3293
-
#1331 Fejlesztőknek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1330 De ez nem úgy van ám. Megvan a koncepció, hogy mennyi emberre szabták a szervereket. Nem lehet a végtelenségig növelni. Pl. így sem lehet már sehol lerakni egy rohadt kertet se. Sok questet se lehet már megcsinálni a rohadt sok ember miatt. Egy-egy zóna sem bír el végtelen számú játékost. Stb. -
#1329 Szia! Csatlakozhatok Hozzad, meg shenkyhez? A nevem Napsugaramhu. -
GaborST #1328 már mindegy kiléptem most meg már nem állok sorba
de azért köszi azt majd kipróbálom :) -
#1327 Sziasztok melyik szerveren van magyar guild ahová csatlakozni lehet?
-
#1326 Tolni kell ilyenkor raid inviteot, általában elfogadják. shift+r-rel lehet radius inviteolni egy körben magad körül.
Amúgy most gondolom a hétvége+eanna down kombó miatt most még nagyobb sor van. -
#1325 Pontosan erről van szó. A mostani serverek alá tolják inkább a vasat , hosszú távon kifizetődőbb. -
Nephin #1324 Nem új szerver kellene, hanem a meglévők capnövelése, ha lemegy a roham, ott fognak állni félüresen, jönnek az összevonások, az pedig itt nem túl szerencsés a lefoglalt földek miatt... :/ -
GaborST #1323 Na én meguntam egy csomó küldi nem tudok megcsinálni mert ügye 1 mobot kell kinyírni és mindig elhalásszák persze csak azon az 1 szent helyen van olyan a bányába 15 perc baszakodás után meguntam
de jó vagyok ma toltam a játékot legalább 2-3 órát szal ennyi elég :)
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2014.09.19. 16:19:28 -
#1322 Örülök, hogy egyáltalán bejutok, nemhogy még te is zaklass! :D -
twi452 #1321 ha tényleg jönnek új szerverek akkor talán oszlik a nép a mostaniakról is és akkor gyorsabban beáll a rend talán :)
az én ismerőseim is úgy voltak vele h 1-2 hónapot még várnak aztán megnézik maguknak :) -
#1320 Nevetséges ,hogy patronal is 2-3-4órákat kell várni.
A 4-500 sornál érezni ,hogy valami előnyben részesül ,de amúgy meg... pedig nagyon terveztem veszek hétvégén és csapatom neki, de úgylátszik tolom a tervet. -
#1319 Nem, másoknál a sor borzasztó nagy. :) -
GaborST #1318 másnál is borzasztó nagy a lag :( -
shenky #1317 PC küldit pont most kaptam. Addig fejlődöm még egy kicsit és megvárlak vele. -
#1316 Lootra gondolok főleg, mert volt már rá példa más játékban, hogy "nem érte meg healernek lenni". -
twi452 #1315 igen le is adtam de azért még mindig meglepődök h milyen ostoba emberek vannak :D
gyakorlatilag fél percenként be lett írva mindenkinek nagybetűvel h mit kell csinálni és nem.. teljesen agyilag zoknik :D -
#1314 Akkor már le tudod adni , úgy ahogy túl lehet teljesíteni egy küldit a több xpért , úgy elöbb is le lehet adni, kevesebb xpért.
Amúgy clockwerkes küldiről beszélsz ugye ? , utána fogsz kapni egy olyat ,hogy 25 addot kell megölni, és azt ismételheted , kapsz egy kevés xpt meg potikat, szóval, nem egy nagyon fontos küldi. -
sztar007 #1313 Leülnék játszani mert délután nincs időm erre mit dob ki a freemail: Adatelérési hiba! Kérjük próbáld meg kicsit később újra!
Hát köszönöm szépen.... -
twi452 #1312 pff
most gyülekeztünk valami boss-os quest miatt
ahol 20 minion-t kellett leölni a questhez
50 fős raid + még vagy 20 ember
mindenki mondja h a bosst ne gyilkolja senki csak a minionokat h meglegyen a quest erre 20/14-nél megölik a boss-t pfff :D
2 óra múlva lehet megint próbálkozni xD -
Shion #1311 :) -
#1310 Shion #1307
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.19. 11:03:12 -
Shion #1309 A jutalom alatt mit értesz?
Ha fejlődés közben már a heal központú skillekre gyúrsz elsősorban, akkor szólózni lassú lesz vele. Lassan öl, de legalább túléli könnyedén.
Viszont csapatban imádják a dps-ek, mert így nem kell megállniuk 2 csata között, hogy feltöltsék a hp-jukat, hanem folyamatosan lehet ölni, amíg van manájuk. Erősebb mobokat vagy többet is kényelmesen tudnak ilyenkor ölni a dps-ek, mert nem kell aggódni a hp miatt. PvP-ben és majd később Trade Run-okon nem árt, ha van egy healer a környezetedben. Sőt Trade Run-t és tengeri csatákat el sem tudok képzelni healerek nélkül :)
Egyszóval nem szóló barát a healer, de csapatban nagyon örülnek neki. -
#1308 Healert mennyire jutalmazza a játék? -
Shion #1307 Neeeeee, nem akarok újra 5-6 órás sorokban állni :((((( -
#1306 A karakterválasztsós trükkel jutottam be én is tegnap, de írták twitteren, hogy ez is majd javítva lesz. -
TomStorm #1305 Ez esetben,izgatottan várom lvl30-at:)
Még ma meg akarom lépni.Most már nem kell foglalkoznom grafikai beállításokkal,újraindításokkal és sok olyan dologgal ami nem volt tiszta a játék kapcsán.Csak szintezés lesz ma -
silencemonthy #1304 Na sajnos nálam group finder hiányában felejtős a játék, mert reggel 5 és délután 2 közt van időm játszani. Így raidre az életben nem fogok eljutni... -
Shion #1303 Tudomásom szerint nincs group finder. -
Shion #1302 10-es szintig kb. 1-1,5 óra alatt el lehet jutni, kb. 2-3 skilled van ekkor, amiket használ az ember. Ez a szakasz nagyon gyors és nagyon könnyű.
10-20 között már több skill-t érdemes használni, de ahogy te is írtad, potionokra még most se nagyon van szükség a csatákban. Max azért issza meg az ember, hogy ne kelljen olyan sokat várni a health/power visszatöltődéssel.
20-30 között már megint nehezebb egy kicsit a játék, főleg akkor, amikor valaki egy-egy pályarészt kihagy (mint én) és hirtelen olyan területen találja magát, ahol 2-3 szinttel magasabb a mobok. Na ekkor már a túlélésről szól a játék. Ha odafigyelünk, hogy ne rohanjunk és a mobok szintje mindig kisebb legyen mint a miénk, akkor könnyű lesz.
30 felett már szinte minden zónának van béke (pve) és háborús (pvp) időszaka. Általában 1,5 óránként vált egyikből a másikba. Értelemszerűen war időszakban szólózni elég nagy kihívás, mert aki szeret pvp-zni, az ilyenkor mind itt van. Volt olyan, hogy 4 játékost vertem kupán és csak 1 mobot. Mit mondjak, tetű lassan haladtam a küldetésekkel. Pláne akkor, amikor előkerült egy-két level 50-es játékos és nyakon vágott :)
35 felett úgy látom, hogy már legalább a duo erősen ajánlott, mert az sima alap mobok is olyan erősek, hogy bár mondjuk egyedül is simán le tudod ütni, de elfogy a hp/manád java része és ezért két harc között elég sokat kell pihenni. Sőt, vannak berántós mobok is, akik gondolkodás nélkül berántanak a 3-4 fős csapat kellős közepébe. Egyedül ez felejtős ilyenkor.
Fegyver/páncél: 20-ig gyakorlatilag mindegy, miben mész. 20 körül már lehet kraftolni saját részre fegyvert és vértet, amit érdemes is, ha megengedheted magadnak. Például a 20-as Apprentice fegyver felér egy 28-as kék fegyverrel. Egy low level fegyverhez képest meg harmadannyi idő alatt leütöd a mobokat. Healer például nem is kap 20 alatt +Healing Power-es Club-ot, így 20-ig értékelhető gyógyító képessége nincs is. Korábban is írtam, egy ilyen fegyvert-től x4-es erősségű lesz a gyógyítása (nekem a 250-es heal 700-1000-re ugrott fel).
Röviden a lényeg: 30-ig könnyű szólóban, 30 felett már csapat és pvp orientált a játék. Kraftolt fegyvert és vért magasan veri a kapott cuccokat level 20 felett.
Utoljára szerkesztette: Shion, 2014.09.19. 10:34:04 -
silencemonthy #1301 Nincs insta/raid finder ? -
TomStorm #1300 Én késő délutántól leszek,felveszlek majd.L18-at érd el és bemegyünk Sharpwind Mines+Palace Cellar instákba.Majd még valakit szerzünk.
Én Tankolok ha kell -
shenky #1299 Sikerült bejutnom Melisara-ra. :) Aki gondolja vegyen fel barátnak: Karim neve: Tigcat -
TomStorm #1298 Na ezt a viharszigetet megnézem este:)
Meg váltok Class-okat mert Defense,Vita kibebaszott erős Self buffok.Ezek jók lesznek PvP-re.Addig is kicsit nehezítek én a játékon:D -
Shion #1297 Keddi F2P indulás óta 4,5 - 6,0 óra nálam az átlagos sor késő délutáni órákban. Délelőtt ennél jóval kevesebb elvileg. Türelem, alt tabolj vissza a windows asztalra és csinálj addig mást. Időnként nézz rá a sorra, egyszer majd valamikor csak beenged.
Rontja a helyzetet, hogy most hétvége jön :( -
#1296 Na de ezzel nem vagyunk kisegítve . :P Most próbálnék bejutni Kyprosa-ra én is hogy megcsináljam a karimat , ha már ott vagytok Ti is de bakker még nem jutottam be. :D -
Shion #1295 Már "bővítették" a szerverek kapacitásait, az összes US szervernek +20%-al, míg az EU-sok közül egyedül a Kyprosa-nak +10%-al ?! :(
Tegnap a Kyprosa-ra 6 órás sor után jutottam be este 23-kor :(
Utoljára szerkesztette: Shion, 2014.09.19. 09:50:44 -
Zsoo62 #1294 Sziasztok! Aki Melisara szerveren van s csatlakozna egy jó társasághoz szívesen látjuk Raidcall-on Hunok Team szobában, munkás s családos emberek lévén estefelé vagyunk, de napközben is van fent valaki :) -
fantomvampire #1293 Hihetetlenek meg mindig . Elso nap mikor megnyilt felmentem ejfel fele 4 ora varakozas utan. Azotan felnezek latom hogy 3000-5000-es sorok pfhh. Ez kicsit sok. Pedig jatszanek... Meg ismerosok is. De igy nem lehet -
twi452 #1292 én oda próbálok átjutni épp, még 4 órám van hátra a karakter törlésből :D