Arche Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
trion plz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

továbbra is nagyon faszán halott ügy... pedig nagyon tetszett az a pár óra amit csaptam vele...
gold pack de nem tudom a legtöbbje mi benne
750 kredit
60 Days of Patron Status
Korrupt Ally Wings Glider
10 Leltári Expansion Scrolls
3. munkavállaló kártérítési bájitalok
2 Crest Brainstorm reagensek
2 hivatás Szakértelem tonik
3. Szerencsés Quicksilver tonik
2 Immortal XP tonik
3 Limited Edition: Skybound háromlábú ajándékok
3 Archeum Supply Ládák
2. hivatás tonik
Karakter slotot
Breeze Pet Helm
Breeze Pet Legguards
Szél hegy Saddle
köszönöm a segitséget.
Tegnap semmi lagom nem volt most meg full lag az egész.Gyakorlatilag 1shotolom a mobokat akkora a lag😄
Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
i5-3470 3.20Ghz
8G Ram
Amd Radeon r7 200
+ egy már nem tudom milyen pontosan Intel SSD
Na de ezek is azért valamik plusszba,hogy vannak.
Mondjuk most jobban zavar,hogy nagyon szarul fut a játék.Falvakba 15FPS.Mondjuk jelenleg gyenge a PC-m is.
Ha nem találok jó beállítást akkor sajnos be kell fejeznem😞
E6500 2X3Ghz,5GB DDR3 1333mhz,HD 5770 1gb gddr5,7200rpm 8mb hdd
Ha ez a játék nem megy normálisan ezen a gépen akkor felejtős lesz
Még egy AA-t bevállalnék kisebb felbontásom -10fps-ért de HDR-el együtt -20 azért már naaa
Egyébként optimalizálás elég szépen kimaradt a játékból..
Az általad említett kiskapuk léteznek. A public farmok biztonságosak, de nagy bajuk, hogy egy talpalatnyi helyet sem találsz annyian használják ezeket. A másik, hogy nem is lehet minden növényt termeszteni az ilyen helyeken, csak a nagyon alapokat.
Tehát, ha nincs guild vagy ismerős farm, akkor maradnak az "illegális farmok", amit bárki bármikor lelophat.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Tudtok másról is amihez kell Patron és labor pont?Milyen kihatással van a játékra,hogy nem lehet max 5000labor pontunk?PvP,hajózás,loot,instance nincs e zárolva ilyenekre gondolok.
Továbbá vannak kiskapuk legfrissebb tudomásom szerint,méghozzá:
-Family és Guild Land
-Illegális farmok a Housing zónákon kívül
-Publikus farmok ami csak 24 órán keresztül van Owned-be aztán leszedheti más is
Ezekről szeretnék bővebb információt amit megköszönnék!
most lépjetek be ha akartok délután/este játszani xD
- Igazán életet lehelhetnének a szervereikbe <#vigyor>#vigyor> gondoltam ,hogy el fog húzódni, de már ébren vagyok. Kész lehetnének.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.18. 08:21:01
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Tudom, hogy szinte minden MMORPG-nél ez van az induláskor, de az 4-5k-s queue? Ez már durva. Főleg, hogy EU-t megint nagy ívben telibes.arják...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Az európaiak le vannak szarva. Az összes amcsi szerver kapott +20%-t, nálunk meg csak a Kyprosa de az is csak 10-et... Mikor 4000-5000-es sorok vannak esténként... Tegnap már fel 11kor (délelőtt) sor volt a Kyprosan...
No komment, hogy ez a buzi trion mit művel ezzel a szerencsétlen játékkal... Vicces, hogy a mostanában egy csomó új jó mmo kijön, aztán a fejlesztők elbasszák azzal, hogy szarnak a játékosokra...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
https://www.twitch.tv/sp1gu
Aztán lehet bevállalok kard+shield kombót ha lesz elég DPS-em de akkor meg ez a teleportálós Auramancy nem kell.Necces,bele kell még ebbe jönni😄
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.17. 23:01:26
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Na mind1 ez is lehet jó lesz de 2 egykezes kardhoz nem biztos,hogy kell Defense viszont ezt a 12 sec-os sérthetetlenséget csak kipróbálom majd😄
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
azt hiszem délután 5 óta 😄
azóta játszottam pár meccs supraball-t meg strife-ot is 😄
kereskedő-vándor karaktert szeretnék csinálni a játékban. van-e rá lehetőség?
ingyenesben gondolkodok.
1. az AH csak fizetős? le lehet ülni árulni attól még?
2. van-e a pénznek maximális határa ingyen accounton?
3. van-e kereslet agyon enchantolt, plusszolt fegyverekre?
Amúgy én is kaptam random patron státuszt, szóval elvileg hamarabb be kéne jutni, de úgy látszik nem. (de legalább letudtam most tenni scarecrow gardent. 😄)
Utoljára szerkesztette: zeli, 2014.09.17. 21:26:55
Örülhetne pár játék ilyen tartalommal..