3293
  • twi452
    azért nem fenékig tejfel mert 30-40 perces egy trade run és abból jön 9.5 arany, attól függ hogy tudtad megszerezni az alapanyagokat hozzá ez úgy 8-8.5 arany tiszta profit de egy pvp területen át kell menni ott adódhat gond, eddig egyszer öltek meg pack-al és kétszer támadtak meg a pályafutásom alatt :)
    van egy kb 20 perces útvonalam is ott 5 arany körülire jön ki a profit és az biztonságos zónákon keresztül megy

úgyhogy azért kellett hozzá idő és egy kis szerencse is mert jó áron találtam anyagot (azóta is csak minimum a duplájárért látom ah-ban :) ), még abból az adagból 10 pakkot össze tudok rakni :)
    patronnal meg ugye biztonságosan termelheted már az anyagokat úgyhogy össze lehet szedni újra egy jó nagy adagot aztán szépen amikor olyan kedved van el lehet kutyagolni a csacsival vele :)
    én közben sorozatokat szoktam nézni stb :D

haranya oldalon van egy undorító glitch is ahol teleport-al át lehet menni a hegyen és 5-6 perc alatt átmenni a "szomszédos" faluba igen komoly aranyért leadni a cuccot
    rengetegen csinálják mert a reward amikor csak nézem ilyen 70-75%on van arra a pakkra...
    ha valaki rabolni akar akkor érdemes oda felmenni :)

a másik h így 42es szinten már 5 ezüstöt dob a loot zsák is úgyhogy gyűlik azért ahogy haladsz
    és szerintem 50es szintig felesleges is patron státusz, vagyis inkább azt mondom simán fel lehet húzni mert folyamatosan vannak questek és páncélt fegyvert is adnak ahogy haladsz

aztán 50től dönthetsz h ráfekszel a craftolásra vagy pvp-zel és pontokból veszel cuccokat vagy aukciós házból nem túl olcsón :D
    craft-ot szerintem lehetetlen patron nélkül, ugye labor pont sem lesz hozzá soha elég és a cuccokat is össze kéne szedni hozzá :)

múltkor találkoztam 2 sráccal akik farm kocsival vittek 3-3 pakkot szépen egymás után és megtudakoltam h kb 300 aranyba kerül összerakni egy ilyen kocsit
    ez az átkozott villámcsapta fa kell hozzá ami 200-250 aranyért vesztegetnek kedves játékostársaink :)
    nekik ez a 3+3 pakk összesen 18+18 aranyat jelent körönként, ők nem is mernek pvp-s területre menni azért csak ennyi :)
  • xalyy
    A te modszereddel pl mennyit csinalsz orankent?
  • BoneDragon
    Az szép, grat. :)
  • twi452
    azért f2p játékosként ki lehet farmolni azt a patront viszonylag könnyen, ha még szerencséje is van az embernek az aukciós házban akkor még könnyebben :)
    ennek a 70%-a trade pack-okból jött össze kb :)
  • twi452
    egyszerű.. oda küld
    asszem 30 felett a nyugati oldalon vannak a questek a pvp zónákban, 40 felett meg haranya oldalon ugyanúgy :)
  • Tharus
    Áruljátok el nekem miért jó az ellenséges frakciónál küldizni? Több az xp?
  • Panzeradler #1966
    A nagyfejű lion petnek a lvl25ös spellje szintén stealth, azzal tudsz eltűnni petestül csak.

Kalóz szigetről a ruha kell? mert akkor elhajózol felveszed a búvár cuccot a hajódról és beúszol alul ott van a sok láda azt kell lootolni, abból esik a ruha.

Más: Szó szerint ráfutottam egy traderun-ra, majd besz*rtam.:
  • Inquisitor
    Ha már álcázás ... egyik küldetésben a jutalom vagy ötféle választható köpeny, ebből az egyik "álcázó" köpeny. Az is valami hasonló skillt tud vagy csak csökkenti a távolságot amiről felismer az ellenfél?
  • Inquisitor
    Tegnap volt először normális "drop" a játékban nekem. Ugye eddig ilyenek voltak, mint Ork hunter íja, meg az egyik rabló táborban egy csaj dobott ilyen fekete bőr páncélt csontváz mintával, de mind gyengébb volt a cuccomnál. Most a rablótanya bánya felé vezető kanyonban az egyik csontváz harcos dobott egy piros sapkát, valami Tolvajok Hercegének Kalapja vagy mifene. Csak picit volt jobb a bőrcsuklyánál, de minden harmadik emberen olyan volt már és azért ez kevésbé idétlen, mint az a bizonyos kék kalap a fehér tollal, amiben a bétában minden második ember tolta. :)
    Ezek szerint csak türelem kérdése?
    Persze a felszedett "motyókban" is van ez az pénz mellett, főleg eszencia, meg here-after stone és hasonlóak, de ott is ritka.
  • twi452
    ha egy bizonyos közelségbe érnek hozzád akkor látni fognak ilyen piros körvonalként :)
    sorcery-ben van skill ami megnöveli ennek a detektálásnak a hatókörét

-minden skill megtöri ha jól tudom, futás is mert ugye a stealth lelassít, tehát minden töri a mozgáson kívül
    -hátasokon nem működik természetesen az előző okból kifolyólag (haranya oldalon az alap hátasnak van láthatatlanság skillje)
    -lehet aktiválni harc közben természetesen ha elég messze vagy akkor elveszíti a nyomod és ki tudod kerülni ha nem fut gyorsan oda :)
    -ha jól rémlik 45 mp-ig megy max és 45 mp a cooldown is
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.30. 15:45:24
  • mikromanus
    Pár kérdés a sunnyogós (Shadowpplay - Stealth) skillhez:
    - amíg nem támadsz addig nem látnak? Mennyi a hatóideje? A 45 sec és megújítható? Nem is tudnak sebezni ilyenkor, azaz elvesztik a kijelölésed ha már előtte bemértek?
    - hat a csacsira, vagy lóra. Hajóra? (ez mondjuk vad lenne)
    - a run is megtöri és a merülés és felszínre úszás/ugrás is,? (run, X, space). A karakter kijelölés rákattintás? Vagy csak az interakció és támadás. Ha paci és csacsin is működik, akkro a hátas skillje is kinyírja? (Charge, répatrükk)
    - harc közben is aktiválható a skill? Pl kiszálsz a kormánykerék mögül, elnyomod és elvesztik a nyomod a tengeri szörnyek., azaz nem csapkodnak.
    - lovaglás és/vagy hajózás közben is aktiválható?

Keresem a kiskaput a kalózszigetre :D Egy részét majd tesztelem, de ha van válasz, akkor azért gyorsabb a tanulási folyamat.
  • novvan
    Csak patron tud adót befizetni. Szóval max. két héttel a lejárta után bukod a földed.
  • novvan
    Csak patron tud adót befizetni. Szóval max. két héttel a lejárta után bukod a földed.
  • fantomvampire
    Sziasztok!

Az a kerdesem lenne hogy szerzek patron statuszt es lerakom a telkemet meg pl a hazamat es ho vegen lejar a patrron statuszom akkor is ugyan ugy hasznalhatom a telket meg a hazat csak az ado legyen befizetve ?
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Haranya oldalon van magyar klán valamelyik új szerveren?

Köszönöm
  • alcca
    Valaki más már report-olta, ilyenkor eltűnik.
  • Panzeradler #1956
    Szegényt én öltem meg:
  • Krinyo
    Az hogy lehet, hogy valaki kivágta a fámat, és nincs footprint?
  • Zsoo62
    Szevasztok! Érdeklődnék Melisara szervevren Keleti oldalon ( Haranya ) vannak magyar guildok s mi a nevük?
  • SweeneyTodd
    de , le lehet mindkettőt, csak ugye akkor több adót kell fizetned hetente, helyet nem fogsz találni hogy egymás mellé tedd a kettőt, hacsak nem új szerveren vagy.
  • Krinyo
    Kis és nagy madárijesztőt nem lehet egyszerre letenni?
  • Supeerior
    Sziasztok!

Játszik még valaki Nui szerveren nyugati oldalon?
    Arra gondoltunk, hogy össze kellene rántani az ottani játékosokat és ehhez keresnénk még embereket.
    Ingame Superia néven megtaláltok.
  • SweeneyTodd
    Az item ugye fix, tehát csak több XP-t fogsz tudni belőle kinyerni.
  • Inquisitor
    Kapott a karakterem egy Vitalism alapú területre ható támadást, ami tök jó, de nyilván csak csapatban használható ki. Viszont alapból nagyon gyenge. Várható szintlepések után valami combosabb sebzés vajon?

Ja igen. Vannak a küldetések amikor X darab valamit kell összeszedni, vagy Y darab akárkiket kell levadászni, stb. Ezeknél ugye lehet a küldetés teljesített (completed), extra és túlteljesített. Ha jól vettem észre a három verzióban az érte járó XP egyre több? Előfordulhat, hogy valahol túlteljesített küldetés okán valami jobb cuccot kap az ember?
    Utoljára szerkesztette: Inquisitor, 2014.09.29. 17:29:12
  • BoneDragon
    Ezeknek a házaknak amiket lehet venni jó drágán, mi a lényegük? Annyi, hogy csak be tudod rendezni? Egyáltalán hova lehet majd építeni? Gondolom erre is vannak kijelölt területek. :)
  • Murmur
    Megoldhatták volna, hogy a telített szervereken legalább altot kreálhasson az ember, ha már van ott karaktere. Attól nem lennénk többen... Ejnye.
    Utoljára szerkesztette: Murmur, 2014.09.29. 17:10:28
  • SweeneyTodd
    Legalább egy darabig majd el lehet vele ütni az időt.

Egy két hónap és tisztulnak a farmok is, sikerült már szert tennem egy aquva farmra , meg a legkisebb farmomat le tudtam tenni.

Majd alakul szépen lassan.
  • BoneDragon
    Tényleg, meg nézem milyen úgy. :D
  • twi452
    én inkább nem mutatom meg nálam hogy néz ki minimumon :D
    majd videókártya csere után gyönyörködök én is a tájban addig csak felhúzom a karakterem meg gyűjtöm a goldot :D
  • Murmur
    Csak évek kérdése.
  • BoneDragon
    Én vagy negyed óráig csak a spammereket próbáltam blockolni.. Szerencsére segítenek az emberek egymásnak és beírják a nevüket chatre. Legutóbb ennyi spammert aionba láttam, nagyon durva... Ráadásul trükkösek, mert a nevüket se tudod megnézni.

Csináltam pár képet, grafikára panasz nem lehet...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Végére pedig egy kis sexy póz
  • Kryon
    A tervezett fajoknak még csak a fele van a játékban, nekik is kellenek majd kezdő zónák.
    Nem lesz ez rossz majd, amikor már játszani is lehetne vele.
  • SweeneyTodd
    Természetesen, további updatekel majd jönnek a nagyobb területek , Auroria ,lvl55 egyéb finomságok.
  • Inquisitor
    Nem tudom, de szerintem legutóbb amikor kivágták a sok (reklám és egyéb) botot egyből nem volt akkora sorállás, sem lag. Erre tegnap amikor beléptem egész végig csak a reklám bot szövegét láttam az ablakban. Gondolom egyik szerver azért volt szürke, mert elkezdték ezeket megint lepucolni ...

Eljutottam egy bazi nagy lenyűgöző városba délnyugati(?) irányban a Nuiák földrészén, körben mindenfelé hatalma füves puszta és szántóföld. A szántóföldeken túl bazi nagy piros X-eket láttam, megnéztem közelebbről is. Közelebbről is bazi nagy piros ikszek voltak. :D
    Nagy fa oszlopokon voltak és ha rávittem a kurzort akkor kiírta, hogy a terület kialakítás alatt* van. Tehát jelenleg nem is lehet arra menni, de később sokkal nagyobb bejárható területek lesznek?
    Másik észrevételem, hogy elég sok helyen látni hágókat, meg utakat magas hegyeken, ahová nem lehet feljutni. Ha jól sejtem vagy később lesznek elérhetőek vagy direkt olyan módon ami szint függő?
    A "fa vadászat" meg annyira bennem van, hogy ma offline is méricskéltem a fákat az utcán elég nagyok már.

*Természetesen az oszlopok mögött egy eléggé elnagyolt barna textúrás dombok és hegyek húzódtak, gyakorlatilag csak körvonalak.
  • mikromanus
    A Palinka Trader épp ott van. Ha jelzel Mikroman usernek, akkor biztos felvesz :)
  • Murmur
    Csak tudja megfizetni. :)
  • Uniel
    vagy a pénzeden vegyél hajót és kalózkodással keserítsd meg az életét azoknak akik elhappolták előled a földet :D
  • twi452
    vagy lesed a chatet állandóan, legalábbis a keleti oldalon minden nap szoktak eladásra hirdetni helyeket
  • novvan
    Most nem fogsz találni szabad helyet. Két lehetőséged van: az első hónap után páran biztosan abbahagyják, folyamatosan járod a területeket és be nem fizetett adós házakat keresgél. Ezek helye fel fog szabadulni.
    Vagy elkezdesz gyorsan GildaStar-t gyűjteni és veszel egy medium háztervet mielőtt az azoknak dedikált terület is elfogy.
  • Krinyo
    Én se nagyon találok helyet, foglalj helyet a kis madárijesztővel, hátha kihalnak a szomszédok.