3293
  • szabi07
    Abban kérném a ötleteket,segítséget, hogy melisara szerveren niuan oldalon vagyok szeretnék végre egy pici kis házikót lerakni de egy talpalatnyi helyet sem találok, ahová lerakhatnám a kis házat minden hely amit eddig néztem foglalt. Van ahol még van kis hely vagy ne is keresgessek ?
  • Krinyo
    Nem tudom, keresel? :D
  • Uniel
    Nebe szerveren Nyugati oldalon keresek magyar guildot?
  • undY1ng #1929
    Köszi a választ! :)
    Akkor már én is kipróbálnám, mert régóta olvasgattam róla. Jelenleg milyen szerverek vannak ahol még nyüzsög a magyar nép? Mert azt is láttam, hogy valamilyen szerverekre már egyáltalán nem lehet menni zárolás miatt (vagymi).
  • sztar007
    Most akkor az aukciós ház egybe van az összes EU-s szerverrel? És karakternévnél ha már van oylan nevű karakter az egyik szerveren indithatok ugyanolyan nevűt másikon?
  • mikromanus
    MErt idióták. Annyi volt a gond, hogy nehéz volt bejutni, mert kevés szervert indítottak. Kb ilyen értékeléseket nyomtak folyamatosan: "a játék szuper, nagyon tetszik, de soká tart míg bejutok. 0%"
    Mondjuk ez tényleg gond is volt. Eléggé alultervezték a hardverparkot. Kell si egy kis tumultus, hogy legyen értelme fizetősnek lenni. Mondjuk az akkor is előnyös ha épp könnyen bejutsz...
  • fantomvampire
    Koszonom szepen
  • undY1ng #1925
    Egyébként a metacritic miért húzta le ennyire a játékot? Vagy csak lefizetett trollok vannak? Olvastam anno valami ilyesmit, hogy annak az oldalnak nem szabad "hinni" amit ott írnak.
  • danone
    Szia, Én szívesen segítek. Van egy klipperem, 5 perc alatt ott vagy , ha le nem vadásznak minket :/
    Ainth néven vagyok fenn, üzenj rám!

Én elsőre csónakkal csináltam meg, de ha nincs körülöttem még két csónak és 6 ember nem sikerül.
    Utoljára szerkesztette: danone, 2014.09.28. 22:19:30
  • stromblast
    Üdv!
    Volna pár kérdésem. Hány ista/dungeon van a játékban? Mert idáig a Sharpwind Minesban jártam, csak kicsit kezd unalmas lenni... 50-es szint elérése után (amit szerintem ebben a játékban is túl gyorsan el lehet érni....1 hete játszogatok a játékkal és már 23-as vagyok) konkrétan mit lehet csinálni? Olvastam várostromokról, de így semmi konkrétat nem írtak, hogy hogy működik ez az egész.
  • Krinyo
    Már miért nem tudsz átmenni? Előveszed a kis csónakod és áthajózol.
  • fantomvampire
    Mivel nem tudok atmenni ezert nem tudnak :D De remeltem lesz valaki akiben van meg egy kis emberseg es segit persze meghalalnam.
  • Krinyo
    Majd ha visszajön a szerver gyorsan csináld meg, különben levadásznak :D
  • Krinyo
    Új karakter slotot miből lehet venni?
  • fantomvampire
    Üdv! Melisara szerveren vagyok a keleti oldalon a Trade questemet csinalom amikor at kell hajozni. Valaki tudna nekem ebben segiteni hogy atvigyen? Valaszt elore is koszonom.
  • TopGun
    Hello! Ilyen aktiv quest torlessel En is epp most talalkoztam, 8 questbol a DC utan, 4 maradt!
  • BoneDragon
    Hja, azt hittem, hogy f2p státusz alatt, nem tudok másik frakcióból választani karakter generálásnál, ezért töröltem a cicaharcosom és akkor láttam, hogy szerver szinten van letiltva az összes faj.. Szóval megszívtam így mehettem egy "új" szerverre. Viszont ott is brutális lag van. Képzelem mi lehet a többin... Hétköznap is ilyen, vagy csak most hétvégén?
  • Inquisitor
    Mondjuk ahhoz képest, hogy a játék már 4 éve tesztelődik és két éve megy Ázsiában, valamint azt nézve, hogy elvileg ez a "végleges", amennyire egy MMO az lehet, elég sok hülye bug van benne. Kapásból elcseszi a monitor gamma beállításait induláskor, de legalább kilépéskor is megmarad. A szörnyek bizonyos helyeken meghalva (pl. víz) tovább animálnak elhalálozás után. Hegyoldalon sokszor hiába van rálátás az ellenségre, nem lehet megütni, persze visszafelé már nem igaz. Minap pedig kidobott a játék, mire az összes aktív küldetésem törlődött. Szóval van még mit melózni rajta. De ezekkel együtt is tetszik. :)
  • Ahet
    Baranyában Engineer Ertu adja, az Ironclaw Mine-ban (Tigerspine Mountains).
  • novvan
    Nem játszom éppen, ezért a gyors válasz. Ha meg játszom, akkor is másik szerveren.
    Utoljára szerkesztette: novvan, 2014.09.28. 15:41:11
  • TopGun
    Bocsi! elfelejtettem, de gondoltam a HUNOK guild nevebol egyertelmu lesz, mivel a guildtagokat is kerdeztem! Koszi a gyors valaszt! Esetleg ha bent vagy most a jatekban es a nyugati oldalon vagy, En Nuian vagyok Napsugaram a karakterem neve es most engedett be a jatek, megirnad a karaktered nevet es megengeded, hogy megkeresselek par tanacsert?
  • novvan
    Aki egy quest helye után érdeklődik, írja már oda melyik oldalon játszik!
    Nyugati oldalon a glidert a Lylut észak-keleti sarkában fekvő Bear Mountain tetején kapod.
    A keletit nem tudom.
    Utoljára szerkesztette: novvan, 2014.09.28. 15:05:34
  • TopGun
    Sziasztok! Melisara szerveren a HUNOK-bol van bent most valaki? Kellene kis segitseg: A Glidert hanyas szinttol lehet megkapni es kitol? a kezdo teruleten adja a questet valaki hozza? es olyat is irt a jatek, hogy 10-es szinten van egy "normal" lo quest, ez merre talalhato? mert bejartam a kezdo teruletet, de sehol nem talalom! (a nevelgetos lovam mar megvan)
  • Inquisitor
    Éjjel sikerült bemásznom végre és haladtam is sokat, de ...
    Nem emlékszem hol kapom az első szárnyakat. A bétában ilyenkor már rég megvolt, a nélkül meg elég lassan tudok haladni még lóval is.

Tegnap találtam pár fát egy ködös, szellemekkel teli erdőben, de nem volt időm mindet kivágni.
    Persze nem véletlenül hagyják ott őket, mert elég veszélyes hely. :D
    De ha tudom, hogy ennyire értékes, akkor nem a vasat gyűjtöm.
    Utoljára szerkesztette: Inquisitor, 2014.09.28. 14:09:12
  • Darkyf
    Köszönöm a választ, lehet akkor maradok ahol vagyok :)
  • novvan
    Pvp terület, szárazföldi megközelítés nehézkes, vízi veszélyes, légi jó. Nálam még a Pvp területek között is a lista alján lenne.
  • Darkyf
    Sanddeep ről mi a véleményed?
  • novvan
    Ha egy helyen szeretnél mindent, akkor Two Crownes. Nincs a szélén, mégis lehetnek hosszú utak, közel a túlpart, aquafarm is lehet.
  • Darkyf
    Azért kérdem, mert most van White Ardenben egy 16x16+8x8 + házam, de nem vagyok meggyőződve , hogy jó helyen lennének, és még van hely szinte bárhova rakni
  • novvan
    A nagyok! :)
    Egyébként meg kinek, mi a fontos? Például Gwenoid-ból hosszú trade runokat indíthatsz, Marianople a kontinens közepe, Ciderstone majdnem a térkép közepe, trópusi zónából egy van.
  • Darkyf
    Szerintetek nyugaton melyik telkek a legértékesebbek?
  • Torzonborz
    Nem , ezzel terelik az új serverek felé az embereket.
  • BoneDragon
    Komolyan nem lehet kyprosán új karaktert indítani? Ezzel oldották meg a sort? WTF
  • betyar40
    Sziasztok ha valaki Kyprosán van alakulóban van egy közel 100 fős guildünk szeretettel várunk mindenkit! (szabályzatot elolvasni:P)

http://pridenotcrime.hu/
    https://www.facebook.com/pridenotcrime

Amúgy az oldalon sok dolgot megtalálhattok a játékról ami esetleg segíhet!
  • Zyaxos
    Igazán szimpatikus név ;) Sok sikert a főzéshez ..akarom mondani a játékhoz :P
  • Inquisitor
    Nekem meg simán be sem lép a játékba. Nem a szerverre, a játékba. Kitesz egy full képernyős animációt és egy kis ablakot, hogy nem sikerült a login ... :(
  • mikromanus
    Nem nullázódotta credit, de akik újonnan vásároltak, azoknak ingame nem látszik. Ilyet hallottam épp egy-két órája. Az accounton ott az egyenleg.

Klán a Neme-n ügyben:

Nyugaton is várjuk szeretettel a magyar játékosokat.
    Guildünk neve: Palinka Trader
    Jelentkezni leeht nálam, vagy bármelyik tagnál. Én meg ez lennéK: Mikroman.
    Aki még megkereshetŐ: Exten, Yllis
    Vagy ha írtok itt üzenetet, akkor meginvitállak titeket. Az is egy módszer.
  • twi452
    most már azt írják h javítva a login server és a credit is visszakerült :)
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.27. 23:41:46
  • Murmur
    Weben be lehet logolni, nálam nem tűnt el a kredit.
  • Zyaxos
    Majd kiderül. Valóban nekem is eltűnt minden creditem item shopban, amikor vásárolni akartam egy 20 perce :D