3293
-
shenky #1291 Sziasztok!
Melisara server keleti oldalon játszik valaki? -
#1290 Ez nem feltétlen nagy baj , aki délelőtt/napközben tudna játszani az így legalább bejut , nem foglalja a helyet tőle a sok afk-s emberke.
Amúgy inkább a server kapacitást kéne először növelniük aztán újakat megnyitni. -
Shion #1289 Én este karakterválasztón hagytam bent a karimat, ma reggel fél 6-kor még online ott álldogált. Elkezdtem vele játszani, fél óra múlva annak rendje módja szerint kivágott a játék. A jó hír, hogy azt már megcsinálták, hogy DC-t követő 10 percen belül azonnal visszaenged a játék.
Így nálam a karakterválasztós afk egyelőre működött, igaz ezt csak az esti órákban tudtam tesztelni eddig, amikor amúgy is legkisebb a terhelése a szervereknek. Kíváncsi vagyok, hogy ma 18 óra körül online lesz-e még a karim, amikor hazaérek.
A jó hír, hogy ma hajnalban megjelent egy új nyilatkozat a Trion-tól, ahol újabb szervereket ígértek be. A rossz hír, hogy agresszívebben fogják kivágni a szerverről az AFK játékosokat. Így ha valaki eddig hátason ülve vágtázva (pl. falat tolva) afk-zott, hogy közben a hátas is fejlődjön, arra nagyon rámennek. Erre külön script-et írtak, lol -
Shion #1288 Nem minden pályán van eső, villámlás, sőt alig néhányon fordul csak elő. Sőt van olyan alapanyag, hogy villám csapott fa, ami kell hajóépítéshez. Ilyet jó eséllyel csak Viharszigeten lehet szerezni (ha oda tetted a farmodat és fákat ültettél oda), mivel ott állandóan esik az eső és elég gyakori a villámcsapás. Mondanom sem kell, ezek a telkek fogytak el leghamarabb a játékban :( -
#1287 Azta.... . . . . . . . . . . máááár. 8.39kor 545. sor van szerintem lehet 24órás védelem is , tehát annál tovább nem enged ,hogy bent legyél a játékban. Vagy éjszaka elment az internet vagy szerver leállás, mert kaptam egy dc-t. -
twi452 #1286 na reggel van ismét sikerült bejutni a szerverre :D
nézegettem az aukciós házat.. hm szépen meg lehet venni szinte mindent amit kinéztem magamnak
egész olcsón árulnak már most is inventory bővítő scrollokat
az apex is már lement kicsit most 30 arany körül megy az instant buy
úgyhogy aki tud foglalkozni vele az szerintem viszonylag hamar összeszed egy 30 napos patron-t ingame -
betyar40 #1285 kösz a sehitséget -
#1284 Akkor mi a gyászért játszol?? Annyival is kevesebb lesz a sor.. -
TomStorm #1283 Időjárás eső,hó,villámlás,dörgés bármi?Semmi? -
TomStorm #1282 Végig ilyen könnyű a játék?Semmi kihívás nincs.Pár ütéstől fekszenek a mobok,heal nem kell se poti.Egy potit nem nyomtam még el 18 szint alatt és a HP-m éppen csak megmozdul néha.
Fegyver,páncél lvl10 óta egy se esett.Nem is értem,hogy fejlődik a karakterem.Annyit ütök egy ócska kardal (amire már nem is emlékszem mikor kaptam) mint 8 szintel ezelött.
Bealszok a játékon bakker -
GaborST #1281 köszi értem ! :) -
Shion #1280 Több célra használható a ház.
- egyrészt többféle stílusú és méretű ház építhető,
- amibe bútorokat helyezhetsz el, így ízlésednek megfelelően bebútorozhatod
- 2 tároló ládát tudsz betenni
- pvp mentes zóna a ház
- jogokat adhatsz a barátaidnak, guildednek a házhoz
- speciális kraft itemet tehetsz le, ami erősíti a kraftolásodat
- kraft állomásokat tehetsz le
stb.
Ez egy egész jó kis összefoglaló: Housing -
GaborST #1279 a házat bárhol fellehet építeni és mi célt szolgál ?
ja és köszi a linket :)
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2014.09.18. 22:16:56 -
GaborST #1278 nálam pl. úgy megy disconnect hogy befagy minden felugrik egy kis ablak confirme aztán szépen kilép a játék -
Shion #1277 Például házat ebből tudsz építeni, hajó receptet ebből tudsz venni, stb. Tehát fontos fizetőanyag, cserébe nem könnyen szedhető össze. Piszmogni kell vele, foglalkozni és akkor napról napra szépen összejön a kívánt mennyiség. 15 GS-ből meg tudod venni a legkisebb házat, de egy nagy hajóhoz már 250 darab GS kell.
Itt találsz pár dolgot, mire tudod költeni a Gilda Star-t Mirage Island-on. -
Murmur #1276 Uh, ez azért túlzás. Szerintem 10 perc után mennie kéne az AFK-nak, majd rá 5 percre a disconnectnek.
-
GaborST #1275 megoldódott megtaláltam :)
amúgy még leve 10-s a karim
azért köszi az infót hasznos volt de az a Gilda Star mire jó bocs a hülye kérdésért de még most tudtam a leghosszabb ideig tolni a játékot és nincs tapasztalatom :(
és ennyi is volt mert már ki is dobott :(((((
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2014.09.18. 22:06:12 -
Shion #1274 A sztori küldetés (zöld küldisorozat) level 30-ig tart, körülbelül 60 Gilda Star szedhető össze belőle. Ezután viszont nincs több se zöld küldi, se ebből könnyen szerezhető Gilda Star. Ha jól hallottam, ezután napi küldetésekből lehet szerezni Gilda Star-t. Majd a veteránok kijavítanak, ha tévednék. Ezen a téren még nincs sok tapasztalatom, bétában 28-ig jutottam, most élesben 39-ig, de 2 napja nem tudok beloggolni :( -
GaborST #1273 na nem kaptam több zöld küldit ilyenkor mi van ? -
TomStorm #1272 Az jó,köszi.
20 percig biztos lehet annyit már próbáltam úgyhogy valós lehet az a 45perc -
Shion #1271 Bétában úgy tudom 40-45 perc AFK után vágott ki a szerverről. Nem tudom, hogy ez változott-e azóta. -
Murmur #1270 Nálam kb. ugyanez volt, fél 6-tól fél 12-ig.
Meggazdagszik rajtam az ÉMÁSZ.
Utoljára szerkesztette: Murmur, 2014.09.18. 21:47:53 -
#1269 Nem vagyok AFK. Ki van támasztva a futás előre , mert a numlockos megoldás betesz afkba, egy fogpiszkálóval az előre futást betámasztod neki egy saroknak , mondjuk olyan helyen ahol nem látnak, én egy ház tetején vagyok a sarokban. -
TomStorm #1268 Mennyi idő telhet el AFK-n? -
twi452 #1267 én ezt tegnap játszottam el délután 5-től :)
11kor kapcsoltam ki a gépet és még kb 600an voltak előttem...
én strife-ban nyomtam le pár kört ezalatt meg supraball-ban, meg vacsi, fürdés olvasás stb átlagos dolgok :)
azért remélem helyrerázódnak a dolgok 1 hónapon belül -
#1266 ha megteheted ,ne loggolj ki soha, vagy ha reggel be tudsz menni akkor pedig reggeltől zúgjon a gép. -
Shion #1265 4,5 órája sorban állok, így éppen kiolvasom a netet, írogatok ide, meg oda, filmsorozatot nézek, teamspeak-en csacsogok a guild társaimmal, stb :) Egyszóval, épp ráérek piszmogni mindenfélével! Bakker, szívesebben játszanék, a fene egye meg :( -
twi452 #1264 ha jól tudom kelet nyugat harc van illetve a kalózok egy külön történet
egymással nem is tudnak kommunikálni amíg meg nem tanulják egymás nyelvét, illetve raid és party-t sem formálhatnak egymással
úgyhogy így érdemes megfontolni h milyen karaktert kezdesz :)
szerk: lassú voltam :D
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.18. 21:34:12 -
Shion #1263 Nem faj, hanem frakció specifikus a guild. Tehát nyugati kontinensen az emberek és elfek vannak, míg a keleti kontinensen a macskalények és keleti emberek (nem tudom a pontos nevüket).
Kivételt a kalózok képezik, mert hozzájuk mindkét kontinensről mehetnek játékosok (fajok).
Így összességében 3 frakció van a játékban: nyugati és keleti kontinens, plusz a kalózok, akik mindkét kontinensnek az ellenfele.
A nyugati és keleti kontinensen kb. 10-es szint körül találkoznak össze a különböző fajok és onnantól közösek küldetések, kivétel a sztori küldetések, amelyek faj specifikusak.
Utoljára szerkesztette: Shion, 2014.09.18. 21:32:36 -
betyar40 #1262 a játékba még nem sikerült bejutnom szóval az a kérdésem csak azonos fajok lehetnek egy guildben vagy klánban? -
#1261 Gyere inkább te is Dahutára. :D -
TomStorm #1260 Nagyon sokan ki voltak "éhezve" egy új MMORPG-re ami F2P.Azért meglátszik,végülis idén semmi nem volt sőt nem is emlékszem mikor startolt utoljára fantasy F2P MMO.Ami P2P volt és váltott azt ne vegyük ide,szeret a nép frissen kezdeni ingyenes játékban mint most ArcheAge.
Ez hétvégén még durvább lesz az a rossz hír:-) -
Nephin #1259 Szerintem ebből a szempontból minden szerver egyforma, mindenhol 5-6 órákat állunk sorba, vagy még többet. :) -
TomStorm #1258 Jó a nikked.Délután hoztám össze egy Inquisitort játékban.Battlerage,Shadowplay,Vitalism:) -
#1257 mese inkabb azt mond hova csinaljam a kpop csajom
#wowkiller #hypehype #2008
Utoljára szerkesztette: kemelol, 2014.09.18. 20:09:54 -
TomStorm #1256 F9 -
GaborST #1255 23 vannak előttem :)
azt tudja valaki hogy lehet képet csinálni a karakterről mert valahol olvastam hogy van ilyen lehetőség de nem találom :O -
Inquisitor #1254 Akkor nekem mázlim volt, valami Orchid vagy hasonló nevű szerveren 3500-ról írt 31 percet, ami végül is 40 alatt elfogyott nullára és csináltam új karaktert. Kíváncsi leszek ma este mennyi idő lesz bemászni? Viszont a sok noob, ahogy százával kampelnek azokon a helyeken, ahol szörnyektől kell gyűjtögetni ... hát izé. Ilyen bétában nem volt, hogy elvesznek minden zsákmányt mert csak. Viszont így egy csomó helyen nincs senki ahol vannak rejtett küldetések. :P -
#1253 Sziasztok!
Melisara-n milyen oldalon vannak a magyarok? -
#1252 Ha kipipálod, hogy megjegyezze, akkor elvileg nem küldenek másikat! Nálam működött, de játszani nem tudtam, bejutni lehetetlenség....