Arche Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyomj egy O betüt kikeresed a szakmát és ott tudsz bogarászni, mivel tudok elkezdeni a szakmádat amivel foglalkozni szeretnél.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Találtam valami extra "iron" ércet, amit nem lehet olvasztani, de azt írja háromszor használható. Jól sejtem fegyver/szerszám javításhoz kellhet?
Ha el akarok kezdeni fegyvereket csinálni a legkisebb dologhoz is kell 100 képzettség pont, azt mivel szedhetem össze, hiszen a legkisebb gyártható dologgal nem?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
melyikre csináljak új karit?
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
egy kerdesem lenne. van egy kuldim ahol ruhat csinalhatok magamnak megvan 3 resze most azt keri hogy menjek valami watermist forest-be a teleport konyvel de abba nincs ilyen irva. a Zold kuldihez van hozzacsapva in prog. return to headquarters neven fut. Ez a hely merre van ?
azért ez nem 2500-3000 mint eddig 😄
BDO: Jordine
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Ezzel gyorsan kiszámolható, mennyi hasznot hozhatnak az egyes trade pack-ek. Sajnos a leadásnál csak tízesével tudja változtatni a százalékos értéket.
The gods have disconnected you ...
Good luck
A sztoriline végére bőven meglesz az 50. De az csak a tervrajz, utána kezdheted gyűjteni az alapanyagot. :-)
Egyébként ha kevesebb lomot visznek a goldosnak a cammogó kereskedők, akkro többet fizet? Csak mert új szerveren az első kereskedőküldetéses kör 5,8 arany volt azt hiszem, korábban a "régin" meg 4,8 körül. Hm. MOndjuk nehezebb és drágább anyagot találni hozzá. Ez se teljesen igaz, mert megláttam 3 óra a tolltermelés és inkább vettem, a tollasokat meg otthagytam szabad prédaként. MAjd visszanézek talán. Hajóra gyúrok, csak az most 50 star. Azt hittem 30. Van 40. Valahol még össze kéne vakarnom tizet.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.25. 11:34:40
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
8.99 Font = 3.640 Ft.
12.99 Euro = 4.104 Ft.
14.99 Dollár = 3.702 Ft.
drop: mehet paypalon keresztül is. Ha bármilyen formában van paypalod, akkor sima ügy. Azt hiszem fel is lehet tölteni suskát Paypalra több módon is és akkor abból megy a fizetés.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.09.25. 08:24:56
Utoljára szerkesztette: drop, 2014.09.25. 07:35:18
KNOWN ISSUES
* The AFK kick timer is very short in this build. Too short. We'll be adjusting it in a fix being built right now.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Csak mert most meg wc-re se lehet kimenni mert mire visszaer az ember mar ki is basztak .... -.- ez kicsit paraszt dolog
Utoljára szerkesztette: fantomvampire, 2014.09.24. 23:00:33
Én nem tudom honnan ez a sok játékos,komolyan mintha egy világmegváltó MMO lenne eskü annyian vannak
Nui-n kezdtem egyet,játszani akarok ma este nem sorban állni..
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Aki akar csatlakozzon! Most vagy később!
a rendszer így működik ha 50 fölött legyőz valaki pvp-ben akkor böri 😊
arról nem mondtak pontosabb info-t hogy mikor
biztos mire bejutok akkor dobnak egy 3 órás "restartot" 😄
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.24. 21:20:13
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/