Arche Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Én eddig jól elvoltam az "illegális farmokkal". Néha egy részét ellopják, de az első pár trade runon már túl vagyok.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

zeli
Hát arra marad az illegális farm, vagy a fizetés sajnos.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

tugyiti
Én is ezt akartam kérdezni ,hogy a grape amit szedni kell azt ugye ha lerakod publicba más leszedi ,ha meg scarecrow-t akarsz privátba akkor kidobja ,hogy not available for free accounts ,vagy van erre valami megoldás ? Vagy ezek szerint ez is P2W game ?
zeli
Na már 1400-as queue van most. 😮
trion plz.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Na faluba már van 30fps.Fennt mutatja is a mérő.Városokon kívül ennél több is van.Most találtam egy jó kis beállítást lehet így hagyom.Erre azt mondom játszható és még látvány se rossz
http://forums.archeagegame.com/showthread.php?48732-Game-didnt-start-anymore

továbbra is nagyon faszán halott ügy... pedig nagyon tetszett az a pár óra amit csaptam vele...
sziasztok a nagyját valaki leforditaná?😛

gold pack de nem tudom a legtöbbje mi benne

750 kredit
60 Days of Patron Status
Korrupt Ally Wings Glider
10 Leltári Expansion Scrolls
3. munkavállaló kártérítési bájitalok
2 Crest Brainstorm reagensek
2 hivatás Szakértelem tonik
3. Szerencsés Quicksilver tonik
2 Immortal XP tonik
3 Limited Edition: Skybound háromlábú ajándékok
3 Archeum Supply Ládák
2. hivatás tonik
Karakter slotot
Breeze Pet Helm
Breeze Pet Legguards
Szél hegy Saddle

köszönöm a segitséget.
Ja bétán valami ilyesmi gépem volt.Ezzel már biztos jó lehet.Na mindegy még próbálgatok beállításokat még nincs quene.

Tegnap semmi lagom nem volt most meg full lag az egész.Gyakorlatilag 1shotolom a mobokat akkora a lag😄
fubenalvox
Orchidna-n nincs nagy sor általában és tegnap este láttam HUN postfix-es klán nevet. Viszont meg nem mondom mi volt...

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

Kyprosán kívűl melyk szerveren van még magyar klán?

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

fubenalvox
Nem tudom segít-e, de ez a konfig a pont elég arra amit eggyel lejjebb írtam:
i5-3470 3.20Ghz
8G Ram
Amd Radeon r7 200
+ egy már nem tudom milyen pontosan Intel SSD

fubenalvox
Érdekes... én pont azon csodálkoztam tegnap, hogy tömegjeleneteket mennyire jól bírja. Jobban mint az átlag MMO-k. Egyetlen erdős/pókos rész volt ahol keményebb FPS dropot éreztem, de az összes többi helyszínen eddig mindent csutkára húzva stabilan 60 FPS körül. GW2-ben ugyanezt feleennyire stabilan nem tudja produkálni a kliens, sokkal nagyobb ingadozások vannak.

Ohh köszi szépen,mindent értek.Akkor megyek és lopok magamnak nem szenvedek,hogy legyen sajátom<#idiota>
Na de ezek is azért valamik plusszba,hogy vannak.

Mondjuk most jobban zavar,hogy nagyon szarul fut a játék.Falvakba 15FPS.Mondjuk jelenleg gyenge a PC-m is.
Ha nem találok jó beállítást akkor sajnos be kell fejeznem😞
E6500 2X3Ghz,5GB DDR3 1333mhz,HD 5770 1gb gddr5,7200rpm 8mb hdd
Ha ez a játék nem megy normálisan ezen a gépen akkor felejtős lesz
Én nem tudok belogolni tegnap betudtam ma error 2025-ös.

Ezt most komolyan gondolták,hogy AA élsimítás nem lehet HDR effekt nélkül?
Még egy AA-t bevállalnék kisebb felbontásom -10fps-ért de HDR-el együtt -20 azért már naaa
Egyébként optimalizálás elég szépen kimaradt a játékból..
fubenalvox
Most kaptam én is... de... na. Annyira igaz... 😄

BEAST
Pvp, hajózás szempontjából mindegy, hogy fizetsz vagy sem. Pont tegnap néztem meg, hogy egy Clipper hajó tervei 50 Gilda Starba kerülnek, míg a legnagyobbak 250 Gilda Starba. Level 15 környékén járok, de már 23 Gilda Starom van. A játék egyik leggyorsabb hajójának tervei szinte már csak karnyújtásnyira vannak... igaz f2p játékosként a hozzávalók legyártása/megszerzése és maga a hajó lecraftolása elég húzós lesz, de feltételezem nem lehetetlen.

Az általad említett kiskapuk léteznek. A public farmok biztonságosak, de nagy bajuk, hogy egy talpalatnyi helyet sem találsz annyian használják ezeket. A másik, hogy nem is lehet minden növényt termeszteni az ilyen helyeken, csak a nagyon alapokat.

Tehát, ha nincs guild vagy ismerős farm, akkor maradnak az "illegális farmok", amit bárki bármikor lelophat.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Most csak 170es sor van... a többi szerver meg okés.. megint jó választás volt <#fejvakaras>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Csak engem nem enged belogolni a glyph-be?

Server UP
Defense lvl50.De nem instant,valamennyi idő még cast-olod ÉS ha elmozdulsz akkor elveszíted.Harcolni tudsz közben,ranged dmg is van de ha elmozdulsz,vége
"1034-es" hibakód volt vkinek? Pár perc után írja ki miközben tölti le a játékot. Próbáltam pár megoldást amit a fórumokon írnak de nem sikerült kikerülni a hibát. Most megpróbálom kikapcsolni az Avast-ot hátha úgy jó lesz...

Pedig átnéztem Mirage Island-ra Housing,farm miatt és rengeteg dolog van ott is amit csak Patron státusszal lehet elérni vagyis az kell hozzá.

Tudtok másról is amihez kell Patron és labor pont?Milyen kihatással van a játékra,hogy nem lehet max 5000labor pontunk?PvP,hajózás,loot,instance nincs e zárolva ilyenekre gondolok.

Továbbá vannak kiskapuk legfrissebb tudomásom szerint,méghozzá:
-Family és Guild Land
-Illegális farmok a Housing zónákon kívül
-Publikus farmok ami csak 24 órán keresztül van Owned-be aztán leszedheti más is

Ezekről szeretnék bővebb információt amit megköszönnék!
Tom! 12 sec sérthetetlenség melyik kaszt tudja ?
ja és javították a patron bugot úgyhogy aki nem fizetett be annak elvették az ajándék státuszt 😊
már él
most lépjetek be ha akartok délután/este játszani xD
SweeneyTodd
Lehet úgy vannak a vele aki potenciális az úgy se fog elpártolni tőlük, igen valóban jobb lenne ha növelnék a szerverek létszámát, az új szerver nyitással csak az lenne a probléma , hogy késöbb meg amikor alább hagy a lelkesedés akkor ott lenne sok üres szerver, akkor meg össze vonás jönne és azért lenne hiszti. Na mind egy , nem értünk a lovakhoz, mindenesetre tényleg bosszantó , hogy du. az ember ha leülne megfáradtan meló után picit csapkodni, 4k sor várja amit 5-6órás várakozás után se látszik a fény az alagút végén.

- Igazán életet lehelhetnének a szervereikbe <#vigyor> gondoltam ,hogy el fog húzódni, de már ébren vagyok. Kész lehetnének.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.18. 08:21:01

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Hát az nem hozzáállás, hogy veszítsük el az első héten a potenciális ügyfelek felét... nem tudom a trion mit gondol... ennyire nem kell nekik a pénz?
frango
Tegnap este mikor már 7. órája álltam sorban, meguntan és megnéztem mi a helyzet a többi szerveren. Az összes szerveren együttvéve ~21 ezer ember állt sorban. 21.000. Nem tudom mennyien férnek egy szerverre, de szerintem még legalább 3 szervert kéne csatasorba állítaniuk. Nálam az van, hogy vagy reggel felkelek korábban és játszok 1-2 órát meló előtt, vagy semmi. Délutántól éjjelig esélyem sincs bejutni.
Tudom, hogy szinte minden MMORPG-nél ez van az induláskor, de az 4-5k-s queue? Ez már durva. Főleg, hogy EU-t megint nagy ívben telibes.arják...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

SweeneyTodd
Egy pár hét és elhagy a kezdeti lelkesedés, aztán lehet majd normálisan játszani, ha meg nem akkor csak meglépik itt is. (remélem)

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Nincs itt gáz srácok... : "We've increased the total capacity of our #ArcheAge NA servers by 20% & the maximum capacity of Kyprosa (EU) by 10%!"

Az európaiak le vannak szarva. Az összes amcsi szerver kapott +20%-t, nálunk meg csak a Kyprosa de az is csak 10-et... Mikor 4000-5000-es sorok vannak esténként... Tegnap már fel 11kor (délelőtt) sor volt a Kyprosan...

No komment, hogy ez a buzi trion mit művel ezzel a szerencsétlen játékkal... Vicces, hogy a mostanában egy csomó új jó mmo kijön, aztán a fejlesztők elbasszák azzal, hogy szarnak a játékosokra...
frango
Jaja legalább ilyenkor van, amikor tudnék kicsit játszani. Hála istennek, hogy nem estefelé, amikor amúgy sem lehet bejutni a hatalmas sor miatt. 😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

masszív 6 órás karbantartás, de legalább nem délután/este 😊
lekapcsolták a szervereket
Gilda Star-t venni is lehet?Kellene a házra több
Be bizony,bétán csak 1 napig voltam,nem akartam Spoilert a sztorira:-)
Ja várj.Én Battlerage-re építek.Neked más a Sorcery
TomStorm látom neked nagyon bejön a game! 😊 Vagy te beta tesztelésen is voltál?

https://www.twitch.tv/sp1gu

BEAST
Én már az első béta óta azon agyalok, hogy Daggerspell (Sorcery, Shadowplay, Witchcraft) vagy Spellsinger (Sorcery, Shadowplay, Songcraft). Nem baj, állítólag nagyon könnyű lesz később a többi skill kitet is szintezni, szóval a jelenlegi skill reset árak mellett nem lesz gond. 😄

Kell igen.Az aktív skillek között még van pár ami tetszik ami nem csak shield(ollo's hammer,magic shield meg ami instant adja a heal-t) de a passzív skillek mintha egyenesen csak Shield/Tank-ra lenne kihegyezve.
Aztán lehet bevállalok kard+shield kombót ha lesz elég DPS-em de akkor meg ez a teleportálós Auramancy nem kell.Necces,bele kell még ebbe jönni😄
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.17. 23:01:26
BEAST
Defense agon par skillhez kell pajzs is, nem?

TopGun
HUH!! Latod ezt lehet, hogy nem tettem meg! koszi, hogy szoltal! Mindjart meglesem!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Na Abolisher lettem de Darkrunnert akartam-.-
Na mind1 ez is lehet jó lesz de 2 egykezes kardhoz nem biztos,hogy kell Defense viszont ezt a 12 sec-os sérthetetlenséget csak kipróbálom majd😄
A GLYPH jobb felső sarkában ugye Europa van kiválasztva?
TopGun
Hello! En most probalnek szervert valasztani, de sehol nem latok olyan nevu szervert, mint amirol Ti beszeltek!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

én 961nél tartok 😄
azt hiszem délután 5 óta 😄

azóta játszottam pár meccs supraball-t meg strife-ot is 😄
Azért az nem semmi hogy 4-5000 a login queue a servereknél . ha a negyede marad csak meg akkor is várni kell nem kicsit a loginra. azt hiszem hetek mig rendeződik egy kicsit a helyzet . Ez igy rettenet.
sziasztok.
kereskedő-vándor karaktert szeretnék csinálni a játékban. van-e rá lehetőség?
ingyenesben gondolkodok.
1. az AH csak fizetős? le lehet ülni árulni attól még?
2. van-e a pénznek maximális határa ingyen accounton?
3. van-e kereslet agyon enchantolt, plusszolt fegyverekre?
zeli
Na úgy látom a tegnapit kamatostul visszakaptam, elindítottam, 5200-as login queue, 2 óra után jutottam el 3000-ig. :C
Amúgy én is kaptam random patron státuszt, szóval elvileg hamarabb be kéne jutni, de úgy látszik nem. (de legalább letudtam most tenni scarecrow gardent. 😄)
Utoljára szerkesztette: zeli, 2014.09.17. 21:26:55

A Mount esetleg,mert az van Terába is igen😄
Örülhetne pár játék ilyen tartalommal..