Arche Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem csak az erdekel hogy ha jol olvastam jatkban osszeszedett penzbol is lehet szerezni azt a rangot amivel lehet epiteni hazat meg kertet.
Akkor az mennyibe fog kerulni? Es hogyan lehet megvenni?
Ez olyan mint az EVE online bar az fizetos konkretan. De ha ott is jol csinalod akkor jatekpenzbol meg tudod oldani a havidijadat par nap alatt.
- Napi kapható laborpont 2880(24*120), vásárolható hozzá 6000(6*1000). Ez 1:2 arány. Ok tudom, több karakterrel lehet még trükközni.
- Azért sírnak(sírunk), mert az új ládákból túl kevés material esik az árához képest. Ingame ugyanúgy hozzájuthatsz.
Van különbség a játék árának elkérése, és a pofátlan lenyúlás között. Számos fejlesztő bebizonyította hogy lehet kevésbé agresszív multitranzakciós rendszerrel sikeres anyagilag egy játék. Nem értem hogy trion miért vágja saját maga alatt a fát ilyen megkérdőjelezhető döntésekkel. Pláne így a játék megjelenése előtt nem sokkal.
A játék "f2p" rendszere nekem sem tetszik, de nyilván ők se ingyen dolgoznak. Inkább az a gondom vele, hogy én más részeit tettem volna fizetőssé mint ők, mert szerintem ez így "megfojtja" majd a játékot. A termelést, craftot, kereskedelmet hagyni kellett volna freenek, hogy mindig legyen elég mozgás, és máshonnan/máshogy beszedni a pénzt, pl. könnyítések, pvp tartalom egy része, díszek, kedvezmények stb.
Egyébként mibõl gondolod, hogy miután az Archenum pack legnagyobb extrája(alfateszt) elévült, még bárki jó pénzt fizetne érte necked?
Ingyen kipróbálhatod a játékos és a tényleg tetszik és játszani akarsz, fizetned kell érte. ha nem fizetsz, akkor csak nézelődhetsz. Az van ingyen, mint a night klubban.
En annak a tudtaban hogy free lesz csak azert nem csereltem vagy adtam el az archeum packemet mert valoszinu kesobb sokat fog erni. Legalabbis ez lenne a logikus, de hanem mar reg elcsereltem volna az Albion Online-ra vagy Life is feudal es hagynam ezt a francba
Utoljára szerkesztette: xalyy, 2014.09.08. 10:57:46
Soha senki sem mondta, hogy a f2p rendszer igazságos, de jelenleg ez csak annyit jelent, hogy aki fizet a játékért az megússza a time sink részt. Arról nem is beszélve, hogy ha tényleg jó lesz a játék, akkor miért ne érné meg fizetni érte?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Változott amúgy a szintek XP határa, csak mert a karakterem a 20/21-ik szint között járt már, most meg a 19-ik szinten van csak?
Amúgy a 2000 pont nem olyan kevés, ha csak valaki direktben hosszú napokig egy fűszálat sem szed le.
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Ahogy néztem a craft része eléggé szerteágazó lesz a játéknak, így szerintem az emberek többségét nem érinti majd az, hogy hátrányból indulnának a craft rendszer szerint. A hivatalos fórumokat olvasgatva a legtöbb embert amúgy is a hajókázás meg az egymás halomra mészárlása érdekli a leginkább.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mellesleg az 8x50 óra és azon kívül a warzone-ok is jók, igaz az már fizetős, telik is vagy egy órába kifarmolni az árát egy hétre ingame...
De maradjunk AA-nél mielőtt valaki megharagszik ránk 😊
Szerk: Második részével egyetértek😊
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2014.09.07. 13:22:17
szerk. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy képzeled el azt a világot, ah bárki bármilyen ingyen accounttal területet foglalhat magának?
A public farmokon az alapvető dolgokat simán legyárthatod, tehát sem a craftból, sem pedig a kereskedelmből nem zártak ki senkit, csak az előfizetőket jókora előnyhöz juttatták.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.09.07. 12:17:32
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Archeageben olyan 15 dolcsi körül lesz az előfizetés. Patronoknak a max. labor pont pedig 5000. Free accountal 2000.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
PS3/X360 user: Infernohun
Ingyen accounttal nem foglalhatsz le területet ház vagy kertépítés céljából, bár ha egy társaságban csak egy embernek van már telke azt meg tudja osztani a társaival is. Az előfizetőknek gyorsabban töltődik a Labor pontjuk, ami kb a craft rendszer alap "fizető eszköze", ráadásul offline is töltődik, míg ingyen accounttal 5 percenként 5 pontot kapsz amíg online vagy, ha jól emlékszem.
Ez hosszútávon szívás lehet valakinek akit főleg a craft és a kereskedelem érdekelne egy ingyen accounttal, de ha jól láttam max 2000 pontod lehet összesen, szóval az előfizetők sem halmozhatják a végtelenségig.
Mellesleg nekem nem a pénz a gond, előbb utóbb befizetnék rá ha jó a játék de egyelőre biztosan nem hisz nem is ismerem 😊 A Guild Wars 2-t is megvettem aztán meguntam, na azóta nem fizetek be előre MMO-ra. Plusz először legyen meg a jogsi 😛 Amúgy Én a harcrendszere miatt inkább a Black Desert-et várom, addig unaloműzőnek itt van ez. Aztán ha megfog hát istenem...befizetek rá 😊 De ahhoz minimum egy évig meg kell tartania.
BDO: Jordine
BDO: Jordine
Utoljára szerkesztette: TopGun, 2014.09.06. 19:54:38
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
nincs pve szerver
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Don Kartács :)
Don Kartács :)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ahhoz, hogy 16-án tudjak majd játszani, kell vennem ilyen founder packot?