Arche Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Europe:
Shatigon
Kyprosa
Eanna
Dahuta
A "legacy" jelentése hagyaték. A magyar jelentés visszafordítva: Souls of the Warhorn, vagy a helyes magyar fordítás: A csatakürt hagyatéka. (a kürt rövid ü)
Ha pont nem érdekel ez, akkor meg bocs 😊
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Van alakulóba Magyar Guild?
Open Béta (mindenkinek ingyenes!) - Szeptember 04-08.
Head Start - Szeptember 12-16
Utóbbi esetben azok lakhatják be négy nappal előre a szervereket, akik előrendelői a játéknak.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Egy valami volt csak kicsit gáz, hogy megkérdeztem a chaten, hogy hogyan tudok fát szerezni és az egyik magyar elkezdett anyázni és hogy apám f............. meg ilyenek. Szomorú, hogy vannak ilyen emberek. Ha valaki itt magára ismer szégyelheti magát. Amúgy a játékban Timpa néven voltam.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.28. 20:26:48
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A játék többi része szerintem sokkal jobb lett.
Itt megnézhető.
Amennyiben szeretnétek, akkor a beillesztéshez szükséges mérete: 800*340
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Például íjat dobott már ork harcos, vagy csizmát valamelyik rabló ...
De az szerintem azért is mert ilyen tutorialszerűen végigvisz az alapokon.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Utoljára szerkesztette: silencemonthy, 2014.08.26. 16:33:28
Utána eredt egy kisebb sereg, meg se bírták karcolni. (Mondjuk elég érdekes kis légi-csata volt.)
Positive Mental Attitude
Remélem itt is egy viszonylag értelmes társaság tömörül majd össze és ugyan úgy megtalálják a szórakozást a kiskalózok, mint a kereskedők, vagy a crafterek.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."