Arche Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SweeneyTodd
Szabadban is ugyan úgy vannak növények/marhák stb... azokért természetesen nem kapcs crime pontot.

Nyomj egy O betüt kikeresed a szakmát és ott tudsz bogarászni, mivel tudok elkezdeni a szakmádat amivel foglalkozni szeretnél.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Ha levágok egy marhát aminél NEM ír ki tulajdonos nevet, akkor kapok kriminál pontokat érte?
Találtam valami extra "iron" ércet, amit nem lehet olvasztani, de azt írja háromszor használható. Jól sejtem fegyver/szerszám javításhoz kellhet?
Ha el akarok kezdeni fegyvereket csinálni a legkisebb dologhoz is kell 100 képzettség pont, azt mivel szedhetem össze, hiszen a legkisebb gyártható dologgal nem?

A Nebe-be bekerülni igen könnyű 😊 Szép tágas, nincs tülekedés, a vadgazdaságot is csak illedelmesen sarcolták eddig. A sivatagos lakórésznél az Orchidrán percekig lehetett lovagolni a sok házkezdemény és ültetvény miatt. Itt (Nebe) kb vadnyugati a hangulat. Pár épülő ház, néhány kis kert növekvő facsemetékkel és állatokkal, azt' annyi. De sovatag az van szépen. Mindenütt van hely. HA tengerre máző házat akarsz, akkro tökéletes. Meg ez volt a listában az utolsó. Reflexből sokan a legelsőre ugrottak az újak közül. 😊
zeli
Szerintem a három új szerver közül bármelyik jó.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

szerintetek melyik szerveren vannak a legkevesebben az újakból?
melyikre csináljak új karit?
Alapszinten-10k-ig minden mesterség meglehet. A legmagasabb fokozaton lehet 2 (50k pontos), és tzezresével csökkenve lehet több szaklma (talán 5 db 40k-ra és 8 és 30k-ig mind, 20-ig bármennyi? NIncs meg a leírás, így csak a felső és alsó "Megkötés" tuti. .
Halo-halo! Jól olvastam azt az információt hogy craftingnál az összeset fel lehet húzni amateur, azaz 10.000 pontig? Eddig nem mertem elkezdeni egyiket sem 😄 Valaki erősítse meg légyszi.
Nem lenne rossz valami guild összesítő, hogy mindenki könnyen megtudja találni a számítását...
Valaki aki a melisara szerveren van es a keleti oldalon. az majd tud nekem segiteni a trade run kuldiben mikor at kell hajozni mert nincs nagy hajom 😊

közbe megtalaltam 😄

Gilmoor
nem kell teleportálnod, csak elmenned arra a helyre ahol a tábor közepén egy memory book (teleport könyv) áll. Dél-keletre van az a tábor attól, ahol a robotokat kell gyilkolászni.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

HAli!

egy kerdesem lenne. van egy kuldim ahol ruhat csinalhatok magamnak megvan 3 resze most azt keri hogy menjek valami watermist forest-be a teleport konyvel de abba nincs ilyen irva. a Zold kuldihez van hozzacsapva in prog. return to headquarters neven fut. Ez a hely merre van ?

Melisara-n most fél 4-kor 115ös sor... hű 😄
azért ez nem 2500-3000 mint eddig 😄
Mi 6 an vagyunk ott spanok

BDO: Jordine

Gilmoor
hát én már nem szívesen kezdeném újra a majd 40es karakterem. De persze szívesen mennék én is az új szeróra. Viszont ott már én lennék lemaradva 😊

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Ott nyomultam eddig, csak áttértem a "Békésebb "újrakezdős Nebe szerverre inkább. A másik inkább ismerkedős karakter volt. Ezzel talán meglesz a nagy madárijesztő is és nem csapnak le a kalózok már indulás előtt a parton (jó, ez túlzás, de picit lemaradtam). 😊
Gilmoor
Ki játszik az Orchidna szerveren?

Az anyag nem gond. Rágyúrtama kovácsos küldetésekre a set miatt. Meg szerintem alapból is gyakori a fém. Meg olcsó is. Most több vas esik mint kő. Eleinte nem így volt. Ennyit tesz hozzáa hármas Mining setbónusz? Van 475 vasérc már. Aranybóül még egy kéne. Kő kevesebb jön, meg kidobtam 200-at az AH-ba. FA lett pár az orchard részről meg útközben és a madárijesztő körül is "termelődik". A wool még kérdéses, de holnapra meglesz minden. Már csak banda kell a csempészethez. VAgy ha több hely van, akkor egy ember is több trade pakkot vihet rajta? gyanítom nem. Hova tűnne ha kiszálsz a hajóból? 😊
Ezt én is ismertem, amúgy lehet én cseszek el valamit de szerintem a trading run gold ért nem éri meg, sokkal többet keresek AH ba kevesebb idő alatt.

Ahet
Valamint, itt egy kis segítség: Trade Profit Calculator
Ezzel gyorsan kiszámolható, mennyi hasznot hozhatnak az egyes trade pack-ek. Sajnos a leadásnál csak tízesével tudja változtatni a százalékos értéket.

The gods have disconnected you ...

Ahet
1000 cotton

The gods have disconnected you ...

Igen annyira ne örülj 😊, mert a hajóhoz ha harpoon t veszel kell 100 lumber (300log) 100 iron ingot (300ore) és 100 fabric (300wool or 800 cotton) plusz a dock hoz 10lumber és 10 iron + 10 arany

Good luck

Igen, a szállítások gyakoriságától függ az átvételi ár. 130% a maximum, 110% alatt én nem adnám le. A Trade Infoban bármikor ellenőrizhető, hogy mik az aktuális árfolyamok az egyes útvonalakon.
A sztoriline végére bőven meglesz az 50. De az csak a tervrajz, utána kezdheted gyűjteni az alapanyagot. :-)
Picit szintre hozták az ojróé creditet és az ojróé passt szinteket. 4220 credit 20 euró most, egy hónap 2400 credit, pass vásárlás meg 2400 credit, de ha pénzért veszed, akkor+450 jön. Azaz 13 euró most 2850 credit így. 211 és 219 credit/ojró. Kb "Hibahatáron belül" mindkettő. Egyik sincs a másik kárára, de mind a Céghez kerül euróban 😊

Egyébként ha kevesebb lomot visznek a goldosnak a cammogó kereskedők, akkro többet fizet? Csak mert új szerveren az első kereskedőküldetéses kör 5,8 arany volt azt hiszem, korábban a "régin" meg 4,8 körül. Hm. MOndjuk nehezebb és drágább anyagot találni hozzá. Ez se teljesen igaz, mert megláttam 3 óra a tolltermelés és inkább vettem, a tollasokat meg otthagytam szabad prédaként. MAjd visszanézek talán. Hajóra gyúrok, csak az most 50 star. Azt hittem 30. Van 40. Valahol még össze kéne vakarnom tizet.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.25. 11:34:40
igen, én is néztem, hogy most olcsóbb lett 2 euroval, de még így is olcsóbb fontban
Torzonborz
Ez érdekes , csökkentették az 1 havi patron árát ? Amikor én vettem 14.99 EUR volt , most meg 12.99 .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A mai aktuális árfolyammal számolva a havi díjak, (Font, Euro, Dollárban)

8.99 Font = 3.640 Ft.
12.99 Euro = 4.104 Ft.
14.99 Dollár = 3.702 Ft.
XenHai
Mennyi a különbség?
Ha valaki még nem tudná! Az accountodnál a tartózkodási helyedet United Kingdomra állítod, akkor Fontban fizetheted az havi díjat, ami így jóval olcsóbb mint ha Euroban fizetnél. A Tiron nem nézi mert nekik egy fillér veszteségük nincs ezen!!!
Vagyis már fut...
Azt írták szerverüzenetben, hogy előreláthatóan 4 óra. AZaz 9-ig szerintem. Twitteren egy órát írtak,d e az nagyon nem lett meg.

drop: mehet paypalon keresztül is. Ha bármilyen formában van paypalod, akkor sima ügy. Azt hiszem fel is lehet tölteni suskát Paypalra több módon is és akkor abból megy a fizetés.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.25. 08:24:56
drop
sziasztok csak kártyával lehet elöfizetni?nincs feltötö kártya hozzá? köszi a választ
Utoljára szerkesztette: drop, 2014.09.25. 07:35:18

Meddig lesznek offline a szerverek tudja valaki?
a tegnapi update update-je 😄

KNOWN ISSUES
* The AFK kick timer is very short in this build. Too short. We'll be adjusting it in a fix being built right now.
Na úgy egész tűrhető lett már a Frame de ezt az elöttem kirajzolódó növényzettel nem lehet valamit kezdeni?A Distance csúszkákat ha felhúzom mind akkor is pár méterre jelennek meg bokrok ilyesmik
Milyen jelzések? A kis betücskék? Olyan karaktereket nem indithatsz ,ergó lockolva van a sok régi szeró...

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

ez az uj jelzesek a szerverek mellett mit takar ? hogy milyen hamar rugja ki az embert ha terhelt a szerver ?

Csak mert most meg wc-re se lehet kimenni mert mire visszaer az ember mar ki is basztak .... -.- ez kicsit paraszt dolog
Utoljára szerkesztette: fantomvampire, 2014.09.24. 23:00:33

Sziasztok 😊 lenne egy olyan kérdésem, letöltés és patchelés közbe 1005-ös error kódot ír ki és nem tudok vele mit kezdeni, ha valaki tudna segíteni az jó lenne .) előre is köszönöm a választ 😊
Ja azt néztem én is annyian vagyunk kezdőn mint startnál a többi szerveren😊
Én nem tudom honnan ez a sok játékos,komolyan mintha egy világmegváltó MMO lenne eskü annyian vannak
Szerintem teljesen mindegy.Bár ne úgy legyen de pár hónap múlva szerintem jön majd Server Merge😄
Nui-n kezdtem egyet,játszani akarok ma este nem sorban állni..
Kemény, hogy a 3 új serverből 1-nél már sor van. Ellenben a többinél maradt az 1500 körüli.
Nebe -be kell menned esetleg. Nem? De. Ez kell neked. <#hehe>
Lehet jobban járnék én is ha áthúznék Nui-ra.Már rohadtul elegem van a sorbanállásból és akkor jutok be mikor már nem kellene..
Úgy látom, sok kávét ittál. 😄

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

3 új szerver. Nui, Janudar és Nebe. Indulááás! Nebe nyugaton kezdek. Mikroman néven azt hiszem. Nebe? De, be! 😄
Aki akar csatlakozzon! Most vagy később!
látod ebben már nem tudunk segíteni 😊
a rendszer így működik ha 50 fölött legyőz valaki pvp-ben akkor böri 😊

arról nem mondtak pontosabb info-t hogy mikor
biztos mire bejutok akkor dobnak egy 3 órás "restartot" 😄
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.24. 21:20:13
Torzonborz
Na most jött server message hogy 3 új EU server jön.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ezt a pontozást amúgy nem értem, mert tutti se nem szedtem le növényt sem egyéb "gaztettet" nem követtem el, mégis 75 ponttal rendelkezem
csak akkor kellene menned ha "wanted" státuszod van azaz van min 50 pontnyi gaztetted 😄
Ha megöl egy másik játékos miért én megyek sitre? Nem értem