3293
  • Overburner
    Nos shadowplayhez egyébként jól gondolom hogy leather cuccok kellenek?
  • Snowleopard
    Acer Aspire 5739G Pár nappal ezelőttig tökéletesen működött a játék.
  • BoneDragon
    Milyen géped van? Lehet gyenge a videókártyád.
  • Snowleopard
    Sziasztok!Nem oldódott meg a problémám. Még mindig nem tölti be a játék hátteret, lehet játszani vele de nem lehet látni a talajt, a karakterem páncélját, a küldetés tárgyakat. Nem tudom mi lehet a probléma, mert az új frissítés van fent és a gép is újra lett telepítve. (Miután jelentkezett a probléma.) Előre is köszi.
  • SweeneyTodd
    Nem hiszem ,hogy most feljebb fog menni... hó eleje van , mindenki megkapja a kis zsebpénzéd és a könnyű goldszerzés érdekében (legalábbis remélem) elárasztja majd a piacot... remélem egy 10goldot esik az ára.
  • mikromanus
    Nebe-n most olyan 76 körül, de szépen megy felfele...
  • zeli
    Ugyanennyi kb. Shatigonon is.
  • Panzeradler #2045
    Naima(NA) 42g AHban, de kilehet fogni 38 körül is.

btw utána néztem ennek a nyelvtanulásnak, 400óra+ kell hozzá, plusz kell ház amiben van tutor,(400óra akkor ha naponta 4óránként elhasználod a könyvet.) Kalózként vicces lenne besétálnom a könyvtárba, lehet előbb kellet volna gondolnom erre(mondjuk úgyis irtó sok idő)
  • Overburner
    Ja értem! Hát kösz majd összehozok vmit max oda az összes zsém :D
  • twi452
    mindegyik public farm előtt a táblára ki van írva h mit lehet ott termeszteni :)
    azt nem tudom h van-e olyan public farm ahol turmericet is lehet :D

a másik lehetőség h a vadonban elülteted
    növényt, fát, állatokat bárhova lerakhatsz a játékban gyakorlatilag, viszont itt rajtad kívül senki nem fogja védeni a növényeidet :)
    simán jöhet egy görény és leszüreteli a cuccaidat ha megtalálja rosszabb esetben csak kibaszásból kiássa és cseszheted :D
    ez a kockázat benne :)

a madárijesztőnél azért fizetsz rá hetente adót h védve legyen, ahhoz nem tud nyúlni senki akinek nem adsz engedélyt rá :)
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.10.03. 18:09:28
  • Overburner
    Akkor hol tudok termezsteni növényt?:D Public farmnál egyiknél se tudtam elültetni a Turmeric Seed-em
  • SweeneyTodd
    Úgy látszik beáll akkor erre az árra egyenlőre. Mondjuk most azon törtem azt a szép okos fejemet ,hogy ráfizetek még egy patronra, de még messze van hó vége... hogy fogok kijönni a goldal
  • twi452
    nem :)
    patronnal lehet csak lerakni aztán utána befizetni rá az adót h ott is maradjon

ma megléptem az 50et úgyhogy beruháztam 2 apexre, Melisaran 71 volt a legolcsóbb délután
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.10.03. 17:54:21
  • Overburner
    Most mivel én free accountal vagyok le se tudom rakni ezt a scarecrow cuccot sehova?
  • fantomvampire
    Melisara 65-70 kozott
  • SweeneyTodd
    Kiváncsiság kedvért leírnátok ,hogy melyik szerveren vagytok és mennyibe kerül arrafele az APEX ?! Köszi előre is.

Kyprosán most 75-85 gold között mozog.
  • Overburner
    Okés köszöntem szépen.
  • Uniel
    jelentősége annyiban van, hogy bizonyos növények jobban nőnek egy adott éghajlaton, ezt írja is a leírásában, a térkép meg jobb alul írja, hogy milyen időjárás van. Továbbá a lvl30 feletti területek pvp területek, ha oda építesz számítani kell rá hogy kapálás közben hátba nyilaznak :)
  • SweeneyTodd
    Jól sikerült a patch... ültettem Cottont, és répa textúra alá van betéve azt hittem meghülyültem.
  • Overburner
    És van jelentősége hova rakom vagy ezt a farmot ugyis lefogom bontani előbb utóbb?
  • twi452
    a térképen meg tudod nézni hol vannak kijelölve helyek ahova lehet ezt-azt építeni :)
    aztán odamész és a területre és megsasolod h esetleg van még üres hely vagy sem :)

bárhova a világba nem lehet építkezni :)
  • Overburner
    Most rakhatom le életem első kis farmját vagy micsodáját. Ezt hova érdemes lerakni? A trade-runos küldihez kellene termesztenem, valami jó helyet keressek vagy teljesen mindegy hova rakom mert bárhova rakhatok majd le?
  • xalyy
    A trion az trion és ameddig a pénzük nagy része a botosokbol és stb.-ből jön be addig persze, hogy nem tesznek ellenük semmit.
    Emelett meg amúgyis megéri
  • Snowleopard
    Köszönöm :) Sajnos legközelebb csak hétfőn tudom megnézni, hogy rendben lesz-e :/ De azért Köszi :)
  • Uniel
    töröld a Dokumentumok/Archeage/User/shader mappát, az megszokta oldani az ilyen textura buggokat. Amúgy a játék grafikailag nagyon nincs optimizálva :(
  • szergely83
    Az a baj, hogy a gold spammereknél sokkal rosszabbakat sem tudtak (vagy nem akartak) kiszűrni 2 év alatt (lásd: teleport hack, land hack, botok, etc.)
    Az külön vicc, hogy a hivatalos fórumon is rendszeresen felbukkannak a gold spammerek, látszik mennyire kezelik komolyan a helyzetet :)
  • Snowleopard
    Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy a játék nem tölti be a játék hátterét, lehet játszani vele de nem lehet látni a talajt, a karakterem páncélját. Nem tudom mi lehet a probléma, mert az új frissítés van fent és a gép is újra lett telepítve. (Miután jelentkezett a probléma.) Előre is köszi.
  • mikromanus
    Ott biztos az ilyen viselkedés tiszteletlenségnek számít és megbicsáthatatlan, így nincs sikere és nme is erőlteti senki aki valaha is el akar adni. Hihetőnek tűnik...
    Vagy van valamekkora korlát, csak náluk "tömörebb" a megjelenítés és nem lóg ki a képernyőből és ablakból a szöveg.
  • BoneDragon
    Azt nem értem, ha már ázsiába 2 éve megy a játék (mintha ezt olvastam volna itt), akkor miért most hozzák be ezeket? Ott nincsenek gold spammerek?
  • gabor696
    Akkor "ellenségek" vagyunk :), max összefuthatunk valahol és megpróbálhatom kicsavarni a kezedből :)))
  • twi452
    evenstone a neve a cuccnak amivel szét lehet csapni
    blacksmithnél vagy general merchantnál lehet kapni :)
  • Inquisitor
    Nuia oldal, főleg Marianople környéke, bár elmegyek máshova is, csak elfogyott a here-after stone. :P
    A karakter neve Komplikato.
  • fantomvampire
    hali!

Egy kerdes hogy lehet betorni a fegyvereket ? illetve hol ?
    Mert errol meg nem hallottam!
    :)
  • gabor696
    Nuia, vagy Haranya oldalon vagy? (mert nekem kéne)
  • twi452
    én minden cuccot betörök alapanyagért 20 fölött :)
    questből úgyis jön szépen ahogy haladok, semmit nem őrizgetek ezekből az alapanyag többet ér majd ha craftolni kell :)
  • Inquisitor
    Nem kell valakinek az Orchidna szerveren egy LVL20-50-es +9 Mana Flute és/vagy egy hasonló szintű kétkezes Great Axe?
    Utóbbi elég jó, de megszoktam a Nodachi-t, ráadásul a mostani jól is néz ki, nem akarom cserélni. :D
    Mindkettőt rablóktól szedtem el. (Thief Wizard/Thief Warrior)
    Eladásukért alig kapnék valamit, foglalják az inventory egy részét, viszont másoknak meg hasznos is lehet. Nyilván ingyen oda adnám.
    Utoljára szerkesztette: Inquisitor, 2014.10.03. 12:25:39
  • twi452
    craftol magának :P :D
  • Ahet
    Éljen, és aki megcsinált az utolsó fegyveres küldetést az ...

(Bár a tokenes még ott van.)
    Utoljára szerkesztette: Ahet, 2014.10.03. 10:04:21
  • twi452
    ArcheAge Version 1.2 Build 4.11: Patch Notes

goldspammelés ellen tettek egy keveset 15-ös szint alatt korlátozva van a chathasználat
    trial channel nem lesz tele baromsággal csak az írhat aki részt vesz a tárgyaláson
    már lehet választani majd gyógyító fegyvereket (mace, club) a quest-eknél :)
  • Ahet
    Menj be a fővárosod Egyetemének könyvtárába. Ott az egyik NPC elmondja, hogy milyen könyvet vagy papírt kell gyártanod (printing). Azzal visszamész hozzá, és ha jól emlékszem 4 óránként, 50LP-ért tanulhatsz egy nyelvet. De hosszú folyamat lesz ez is, mert itt is 10 000 a küszöb. (: