3293
-
#1691 Nagyon töröm a kis kobakom ,hogy mi lesz majd az "altom" ha lesz egyáltalán mert ugye itt minden karakter lehet minden.
Örülök ha egy karaktert tudok ápolgatni, Abolisher vagyok, nagyon jópofa föleg a folyamatos stunal , felütéssel ,rántásal és az ocsmány sok HPval. -
gabor696 #1690 CTRL+F Bloodlust mode :) és akkor bárkit meg tudsz támadni még ha nem akarja akkor is :) -
#1689 Jó ,de ez meg egy általános probléma, CS:GOban is tele van rohadványos oroszokkal, ott nem kezdenek semmit velük, reméljük a drága trion nem fogja ezt annyiban hagyni... -
mikromanus #1688 Én csak kópéságig mentem el. Például a vad telepítéseket tartottam karban. A tulajnak tuti savanyú lesz a szőlő, mert ami megérett azt' mind leszedtem. A védett területen kívüli termesztésnek vannak kockázatai. Nagy a kártevők okozta veszteség néha. :)
Biztos egyértelmű, de hogy lehet a békés utazót ellenfélnek kijelölni? Merőben elméleti jelleggel. Nem akarok azért errefele helyezkedni, de lehet jövedelmező eleinte a trade missionos amatőrök inzultálása (új szerver... höhö). Hamarabb megvan az a pár arany kezdőtőke és még labor pontod se fogy (?). -
#1687 Egyfolytában tudom nézni az állapotot majd írok ide. Még mindig nincs queue , tegnaphoz képest ez előrelépés.
Délután/este biztos lesz azért csak ugye nem mindegy mekkora. -
gabor696 #1686 Nem talált :)
Yoshida=Spellslinger
Yoshinaka=Paladin
Mondjuk az tény hogy 2 span Stone Arrow de szerintem verhetőek. -
Tusy #1685 - ha jól értem vannak orosz szerverek és ide nem az angolul tudók özönlöttek (legalábbis kezdőre), ha elég sokan lesznek sokan menekülőre fogják majd a dolgot ... játékban valahogy szeretik nagyon elcseszni mások játékát és nekem ebből a stílusból már elegem van. Amúgy oroszul tudnál csak velük kommunikálni de azt meg nagyon magasról leszarják és ontják magukból tovább a cirill betűket. Esetleg ráhajtanak az accountod feltörésére ha már tudják a karaktered nevét, elég sokan közülük ebből élnek -
#1684 Remélem marad ez a tendencia egész nap, 3fele érek haza, látom a fényt az alagút végén (még). Örülnék ,ha legalább este 8ig bejutnék. Rá tudnék kockulni este ,holnap szabadnap. . . Patront is ki akarom már farmolni végre, meg fejlődni is kellene, de az elmúlt 4napból 2x tudtam 1-2óránál többet bele ölni.
#1683 Milyen kasztal tolod, várjááál kitalálom Stone Arrow !
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.24. 10:18:18 -
gabor696 #1683 Dede már gyúrunk rá rendesen :P, igen szemét dolog a quest elő honfitársaink lemészárlása, de elég komoly kis pvp k is tudnak generálódni belőle :) -
gabor696 #1682 :) csak gondoltam figyelmeztetem hogy lehetnek még ilyen bolzalmas kalózok a nyilt tengeleken :) -
#1681 Valamit akkor csak csináltak a botokal, legtöbb ilyen f2p mmonál azok szokták a kurva sok helyet foglalni.
Annó Silkoradnál is mindig a kib...ott gold botok miatt kellet sorban állni.
#1679 Csak nem kalóz leszel ?:D
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.24. 10:11:44 -
mikromanus #1680 Velejéig romlott alak vagy. -
gabor696 #1679 Hello,
Szerintem az úszást felejtsd el, nekünk harpoon al is kb 20 perc volt, ha nem tudod most megcsinálni rakd be a trading pack ed a farm odra onnan nem tudják elvinni és ha lesz hajód vagy valaki aki elvisz átviszed, én ismeretlennel se mennék mert amikor kiértek nyílt tengerre simán szétütheti a fejed és beviszi ő a pack ot. (legalábbis én ezt csinálnám :) ) -
#1678 Nna csak kivágott. Erős a gyanúm hogy az afk az nem csak a kliensre értendő. Amíg a gépen böngészgettem addig bent tartott a klines aztán dógoztam másik gépen, ehhez nem nyúltam legalább 20 percig és hopp ki is tett.
Viszont most nincs sor Kyprosan , tegnap ilyenkor már volt. -
#1677 öhm. . . pont lekakkantom magasról egyenőlre ,hogy ki és milyen nyelven komunikál, oldják meg először azt ,hogy ha valaki du. szeretne játszani be tudjon lépni ne a sort bámulja éjfélig. Utána jöhetnek az ilyen kozmetikai dolgok, hogy drága orosz barátainknak elmagyarázni a közös nyelvet. -
mikromanus #1676 Én amit spambot-accountot láttam azt simán blokkoltam, oldal aljára gördítettem, azt nem ugrált össze-vissza a sor, meg nem jött sok spam. Első nap 3-4-et blockoltam, másnap1-2. tegnap elég volt egy. Fogy a bot. Lehet a restart kivágta őket is. Bár később visszatérhetnek. Olyan viszont volt első alkalommal, hogy kicsúszott a spam account rizsája mire reagáltam, feljebb görgettem és blokkolni akartam, de valami irreális módon ugráltak a szöveg/üzenet bejegyzések. Mintha írna még. Szerintem csak gagyi a chat ablak kezelés és minden új bejegyzésnél "újrapozicionál" és nem marad a visszagörgetett hozzászólásnál. Orchidrán mindenesetre alig van spam így már. Néha beírás is kevés. Volt olyan, hogy kiürült a chat ablak. :)
Más:
Találtam lejáróban levő tengerre néző, jó helyen levő ház/épület tervet. Kicsit agyalok, hogy lecseréljem a sajátomra majd ha kicsúszik az adósvédelem alól, vagy hagyjam a fenébe. Ha jól értem 200 labor pont 5 tax papír, alapból 30, hetente 10 kell a házra. Az egyszeri 1200 laborpont és heti még 400? Nem vagyok benne biztos, hog yér ennyit a szép kilátás és a ház... Valós pénzt nme áldozok rá. Van más (olcsóbb) módja is a tax papír szerzésnek? Például goldért és nem LP, credit, vagy euróért? -
novvan #1675 Átúszni? Csónakod kéne hogy legyen addigra.
Egyébként reggelente jó esélyed lehet és nem is kell kijutnod vele a partra, ha közel érsz már megvan a küldi. -
Tusy #1674 - minden szerver UP, Kyprus-son most viszont oroszok vannak sokan és csak édes anyanyelvükön hajlandóak chatelni ... -
Murmur #1673 Próbálta valaki szólóban a large scarecrow-s trade runt? Mennyire necces átúszni? Tegnap elsétáltam a kikötőbe, ott vártam, de se induló hajóval, se más sorstárssal nem találkoztam. Gondoltam, nekivágok egyedül, aztán egy pillanatra kikötött valaki, azt mondta, inkább ne menjek, mert most tuti megölnek.
Elég idegesítő, hogy a csomagot nem tudom elrakni, így konkrétan amíg meg nem szabadulok tőle, semmit se tudok csinálni.
-
#1672 Fasza... most találtam fórumon, ezekkel a retkekkel kéne valamit kezdeni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.24. 09:00:31 -
Lokker #1671 Még nincs sor. -
#1670 Van már sor kyprosan, vagy még nem szabadult el a káosz ?
Amúgy EZ az oldal mennyire hitelesen adja vissza a szerver infókat ?
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.24. 08:55:28 -
Lokker #1669 első adag reggel ötkor jött a második hétkor, de mind1 regisztráltam újat és aktiváltam hozzá authenticatort így már nem lesz gond. sajnálom azért mert eddig mindig pár perc után jött a levél. -
#1668 Remek, mondtam barátnőmnek fölösleges belépni mert ki fog vágni, de ha nem. . . akkor tényleg mára dobhatom azt a pár órácska játékot.
Amúgy arra gondoltam , belépek a karakter készítő felületre, ott megpróbálni afkolni, persze akinek nincs 2 karaktere.
Lokker, bukni ilyen miatt nem tudod bukni, lehet újat kérni, vagy lehet autómatikusan küld újat, főleg ha folyamatosan új IPn vagyok akkor megint új kód is dukál mellé.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.24. 08:48:07 -
#1667 Tesztelem közben , 20 perce ott áll a kariválasztó és még nem vágott ki. -
Lokker #1666 most nézem, hogy mikor éjfélkor be akartam lépni most reggel 7-re meg is jött hozzá a kód, csak ugye már nem érvényes. most vagy buktam az accot vagy nem tudom mi lesz. -
Zsoo62 #1665 Mivel Hunia és Haranya oldalon is van guild, javaslom Raidcall programot, Hunok Team Group-ra keress rá s lépj be, ott jelentkezz.
Minden Melisara szerveren lévő magyar játékost szívesen látunk bármelyik oldalon is játszik :)
-
szabi07 #1664 Igen az első. -
#1663 Semilyen mmoval ,vagy mmo szerű játékkal nem játszottál ez elött ?
Guild = Klán , össze fog egy csapatot , közösséget. Guildon belül is ki lehet jelölni közös farmot, amit a társak tudnak használni. Egyik példa a sok közül mire jó. -
szabi07 #1662 Egyébként mire való ez a guild dolog? -
szabi07 #1661 Ok köszönöm este leszek, vagyunk ketten cimbi talán most is Bentall néven megkeresi ha lehet. Én kezdő mmo s vok ez a első nekem -
Zsoo62 #1660 Szia! Igen Hunok guild, Szivi fent van, keresd őt, neki van inv joga, ha éppen szükséges.
-
szabi07 #1659 Sziasztok melisara szerveren vannak közületek? Nuian oldalon? -
#1658 Na majd haza érve ,beszámolok mennyi emberre redukálódott a sor, 14.30fele már elvileg már szidni fogom a triont !
(ne így legyen) -
#1657 " Accounts will now be disconnected from the server when AFK at character selection or in character creation."
Ha ez valóban működni fog akkor csökkennie kéne a sornak. -
#1656 Ha ezzel megoldották azt ,hogy ne keljen sorban állnom majd ha haza érek du. 6-8 órát akkor boldog leszek
,de van egy olyan érzésem ,ugyan úgy milliós sorok lesznek és ma rohadtul nem fogok játszani.... ha csak nem lesz du. is "karbantartás" szerver restart mint tegnap és jutok be... -
twi452 #1655 én pont attól megyek már a falnak :D
amúgy jött egy kis update
ArcheAge Version 1.2 Build 4.10: Patch Notes -
mikromanus #1654 IP függő. Ha nem fix az IP, vagy változik néha, akkor úgy veszi máshonnan lépsz be és azonosítsad magad. Egyéb tipp nincs. -
Lokker #1653 a Glyph miért hiszi folyton hogy új helyről akarok bejelentkezni? most meg az igazoló kódot se kapom meg az e-mailemre hogy be tudjak lépni. gondoltam rápróbálok hátha van hely játszani 1 órát. :( -
Inquisitor #1652 Na igen, ezért szeretnék szerezni egy furulyát, mert ugyan kaptam egy tök jó pengetős hangszert (bétában végig a "gyárival" rohangáltam még), de annak a dallama kevésbé idegesítő. :D