3293
-
#1772 Melisara-n kit kell keresni a Hunoknál? -
gabor696 #1771 Pont ezek a dolgok genialisak a game be, meg az osszetetsege, hogy pl egy pecabothoz kell 8 fele cucc :) -
#1770 Sziasztok! Melisara szerveren, Nuian, vagy elf frakcioban van valaki, aki ingame szeretne Patron statuszt? A Hunok Guildbe ki tud inv-et adni? Megprobalok most bejutni a szerverre, hatha sikerul! Napsugaramhu a karim neve.
Utoljára szerkesztette: TopGun, 2014.09.24. 18:45:53 -
twi452 #1769 oké én csak abból tájékozódtam amit a glyphen kiírtak infot hozzá :D -
#1768 Nem újítja meg havonta, ki lehet választani. Van 30napos csomag, 60 és 90. Majd ingame veszek apexet és abból fogom újítani. -
twi452 #1767 ha előfizetésre veszed akkor 13 euro a patron és ezt mindig megújítja havonta amíg le nem mondod -
fantomvampire #1766 Hogy vettel ? 4000Ft-ert patront ? mert amiket lattam kozel nem voltak olyan olcsok. Vagy van olyan hogy csak Patron statuszt veszek ? -
#1765 Megoldás a problémára, ha játék indításakor mindig teker egy fél órát a vinyó (valaki itt ajánlotta, hogy az erőforrás kezelőt nézzem meg, kösz a tippet):
A Security Essentials ellenőrzi át a game_pak fájlt. Tehát megnyitod a SE-t > Beállítás fül > Kizárt fájlok és helyek menüpont, itt kitallózod a játék főkönyvtárában található game_pak fájlt, majd hozzáadod az alsó rekeszbe, és mented.
-
Murmur #1764 Na, megoldódott a trade run probléma. Találtam hajót két emberrel, akik szóltak, hogy átvisznek. Már majdnem át is értünk, amikor hátulról (?!) jött egy hajó, megcsáklyázott, és szétcsaptak minket, persze 50-esek. Szóval elbuktam. Értem én, hogy pvp játék, de most menjek 5 hajóval, meg csináljam lvl 50-en a low level küldetést, hogy meglegyen? Jól felcseszett. -
szabi07 #1763 Ebben a kifarmolom dologba majd segíthetnétek,hogy mit hogyan érdemes egy ilyen kezdőnek mint én. -
twi452 #1762 nekem megint van egy kérdésem, tegnap még este sikerült feltornázni 32-esre és ugye már olyan régióba küld ahol szokott lenni összecsapás
ez oké is, értem háborús övezet van, itt lecsaphatnak
viszont ha vége van és épp békét kötöttek akkor leüthet ezen a területen bárki is? pl ha békeidőben szeretnék egy nagy trade run-t csinálni a csacsival
gondolom a másik frakció nem támadhat meg ilyenkor viszont a rosszarcú bűnözőkkel mi a helyzet? :)
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.24. 17:37:28 -
#1761 Megvettem a patront elegem lett, 10perc alatt bent vagyok Kyprosan patron sorban. Úgy hogy 600. voltam.
Kerek 4.000.- forint volt, egyszeri beruházás a többit majd ingame kifarmolom.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.24. 17:09:26 -
#1760 1600 van most az életbe nem enged be .
kyprosa nincs patronom.
-
#1759 Igen de tegnap is megvolt már a parton státusz és dög lassú volt a queue.
Ettől függetlenül azért kell ide az új server. -
gabor696 #1758 De már neked is van patron od nem? Mert azért ahogy látom most már tényleg előre engedik a patron osokat ami érthető és jogos is. -
#1757 Kevesebb mint 10 perc alatt bent voltam. Tegnapi több órás sor után ez bizony hamar beengedett. -
gabor696 #1756 Melyik server en vagy? patron od van? -
fantomvampire #1755 Melisara serverre 1000-es sornal 30 perc volt es bent voltam
-
#1754 Ha neked ez hamar be enged végül is csak 2 órája várok és még sehol sem vagyok. -
#1753 Ha nem muszáj én nem játszok "német/francia/spanyol" serveren. :) Ha nemzetközi guildre lenne szükségem nem hiszem, hogy túl nagy gond lenne találni. A magyar guildek többsége pedig amúgy is komolytalan. -
#1752 Aha ja azért kisebb a queue és enged be hamarabb. -
#1751 Remek ki vágott nem rohadnak meg 600-ból 2000 ..Nem csináltak ezek az ég egy adta világon semmit sem....
Utoljára szerkesztette: XenHai, 2014.09.24. 16:04:04 -
#1750 Melisara szerón van magyar guild, keleti oldalon Magyarok, nyugati oldalon Hunok néven, a két félnek ugyanazok a leaderei. Szoktak hirdetni is, meg keleti oldalon írjatok rá Zsozso-ra vagy Jancsi-ra. Aki(k) el van veszve másik szerveren, és egyedül érezné magát esetleg, annak javaslom hogy költözzön :D -
mikromanus #1748 Kódot nekem se küldött vásárlásnál. A launcherbe való belépésnél kért kódot, amit kiküldött és utána belépésnél már megvolt a patron. Ez a launcheres kód se a patronhoz kellett, hanem első belépés, így "új" IP gondolom. mivel az accountod kezelése és a patron státuszod ugyanott van kezelve, így nem kell külön visszajelzés neked. Ha ellenőrizni akarod, akkro nézz be az accountodba a neten!
Archeagegame.com -> account, vagy
https://session.trionworlds.com/login?request_locale=en_US&service=https://archeage.trionworlds.com/j_spring_cas_security_check
Legalul vag yott lesz az ojroé 1 havi patron "seemoore" gombbal, vagy az aktuális státuszod
"Patron Subscription Information" -
#1747 Tudom, tudom.
Egyenlőre nem hajlandó kiküldeni a kártya megerősítő auth. kódot. -
mikromanus #1746 Annyit írtak azt hiszem, hogy az első belépés után élesedik a patron statusz. Picit aggódtam, hog yúj belépés kell utába, de szerencsére ilyen nem volt. Nekem már azonnal aktív lett. Az elakadt patron probléma elvileg a múlté. Volt olyan gond is, hogy a Worker Compensation löttyöt ivóknak megszűnt a patron státusza, de elvileg ez is javítva lett és a feltöltött LP se vész el 2000 felett.
Picit csalóka a jelzés. Az LP résznél az alap regen látható bal alul (5 lp/5 perc), de a karaktered alatt ott a patron bónusz ikonja, ahol 10 lp/sec van írva. A végeredmény nem 15 és nem is 5 (azaz a lenti pontoknál nem jelzi a bónuszt(m hanem 10 lp/5 perc online módnál. Offline-ban csak a patron ketyeg, ami a +5lp/5 perc. -
#1745 Hát most már sajnos 1k queue van, de sokkal gyorsabban halad mint eddig. Azt írja 24p és le is megy. -
#1744 Fasza akkor ki jelenthetjük ,hogy kurvára nem változott semmi én megint örülni fogok ha be jutok este 8ra....Már ha be jutok.. -
#1743 A Patront azonnal megkapom ,vagy várni kell rá, mert láttam voltak a patronnal bajok... mert a tököm fog várni órákat akkor inkább megveszem az első patront aztán már a többit kifarmolom magamnak... -
#1742 Külön patron sor van , igen. -
#1741 Ahamm. Ennyire előreengednek minket vagy mi ? :D -
#1740 Patron vagy ? -
#1739 Hümm Kyprosa-n nekem most 28-at mutatott. -
#1738 Viszont gyorsabban megy a sor... kiváncsi leszek mennyi idő alatt jutok be. -
#1737 eddig bírta mér 1200 sor van... -
novvan #1736 A hely neve Crescent Throne. Ha ember vagy. Más fajjal teljesen máshol és más küldetésben kapod. -
#1735 Jó lesz ez , most csak 8an voltak . Tegnap ilyenkor már 1200es sor állt. -
Murmur #1734 Én. :)
Utoljára szerkesztette: Murmur, 2014.09.24. 13:28:50 -
gabor696 #1733 Wow ban találkoztam Ereshkigal al 1 guild ba voltunk, még arx os időkben vagy talán utána kicsit, ha te az vagy :) -
#1732 jajj még egy másfél órát bírjon ki ! KÉÉÉRLEK . . .