3293
  • mikromanus
    Szerverenként lehet "azonos" az alap több karakternél, de külön szerverek közt is megoszlik? Patron státusszal gondolom, mert a "normál" módban aki ninc saz adott szerveren, az gondolom offline és nem kap semmit..
  • twi452
    az lp viszont az accounthoz van kapcsolva nem a karakterekhez :)
    szóval amennyi van azon osztozkodik minden karaktered :)

én most eljutottam oda, hogy annyi nem termelődik h ki tudjam nyitni a loot zsákokat amiket kifarmoltam pedig még csak 3 lp/zsáknál tartok, gondolom megy ez majd feljebb is
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.22. 13:11:40
  • mikromanus
    Elvileg érkezik holnap új szerver az EU-ba is. Már ha nem csúszik meg a meló.
    "UPDATE 3:
    While our new EU servers are still in customs, we expect them to be released to us Tuesday, Amsterdam time."

Esetleg egy klános új kezdéses móka jó lenne. Úgy, hogy nem mindenki (persze csak szerencsével ;) ) már dupla akkora szinten van és traktorral, vagy kalózhajóval közlekedik a vára és a kereskedelmi pontok (vagy áldozatok) közt... Picit kevésbé történet végignézegetősen lehet kipróbálom. Meg úgy hogy nem kell jó 20 perceket visszacaplatnom pár alap dologért (ló, gilder, vagy csak túl előreszaladtam a fő questekben, azt' erős az ellen).

Esetleg egy magyar klán indításában a leendő új szerverek egyikén benne lenne valaki? Mondjuk a nyugati (?) rész emberlakta vidékeiről? Este hattól szoktam lenni hétközben. TS is lehet igény szerint. . Ja, meg tudom merre vannak a kövek a sivatagban. Meg szép virágokat is találtam jó sokat. :C

A két karakter-két szerver azért is jó lehet (nekem), mert így lesz elég LP az egyikben mindig mikor néha-néha embertelen időpontban ránézek. hajnalban ;)
  • Shion
    Igen, a Patron is sorban áll, mint mindenki más. Patronként viszonyt annyi előnyöd van, hogy beloggolási arány 2 Patron + 1 F2P. Tehát minden 3 bejutó közül 2 Patronos.
  • Zsoo62
    Haranya oldalon Magyarok Guild, Hunia oldalon Hunok Guild. Legegyszerűbb módja felvenni velük kapcsolatot Raidcall csevegő progin keresztül Hunok Team Groupba, most jelszót leszedték, míg kialakul egy jó társaság. Családos, munkás emberek, esténként aktívak, de napközben is van fent valaki RC-n.
  • HUNmychy
    Hali.
    Patron státusszal is sorba kell állni, vagy úgy azonnal játszhatok?
  • twi452
    egy Magyarok nevű van keleten, szoktak kiabálni chaten h lépjenek be a népek :D
    a nyugati oldalon nem tudom mi a nevük de ott is jelen vannak
  • SweeneyTodd
    Egész jó arány, múlt héten ilyenkor már bőven 2 fölött volt.

Ettől függetlenül 5-6órát sorban kell majd állni :(
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.22. 11:58:11
  • Tusy
    - 1360-as most a sor

- az ingyen hátasról nekem is ilyen 10+ szintű küldi rémlett, most még csak 7-es szintű a karim
  • danone
    Igen, itt vagyok, a Melisara-n :) Van itt valami épkézláb guild nem tudjátok? :)
    Értem ezalatt, hogy 10-nél több fő, és van benn patron is ^^
    Utoljára szerkesztette: danone, 2014.09.22. 11:56:33
  • Torzonborz
    1040nél tartok most , 20 perce álltam be.
  • mikromanus
    Állítólag valamennyit javítottak a helyzeten. Vagy csak a NA szervereken új szerver beiktatásával? Vag ycsak az AFK botok kidobásával a restartnál? MIndenesetre az Orchidna szerver gyors... Reggel nyolc körül se szombaton , se ma nem volt sor. :)
    Igaz később a 300-as sornál vasárnap (10:40) végül elért a nulláig és connecting és halott. Aztán 2k sor lett. Lement kb 1 óra, vagy 75 perc aaltt. A többiek írogattak más szerverre 3500, meg néha 5000 queue-t is.

Van valaki az Orchidna szerveren?

Jöhetne EU-ba is új szerver ha marad a sor (szerintem marad).
  • SweeneyTodd
    Mekkora sor van már most ?
  • Torzonborz
    Aha ez nem is csoda pl Melisara-n most nincs queue ezzel szemben nézd meg Kyprosian-t.
  • Shion
    Az első hátast (emberek lovat, elfek szarvast kapnak) level 10 körül adja a küldetés, amelyben fel kell nevelned a leendő új hátasodat. Ha már level 15-20 körül jársz, akkor biztosan elhagytad ezt a küldit valahol, szerintem menj vissza érte. Ez lényegében ingyen van, a többi hátast Creditért, goldért vagy Loyality Tokenért kapod meg, ami drágább megoldás.

Szamarat is kapsz küldetés által, ha jól emlékszem a második Trade Run küldetés végén. A szamár nagy előnye, hogy level 20-tól etetheted répával, amiért +30% sebességgel száguld Trade Pack-al. Így az egyik leggyorsabb közlekedési mód Trade Pack-al a szamár.
  • SweeneyTodd
    Kyprosian sajnos elkeserítöbb a helyzet.
  • Zsoo62
    Szia! Ez ebben a formában nem valós :) Ugyan is Patron státusszal a nap bármely időpontjában 5sec alatt lépek fel Melisara szerverre.
  • SweeneyTodd
    Öhm, jah... szerverenként van átlagosan 3-4000 közötti sor 8-10óra legalább(de gondlom neked se kell bemutatni) amit várakozhatsz, ha szerencséd van és szétfagy a login és ott vagy a gép elött , lehet 4-5 óra alatt is bent vagy, minden esetre nevetséges, hogy ilyen minimális szerverrel indultak el.

Amúgy patron státuszal rendelkezők maximum 2-3 órát spórolnak, ugyan úgy 4-5órát sorban állhatnak.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.22. 10:37:38
  • Torzonborz
    Nézd ha ezt megszüntetik akkor már tettek valamit a sor ellen. Persze kellenek az új serverek és a jelenlegiekre is ráfér az upgrade.
  • Tusy
    - akkor majd eljutok oda is, mert most elvileg a "zöld" questek után haladok (meg persze ha útba esik mást is megcsinálok). Csónakom már van, majd lesz ló is akkor
  • foxxi
    Nagyon helyes!
  • Inquisitor
    Nuia területén alap quest, hogy nevelj fel egy lovat. A ló nem egy extra ... A többi hátas állat már lehet igen.
  • SweeneyTodd
    Igen , természetesen szüntesék meg, de elötte tegyenek valamit a sor ellen !

Én se szívesen járatom már egyész nap a gépemet, de ha csak így lehet egy picit hozzá jutni a "droghoz", akkor rákényszerítik az embert.
  • Tusy
    - 7-es szinten mászkálok, 4-6 szintű emberkék vannak lóval körülöttem ... akkor biztosan előfizettek rá
  • twi452
    valami 50 gold-os lóról szoktak hadoválni néha chaten úgyhogy biztos lehet venni valahol :)

• Torzonborz
    Egész nap ? Netemmel nem volt gond , nem szakadt meg restart se volt délután.
    Na mindegy, remélem azért ezt is megoldják . Értem én hogy rászorul az ember , én is csináltam de azért ezt a kiskaput is ki kéne szedni.
  • SweeneyTodd
    Az elsőt én még nem tapasztaltam , bárhol ki tudtam lépni.

A ló jó kérdés, biztos ,hogy venni lehet nézd meg a credites shopban is.
  • Tusy
    - én meg kilépni nem tudok normálisan, azt írja várjak még 10 percet előtte hátha megidéz valaki ...
    - lovat (mount) látom sokan használnak, azt simán venni lehet vagy valami quest kell hozzá? Láttam karámot de nem akartak lovat adni (nincs új állat, vagy valami hasonló elutasító szöveg volt)
  • SweeneyTodd
    Tegnap 2x is 3-4 órát úgy áltam. Sőt többen is, akinek valami dolgva volt csak oda lépett ki és nem volt probléma, jött vissza 1-2óra mulva és lépett be.

Lehet a neted szakadt meg , vagy szerver restart volt. Vagy csak simán kaptál egy DC-t.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.22. 09:59:26
  • Torzonborz
    Már onnét is kidob a rendszer, tegnap próbáltam .
  • SweeneyTodd
    Még szerencse ,hogy barátnőm 8.30kor ment el otthonról és vissza lépett a karakter választóba, a héten délelött dolgozok, fél3 - 3 fele érek haza, ha nem lennék ilyen "köcsög" mennyi esélyem lenne játszani a héten ?
  • twi452
    igen így biztosan kitakarították ugye a szervert azoktól is akiket az auto afk kick rendszer nem dobott ki valamiért
    legalábbis ez a hivatalos magyarázat :D
  • SweeneyTodd
    Jól értelmezem a restart okát, hogy az afk emberek miatt történt ki legyenek téve a játékból ?
  • twi452
    fél 7kor kezdték el chatben küldeni
    volt egy fél órás egy negyed órás és egy 5 perces figyelmeztetés :)
    8kor már ment újra minden
  • Tusy
    - 5:20-ig egyetlen felirat sem villant fel a monitorom közepén, legalábbis nem vettem észre. Más online játékokban általában tudnak értelmezhető üzeneteket küldeni ha éppen állnak a szerverek
  • novvan
    Miközben játszottál legalább háromszor villant fel egy nagy zöld felirat a monitorod közepén, miszerint 7:00-kor karbantartás miatt lekapcsolják a szervereket. Itt a hivatalos információ
  • MirandaBrill
    én sem tudok belépni, ugyan ezt írja ki nálam is, ha jól láttam szerver restart van-volt-lesz. Reménykedjünk. Tegnap 11 órát vártam és még akkor is 356-dik voltam, hajnalban tudtam belépni
  • Tusy
    - "login failed" -- ez mit takar? (azon kívül, hogy nem tudok belépni, újabb mail eddig nem jött). Állnak a szerverek, feltörték az accountom vagy mi a rákot? 5-kor beléptem de hamarosan "az istenek megszakították a net kapcsolatom" (vagy vmi hasonlót írtak) most meg találjam ki mi a baja ...
  • Lokker
    Szerintem már nincs steames verzió mert én nem találom. Szóval más lehet a bibi, valószínűleg valami sérült fájl kavarhatott be (pl. textúraelem). Ha csak ennyi lehet a gond reinstallnak meg kell oldani a problémát.
  • Galasamer
    Kiváncsi lennék, hogy másnál is volt hasonló hiba vagy halott róla valahonnan. Játszottam a játékkal az sm insta mentoros questjét próbáltam megcsinálni. Már a sokadik körömet mentem gond nélkül. Egyszer csak lefagyott vagy összeomlott a játék a betöltésnél (amikor végeztem az instával és ki kell teleportálni). Nem a steam verziót használom hozzá hanem a Glyph-et. Már le töröltem és holnap próbálom újra telepíteni a játékot. Szerintetek sikerülni fog vagy valami mást kell csinálni?