3293
-
hannibal01 #2132 És ha rányomok a resetre akkor mindet reseteli abból a csoportból vagy csak eggyet?
-
#2131 Skillenként 20ezüst ha jól emlékszem vagy 10, igazából csak goldot tudsz bukni, oszt annyi. -
hannibal01 #2130 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy ha veszek egy skillt ,de nem tetszik akkor ha nyomok egy reset skillt akkor rögtön választhatok másikat és visszakapom az SP-t? Vagy vesztek valamit? Köszi a választ -
Inquisitor #2129 Domó arigatou gozaimasz. -
#2128 Lehet le van lockolva, akkor pedig ha ráviszed az egeret akkor bal oldalt az also baroldalán megjelenik egy lakat. Azon tudod beállítani ,hogy zárolt tehát nem tudod húzgálni ki be az ikonokat, vagy nyitott ahol kedvedre pakolhatod -
Inquisitor #2127 Lenne egy triviális kérdésem, kérem senki ne röhögjön (hangosan), de a parancs ikonoknál miként lehet CSERÉLNI a dolgokat? Mert nekem sehogy se jön össze, hogy betegyek a kezdő potionok helyére sokkal sokkal nagyobbakat ... vagy más ott található cselekvési ikont. -
medic45 #2126 ha én építem meg más madárijesztőjét akkor az enyém lesz ? -
mikromanus #2125 Már csak pár goldnyi erőforást kell feláldoznom és meglesz a szintlépés alkímiából végre. Jöhetnek a megrendelések. :)
Mondjuk még a házat is fel kellene húznom, hog ylerakhassam az alkimista asztalomat. Az még 70-80 goldnyi áldozat kb.
A fedezet azért elég jól jön kereskedéssel. Még 6 pont és ott is meglesz a 10k. Az ellenséges kontinensre és Freedichre besunnyogás elég jól megy azért. Jó érzés mikor leadott pakk után a sok gyökér lvl 50-es orra előtt jövök ki az álcázásból. Picit a starcraftos átvezető animációk egyike jut eszembe róla:
https://www.youtube.com/watch?v=dULesYTRmMY
(14:45-től. Mondjuk én nem támadok. :DDD) -
Inquisitor #2124 És a legtöbb helyen osztogatott fél szettek másik felét logikai vonalon meg lehet találni vagy csak ha utána olvasok fórumokon? -
#2123 az instákban potyogó tárgyak nagy többségének olyan set bónusza van amelyeket érdemes figyelembe venni. -
#2122 http://www.archebox.info/
csak a szabad helyekre rakhatsz
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.10.06. 11:23:51 -
medic45 #2121 Sziasztok
Kérdéssel fordulnák hozzátok.
Hogy én Become a Patron os vagyok mert olvastam hogy így lehet házam meg madárijesztőm , és vetem receptet 16x16 házhoz ,meg van 16x16 madárijesztő . De nem tudom letenni még a kijelölt területekre se és voltak helyek de akkor se tudtam letenni. Ez most mért van ?meg köszönném a választ. -
Inquisitor #2120 Mi értelme van az olyan "rare" tárgyaknak, amit a küldetést felvevő játékosok vagy harmada meg fog kapni? :D -
Tusy #2119 - nálam kicsit több oka lehet ha nem tudok belépni, pl. net szolgáltató menet közben ismét IP-t váltott (amit még nem jegyzett meg a r.) az aut. mail meg nem akar megjönni (ilyenkor nekem ue. a hibajelenség) és a szerver választóig el sem jutok. A válaszokból nekem nem volt egyértelmű, hogy ki hol akadt el (volt aki belépni is tudott) -
mikromanus #2118 EGy félórára jó volt, de megent kivágott. A nyílt vizeken. Gondolom a hullám a víz felszínén fog lebegni. A launcher nem tud csatlakozni most, így az EU és NA se érhető el. Pazar... -
#2117 Most sikerült bejutni. -
fantomvampire #2116 most irtak hogy 10 perc mulva lelovik a servert legalabbis a melisaran ezt irtak -
MirandaBrill #2115 jó nektek, én még mindig nem jutottam be -
#2114 Hmm, a shortcutokat láttam ott, de hogy meg is jelenjen a 3. sor a hudon, azt már nem. Na majd megnézem, ha beenged. -
fantomvampire #2113 option shourtcuts es ott -
#2112 Hogy lehet egy harmadik slotbar-t hozzáadni a meglévőkhöz? -
Darkyf #2111 Én bent vagyok, és másik is örülnek hogy végre betudtak logolni
Utoljára szerkesztette: Darkyf, 2014.10.05. 13:33:50 -
#2110 game is unavailable, check the website for more info -
Darkyf #2109 Van szerver -
MirandaBrill #2108 és csak egy javaslat azoknak akiknek nincs sok ideje játszani, az észak-amerikai szervereken addig is lehet játszani -
MirandaBrill #2107 pld. én, írtuk többen, hogy nem tudunk belogolni
Utoljára szerkesztette: MirandaBrill, 2014.10.05. 13:00:05 -
#2106 -
novvan #2105 #2085, #2089, #2090, #2091
Ne úgy gondolkozz, ahogy a google keres! -
Tusy #2104 - visszaolvastam, konkrétan ki írt név / password gondot? Mert akkor az felett elsiklottam -
andraas0717 #2103 Kicsit (nagyon) mérges vagyok. Beleöltem majd 20 goldot 2 db törött kecskeszarvba, gondolván, kapok egy jó kis harcimacskát, erre kaptam egy cicust, ami hac közben nyújtózik, hengergőzik meg egyebek. Skillje is csak egy van, ami a sebességet módosítja . Nagyon gáz -
#2102 Nehogy vissza olvass, bele fogsz halni. :)
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.10.05. 11:40:51 -
Tusy #2101 - most mi a rák van? Hajnalban beléptem most meg rossz a felhasználó / jelszó páros ... lett volna ~fél órám játszani -
Tharus #2100 Köszi a választ. -
MirandaBrill #2099 nem fogok agyvérzést kapni, de nagyon kevés időm van játszani és bosszantó , hogy mikor lenne akkor sem tudok, ennyi -
#2098 gondolom több sheetet kell csinálni, mivel azért kapja az xp-t. -
fantomvampire #2097 Bocsi! utana olvastam mar ... -
Tharus #2096 Az előbb rossz helyre írtam. Hogyan lehet fejleszteni a zenélést, mert nekem is van egy zeném, de tök hamisan játszom le? -
#2095 agyvérzést ne kapj :)) -
MirandaBrill #2094 roppant megnyugtató
-
#2093 pedig nem is kéne nagyon visszaolvasnod, pont ez a téma már elég sok hozzászólás óta.