3293
-
mmoposta #1491 Ez engem is érdekelne, a Melisara szerveren van magyar guild akihez lehetne csatlakozni? -
Trollface #1490 NA kapott új szerót ,a 3.-at..
Utoljára szerkesztette: Trollface, 2014.09.21. 21:23:03 -
#1489 És hogy a tökömben lehet itt csatlakozni? :D -
#1488 Feladatkezelőben ne a cpu terheltséget nézd hanem az erőforrás figyelőt ( teljesítmény fül alól lehet indítani ) ott látod hogy éppen mi tekeri a vinyót. -
#1487 Egyik oldalon a Hunok, másikon a Magyarok. Nem tudom fejből, hogy melyik-melyik, de ugyanazok az arcok vannak mindkettőben. -
#1486 A Windows feladatkezelőben (engedélyezve az összes alkalmazás listázását) nem használja kirívóan CPU-t egyik program sem, szóval még azt sem látom, hogy mi tekerheti. De minden egyes nap eljátsza ezt. -
#1485 Melirasa (vagy mi) szerveren van magyar guild? -
#1484 Nézd meg hogy nem a windows defender ( vagy más egyéb anitvir/malware ) e az ami teker ? Ez ismert jelenség , első indításnál átnyálazza a AA fileokat. Mondjuk nem tudom miért csinálja de hiv. fórumon többen írták hogy ez van náluk is. -
Inquisitor #1483 Nincs nálad a gépen CryEngine vagy más játék SDK telepítve? Nálam anno hasonló okból konkrétan kirúgtak a Warframe-ből, hogy állítólag hackelem a játékot .... -
Ultimaulti #1482 13h óta. 278. -
twi452 #1481 na Melisara-ra, stopperral mértem pontosan 6:15 perc volt.. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1480 Szintén, 11 óta queue, és most vagyok 600.-adik. Kezd már nevetséges lenni... -
twi452 #1479 na igen :D
most fél óra alatt ment le 207-re nálam
este egy picit csapkodok ha szerencsém van :) -
TomStorm #1478 Reggel kaptam kölcsön egy i3 procit a jobbik fajtából,hogy kipróbáljam vele a játékot.Kérlek szépen délelött 11h óta nem jutottam be.Több mint 7 órája számol vissza és most vagyok 600-nál.Mondjuk úgy is ment a gépem és közben már letöltöttem vagy 4 másik játékot,hogy kipróbáljam a processzort de ArcheAge az csak számol lol:D -
twi452 #1477 wohoo.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
5 és fél óra a sorszimulációban :D
délután úgy voltam vele h az f1 alatt majd csak belép, azt úgyis nézem / szundítok rajta egy jót... kicsit tovább tartott :D
-
Lord_Giga #1476 A http://legacyofthewarhorn.webnode.hu/ guild mától a http://pridenotcrime.hu/ táborát erősíti. Szerver: Kyprosa (EU), oldal Nuians. -
#1475 Nálam a Nuian gyorsfutást használva billognak a textúrák. Bőven ráférne még az optimalizáció. -
-
shenky #1473 Klánra hogyan tudok ingame rákeresni? Melisaran van egy Firran karakterem a neve Tigcat. -
#1472 alapból -
Tusy #1471 - ok, thx. Ez valami szinthez van kötve vagy alapból megkapja minden karakter? (Újraindítás után is ugyanoda rakott, fél óra múlva offline volt most meg Kyprosa que > 1 óra, de a többi szerveren még nincs sor) -
novvan #1470 Van egy escape nevű basic skilled. -
Tusy #1469 - ha beragad a karakter hogyan tudok vele kijönni? Kezdésnek berakott ilyen halas cuccok közé, forogni tudok meg megvizsgálni a halas kosarat - hordót. Relog nem segített (ugyanoda rakott vissza), most indítom újra az egészet (karakterkészítés óta most léptem be másodszor) -
TomStorm #1468 Akkor szűkítem a kört és kiléptem,hogy nálam se csinálja.Majd ha optimalizálják vagy lesz erős PC-m visszatérek.
10FPS-el nem megyek Raid-re és még csak 50Player van beállítva nem is több 100.
Az egy dolog,hogy 60frame-el ölöm a mobokat de az nekem semmit nem jelent.. -
Trollface #1467 Bizonyos kártyáknál nem csinálja ezt.. Viszont a többi kb 90% kártyánál meg ezt csinálja...
Amúgy meg.
Utoljára szerkesztette: Trollface, 2014.09.20. 22:19:44 -
#1466 Hmmm köszi majd otthon tanulmányozom aztán valamit csinálok, nem állapot. . . Most fogok majd haza indulni munkából , le ülnék még egy 30-40percet játszani, oszt mi lesz 10órás sor
#1465 Igen ezt már figyelgettem én is, fix 60-70 fpsem van, de vannak olyan részek, hogy nagyon nagyon megzuhan vagy ingázik. . . ráfér még némi optimalizáció , mondjuk egyenlőre nem zavar mert játszani se lehet
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.20. 21:52:48 -
TomStorm #1465 Nagyon gáz,hogy bizonyos helyeken 60-ról 10-re esik le a Frame és ott ha leveszek mindent minimumra akkor se megy feljebb -
#1464 Keresőben találsz sok ilyen programot. Én pl. a Logitech driverrel csináltam. Youtubeon is vannak oktató videók. Makro/macro a kulcsszó. :) -
#1463 Amikor a vicced valósággá válik -
Trollface #1462 Az vicesebb mikor a GM bannol ki,mert épp ültetsz stb.. Láttam már nem egy ilyen posztot a neten.. Amúgy poén ,hogy szinte mindenhol 3k+ a sor..
Utoljára szerkesztette: Trollface, 2014.09.20. 21:30:29 -
#1461 "bejutottam" erre disconnect... -
#1460 Ebben a makró írásban tudnál esetleg valami tippet adni , mit merre hogyan ?! :) -
#1459 Reggel 8 előtt lépj be. Ezután már kb. tuti, hogy sor lesz. Ha nem probléma, akkor pedig, amikor elmész a géptől, hagyd bent a karaktert afk-ban. Kitalálsz valami makrót, hogy ne dobjon ki a játék. Ma én is végig ezt csináltam és működik. Sajnos most csak így lehet játszani... -
Trollface #1458 Fasza lenne ha bounty is lenne , azt akkor lehetne versenyezni ki a nagyobb kalóz... One Piece vki? ^^ -
#1457 Réges régen, még amikor nem volt tele szemetelve mmoval a játékipar, Silkroadoztam nem tudom kinek mond ez a játék valamit, na Arche Age pont erre emlékeztet, ott hasonló felépítés, voltak a thiefek , hunterek és a traderek.
Nagyon sok órát öltem abba a játékba is, tegyük hozzá sokkal monotonabb volt, jó nem egy mai darab ,de meg volt annak is a maga varázsa World Bossok amik 8-12óránként spawnoltak csak, jó volt na , szerintem abban az időben az egyik legjobb játék volt, számomra legalább is mindent vitt. -
#1456 Na! En most adtam fel! ELEGEM VOLT! tobb mint 8 oraja probalok bejutni ebbe a tetu jatekba! ketszer szerver lost! Ha holnap is ugyanilyen s**r lesz, majd ket honap mulva megnezem hogy all? -
#1455 Sokat dob ha az ember szeret "RP"-zni és vevők is rá.
Srácokkal fociztam egyet, végül szóba került, hogy miért vannak itt, betörtek vödörért! Képen éppen szökésben vagyunk. Sajnos lefújta őket a szél, nem jutottak ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1454 Mondjuk számítottam rá, mert 10 sec alatt eltűnt előlem 500 ember -
#1453 gyorsan reconect , még jól is kijöhetsz majd belőle. -
#1452 Neee... azt hiszem lesznek itt még sztorik , nagyon jópofa játék lett meg kell hagyni.