3293
-
mikromanus #1651 Ha kihagytad a küldetést és le kell az alapot gyártani az a kegyetlen drága. A többi lépés már tényleg olcsó. :)
"We have removed the #ArcheAge character creation restrictions for now. We'll be keeping a close eye on queues! "
Korlátok feloldva. Remélem ez azt jelenti, hogy ingyenesen sincs korlát, nem azt hogy bármennyit vehetsz
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.23. 21:42:58 -
twi452 #1650 ejnye nem is mondtátok h ilyen olcsón fel lehet fejleszteni a glidert... én meg még mindig az alappal bénáztam ami fordulni sem akar :D -
gabor696 #1649 Hy, Nuia vagy haranya oldalon vagy? -
twi452 #1648 songcraft-ban azért lehetne kicsit változatosabb a dallam.. kezdek megbolondulni tőle...:D -
#1647 Valszeg a restart miatt. -
empie #1646 Eddig az orchidea szerverre patronként szinte egyből behívott, most meg 600+ sor.. WTF? -
#1645 a Trade-Run küldik során kapsz két fajta madárijesztőt, azokkal lehet
-
#1644 Hogy lehet lefoglalni területet, parcellát? -
#1643 bár még csak két napja tolom de egy kérdésre nem találtam választ.Nem is érdekes csak irritál.Az a rohadmányos Smakerel hal amit a halászok mellett lehet kiszedni az mi a rossebre való?
Illetve most a maintenance előtt az összes skillem inaktív lett.És ma az egyik mission egyszerűen nem számolja a megölt monsztákat.
Ettől függetlenül behúzott rendesen.már a háznak a helyét is megtaláltam. csak valami lépcső kell mert egy helyen lehet felugrálni :) -
gabor696 #1642 Tudni nem tudom biztosan csak feltételezem hogy igen mert az északi sziget a kalózoké (Auroria) és amint eléred a 3000 infranty pontot automatice kalóz leszel és az a 3. frakció. -
twi452 #1641 csak kiszórják az afk-ket és azt írták a chaten h a karbantartás után könnyebb dolguk lesz a botok ellen meg persze elnézést kértek a spammelő botok miatt :)
szerverek a héten valamikor -
fantomvampire #1640 ez a resi azert lesz mert uj szero kerul be vag csak natur karbantaartas? -
mikromanus #1639 Erről jut eszembe. A törvényenkívüliek szövetkezhetnek? Mármint aki kalóz, az "Mindeg yhonnan jött", azaz keleti brigantik és nyugati szárazföldi patkányok fosztogathatnak egy kalózhajón közösen ezután és lehetnek (azonos) klánban ? Itt van a két oldal közti megbékélés esélye a setétlelkűek közt? :)
Én ugyan nem tervezek kalóznak állní, de itt előttem írta egy kisebb (kalóz)társaság, hogy nem vetik meg a szajrét ha feléjük úszik egy hajón és a friss husit is szivesen látják.. -
twi452 #1638 Most jelentették be chaten h fél óra és karbantartás :D
Elszabadult egyből a pokol :D
-
twi452 #1637 nézd meg a térképeden :)
kikeresed oldalt a Merchants-ban a Gold Trader-t, kapcsolgasd ki-be és figyeld a térképet hol villog az ikonja :)
minden régióban van de ebben lehet tévedek :)
a kezdőkben biztosan -
stefanov #1636 Ha addig nem téved át ide senki, valószínűleg átmegyek az újra, de maradok a keleti oldalon, szóval max a harcmezőn ütközünk:) -
fantomvampire #1635 hat nalam maradt :D
hol van iylen gold trade emberke ?
-
twi452 #1634 az áru nem a küldetés része
csak el kellett vinni utána azt csinálsz vele amit akarsz, pl a gold tradernek leadni aranyért ha már úgyis oda küldtek :)
utána vissza kell menni a quest adó emberhez és akkor lesz vége illetve adja a következőt :) -
fantomvampire #1633 egy kerdes a trade run elso feleben mikor elviszem az arut majd vissza es utana jonne az a resz amikor kapom a szamarat ami a hatamon van trade pack azt cipelni kell vegig ? mert azt hittem hogy ha megvan a kuldi akkor eltunik :D vagy hogy van ez ? -
mikromanus #1632 Aki esetleg örül, hogy bejutott, vagy közel a sor eleje...
"Adventurers, in one hour the EU #ArcheAge servers will be offline for a server restart. Full details: http://t.co/3MeSdqTrns"
US-ben is restart lesz. Nem kell aggódni. Ott eddig se nagyon sírtak, vagy nem ismerik a status oldalt. :) -
mikromanus #1631 Kb két nap múlva jön 1-2 EU szerver is. Már be vannak állítva és telepítve, csak tesztelgetik. Az amerikai szerveres példa alapján (épp a Lucius) kb két nap. Persze lehet hamarabb. Mindenesetre én teljesen friss kezdést nyomok majd másokkal együtt. Remélem nem hoznak be karaktertranszfert ennyi idő alatt. Ha átcsábulsz majd EU-ba, akkro szivesen látlak. Közös kezdésre, vagy runra is. Bár nem hiszem, hogy kétnaponta újat akarsz indítani... De hátha. Mondjuk én nyugaton nyomulok, így ellenfélként esélyesebbek lennénk.
De ez általánosságban mindenkire igaz. Aki akar és nem ölt bele egy hét alatt még 100-150 órát az előzőbe (várakozással), az jöjjön majd az újra, aztán cél a világuralom. Vagy a túlélés és gyors szintezés. Vagy amire van igény a nyugati oldalon. :)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.23. 15:51:12 -
stefanov #1630 Sziasztok! Ha valakinek elege van az állandó 2-3, néha több órás sorban állásból, vagy még nem kezdett karit és az előbb említetteket szeretné elkerülni, vagy bármilyen más okból kifolyólag szívesen jönne NA szerverre, Lucius szerveren vagyok, Haranya oldalon, Sorrow néven. Aki esetleg nem tudja, annyi a teendő, hogy Glyph-ben jobb felül átállítja a "location"-t "North America"-ra és kész is. Ha elegen leszünk, Guildet is csinálhatunk. Jó játékot mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: stefanov, 2014.09.23. 15:36:19 -
mikromanus #1629 Meghalni megtud a hajón. Ha nincs is tárolója, akkro is marad ahol van. Nem? -
novvan #1628 Najó, de hajón nem tudja letenni, csak az erre kijelölt dobozokba. Az meg nincs a klipperen.
Utoljára szerkesztette: novvan, 2014.09.23. 15:04:10 -
#1627 Szerintem igen. Ha megölnek a hajón, akkor ott dobod el a pack-ot, és elvileg akkor lebeg, ha eltűnik alóla a hajó. -
#1626 Magyarul ha a hajón ölnek meg akkor még lebeg egy ideig, ha az is eltűnik? -
#1625 Utánaolvastam, akkor lebeg, ha mondjuk a hajó amin van megsemmisül, vagy eltűnik. Ha vízben vagy és megölnek, akkor elsüllyed. Mert amúgy akkor a guild tagok összeszedték volna :D -
gabor696 #1624 Hölgyek/Urak,
Akik Orchidna server-en vannak Haranya oldalon és magányosnak érzik magukat, érdekli őket a Pirate életforma azokat szívesen látnánk kis csapatunkban. ( 6an vagyunk irl barátok, guild nincs még, és az infranty pont grind csak most fog elkezdődni :) )
YaaaRrrrR
Utoljára szerkesztette: gabor696, 2014.09.23. 14:26:52 -
twi452 #1623 ha megcsinálod az elsőt akkor megkapod a következőt a szamárért és utána a harmadikat a nagyobb madárijesztőért
ott kell felvenni ahol leadtad az előzőt nem lehet nem észrevenni :)
danone: ez sima pénzes menet volt nem a quest :) de megtanultam egy életre h többet nem verekszem az őrök előtt :D -
betyar40 #1622 melyik a tarde run quest? hanyas szinten van vagy hol lehet felvenni? Én lvl 26-s vagyok de nekem nincs meg csak a kisebb. -
betyar40 #1621 sziasztok! az lenne a kérdésem hogy a napi küldiket hogyan tudom megtalálni mert térkép nem jelzi se semmi sőt van olyan napi küldi amit még meg sem csináltam de nem tudod megtalálni mert nem irja melyik város melyik térkép semmi. Azért fontos a napi küldi mert Gildát ad ami kell a házhoz és a hajohoz is és nagyon kevés van belőle. Egyet megcsináltam a fővárosban de rá két napra ugyan oda visszmentem de semmit nem ad..........egyszerüen nem értem...valami infó ,segitség hozzá? vagy valaki mondjon már egy napi küldit lvl30 alatt amit mindig ugyanott lehet felvenni!!!?? kössz a helpet! -
#1620 A trade pack nem süllyed el, hanem lebeg a vízen 6 órán át. Aztán süllyed el :D -
#1619 Na ez igen hogy jártam. Csináltam azt a trade run questet, amelyikért megkapod a nagyobb scarecrow gardent, amihez ugye a másik kontinensre kell átmenni. Lecraftoltam a cuccot, azt egyik ember a guildbe elvitt a hajójával. Majdnem odaértünk a quest range-be, kb 1-2 perc kellett, felugrott pár sea creature a hajóra, én meg véletlen rossz gombot nyomtam meg, és kiteleportáltam a hajóból a vízre.
A halak megöltek a rákba, a trade pack meg elsüllyedt.
Egyébként a bétában én nem foglalkoztam a craftolós résszel, annyira nem is érdekelt, de amúgy nagyon jól meg van csinálva az egész. Sikerült is kb 1-2 nap alatt a 2k labort majdnem lenullázni, elkezdtem hereafter stoneokat farmolni, azt hirtelen úgy eltűnt. :D
Meg lehet amúgy szerezni a patront f2p-ként is, csak az elején nyögvenyelősen lehet haladni, Főleg a labor korlát miatt. -
#1618 !!!Azt ugye tudod, hogy a quested meglett!!!
Nem kell leadni hogy meglegyen, az csak plussz.
Elég, ha a quest hatósugarába beérsz, ami még jóval belóg a tengerbe is
Magyarok guildből van itt valaki? -
Murmur #1617 Van. A Warehouse manager NPC-ket keresd.
Utoljára szerkesztette: Murmur, 2014.09.23. 12:41:17 -
Inquisitor #1616 Tegnap éjjel sikerült bemászni, meglepő módon összes szerver kék volt. Persze alig voltak rajtuk, kevés játékost láttam bent is.
Picit fejlesztettem a karaktert. Azért azon amikor a ló szintet lépett egy rejtett ösvény megtalálásánál picti csodálkoztam. A térkép tele van pici rejtett helyekkel, ahol semmi érdekes sincs, de legalább pár növényt el lehet ültetni úgy, hogy jó eséllyel meg legyen legközelebb is. :D
Rácsodálkoztam pár "boss" szörnyre, ami bétában nem volt még ott. Ezek direkt csapatmunkát igényelnek ahogy látom.
Végre van egy olyan ruha + fegyver kombináció ami szépen passzol, zöld barna és még nem láttam máson. -
twi452 #1615 lenne egy kérdésem a tapasztaltabbakhoz
itt nincs közös raktár ahol a karaktereim közt meg tudok osztani dolgokat?
levélben el tudom küldeni azt tudom de azért az nem a legkényelmesebb -
VJP #1614 Én még nem játszottam vele, később tervezem majd, hogy belekezdtek, egyenlőre csak a rendszer érdekelt. Majd ha belemélyedtem, eldöntöm hogyan akarom folytatni, most csak infókat gyűjtök. -
twi452 #1613 meg lehet hagyományos módon mob farmolással is azért foglalkozni :D
lvl 20 felett már majdnem 4 ezüstre jön ki az átlag egy loot zsákból persze ehhez is kell labor pont kinyitogatni :) -
mikromanus #1612 A kő kitermelése 10 LP (a második kör ugyanazon 20. Nem tudom megéri-e)). Ez ad 2-4 követ átlag. A raw stone most kb 7 silverért megy. Azaz kb 21 silver/10 SP az átlag. Ha "tömöríted" az még pár LP (5, vag y10?). Ez kb 24-25 ezüst most. Ha korlátos az LP mennyiséged, akkor a kohózgatás "drága". Vagy nem? 21/10 vs 25/15. 2,1 vs 1,67 ezüst laborpontonként... Vagy rosszul értelmezem?
A "nagy" kőtörés nem tudom megéri-e. Ami nem kő, az kb béka segge alatt van árban jelenleg. Az meg +2/3-nyi Xp kb és dupla LP költség.
©VJP
Új szerveren meglehet hamar, de ahol "Kiforrott" már a rendszer ott elég lassúcska. Patronként a kőtörésel, meg kis farmmal kb 20 gold jött ki. EZ később lehet több, de patron nélkül fele-kétharmnada kb a kaborpontod. Trade missziókkal vagy rablással lehet gyorsabb. Annyira azért tetszett a játék, hogy fizessek 15 ojrót érte. Aztán majd meglátom mennyi jön ki. Ha nem jövök ki önfenntartóra, akkro majd hónap végén döntök free vagy patronos leszek-e.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.23. 11:37:41