3293
-
Murmur #1571 Cicával mondjuk én se lennék. Viszont humannel sem, elég, hogy irl az vagyok. :))
Beast: persze. Bár egyesek nem úgy viselkednek. :D
Utoljára szerkesztette: Murmur, 2014.09.22. 22:22:55 -
#1570 Még jó hogy nem bug, csak pongyolán fogalmaztam :)
East-en vagyok én is, csak másik szerveren :( De majd felkutatom akit kell -
twi452 #1569 pedig aranyosan nyalogatja a mancsát a cicalány :P :D -
mikromanus #1568 Sose értettem ezt a keletie macskamániát MMO-ban. Kelet kizárva. Inteligens cicussal lenni? Na persze. Legközelebb mi lesz A Hős? Alma? :) -
Murmur #1567 A sorbanállást én nem nevezném bugnak.
TFoNe: köszi az infót. Úgy látom, a magyarok valamiért a nyugati oldalt preferálják. :(
(Nekem kicsit uncsi már, hogy minden MMO-ban human meg elf legyek.)
Utoljára szerkesztette: Murmur, 2014.09.22. 20:34:57 -
TFoNe #1566 Sziasztok!
Kyprosán vagyunk 100+ taggal nuia oldalon.
https://www.facebook.com/crimsonlegacyhun -
amikkamakka #1565 Erről a mentoros instázásról írna valaki pár sort? Sharpwind Mines ba lehívunk egy 30+os karaktert és ennyi? Tegnap nem kapta a quest itemet a ládából a 31-es mentor...Mit csinálhattunk rosszul? -
#1564 Nálam is csak olyan volt, hogy pár mob, leölés után eltűnt a talajban! Így a quest itemet nem tudtam kiszedni, ez annyira nem gáz, csak ha egy bossnál történik ez.... -
#1563 Hát ezzel az infóval most egy 3 ezres sort, 4 órás várakozást spóroltál meg nekem :D -
mikromanus #1562 Azért nekem már sikerült beakadni a cölöpsáncba, meg beesni a hegyek alatti tengerbe... A recall kisegített mindegyik alkalommal. :) -
#1561 Hogy a játékról is írjak. Eléggé ambivalens érzéseim vannak a témával kapcsolatban. Az utolsó pár évben ilyen elcseszetten bugos MMO startok volt eddig (hogy lassan az lett az alap), hogy ez kitűnik, vagy ez annyira jó? A queue témán kívül eddig egyetlenegy bug-ba sem futottam bele, ami számomra (aki kb az összes fantasy mmorpg-t végigpróbálta az elmúlt 5 évben) elég szürreális :D
Tegnap meglett a nagyobbik madárijesztőm, úgyhogy ha van valakinek kérdése az tegye fel :D Nekem egy csomó volt, hátha meg tudok kímélni valakit a szopástól. Jah, és csónakkal mentem át, előre megvolt :)
Utoljára szerkesztette: danone, 2014.09.22. 18:59:10 -
#1560 Patron:
- tegnapelőtt instant login
- tegnap 10-es queue
- ma délelő 20-as queue
- éppen most 128-as (8 perc)
Mindez a melisaran, ahol 2000 körül szokott lenni a sor -
mySOul #1559 Aieren tevékenykedik valaki? Bandáznék :D -
#1558 Belépnék a Hunok guildbe, ha beenged egyáltalán a játék. Kalozkodni ki szeretne? :D -
Murmur #1557 Öntelt népség, én sem vagyok oda értünk, de ettől nem szidom őket egy játékban, csak mert megtehetem. -
#1556 Francia zagyvaságot még nem láttam, de igen szidják őket, bár fogalmam sincs miért. -
Murmur #1555 Hosszú távra valami tengerpart lenne jó. Ma azt olvastam, Solis Headlands északi része az egyik ajánlott, de a tied is jónak tűnik. Foglalj már le nekem is egyet. :D
Egyébként azt hittem, a Dahuta-n értelmesebb lesz az élet, mert nem hivatalos english/rpg szerver, erre amikor bent vagyok, egyfolytában megy a franciák szidása, akik válaszul spammelik a francia zagyvaságukat; már nagyon unalmas.
Utoljára szerkesztette: Murmur, 2014.09.22. 18:22:52 -
twi452 #1554 jaa oké értem már :) -
#1553 Én már ki is néztem magamnak az álomterületet. Villanelle tengerpart... és tegnap még egy két hely szabadon volt. :D -
Murmur #1552 Nem mondtam, hogy különleges, csak sima hely már nincs sehol, venni meg nem tudok. Ez átmenetileg megteszi, csak hetente újra ki kell tenni. Hely remélhetőleg lesz később is. -
twi452 #1551 na várjunk akkor ez miben különbözik a sima területtől ahova felépítheted a madárijesztőd?
azt látom h szerverenként egy ilyet lehet letenni
de a simát is le lehet bontani és visszakapod a design-t nem?
ez az átmeneti miért különleges akkor? :) -
Murmur #1550 De, adót is fizetsz (minden alkalommal, amikor felépíted).
Utoljára szerkesztette: Murmur, 2014.09.22. 18:00:20 -
twi452 #1549 ez akkor csak a felépítési költségbe kerül? 1 fa vagy valami ilyesmi ugye? adót sem kell rá fizetni?
-
Murmur #1548 Nem biztos, hogy egyről beszélünk. Én a temporary scarecrow area-t említettem, ott a "felépítés" költsége közel 0, egy hétig termesztesz, majd megsemmisül, a madárijesztőt viszont visszakapod postán, tehát kezdheted megint előlről. Hely az van, tegnapelőtt raktam le a Dahuta szerveren, és volt még bőven üres rész. Szóval ehhez képest egy házzal nem tudom, hol lennék előrébb. Mondjuk nem bánnám, ha lenne majd egy darab fix 16x16-os területem a large scarecrow-nak.
Utoljára szerkesztette: Murmur, 2014.09.22. 17:14:32 -
betyar40 #1547 szevasztok! Nekem ma volt két alkalommal olyan gondom a játékban hogy pl meg akartam nyitni a játékom belül az email boxot és utána eltünk az egész játék és bejött a wndows háttér. sebaj mondom visszalépek hiszen ha dc-t kapot van 5 percem kb visszamnni. Visszamegyek erre rá 15 perc múlva rákanntintok a market ikonra és kifagyott a játék felül kiirta a játék nem válaszol. Csak X-tudtam kinyomni a gamet szóval megint várólista.......valami ötlet? csak nekem volt igy vagy ez valami hardver hiba? -
twi452 #1546 Ha lebontod akkor visszakapod postán a designt nem? illetve ha nem fizeted az adót és lebontják akkor is elpostázzák de nem rögtön hanem a szokásos "22 órán belül"
nekem ez rémlik -
mikromanus #1545 Megvárom az új szerverek indulását. ELvileg holnap indulnak. Hacsak nem akadnak el valahol. Addig nem kötelezném el magam. Alkalmi csapatmelóra/raidre vagy partyra kapható vagyok így is, de ha "friss" kezdésre adom a fejem, akkor csak lenne egy offline tag ezen a szerveren nektek. Péntek este kezdtem, Lvl 21 vagyok. Kis mazsola, de azért szeretem. :)
©gabor696
Minden tervet ami farm/ház, hajó vagy szállító/közlekedési eszköz, azt Mirage-ban veheted meg később.
©twi452
A plant visszakapod, de a beleölt anyag elvész. ha megsemmisül a ház (két hét adóelmaradás után már megrongálható, vagy megsemmisül)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.22. 16:56:42 -
gabor696 #1544 Szerintem abból a szempontból érdemes, hogy a public farm ok álltalában teritettek, és ha esetleg "szar" helyre rakod le a sajátot akkor eladni el lehet, mondjuk azt nem tudom még hogy honnan lesz új design, annak nem néztem még utána de remélem lehet majd craft olni. Illetve ha csinálod a trading run quest eket akkor majd lesz reward ként 16x16 osod. -
Murmur #1543 Kérdés: így a játék "elején" érdemes rágyúrni arra, hogy területet vegyek (nem tudok, mert túl drágák), netán házat építsek (mutatós, de csak flancnak érzem)? Egyelőre temporary scarecrow area-ban termesztek. -
gabor696 #1542 Szeva, mi is itt vagyunk Orchidna 6an ha egyedül érzed magad és van kedved csatlakozz kis társaságunkhoz :) -
mikromanus #1541 Este majd jelzem nekem mennyi lett. Olyan 1-1,5 óra alatt eddig megvolt minden belépésem. Korai kelésnél hamarabb is, csak akkor néha server restart is van. Nem pálya. Foghatnám a patron státuszra a gyorsaságot, de anélkül is viszonylag hamar bejutottam, game crash után is majd' mindig visszangedett. (melegszik a videókártya. A hővezető paszta szaródik el vagy a rázkódástól szarabb a tapadás/illeszkedés és a hővezetés is? Fene se tudja. Lehet simán csak sok a por)
Mondjuk nem nagyon lépkedtem ki. Már nem állítottam le a programot. Olyanra ez a játék nem jó.
Én az Orchidna-n vagyok.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.22. 16:36:26 -
gabor696 #1540 Csak kíváncsiságból kérdezném, hogy akik ennyire nem tudnak bejutni azok f2p player ek vagy kyprosan próbálkoztok?
-
#1539 Megmondom őszintén, nem néztem fps-t, de folyamatos a kép, nem vettem észre szaggatást! Nálam pár dolog néha hibásan jelenítődik meg, ez leginkább a hátasoknál fordult elő!
Lőttem is egy képet róla:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TomStorm #1538 Mennyi a Frame nálad falvakban?Minimum FPS vagy az átlag -
#1537 Végre sikerült reggel bejutnom az egyik szerverre, persze nem sok időm volt játszani..., most meg megint lehetetlen bejutni! :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1536 Hmm fél12 óta 500at ment le a sor , most 700nál tartok. Hát szép baleset , mire vége a melóban talán be is kerülök. :D
Egyébként nem kéne egy házigazda ide ? -
mikromanus #1535 Az a Gylp vagy mi a "loader" lényegében. Függetlenül attól, hogy a loadert, vagy a játékot közvetlen indítanád az fog elindulni. Itt szépen bejelentkeztet és onnan már egy gombnyomíás az indítás. Első alkalommal belépésnél kér azt hiszem kódot. A regisztrációnál jelzett leírás emlegetett hasonlót, de akkor nem küldött semmit. A program indítása után bejelentkezésnél kérte a kórot. Ekkor küldte ki az emailt amiben a kód van. Nézd meg és másold be! Amúgy minek akarod leszedni, ha még el se indítottad szavaid alapján egyszer sem? Legalább a "Queue képernyőt" indítsd el egyszer! :)
twi452
Korábbi reddit bejegyzés alapján megosztott LP van. Nagy baromság, de nem hiszem, hogy átgondolták kétszer is. Így könnyebb a "cégnek", mert csak egy helyen kell karbantartani. A gond az, hogy az "offline" patronos regent hol kezeljék egy szervernél. Külön szervernél nem mindegy? Mondjuk a botoknak lehet jó lenne a 2 - 2 szervernyi külön regen és pénzforrás, de ezt is simán kezelhették volna. Pl Ha belépsz egyikkel, akkor kilépés után oda megy a passzív LP/5perc regen és máshova nem megy semmi (mint a "free" usereknek). De nem. Benyomják közösbe, így bárhol is indítasz új karaktert ott lehet akár 5000 LP-d lvl1 karakternek. Új szerveren.Elég durván "OP". Mondjuk csak eseti gond ez, de akkor is. Nem egyenlő a kezdés.
No, megsasolom mi az aktuális helyzet. Volt-e kezelve ez valahogy, vagy ha újat indítok holnap, akkor ma már ne költsek. :)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.22. 14:12:11 -
gabor696 #1534 Gmail ed van? ha igen akkor a promóciók tab on találod meg a mail t. -
racsir #1533 valaki segítsen pls nem tudom leszedni a játékot mert felrakott valami GLYPH nevű programot gondolom ezzel lehetne majd valahogy leszedni be is lépek az oldalon regisztrált accomal de kéri a authentication code-t amivel az a baj hogy nem küldték ki az emailemr és nem tudok tovább menni hogyan lehetne megoldani ezt?
-
twi452 #1532 én úgy tudom egyben van és azon gazdálkodik minden karaktered mindegy melyik szerveren van
de hátha van itt olyan aki különböző szervereken van a karaktereivel