3293
  • Panzeradler #1451
    80pontra kaptam most 19percet, pedig próbáltam meggyőzni őket, hogy ez betegség és pszichológia segítségre van szükségem
  • Krinyo
    180-nál connection lost :D
  • Panzeradler #1449
    Na újra bent vagyok a börtönben, őő hát igen, az biztos, hogy nem mindenkinek való ez az "út"
  • SweeneyTodd
    ha jó fiú akarsz maradni 50-60 crime pontnál ölesd meg magad az durván 30-40perc amit kapsz.
  • Terawatt
    Redditen olvastam, hogy ha eléred, hogy kalóz legyél akkor csak 40~ percnyit kapsz utána. Szóval ha rossz vagy akkor már csináld jól és ne kapjanak el addig. :D
  • Panzeradler #1446
    Annyit még nem láttam kiosztani, 8+ ölésért kaptam 18percet, meg újra "wanted" vagyok.(mondjuk abból lehet majd játékot csinálni, ki hány napot bír "wanted"-ként:D
  • SweeneyTodd

Csak ugye az a rohadt debuff akkor is rajtad marad ha meglógsz a dutyiból, nem is tudom mit csinálhatnak azok akik kapnak mondjuk 200-250órát.... az instant karakter törlés
  • Panzeradler #1444
    1x próbáljátok ki a börtönt amikor tudjátok.
  • Carmang
    Nálatok rendesen elindul a játék, ha Glyph-ben a Play-re kattintotok? Nálam a Hackshield vagy fél óráig tekeri a vinyót előtte. Minden egyes belépéskor eljátssza.
  • Ultimaulti
    A múlból tapasztalva, legalább 12, 13 szerverre volna szükség. Azok is színig volnának.
  • Ultimaulti
    Nyolc óra alatt húszan nem jutottunk 300 alá. De legaább nekem volt vagy 4 "lost connection" 300 környékén.
  • Ultimaulti
    Ez a "lost connection" annyira régi, szakállas egy trükk; volt szerencsém a múltban más mmo-k esetében induláskor megtapasztalni. Szó nincs arról, hogy ennyi embert elbírna ez a pár szerver. 3000-es sorok. :) Aki benn van, és ráadásul jónéhány % fizető játékos, gondoljátok, hogy szombaton majd kilép. Majd tehermentesíti a szervereket? Szerintem most a délutáni órákban legalább 100 000 játékos tesz kísérletet a bejutásra. Dehogy férünk be mindannyian! Nonszensz. Még azt is hozzátenném, ki abban reménykedik, pár nap alatt csökken a nekibuzdulás, hogy az ismerőseim csak tegnap hallottak a játék elindulásáról. Vajon mennyien fognak majd csak holnap értesülni? Ez a pár szerver képtelen kiszolgálni ennyi embert.
  • SweeneyTodd
    Lejebb bizony, valamit okosítottak, meg ha ugyan abban a pozicióban mozog a karid teszem azt falnak fut és semmi más akció nem történik a karakterrel is kivág.
  • zeli
    Marketplace-en tudod elkölteni.

Bakker kivágott a szerver afk miatt, és 2k queue van. Bár nekem úgy tűnik, most gyorsabban halad, mint eddig. Amúgy lejjebb vitték az AFK kick idejét, mert kb fél órát afkoltam, nem volt az 45 perc?
  • TopGun
    Az a baj, hogy mar tobb mint 1 oraja nem mozdul a szamlalo! Nem tudom mit csinaljak? ha kilepek, megint 5 ora varakozas, ha nem lepek, sose jutok elore valoszinuleg!
  • Zrog
    Sziasztok, arra lennék kíváncsi, APEX-et tudom, hogy-hogy és hol lehet megvásárolni játék és valós pénzért is, de az azért kapott kreditet hol, milyen shopban tudom elkölteni?
  • TomStorm
    Küldtem mailt ingame majd írj vissza.El kell lépjek addig queue-n hagyom a játékot
  • TopGun
    Nalam mar tobb mint fel oraja 322-n all a szamlalo es nem csokken! + tobb mint 1 ora varakozasi ido! :( ilyenkor mi van? mit csinaljak? nem akarok megint 5 orat varni! :( TomStorm, Te hogy allsz?
  • SweeneyTodd
  • Trollface
    Csak itt hagyom ezt a képet.

Utoljára szerkesztette: Trollface, 2014.09.20. 17:37:27
  • betyar40
    megint lost connection..
  • twi452
    engem most beengedett
    meg akartam nézni hol tartok 3600ról de most a karakterválasztón találtam magam :D
  • betyar40
    szerintem összeomlott az egész login mert nekem is conection lost 17 óra körül.....220.voltam...most 1200........semmi értelme ennek....azt hiszem várok 1-2 hetet hátha inditanak ujabb servereket vagy a régieket bövitik
  • SweeneyTodd
    Login össze omlott amiből jól jöttek ki otthon (barátnőm) 3000helyett 400. lett

Amúgy ha bent van játékban, és karaktert akarunk majd váltani, akkor kidob teljesen (mert már csinált ilyen) vagy javították és a karakter választóba fog bedobni ?!

Vagy létezik még az ha kidob és bizonyos időn belül loggolok vissza akkor nem kell sorban állni ,hanem vissza dob a játékba?!
  • tynike
    csodás 80 voltak még öletem és connect lost durva jo
  • TopGun
    Ok. azert nem maradok reggelig az biztos! nem akarok ma 50-es lenni! boven eleg, ha repulni fogok tudni es klanban leszek! Nuian ember vagyok.
    Utoljára szerkesztette: TopGun, 2014.09.20. 16:55:00
  • SweeneyTodd
    Eu - Kyprosa - motkany (macskás oldalon)

Mondjuk a klánnal erős kalóz életet tervezünk , csak elötte megcuccoljuk magunkat tisztességesen aztán pedig rettegjen mindenki !
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.20. 16:47:25
  • trens
    Enla- USA szerveren vagyok.

Vannak ott magyarok?Szeretnék ott egy kis társaságot. :)
    Egyébként szabad a szerver,nincs sorbanállás.
  • TomStorm
    Az még 1-2 óra lesz.Addig kajázz,igyál sokat készülj fel mert innen kilogolni ma már nem szabad:)
  • TopGun
    Ok. Az elobb 20 percet irt ki, de most megint vissza ugrott 1 orara! :(
  • trens
    Nagy vagy!!!!

Átállítottam europára. :)

Nagyon köszi!
  • SweeneyTodd
    Akkor nagyon sokan át pártoltatok a Melisara ?
  • TomStorm
    Veszlek fel ahogy bejutottál aztán megyünk a Hunok klánba!
  • twi452
    pedig a szerverválasztón jeleznie kéne ikonnal h hol hány karaktered van :D

vagy valamelyik amerikai szerveren csináltál karaktert :D
    vagy most próbálsz amerikaira felmenni :)

Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.20. 16:28:47
  • TopGun
    Sajnos igaz! elottem mar "csak" 900-an vannak es megint vissza ugrott 1 ora folotti idore!
    TomStorm, mi a karid neve? megkeresnelek, ha bejutottal ok?
    Az En karim neve: Napsugaramhu.
    Utoljára szerkesztette: TopGun, 2014.09.20. 16:29:33
  • trens
    Nekem ,vagy eltünt a karakterem,vagy még áll a szerver.
    Nem emlékszer,melyik szerveren voltam. :)
    Nálatok mennek a szerverek?
  • TomStorm
    3400-as sort vártam ki Melisara-n 5 óra hossza volt.Ez eddig 1-2 órát vett MAX igénybe.Tehát már semmit nem jelent ez a visszaszámolós baromság.Ki kell várni bizonyos időt
  • Torzonborz
    Én ebéd meg időmérő közben is 15 percenként visszanéztem és cseszegettem a karit nehogy kivágjon. :D
  • twi452
    azzal sajnos nem sokra fogsz menni
    az a videokártya még az enyémnél is gyengébb, kicsit rákeresve kb fele akkora a teljesítménye ami hát nagyon karcsú
  • SweeneyTodd
    Kicsit off tudom, de hátha van itt hozzá értő
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Processzor Core2 Duo E7600 2x3000MHz (s775)
    Chipset Intel Q45 Express
    Memória 4GB DDR3
    Merevlemez 250GB sata
    Optika DVD olvasó
    Grafikus kártya ATI HD5570 1GB DDR3 128bit PCI-E
    Alaplap HP Elit 8000 (s775)
    Ez a konfig mennyire állná meg a helyét szerintetek, itt meg úgy általánosságban, tudom nem egy mai darab, de 50k körül vesztegetnek ilyen vasakat. Annyi pénzt megérne ?