3293
-
novvan #2092 Tudjuk, hogy a login szerverrel van gond. -
MirandaBrill #2091 nagyszerű, eddig a sorra vártunk, most, hogy már nincs most meg itt az újabb gond -
fantomvampire #2090 Egy kérdésem lenne. Haveromnak van regisztracioja a glyph beengedi de mikor a szervert kene valasztani akkor nem jon be hanem csak a hatter mikor maszkalnak ott az allatok... viszont engem meg beenged ugyan oda -
Tharus #2089 Csak tudjátok mi a röhej, én benne vagyok a játékban és rendesen megy, szerintem a login szerverrel van a gond. -
novvan #2088 Felejtsük már el ezt az oldalt!
Nem hivatalos és csak pingeli a szervereket, használható infóval nem tud szolgálni. Hiába mutatja UP-nak a login szervert, ha az éppen nem működik. -
Tharus #2087 Hogyan lehet fejleszteni a zenélést, mert nekem is van egy zeném, de tök hamisan játszom le? -
MirandaBrill #2086 akkor nem értem, mert a linked alapján már mennek a szerverek ettől függetlenül továbbra sem tudok belépni
-
mikromanus #2085 "Our team is working to resolve the looping cinematic issue when trying to access the EU servers. Thanks for your patience!"
Hát akkor kösz. Épp kimásztam predátor módban Freedochon, erre kivág... MIr visszaérek gondolom recallt nyom oda féltucat lvl 51-es kalóz (tudom, "csak" lvl 50 lehet) ... -
#2084 http://www.archeagestatus.com/ -
#2083 AA - Music sheet library
azoknak akiket érdekel a téma :)
-
Snowleopard #2082 Szia! Sajnos az sem oldotta meg a problémát. Van esetleg valami más amit ki tudnék próbálni? -
MirandaBrill #2081 és azt sem értem miért vasárnap délelőtt kell ezt csinálni mikor amúgy is alig van az embernek ideje hét közben játszani, tudják, hogy európai szerverek vannak -
MirandaBrill #2080 egyetértek, én sem értem miért nem lehet kiírni, vagy lenne ott egy fülecske, hogy szerverek állapota -
#2079 Ezt az idióta megoldást, te jó ég... Ahelyett, hogy kiírnák.... -
MirandaBrill #2078 a tengeralattjárót hogy lehet megszerezni?
-
MirandaBrill #2077 nincs szerver azt jelenti
-
#2076 Ez mi a fene? Trion logo után bejön egy videó és nem lehet kinyomni, ráadásul állandóan ismétlődik!!! WTF -
MirandaBrill #2075 a 2500 creditből hogy tudom kiváltani a patron státuszt?
-
#2074 Hoztam pár képet:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
twi452 #2073 jó neked :D
nekem ugye a staff kéne és amikor végre sikerül olyan csapatot kifogni akik értelmesek és szétosztják h kinek mi kell akkor jön a zerg 5 másik csoport ugyanoda és szétcseszik az egészet
undorító :D
én eddig 60 körül szedtem össze de már tele a tököm az egésszel :D
meglátjuk hétköznap hogy alakul mert most hétvégén rettenet :) -
#2072 Nem olyan gáz. Reggel voltam 3 órát. Volt közben egy event is. 80 tokent és pár FFA tokent szedtem össze. -
#2071 Én tegnap láttam 130 percet, meg is lepődtem :) -
#2070 Be tudod állítani, ha nyomsz egy c-t, "Available titles" melletti gombra nyomva. -
mikromanus #2069 TRade árakhoz itt egy kis összefoglaló:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QNBlc4_WQj3x6DAIHhfIAbWshclZl86C9_w65SZ63nU/htmlview?pli=1&sle=true#gid=0 -
#2068 Az előélet is számít a büntetésnél. Minél többször kerül valaki a bíróság elé annál nagyobb lesz a max kiosztható idő is. Láttam már 200+ perces büntetéseket is. -
#2067 Nekem új volt, wow kimaradt az életemből ( az eredeti) , akkor még nagyon zöldfülű voltam, nem futotta ilyenekre. Első mmom ahol fizettem, na jó egyszer aionban is vásároltam -
alyr2 #2066 WoW elofizu is magatol vonta 3 havonta a szamlamrol a penzt, minden fitzetos jatekban amit lehet szamlarol fizetni igy van vagy 10 eve:) Ez cask Itt furcsa -
andraas0717 #2065 Az ilyen rangokat, vagy mik ezek, mint pl: Demolition Man automatikusan adja a játék, vagy be lehet állítani valahol? -
andraas0717 #2064 Kész röhej ez a bíróságosdi :S Kemény max 15 perc börtönöket osztanak. Én 15 napot adnék :S -
#2063 Igen , végülis ez a helyes magyarázat :D -
#2062 Az automatikus meghosszabbítás egy kényelmi funkció. Mármint normálisabb országokban, csak nekünk csóró magyaroknak furcsa ez. -
#2061 A patron meg marad ne aggódj, az előfizetést mondod le, jah igen és igaza volt valakivel beszéltük ,hogy ilyenkor autómatikusan feltesz ,hogy havonta megújítja magát... nem értem mi a logika benne, na de mind1. Figyelni kell , le kell mondani. -
stromblast #2060 Hali! Előfizettem 1 hónapot a játékra. Kérdésem az, hogy ilyenkor ha lejár az egy hónap, akkor magától vonja le a következő havi adagot? Mivel a payment methodból nem tudom kitörölni a kártyám adatait...pedig én szeretném, azt írja, ha ki akarom törölni a kártya adatait. nyomjak a cancel subspriction gombra...ilyen esetben nem veszik el az előfizetésem? -
novvan #2059 A távolsággal arányosan nő a csomagért kapható összeg. Viszont ha egy útvonalon túl sokan szállítanak, kevesebbet fizet érte.
Az aktuális árfolyamokról a jobbra alul található Trade infó tájékoztat.
-
HyperManiac #2058 Ha a VGA beállításoknál be van kapcsolva az antialaising, kapcsold ki. Legyen alkalmazás vezérteltre téve. -
Edifyce #2057 Mitől függ az,hogy mennyit fizet egy gold trader egy trade packért? -
Inquisitor #2056 Én még nem próbáltam a patch óta, de én meg babot (beans) szedtem eyg orkokkal teli tengerparton(!), az inventoryban a kép meg a leghatározottabban zöld borsó (peas). Persze ez nem új dolog, anno a DOFUS MMO-ban a franciák hónapokig tettek rá, hogy a búzát (wheat) kukoricának (corn) fordították le, a kezdő játékosok meg ott rinyáltak a térképen a tapasztaltaknak, hogy mutassák már meg hol a fenében nő kukorica.
Ja tegnap megtámadtak minket valami klán tagok, menekülés közben csak a GRINDER(s?) taget tudtam elolvasni, de nem kispályás módon levegőből, gliderekkel és engem menekülés közben még szönyeg-bombáztak is. A többiek annyira meglepődtek, hogy nem volt idejük lelépni, én pont arra felé néztem amikor még a levegőben megjelentek ...
Utoljára szerkesztette: Inquisitor, 2014.10.03. 22:51:13 -
twi452 #2055 na megnéztem mit kiabáltak mindenfelé erről a hasla fegyver farmolásról..
ez egy vicc :D
1-1 raid + egyebek akik ugye egymás elől lopják a mobokat és pluszban még számtalan gyökér a másik szigetről természetesen..:D
kinek van ehhez türelme meg ideje :) -
#2054 Trickster vagyok most bár nem tudom melyik a legjobb összeállitás. -
#2053 Attól függ, hogy mi van mellette még, pl ha 'caster" vagy, akkor szerintem felesleges.