3293
-
twi452 #1892 állítólag volt egy kis támadás ellenük és minden credit lenullázódott..:D
hogy mi igaz belőle azt nem tudom :D -
#1891 Sziasztok!
Az EU-s "Nebe" szerveren is van egy rendes és segítőkész társaság már.
Guild neve: Magyar Horda
Oldal: The East (Haranya)
Akiket kereshettek csatlakozás ügyében:
Pabloka
Daggerspell
Ted
Kingofdamned
Az én nevem a játékban Elewar (amúgy pedig Gábor/26 éves). Ha őket nem éritek el, nyugodtan írjatok nekem, ha fent vagyok, és felveszlek addig barátnak, míg egy illetékes kolléga meg nem jön :)
Addig is jó játékot mindenkinek ;)
Utoljára szerkesztette: Zyaxos, 2014.09.27. 23:21:56 -
Murmur #1890 Most nagyon nem szeretem őket. -
#1889 Össze omlott a login szerver -
#1888 Nem tudok bejutni a játékba! A logós videó után, csak egy olyan üzenetet kapok hogy nem sikerült a login, user id/password authentication failed. Mi a halál van a játékkal? Valami nálam romlott el? -
#1887 oks -
twi452 #1886 igen akkor balta van nem ásó :D -
#1885 Köszi, olyannal találkoztam már, amit kitéptem, de még egy darabot sem tudtam vágni? Olyankor valami balta jel jelenik meg a fánál? -
Murmur #1884 Nincs feltétele. Minden teljesen kifejlődött fát kivághatsz, ami a vadonban nő, viszont készülj fel rá, hogy ilyennel ritkán találkozol. Ami még csak fejlődésben van, azt gyakorlatilag kitéped a földből, ilyenkor jó eséllyel elpusztul a fa, néha megkapod a növényt, amit aztán elültethetsz. Ha sok fát szeretnél vágni, akkor azt ültetned kell majd: saját farmon, public farmon (max. 5-öt egyszerre) vagy a vadonban, ez nem ajánlott.
update: Igen, balta. Ha gyümölcs is van rajta, azt is leszedheted (alma ikon).
Utoljára szerkesztette: Murmur, 2014.09.27. 19:19:15 -
#1883 Mi a feltétele, hogy fát vághassak? Vagy miért nem ajánlja fel, nem mindegy milyen fa? Carpentry-vel szeretnék foglalkozni! -
#1882 Kyprosa szerveren, kereskedelmi útvonal, mi is azt terveztük ,hogy ha le tudjuk foglalni akkor Villanellában egy olyan placcot tele teszük trade packel és hajnalban elhajozzuk az árut Ynysterebe. -
#1881 Dahután az egyik ismerősöm most vett Ynystere kikötővárosa feletti tengerparton 16x16 földet 150 aranyért. :) -
Murmur #1880 Ilyen árakkal még nem találkoztam. Durva. -
#1879 Villanella kis szigetén egy 18x18as 6k gold... szerinted miért állnak sorba ? -
Murmur #1878 Egyébként én kis naiv azt gondoltam, ahogy telik az idő, könnyebb lesz majd helyet találni, de rájöttem, a fösvénységnek nincs határa. Akinek nem kell, az is ott áll a kis 8x8-as területek mellett, aztán ha megkaparintja, már árulja is goldért. Más meg örülne, ha olyanja lenne. -
andraas0717 #1877 Nem felejtettem el, próbáltam sister-rel, Wife-al, de nem ment. -
#1876 Na majd akkor holnap ku..va jól kell pozicionálnom... -
Murmur #1875 Nem kell bot hozzá. Ügyesen kell beállítani a kurzor pozícióját, és kattintgatni kell ész nélkül, amikor már ég a cucc. :) -
#1874 Akkor hülyeséget írtam, bocsi. -
#1873 Szerintem pedig működnie kellene, mert mi is csináltunk családot, pedig f2p accountjaink voltak. Ahogy már írtad, egyszerűen a Social ablak Family tabján alulra be kell írni az illető nevét és mellé egy "titulusát". Ha ez megvan már mehet is az családalapítás.
Szerintem a titulust felejtik el az emberek.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.09.27. 16:53:13 -
#1872 Jepp, ugye a family lényege ,hogy megoszthasd a farmodat, meg a házadat a tulajdonodat, na már most ugye a f2pnek nincs ilyen, ezáltal nincs meg az a joga sem hogy familybe hívhasson meg.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.27. 16:48:00 -
andraas0717 #1871 Nem, az kell hozzá?
-
#1870 Patron vagy ? -
andraas0717 #1869 Úgy próbáltam, de nem sikerült. Van megkötés, hogy pl online kell lennie, vagy valami? -
#1868 Jobb alsó sarokban social vagy community vagy mi és ott van hogy family és beinveled akit szeretnél megadod a titulusát , apa , anya , barát, tök mind1 valami. -
andraas0717 #1867 Köszi.
Más, családot hogyan lehet alakítani. Nekem még nem sikerült. -
#1866 Olvass vissza picit a fórumon elég sok mindenről beszélgettünk , találsz közöttük egy két morzsát ami hasznos. -
Bandeeka #1865 Sziasztok!
Most ismerkedek a játékkal hol érdemes kezdeni? Olvastam, hogy nagy sorok vannak. Jó lenne vki akivel tudok beszélni mert ahogy néztem elég sok minden van a játékba.
Üdv -
#1864 Ahoz ,hogy le tudd tenni is tax szükséges és a felugró kis ablakot le kell okézni amiben elfogadod a lerakás költségét 15tax talán.
#1863 Ha találsz üres részt , ugyan úgy le tudod tenni a kijelölt plotpoloknál, 5db taxba kerül lerakni ,de ugye kapásból te kaptál már 25 dbot onnatól kezdve 5db/hét az adó. A ház nem kötelező.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.09.27. 10:02:25 -
fantomvampire #1863 HAli!
Koszi az infot en a harani oldalon vagyok. Melisara szerveren. Na ha van az a 8x8 as fold papirom az jo ? Mennyi penz kell hozza hogy lerakjam latom van ez az ado ?
aszsem a trade run elejen kaptam vagy valahogy ugy. Ha lerakom a telket es utana majd nagyobbat akarok lehet boviteni ?
Vagy kotelezo hazat is rakni ? marmit a telek miatt? :) Bocs ez nekem meg kodos kicsit. -
Zsoo62 #1862 Sziasztok! Melisara szerveren Haranya oldalon Magyarok guild tagjai egyesültek másik guildal, így közösen HunHeart néven folytatják tovább.
Jelenlegi létszám 70 fő, telkekkel, házakkal, hajókkal :) Csevegésre Raidcall programot használunk, de saját szervergépen TS3 is rendelkezésre áll :) Jelentkezni lehet In-Game, keressétek, Nfix v Zsozso karaktereket, illetve várjuk a szerveren más magyar guildok jelentkezését is.
Mindenkinek további jó játékot! -
novvan #1861 Miért kéne hozzá bot? Az adót sem kell rögtön befizetni. Odaállsz, ráilleszted a tervet az eredeti házra és megnyomod a gombot ha zöldre vált. -
#1860 Más , egy kis élménybeszámoló a ház foglalásról, tegnap volt kettő is aminek nem volt befizetve az adója, mind a kettő villanella kis szigetén volt.
Ketten voltunk a guilldból ,hogy segítsük egymást, az első háznál hát nem akarok hazudni , képet el is felejtettem csinálni a nagy izgalomban ,de mindenhol név 150-200ember biztos ,hogy ott volt. Az utolsó 2-3 percben sajnos befizették az adót. . . sebaj , elindultunk a következő házhoz.
Na ott már csak 80-100ember jelent meg, az adó nem lett befizetve elkezdett égni a ház, most jön a csavar, a másodperc tört része alatt úgy ,hogy az alatta lévő ház még el se tünt már lent volt a ház, tuti k...va élet ,hogy valaki botot állított be hozzá, mert ilyen gyorsan lerakni és befizetni az adót képtelenség. Szóval bukóvári volt, na majd vasárnap hátha több szerencsével járok. -
stefanov #1859 Nebe-n, Nui-n vagy Melisrara-n, keleti oldalon valaki? -
#1858 Minden hogy van patron vagy nincs, ugyan úgy mindent tudsz csinálni a játékban, tehát trade runból is mindent fiogsz tudni craftolni is vinni, #1823 - itt van egy kalkulátor, Nui vagy Harani oldalon vagy ?
Harany oldalon tudok majd egy két infót adni, mit hova érdemes, de ez függ attól is milyen kereslet van rá. Érdemes szerezned legalább egy kis farmot, mert ha legalább a drágáb alapanyagot ki tudod termelni akkor még nyereségesebb az üzlet , és mellete meg fogod tudni tárolni a trade packot. -
#1857 Levélben lehet itemeket küldözgetni másnak. -
fantomvampire #1856 Sziasztok!
Lenne par kerdesem. Szeretnék kereskedni de meg nincs Patron statuszom valahogy megoldhato? Illetve mivel erdemes kereskedni ?
A trade run kuldetes-t csinalom mar nem sok kell remelem talan holnapra kesz leszek de akkor viszont kell majd egy hajo hogy elvigyem.
Tudnatok adni par tippet hogy ha gyartok bar tul sok mindent nem tudok meg erol hogy mit erdemes amit ingyenes accountal is megtudok csinalni? -
mikromanus #1855 No, meglett a csempéészhajóm (na jó, egyszerű alap kétszemélyes kis klipper, de gyors besunnyogásra jó lesz). Nem sok furikázik még a tengereken az új szervereken. Jut eszembe: csak játékosok kalózkodnak, vagy van gépi is? A szigetekkel kereskedés ilyen korai időben mennyire veszélyes? Amíg még nem nagyon van kalózhajó anyaghiány miatt a humán erőforrásnál? -
#1854 Szia! Kar, hogy Kyprosa-n tolod! Szivesen tanultam volna toled, sok okossagot! -
#1853 Sziasztok! Tudja valaki, hogy milyen programot kell letolteni ahhoz, hogy lehessen mikrofonnal beszelgetni a jatekban?