3293
-
twi452 #1371 áll a bál amiért még mindig van valami bug a patronosokkal és nem kapnak buff-ot stb
úgyhogy most megint szerelnek kicsit rajta, hogy legalább az működjön :) -
#1370 Tartják a karjukat ... ja , na jó nem bántom őket próbálkoznak legalább.
Nem szóltam... ,de mondjuk bevehetik a cerkám ,bogy csak náluk heggesztenek a tömeg eloszlatása miatt.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.20. 10:48:11 -
#1369 Karbantartás van, vagymi. -
#1368 Na akkor azért kaptam disconnectet a queue-ban , elég ízeset káromkodtam . :D -
twi452 #1367 most van valami kis restart/karbantartás eu szerverekre
60-90 percet mondanak rá
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.20. 10:36:05 -
#1366 Remélem tényleg hamar kitalálnak rá valami gyógymódot, esetleg nincs valami infó a fórumokon , hogy mit terveznek ennek elhárítása miatt ? -
twi452 #1365 passz de az aztán elég feltűnő meg a körbe-körbe rohangálás is folyamatosan :D -
#1364 Az a baj, hogy 1xxx sor felet még kilépnek az emberek mert megunják, 560sor 4 és fél óra volt az utolsó 70ember másfél óra volt, nem akarlak elkeseríteni ,remélem mihamarabb ápolgathatod a karaktered és remélem valamit megint változtattak és pörgősebben megy a sor.
#1363 A W kiszögelése is makrónak minősül ?:D
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.20. 10:21:50 -
twi452 #1363 nyugi az én helyemre majd bejuthatsz mert nekem melóznom kell itthon :D
macrot meg nem akarok írni h 10 percenként fusson előre pár másodpercet aztán meg hátra :D
láttam valakin ilyen státuszt is a buffok mellett h macro gyanú miatt megfigyelés alatt :D -
#1362 Hmm fél óra alatt 200at ment le a sor , most vannak 1300an előttem. Ebéd után talán játszhatok is , remek.
-
#1361 Akkor marad az , hogy a karakter választó felületnél mardok, hátha azzal még nem csináltak semmit, holnap pont de. lesz dolgom kis autószerelés ,bevásárlás du. fogok tudni leülni a gép elé, amikor lehetetlen beloggolni. . . kezd nagyon elkeserítő lenni.
#1360 Ohh köszi :) A lényeg benne volt
Ettől függetlenül ugyan úgy 4-5órát várhatsz, vagy javult a helyzet ?
Majd írd le kérlek hány órádba került az 1500sor ha volt türelmed végig várni.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.20. 09:50:41 -
twi452 #1360 APEX a neve csak, hogy ha rákeres akkor meg is találja :)
én most kb 15-20 percre hagytam ácsorogni amíg megreggeliztem és kinyomott a karakterválasztóba
úgyhogy valamit tényleg csináltak :)
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.20. 09:48:38 -
#1359 Játékon belül is tudsz venni PAX csomagot ami 1250 creditet tartalmaz , ugye a patron a 30napos 2400, tehát 2 pax csomagra lesz szükséged (durván egy pax csomag 30-50gold között mozog) , az ilyen bundelek is tartalmazzák a patront a különböző extra tárgyak mellet természetesen.
Jótanácsként csak annyit, majd ha már letisztulnak a szerverek és nem kell napi 8órát sorban állni ruházz be ilyen marhaságokra, mert különben csak szívod a fogad van,de nem tudod használni mert nem jutsz be egy szerverre sem =/ -
#1358 Biztos hogy csináltak valamit mert most kora reggel bejutottam , játszottam egy kicsit de vásárolnom is kellett kaját kilogolni viszont nem akartam sor miatt. Szóval szépen kipeckeltem w-t had fusson a kari egy házikóban. Mire visszajöttem már a server választón voltam. Most meg 1500-as sor van. :D -
betyar40 #1357 kössz Heisenberg! még 2 kérdés és nem zargatok az egyik látom lehet venni 10 dollárért 1250 kreditt (archeage.com) de az mennyi arany a játékban kb? Illetve ezek a silver és gold packok ami az Archeage.com oldalán vannak 50 ill. 100 dollárért adnak e patron státuszt? Köszönöm a választ! -
#1356 Itt nézzél szét. -
szabi07 #1355 Sziasztok
Ez az első mmo amit kipróbálok s elég sok a sötét folt nekem ha hülyeséget kérdezek ne kövezzetek meg légyszi.
Az lenne a kérdésem,hogy lehet e több kertje valakinek vagy hogyan lehet nagyobb kertje.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Tharus #1354 Szerintetek archery és shadowplay mellé mit válasszak harmadiknak, melyik a legjobb? -
#1353 Térkép, ott pedig pipáld ki ,hogy lásd az aukciús házakat, amúgy azt hiszem alapból is látnod kéne, de ott meg tudod nézni milyen ikont kell keresned, betenni pedig akkor fogsz tudni AHra ,ha vagy veszel jogot hozzá 150 credit a shopban ,vagy patron státuszal kell rendelkezz. -
Zsoo62 #1352 Sziasztok! Melisara szerveren Nuia oldalon megalakult Hunok Guild és Haranya oldalon Magyarok Guild, látunk, várunk mindenkit szeretettel, Raidcall erősen javasolt :) -
betyar40 #1351 skacok hol van itt az aulciósház ahol mindent meg lehet venni ha van pénzed és el lehet adni .Nem rég kezdtem de nem találom. -
#1350 Na majd holnap talán picit többet fogok tudni játszani, én is inkább lassan ,de biztosan haladok végig vizslatva mindent, nagyon tetszik ez a craftolás rendszer benne, még nem tudtam eldönteni, mit mivel kezdjek el annyira sokrétű , és szinte minden hasznos ebben a játékban.
Viszont félek attól ,hogy nem fogok bejutni, mert olyan rohadt nagy sor lesz. . . , amúgy valami védelmet már kitaláltak a falnak futó emberekre , mert mindig kivágnak. Lehet csak aztán csak a netem ment el , vagy szerver restart volt, mert volt ,hogy frissített a kliens miután indítottam, ingame szoktatok még találkozni falnak futó emberekkel ?! 2napja nem tudtam beloggolni a sor miatt. -
twi452 #1349 még éjszaka sikerült lecraftolni nagynehezen a club-ot
ezzel most 200-ra ugrott a pattogós heal, átspeceltem a shadow-t is vitalityre... úgyhogy most Gypsy lett belőle..:D
ja amúgy ha akartok nyugodtan zaklassatok Melisara-n Firstaid név alatt megtaláltok
egyelőre ismerkedek a játékkal szóval minden hülyeséget megnézek, megcsinálok nem rohangálok lvl 50-re :)
az már látszik, hogy sajnos videókártyát már nagyon le kéne cserélnem egy frissebb verzióra mert annál az 50 fős raid küldetésnél igencsak diafilmeztem... pedig már undorítóra lehúztam mindent :)
gyakorlatilag mire észrevettem h akció van már leölték a minionokat, a boss-ból láttam 2mp-et h valakik ütik és megy le aztán mindenki anyázik és szétfutnak az emberek :D
na utána megjött az fps-em is :D
-
twi452 #1348 :D
most lazán veszem... időközben felszedtem egy millió kis questet ezeket ütögetem most utólag is
csak mindig eljutok valami olyan helyre miattuk ahol még nem voltam és ott is tele leszek quest-tel :D
sikerült meglépni a lvl 20-at mondom király lesz songcraft-ban egy jó kis heal-em végre hátha kell segíteni vagy valami :)
kemény 82-őt tudok gyógyítani vele most perpill a staff-al..:D
igaz h ide-oda ugrál a heal és ha visszapattan rám akkor akár 3x82-őt is gyógyít...:D
lehet nekem is be kell szereznem egy mace+shield kombót
az instát még nem mertem bepróbálni meg aztán ahogy látom a legtöbbször heal-t keresnek úgyhogy meg kell majd lépni ezt a cserét meg talán a shadowplay-t lecserélni vitality-re h legyen még heal
de amúgy ez a spellsinger (sorcery, songcraft, shadowplay) jópofa kaszt még így az elején is, legalábbis nekem tetszik csak egyesével húzzam a mobokat :D -
#1347 Höhh hogy Te miket látsz ...én Queue Age közben WT-t toltam ( káromkodtam is rendesen :D ). -
twi452 #1346 na már megjelentek itt is ezek a megmosolyogtató figurák a chaten :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #1345 na lecraftoltam a lvl18 körüli questes Arcane ruhákat a PC-s felsőrész kivételével persze..
itt most meglátszik h tényleg elég szűkösen jön f2p-nél a labor pont :D
600at simán elköltöttem ugye a ruhára és amikor csak ránézek nem tűnik úgy mintha gyarapodna vissza :D
eddig nem gondoltam de most látom h ez tényleg elég nagy különbség a sima és a patron státusz között -
#1344 Te se a mustos hordóbol ittál akkor sokat -
TomStorm #1343 Sajnos szüreti fesztivál közbeszólt.Örültem csak ennek a pár sornak,hogy leírtam,végem van,reggel frissen találkozunk:DD -
#1342 Meg az enyém, és a fél kláné -
#1341 addig ilyen feature guides oldalakat linkelgethetnétek ha akad !
a ház előnyeiről szóló miniiromány is mind új info volt nekem pl -
#1340 én hajnalban megyek dolgozni, este fél nyolc előtt nem igen érek haza, ennek ellenére rápróbálok mindig, de csak a queue simulator jön be. sebaj, várok pár hetet, az mmonomádok megpattannak, a kisgyerekeket elzavarják aludni, az überkockáknak meg elfogy a szabijuk, és akkor eljön az én időm :D -
#1339 Akkor már én se fogok afkolni, csak amikor az ember szeretne 1-1.5órácskát játszani akkor rákényszerítik erre sajnos. :) , Beruházok patronra amint meg fogja érni érsd ez alatt, hogy lehet játszni :) , nagyon megfogott ez a játék. Jó lett csak kár ,hogy ennek a recefice cégnek adták a jogokat, az ő beföttjüknek kéne nagyon megrohadnia, inkább főztek volna pálinkát belőle :3 -
#1338 amikor már be lehet lépni, akkor meg én is telibe le fogom szarni hogy ki hol afkol :)) -
#1337 Az szerintem bugos lesz, amikor 1. voltam a sorban is azt írta ,hogy több mint egy óra van hátra. -
#1336 Nekem delutan 4 ora ota, azt irja ki Melisara szerver, hogy 1 ora van hatra :( danone Te is ezen a szerveren vagy? -
#1335 Jah értem tehát akkor ne játszak ,ha játszani szeretnék. Haza érve a munkából szeretnék egy picit is leülni a karakteremhez akkor se lehet, mert 5k sor van, reggel se lehet már beloggolni 8órakor , igen ezt a pofátlan paraszt megoldást választom, majd ha megoldja ez a remek cég ,hogy amikor úgy tartja kedvem és belépnék és be fogok tudni akkor nem csinálom megigérem neked, hogy nyugodtan tudjál aludni, de amíg reggel 8tól 560ember fél 1re fogyott el, amikor már mehettem dolgozni, addig foglalom a helyet . -
#1334 hát akkor rohadjon meg a befőttöd. inkább ki kéne tiltania a játéknak 24 órára ha afkolni jársz fel ;D
no offense, de komolyan így gondolom. meg az összes többi kollegádról. -
Nihili #1333 Arról nem beszélve, hogy a szerverek már a jelenlegi terhelést sem nagyon bírják, lag van már így is. Egész egyszerűen vagy 4 új szervert kellene gyorsan beüzemelniük, s akkor talán mindenki kényelmesen játszhatna. Igéret van rá, hogy jönnek az új szerverek, csak győzzük kivárni. -
#1332 Én ma is és tegnap is Patron-al azonnal be tudtam jelentkezni. Igaz én a Melisara-n vagyok.