszönöm!

Én is elfogadnék egyet! Nézegetem azokat az oldalakat amikre írták h osztanak kulcsokat, de még nem vettem észre h ez így is lenne.
Ha van felesleges kulcsa még valakinek, én is elfogadnék eggyet.

Ha valaki tudna nekem meghívót küldeni megköszönném.
Ezeken nincs kint még. 😞