3293
-
mikromanus #1812 Azt írták szerverüzenetben, hogy előreláthatóan 4 óra. AZaz 9-ig szerintem. Twitteren egy órát írtak,d e az nagyon nem lett meg.
drop: mehet paypalon keresztül is. Ha bármilyen formában van paypalod, akkor sima ügy. Azt hiszem fel is lehet tölteni suskát Paypalra több módon is és akkor abból megy a fizetés.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.25. 08:24:56 -
#1811 sziasztok csak kártyával lehet elöfizetni?nincs feltötö kártya hozzá? köszi a választ
Utoljára szerkesztette: drop, 2014.09.25. 07:35:18 -
Tharus #1810 Meddig lesznek offline a szerverek tudja valaki?
-
twi452 #1809 a tegnapi update update-je :D
KNOWN ISSUES
* The AFK kick timer is very short in this build. Too short. We'll be adjusting it in a fix being built right now. -
TomStorm #1808 Na úgy egész tűrhető lett már a Frame de ezt az elöttem kirajzolódó növényzettel nem lehet valamit kezdeni?A Distance csúszkákat ha felhúzom mind akkor is pár méterre jelennek meg bokrok ilyesmik -
Trollface #1807 Milyen jelzések? A kis betücskék? Olyan karaktereket nem indithatsz ,ergó lockolva van a sok régi szeró... -
fantomvampire #1806 ez az uj jelzesek a szerverek mellett mit takar ? hogy milyen hamar rugja ki az embert ha terhelt a szerver ?
Csak mert most meg wc-re se lehet kimenni mert mire visszaer az ember mar ki is basztak .... -.- ez kicsit paraszt dolog
Utoljára szerkesztette: fantomvampire, 2014.09.24. 23:00:33 -
karasz8 #1805 Sziasztok :) lenne egy olyan kérdésem, letöltés és patchelés közbe 1005-ös error kódot ír ki és nem tudok vele mit kezdeni, ha valaki tudna segíteni az jó lenne .) előre is köszönöm a választ :)
-
TomStorm #1804 Ja azt néztem én is annyian vagyunk kezdőn mint startnál a többi szerveren:)
Én nem tudom honnan ez a sok játékos,komolyan mintha egy világmegváltó MMO lenne eskü annyian vannak -
TomStorm #1803 Szerintem teljesen mindegy.Bár ne úgy legyen de pár hónap múlva szerintem jön majd Server Merge:D
Nui-n kezdtem egyet,játszani akarok ma este nem sorban állni.. -
Lokker #1802 Kemény, hogy a 3 új serverből 1-nél már sor van. Ellenben a többinél maradt az 1500 körüli. -
mikromanus #1801 Nebe -be kell menned esetleg. Nem? De. Ez kell neked. -
TomStorm #1800 Lehet jobban járnék én is ha áthúznék Nui-ra.Már rohadtul elegem van a sorbanállásból és akkor jutok be mikor már nem kellene.. -
Murmur #1799 Úgy látom, sok kávét ittál. :D -
mikromanus #1798 3 új szerver. Nui, Janudar és Nebe. Indulááás! Nebe nyugaton kezdek. Mikroman néven azt hiszem. Nebe? De, be! :D
Aki akar csatlakozzon! Most vagy később! -
twi452 #1797 látod ebben már nem tudunk segíteni :)
a rendszer így működik ha 50 fölött legyőz valaki pvp-ben akkor böri :)
arról nem mondtak pontosabb info-t hogy mikor
biztos mire bejutok akkor dobnak egy 3 órás "restartot" :D
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.24. 21:20:13 -
#1796 Na most jött server message hogy 3 új EU server jön. -
MirandaBrill #1795 ezt a pontozást amúgy nem értem, mert tutti se nem szedtem le növényt sem egyéb "gaztettet" nem követtem el, mégis 75 ponttal rendelkezem
-
twi452 #1794 csak akkor kellene menned ha "wanted" státuszod van azaz van min 50 pontnyi gaztetted :D -
MirandaBrill #1793 Ha megöl egy másik játékos miért én megyek sitre? Nem értem -
twi452 #1792 is-is :)
van aki egy patron barát segítségével aukciós házban árul követ, vasat amit csak össze tud gyűjteni
mob loot zsákokból is lehet azért gyűjteni ha valaki hozzászokott már a monoton grindhez :)
30-as szintig meg szépen el lehet játszani a zöld questekkel meg amik szembe jönnek sima questek addigra 20-30 arany összejön ezekből
én az előbb vásároltam be trade pack-hoz jó áron egy rakás hozzávalót, az ilyenekre le lehet csapni és akkor nem kell elrejtve farmolgatni a hozzávalókat
persze ha úgy csinálja az ember akkor nagyobb a profit de több időbe is kerül
most ahogy számoltam ezzel kb két és félszeresét fogom megkeresni annak amit befektettem, csak ugye 120 labor point egy trade run..
ez a szopatós rész f2p-nél hogy ez 2 óra játékidővel jön össze
felhúztam a szamarat 20as szintre ahogy csak tudtam és lefarmoltam pár adag répát hogy gyorsan menjen a trade run amennyire lehet
meg zenélek neki songcraftból állandóan az a buff is lök rajta egy kicsit :)
mondjuk már a loot zsákok nyitásához is 3 labor point kell és kb átlagban 4 ezüst jön ki egy nyitásból
úgyhogy azért lehet pár módszerrel aranyat szerezni
mondjuk az apex ára is felment eléggé sajnos most 60 talán 65-ért vannak pf..
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.24. 20:56:53 -
fantomvampire #1791 mit farmoltok az APEX-hez ? marmint csak siman mobokat oltok es ennyi vagy van valami trukk hogy hogyan lehet tob penzt szerezni ? -
#1790 Koszi, majd kereslek, Nekem Napsugaramhu a karim neve, Sorcery - Archery- Auramancy van tervbe veve, eddig az elso ketto megvan belole. -
fantomvampire #1789 Nekem paladinom van :) egesz jonak nez ki eddig -
twi452 #1788 Firstaid
aki egy spellsinger és ezzel gyűjtögetem az apexre valót :)
aztán vele kísérletezek majd mindenféle varázsolgatós/gyógyítós dolgokat később legalábbis ez a terv :)
és majd szeretnék egyet elindítani melee/tank ágon is, egy abolisher-rel játszogattam 25ös szintig az jópofa kis húsgombóc volt :) -
#1787 Nekem most 1010, mi a karaktered neve? ha egyszer valaha bejutok a jatekba, felvennelek friendlistre, ha nem gond? -
twi452 #1786 1-et ugrottál előre a vacsorám miatt is :D
engem most 2144-re pakolt vissza -
#1785 En most probalom Melisarat, 1163, tobb mint 1 ora van hatra, egyesevel vanszorog a szamlalo, tobb mint ket oraja varok. -
twi452 #1784 viszont most már 10 perc tétlenség után kivágnak... majdnem tudtam vacsorázni :D -
#1783 Mivel jobb is a helyzet... ja hogy F2P vagy ? Akkor ez van , viseld el. Tudod : ajándék lónak... -
twi452 #1782 én nem megyek már sehova Melisararól az tuti :)
este 1 óra alatt bent voltam most is
most invesztáltam be egy komolyabb tőkét trade pack alapanyagokba amikből bőven ki fog jönni 2-3 apex :)
már csak az átkozott labor pontokat kell összekaparni ugye :)
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.24. 19:48:51 -
mikromanus #1781 Akkor neked az új szerverek annyiban lesznek jók, hogy talán megoszlik a nem ennyire elhivatortt többség. Így akár lejjebb mehet 1/3-dal is a várakozás. vagy még jobban.:)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.24. 19:44:20 -
#1780 Ott van a haverok meg egy 100 fős guild is. -
mikromanus #1779 Vagy pénteken legkésőbb (vagy hoilnap) indul új szerver. Elindulsz ott, hamar lenyomod a küldetést. Probléma megoldva.
Xenhai: simán jó. Free és új emberként nem a legelső szerverekkel kellene próbálkozni. Bár ha ott vannak haverok,a kkro az szivás. Nekem Orchidrán kb azonnal beengedett. 1-9 közti sor volt. (patronosan, de itt picivel midnig rövidebb a sor). Egyszer kidobott, mikor vacsoráztam vagy 10-15 percet. nem teljsesen, "csak" a szerverválasztóig.
edit: huhh, megint majdnem kirakott. Elég rövidre vették a "Csak telefon volt" időket a szerveren. AFK farmnak annyi (remélem) :) Azért ez alapján gyorsabb a bejutás
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.24. 19:42:18 -
#1778 6 óra sorbaállás után még mindig nem tudtam be lépni ! Ki is mondta ,hogy minden oké és jobb a helyzet? -
szabi07 #1777 Én Melisaran vagyok s Nuian oldalon elf. Szabi a karakterem neve s minden segítséget elfogadok! -
twi452 #1776 ekkor jön mindenki azzal h menj szerezz barátokat csatlakozz guildhoz és fogadj fel testőröket :D -
Murmur #1775 Nekem az nem zseniális, hogy low level embereknek 50-eseken kell keresztüljutniuk. :P
twi452: tudom, én vagyok béna. :P Majd lenyugszom.
Utoljára szerkesztette: Murmur, 2014.09.24. 19:16:10 -
#1774 Jól van, én is csak tájékoztatás képen mondtam, hogy mindenki tudja mi merre hány méter :) -
Zsoo62 #1773 Szia! Szivi karaktert