3293
  • twi452
    én a forma1 Q3 előtt léptem be a sorba... azóta 400at léptem előre igaz még 3600 hátra van xD
    de estére talán bejut addigra lesz is időm rá :)
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.20. 16:12:24
  • TopGun
    Nekem meg 40 perc kb. Melisara szerveren! FENE! MOST VISSZA UGROTT tobb mint 1 orara! :(
    Utoljára szerkesztette: TopGun, 2014.09.20. 16:11:38
  • SweeneyTodd
    Igen sajnos, gondoltam nem lesz elég, na majd valamit beújítok az asszonynak, az a baj nagyon régi, és teljes belsőt kellene bele venni, alaplap, ram, videókártya, hdd... mert még a hdd is régi PATA rendszeres bevittem multkor bevizsgáltatni ,mi szállt el, szerencsére csak a táppal volt gond és kiröhögött a pali ,hogy ehez bizony más semmit nem lehet kapni.
  • twi452
    én le tudom írni a tapasztalataimat
    athlon II x3 460, 8GB ddr3, és a leggyengébb láncszem egy jó régi radeon 4770 :D

normális körülmények között 30-40 fps megvan mondjuk ocsmányra húzott grafikával de ki lehet bírni :)
    a full 50 fős raidnél viszont megette a gépem reggelire a játék 15 fps körül ment amikor lespawnolta a boss a minionokat

nálam ilyen nem tudom mennyit segített :)
  • betyar40
    Heisenberg! Azzal nem sokra mész. Max pve de szerintem Epic raidre azzal ne is menj talán full butitva.elmegy. Nekem highon megy 4 magos 3.2 proci1 1 gigás kártya 8 giga ram de lehet pvp re epci battlera nem lesz jó.
  • betyar40
    boccs 1000 kb 9- 10 óra legalábbis Kyprosán.
  • SweeneyTodd
    challenge accepted

Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.20. 15:57:29
  • betyar40
    hétvégén lehetetlen bejutni 500 kb 10 óra alatt. megy le. ..........mission impossible. ha már 1-2000 várnak ne is próbáljatok aznap feljutni.
  • SweeneyTodd
    Barátnőm már sorban ál, Kyprosa 3600sor , elkeserítő. . . . na mind1

ki milyen vas alatt futattja a játékot amúgy ?! Csak azért érdekelne , mert barátnőm gépe nem éppen egy atomerőmű 2x1gb ram, egy 2,5 dual intel proci, meg egy nem mai nvdia kártya , talán 512mb-os. Nem sok esélyt látok rá, de hátha.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.20. 15:54:42
  • mySOul
    Nagyon nem tudok érdemben nyilatkozni, kb. egy 20 percet hagytam ott azóta játszok és nem merek kilépni :D
  • TomStorm
    Amire bejutok utána léphetek is ki-.-
    Semmi értelme így az egésznek nappal.Ide kellene folyamatos szabadidő 10 órán keresztül,hogy lehessen játszani.Estétől reggelig még oké de napközben felejtős..
  • TopGun
    Ha a hazigazda vallalna, nem lehetne, hogy csinaljon egy, GYIK-et es abba lenne irva par hasznos info, pl. hogy melyik szerveren milyen magyar guildek vannak es esetleg a jatekosok is elkuldenek neki priviben a karaktereik nevet, meg hogy melyik szerveren vannak? Igy konnyebb lenne segitseget nyujtani/kerni.
  • SweeneyTodd
    Teljesen mind1 melyik szerveren vagy szerintem, az újabbaknál annyi ,hogy késöbb áll be a sor, de ott is ugyan az a mókuskerék megy :S
  • TopGun
    Queue:14:03, 3057>1h :( jo kis varakozas, Melisara szerverre! :(
  • SweeneyTodd
    Uhh ez a target Ground engem is érdekelne, néha idegesít amikor magamra kattintok és egy rohadt nagy sárga körrel a talpam alatt szaladok.
  • TomStorm
    Úgy látom Win7 alatt jobban fut a játék.

Más:Ground targeting opció van?Nem tetszik,hogy nem tudom targetet leváltani egy sima klikkel bárhova
  • SweeneyTodd
    Majd haza érek , akkor leírok mindent, így fejből nem megy :) én is új vagyok a társaságban, ingame vegyél fel, ha valaha egyszer feljutok akkor beszélünk :D (motkany néven megtalálsz) egyenlőre 7-8 emberke van, legtöbbje exwowos :)
  • betyar40
    Ebben a játékban a guildnek sokkal nabyobb szerepe van mint az összes többi MMOban szerintem. Guild és segitség nélkül pláne a játék farmolos és pvp része de már lvl 30 felett szintezni is nagyon nehéz.
  • betyar40
    Heisenberg! melyik guild?
  • Panzeradler #1392
    Tegnap picit elvesztem, hogy hol is kéne fejlődnöm, szóval ha valakinek ilyen gondja lenne beteszem ide:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Starter zones: 1~10

Lilyut Hills (West) or Tigerspine Mountains (East): 10~15

Dewstone Plains (W) or Mahadevi (E) 15~20

White Arden (W) or Solis Headlands (E): 20~24

Marianople (W) or Villanelle (E): 24~27

Two Crowns (W) or Silent Forest (E): 27~30

(All zones henceforth are neutral/pvp zones)

Cinderstone Moore (W) or Ynystere (E): 30~33

Halcyona (W): 33~36

Hellswamp (W): 35~38

Sanddeep (W): 38~41

Rookborne Basin (E): 40~44

Windscour Savannah (E): 43~45

Perinoor Ruins (E): 46~48

Hasla (E): 48~49

Karkasse Ridgelands (W): 49~50

Auroria (N): 50

Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2014.09.20. 13:05:18
  • SweeneyTodd
    =/ Kyprosan vagyok én is pedig, akikhez csatlakoztam már béta óta ott szépítgetik a kuckójukat, na mind1.

Remélem tényleg eltűnik a kezdeti lelkesedés és 1-2 héten belül használható lesz majd minden szerver.
  • tynike
    új accot nem csinálok rift meg defi van még acchoz nyomva így újat nem csinálok felesleges :)
    törölni akarom egyiket még 10 alattiak de ha így megy tovább lassan hagyom egészet nem fogok bosszankodni :P még 350 vannak ellőttem jó pár órája várok Kyprosa vannak Melisara megyek majd.
  • twi452
    ja.. na annyira azért nem siettem h még külön acc-ot csináljak :)

bemerészkedtem az első instába is... ketten egy assassin szerű karival meg velem mint "gypsy" gyógyító :D
    leküzdöttük azért és mit dobott..
    egy arany heroic PLATE armort... nehogy leather-t vagy cloth-ot ami valamelyikünknek jó lenne ;)

betyar40 #1388
    lehet venni scroll-t hozzá
    auckiós házban is ahogy láttam 30-40 aranyba kerül most de ugye ez mindig változik
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.20. 12:27:12
  • betyar40
    amúgy van lehetőség rá hogy több mint 2 karaktered legyen? más játékokban egyes előfizetéssel ezt meg lehetett csinálni újabb karakter slotokat adtak.
  • SweeneyTodd
    Igen olvastam, hosszú cici... új accra gondoltam :)
  • twi452
    ha már kettő van 1 szerveren akkor be kell jutnia ahhoz hogy törölhesse :D
    és ha 10es vagy afölötti a karakter akkor 1 nap zabhegyezés mire törlik.. én is eljátszottam ezt :D
    sorban állni csak azért h törölhessem és mehessek más szerverre :D
  • SweeneyTodd
    Mivel semmi "előnyt" nem szerezel ezáltal , szerintem kezdj egy másikat.
  • tynike
    úgymond régi beta acc :D nincs patron nem fizetek még rá
  • SweeneyTodd
    Új acc ? Vagy van rajta patron ?
  • tynike
    fene még karit se tudok törölni mire bejutok 1 év addig nem tudok másik szerora menni :(
  • SweeneyTodd
    Elvileg volt róla szó ,hogy azt is megcsinálják ott se tudd parkolni a karaktered, ingame már nem tudod bent hagyni, de hogy a karakterválasztónál mi a helyzet , az jó kérdés, de majd kérlek írd le mi történt mert engem is érdekel a végeredmény.
  • mySOul
    a karakterválasztó menüből kifog dobni ha otthagyom pihenni? :D
  • SweeneyTodd
    Barátnőm szerencsére otthon van, majd olyan 4óra fele elkezd beloggolni, talán ha este 11re haza érek addigra bent leszek .
  • twi452
    szép :D
  • SweeneyTodd
    Ezt meg ITT azért a játék védelmében egy kicsit, azért ígyis vannak a hozzászólók között jogosan háborgók akik kifizették a 150dolcsit =/
  • Terawatt

#1375: fiolába kéne gyűjteni az ilyenek könnycseppjeit, majd egy esős napon megidézni az ilyen emlékeket.
  • SweeneyTodd
    Sírok , imádom böngészni a fórumot , igazi gyöngyszem
  • zeli
    Jah, furcsa is volt, most pl rögtön bejutottam, minden szerverre "UP"-ot ír. Úgyhogy ha valaki gépnél van most logoljon be.
  • mySOul
    omg, pont elkaptam a server up-ot és queue nélkül rögtön beengedett
    hard to believe :D
  • frango
    Szerintem nem. Most csak Patron problémák miatt ügyködnek. NA kapott 2 szervert, akkor mi max. kapunk egyet. Az még mindig nem old meg semmit.