Arche Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom azért nem válaszol senki mert nincs aki bejutna <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Tudom, naponta megkérdezik, de nem láttam megnyugtató választ: Kryptosa-n kívül hol van még (nem ötfős) magyar guild? Esetleg Haranya oldalon?

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Látok benne perspektívát high-end szinten, a szintezés az agyatlan grind sajnos, felesleges tartalom. Viszont a kraftolás-kereskedelem-csapat pvp-kalózkodás ígéretesnek tűnik benne. Ezeket mindenképpen ki akarom próbálni. 😊

Más mmo alternatíva nem nagyon van jelenleg, max régi MMO-k, ahol jönnek az új kiegészítők +5 vagy +10 szinttel és újabb dungeonokkal, de semmi mással. Ez 9 év után már unalmas, újat akarok kipróbálni.

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Torzonborz
Shion Te ezt hogyhogy tolod ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Panzeradler
Aki egyedül nyomná és vagy nem zavarja az angol, akkor érdemes átmenni amcsi szerverre, ott csak olyan 8-9után kezd que lenni addig "csak" high a legtöbb szerver, ~100latency van, ami szerintem nem észre vehető.(Persze, ha valaki pont ekkor kezdene játszani annak ez se segít:/)
Gondolj csak bele, hogy a Headstartot 4 US és 4 EU szerverrel kezdték el összesen. Sőt, hétfő estéig azt mondták, hogy nem is lesz újabb szerver. Aztán csak lassacskán rájöttek, hogy bizony kevés az a 8 szerver és szép lassan felbővítették 15 darabig. Az más kérdés, hogy ez még mindig kevés 😞

frango
Komolyan én már nem értem ezek mire számítottak? Koreában, Oroszban huszon valahány szerver van. Azt gondolták a fejükkel, hogy:" Ja háttakó 1 milliárd(NA+EU) emberre elég lesz 15 is." ?
Utoljára szerkesztette: frango, 2014.09.18. 17:58:16

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

option->game info->view framerate(pipa be).jobbra fennt fog megjelenni.Pinget meg külsős szoftverrel
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.09.18. 17:57:12
Torzonborz
Na igen aztán a fizetős farmot szépen letarolják...ez aztán a p2w.
Sértegetésre meg van eszed. Gratulálok.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

És még jön a hétvége is,holnap péntek😄
Kellenek az új szerverek nincs mese.Aztán majd max bezárják őket idővel ha kezd csökkenni populáció,nagy kaland.
tom fps-t és a latency"-t hol látom? beállitásoknál be lehet kapcsolni vagy valamilyen bill. kombo?
aki ezért fizetett az elején na annak mennyi most a vérnyomása?😛
Ma már nem is nagyon érdekel. max késő este még ránézek egyszer oszt csá. Már én is anyázom őket ( szerintem jogosan ), hivatalos fórumon. <#alien>

Nem tudom miért panaszkodtok, ti legalább bent vagytok a játékban. Én 1 órája állok a sorban 2800-ról 2350-re csökkent csak ezalatt 😞(((

tugyiti
Igen nyilván arra irtam a p2w-t nem a scarecrow-ra amit nem tudsz megszerezni csak ha fizetős vagy ..... smartass
Tegnap FPS-em volt föld alatt latency meg stabil 40.Ma megcsináltam,hogy jó legyen FPS erre latency a föld alatt,őrület komolyan😄
Egyre szarabbak a szerverek.Nem is tudok skillezni egy rakás szar az egész
Szerintem ha bejutnál idegesebb lennél ugyanis 180ms a latency EU szervereknél+LAG
Pontosan ezt fogom tenni. Most! az összesen 2800-4800as sor van! 3 órája.. ki is léptem a faxomba mert játszani akarok és nem felpumpálni a vérnyomásom. - és remélem hamar lesz szerver ( új ) <#alien>

SweeneyTodd
Amikor eljöttem délben dolgozni ,oda támasztottam egy falhoz a W billt meg kipöcköltem <#banplz>

Tegnap este beállított a sorba a barátnőm 6órakor (4800), haza értem melóbol , ettem ittam, este 11órakor 1800. voltam, még beszéltem pár szót cimborákkal majd elmentem aludni, kiváncsiság kedvéért megnéztem ha újból sorba állnék hova kerülnék , SOKKOT KAPTAM 3800.

Reggel 5-9 között szerintem be lehet még probléma mentesen lépni , fél11 11 fele már 700-800 sor van, utána meg lehetetlen bejutni.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

foxi! valszeg inditanak egy másik szervert lassan ha igy folytatódik na arra kéne karit húzni.
melyik serveren vannak magyar guildek Kyr. kivül?
4358 <#gun> - go back diablo <#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: foxxi, 2014.09.18. 17:02:41

Na elszaladtam még 4gb memóriáért,jobb így.Ha normálisan lenne megírva a játék akkor Patron státuszra ment volna a pénz nem hardverre,hogy tudjak játszani..
XenHai
queue 3700 köszönöm szépen mára ennyi volt ....
fubenalvox
Igen, ez nagyon szép megfogalmazás volt. Ha az a játék bedől, az csak a saját fejlesztői hibája lesz, nem más játéké. ...pár év és már azért lesz menő, mert rohadt retro. 😄

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

Egyelőre nekem is furcsa, hogy egykezes kard + pajzs használata esetén nem aktívak a Defense támadásaid. Nekem 39-es Templarom van, ami szintén gyógyító és használja a Defense skill-ket rendesen, de nálam működnek a skillek. Azt tanúsíthatom, hogy kétkezes fegyver esetén nem tudom a pajzsos skilleket használni, de ez valahol érthető is 😊 Egy tippem van, próbáld meg lecserélni a pajzsodat egy másikra, hátha bugos, vagy vegyél kézbe próbaképpen egy kétkezes fegyvert, majd vissza a kard+pajzs kombót. Hátha megjavul.

A melee auto attack működik, ha egyszer jobb klikkelsz az ellenfélre (mobra) közelről, de néha bugos a kijelzés és nem mutatja a Melee Attack skillen a kék kairkát, ami jelezné hogy bekapcsolódott-e az automata funkció. Ha viszont jól megnézed, a mob kapja közben az ütéseket. Tehát az auto attack melee-ben működik, csak a kijelzése bugos.

Ranged auto attack viszont úgy tudom nincs, azzal nem is próbálkozzatok. 😞

UI: Javaslat, hogy a kardodat cseréld le Club-ra, mert a kardban csak +dps van, míg a Club-ban +Healing Power. Az egykezes Apprentice Club-ban már +84 Healing Power van, ami azt jelenti hogy a ~250-es gyógyításod 800 felé ugrik majd 😊 Level 20-tól kraftolható ilyen fegyver, addig heal nélkül kell ellened, mert a karddal gyakorlatilag nulla gyógyításod van 😞
Utoljára szerkesztette: Shion, 2014.09.18. 16:01:26

tervezik h lehet majd cash shopból is patron státuszt venni?
apex-et lehet már aukciós házban találni, 50 arany körül mozog most

szerk:
pf most scrolloztam tovább.. 2400 creditért lehet venni glyph-en

akkor kb 100 aranyat kell kiütni a mobokból questekből stb aztán be lehet indítani a bizniszt 30 napnyi patron státusszal 😊
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.18. 15:46:16
BEAST
Egyetlen egy igazi wowkiller játék létezik, az pedig maga a wow. Ez nem lesz wowkiller. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kemelol
heyyyy wowkiller ?

hype hype ?

I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.

Egyáltalán nem tudom használni egyik et se. Healerrel kezdtem, van egy healem meg 2 defense képességem amit nem tudok használni + az autoattack se aktiv combatba. Csak akkor tudok ütni ha odamegyek a mob mellé és klikkelek. Ez így elég gáz lvl 11-en...

Így lett megírva.. Sok kártya,proci teljesitményét nem tudja kihasználni.. Egy erőforrászabáló..
Utoljára szerkesztette: Trollface, 2014.09.18. 15:03:44

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

SweeneyTodd
Minden mobnál ez van ? Vagy csak egy kettőnél?! én is tapasztaltam ilyet ,vagy bug miatt immunis a shildel való birításra, vagy valóban így csinálták meg. Abolisher vagyok.

Az miért van hogy a defense skilleket nem tudom használni ? shield slam, bull rush van eddig és a skillbaron egyiket se engedi se közelről se távolról. egykezes kard és pajzs van nálam.

SweeneyTodd
Az aukciós ház hozzá férés 1x150 credit és úgy tudom korlátlan ideig szól ,tehát ha nem is vagy patron , akkor is tudsz feltenni árut.

#1203 Amúgy továbbra sem p2w , mindent meg lehet szerezni ingame csak sokat kell farmolni gyűjteni.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.18. 14:41:18

Torzonborz
Aha értem tehát ha fosztogatod más farmját az P2W ? 😄
Jajjjjjj.
Akkor lenne az ha olyan itemet vehetnél amit ingame nem tudsz megszerezni és előnyhöz juttatja a vásárlóját.

Ha mindig csak a saját farmodat látnád, akkor hogyan tudnál fosztogatni az ellenséges frakció játékosainak telkeit? Kalózként meg bárkiét? 😊

Amíg valaki kifizeti a heti adót a farmjára, addig nem rabolható ki. De ha lejár az adó, akkor szabad préda, ami rajta van 😊

Arra kell még ügyelni, hogyha guild vagy public hozzáférést adsz a farmodnak, akkor értelemszerűen az arra jogosultak leszüretelhetik a növényeket a farmodon, még akkor is, ha nem szeretted volna 😊

Ha egy Patron felvesz téged a Family csoportjába (max. 7-8 fő lehet), akkor lényegében használhatod az ő farmját, mintha a tiéd lenne. Ezzel próbálnak könnyítést adni a F2P-seknek.

Ilyen class nincs a játékban, hogy kereskedő-vándor. Bárki lehet olyan crafter, amilyen csak szeretne lenni, class-tól függetlenül.

1. Auction House használható ingyenesként is, ha veszel hozzá Pass-t (úgy rémlik 1 napos hozzáférést lehet venni).
2. Pénz maximumról nem tudok.
3. PvP alapú játékról lévén szó, minden kis apró előny számít. Így igenis számítani fog a nagyon jó statos cucc. Viszont, ahhoz hogy ilyet tudjál készíteni, minimum ki kell maxolnod a craftodat, ami csak a 2 Master craft szakma esetén 2 x 50.000 skill pontot jelent. Ingyenesként ingame kapsz 5 Labor Pontot 5 perceként, számold ki bátran, hogy mennyi idő (év?) mire eléred ezt. És akkor a másik 3 (Expert, Journeyman, Apprentice) szintű szakmákról még nem is beszéltem. Plusz kraftolásnál random jönnek a stat-ok a tárgyakhoz, így néha elég sokat kell legyártani, hogy pont jó stat kombináció jöjjön ki. Jah, a kraftolás ugyebár csak akkor megy, ha van hozzá alapanyagod is. Ezeket először be kell gyűjtened (harvest), utána finomítani kell (stone -> brick, ore -> ingot, stb) és ezen műveletek mindegyike újabb Labor Pontokat zabál. Ha mindezt egyedül akarod végigcsinálni saját Labor Pontból ... hát sok sikert és türelmet kívánok hozzá 😊

tugyiti
Világos ,ezért írtam ,hogy p2w 😊 nincs ezzel baj csak nekem nem ér 15eur/m egy alpha fázisba lévő game .
Az elfek szarvast kapnak ló helyett a 10-es szint körüli Mount küldetésben. Tehát az emberek lovat kapnak ingyen, az elfek szarvast.

DE játékon belül a Marketplace-ben vásárolható bármilyen mount, így elfként is lehet bármilyen hátasod (lovad, szamarad, oroszlánod, stb.).

Torzonborz
De nem véletlen látod a többi farmot is , ilyen a desing nincs ezzel baj. Aki meg nem perkál az így járt.

ezt átugrottam akkor 😄
de jó mert 10-es és 11-es a két karakter..
a 10-esre is megkaptam a 24 órát úgyhogy 1-9ig élhet a 10 perc 😄
tugyiti
Tudod ahogy a private lootot meg oldják máshol úgy itt is lehetne egymás tetejére rakni ,de csak a sajátod látnád és nem foglalna minden player farmja XxX map coordit 😉
Hát igen:#1040
gondoltam szervert váltok a karakterrel, sima ügy úgysem jutottam messzire vele jöhet a törlés
24 órát várhatok mire törlik... pf 😄
Elôször is rengetegen csinálják ezt, még patronok is. Másodszor szerinted mekkorának kéne lennie annak a mapnek, ahol minden f2p karakternek saját farmja lehet? ;D
Én inkább szivatásnak mondanám, de legalább ingyen játszhatsz.

tugyiti
Jah értem 😄DD biztosan senki más nem fogja ezt csinálni ,tehát p2w az én olvasatomban 😊
Nem. Kimész a map szélére, ahol (remélhetőleg) senki se jár, és elülteted ami kell.

tugyiti
Az illegális farm alatt azt értitek ,hogy más scarecrowja alá rakod a seedet ?