3293
-
mikromanus #2173 Palinka Traders
Mikroman néven futok. Ha írsz (/w Mikroman ) akkor felveszlek. Szépen gyűlünk és izmosodunk. LAssan közmunkára is lehet fogni a népet, mert lesz egyszerre bent sok-sok tag. Lehet szerveződni különféle runokra. :) Olyan 18:00-tól leszek elérhető ma. Van egy pár aktív tag mindig fent. Majd legyűjtöm ki kereshető "sürgős" esetben (mint tagfelvétel). -
ezustszem #2171 Sziasztok ! Nebe szerveren Nuia oldalon keresek guildet. -
#2170 Kyprosa szerveren , Harany oldalon milyen magyar közösségekről tudunk ?!
Nem találok semmi infót , ami van magyar weboldal ott eléggé vegyes , és csak Nui közösséget találtam. -
szergely83 #2169 Az elég jól hangzik! -
#2168 Na szinte minden opciót felsoroltak, igen tudom egy karakterrel minden lehetek, de viszont egy karakterrel , csak egy-egy farm helyeket lehet letenni, és most kelleni fog pl. még egy Aquafarm a handicrafthez... corallok méregdárágk, és rohadt hosszú idő mire megnőnek (1nap) és abból is csak 2db alapanyagot tudok kinyerni amit feltudok használni , AHban meg biztos nem fogom megvenni (6-9 gold között mozog darabja ami kell).
Inkább hetente kifizetek még 15taxot. -
stefanov #2167 Üdv! Melisara szerver, keleti oldalon most alakuló "Illuminati" nevű leveling guild keres tagokat. Az egyetlen feltétel egyenlőre a 18+ életkor. Keressetek ingame: Tengwanda -
#2166 50esen van ital honorert ami 200.000 xpt ad. 5000ért vesztegeti a mercsant -
#2165 Én élvezem nagyon is, tied a tenger szó szerint.
Ami fontos, hogy a kalóz élet nem való magányos farkasoknak, végül is mindenki ellen vagy. Szerveren ahol vagyok 2 kalóz klán van és még egymást is öljük amikor csak lehet.(Múltkor egy komplett tradepackos Merchant ship-et ami már alapból lopott volt, loptak el a klántársaim)
Nagyon fontos a társaság, múltkor 5en neki mentünk egy Galleon-nyi embernek olyan 15en voltak és végül menekülőre fogták, loptunk 3-4 tradepackot. Jóformán fulltime pvp az egész, bepattantok a hajótokra, és keresitek a vízen az embereket, loptok, öltők rumot isztok, lényegében ennyi.
Ami szokatlan, hogy nem igazán tudsz kimenni a kontinensekre, ha ott halsz meg pvpben akkor 40perc börtön. Tehát alapanyag farmolás jóformán kiesik, azon kívül viszont minden ott van a kis kalóz szigeten.
Ha bármi kalóz kérdés van akkor jobb ha kérdeztek, nem vagyok nagy "vélemény író fajta":) -
Murmur #2164 Milyen a kalóz élet? Mesélhetnél. :) -
#2163 Én csak azt sajnálom, hogy a játék "rákényszerít" ezekre a dolgokra is, ugyebár (remélhetőleg nem sokáig) craftból jön a legjobb gear, az hogy én már 48ason kalóz lettem szerintem elárulja mennyire érdekel ez a része:D -
twi452 #2162 én szintezésre questeket használtam végig, az hozta is az aranyat nem csak vitte ugye :D
most már craftolok farmolok bányászok stb és húzom azokat a skillfákat amiket még ki akarok próbálni
közben ugye fejlesztem a profokat is amiket kinéztem magamnak :) -
#2161 Vocation tonicot érdemes felnyomni mellé és akkor nagyon gyors, pelt-->leather úgy adott 510xp-t 49esen. Jóformán 30-50goldből kijött nekem az egész szint. -
twi452 #2160 el kell használni a labor pontokat, craftolás ezerrel, bányászás stb
úgy lehet a legjobban húzni 50en a skill fákat, ugye egyszerre három újat is tudsz így húzni ha kell :) -
szergely83 #2159 Ha le kell cserélni mindhárom skillfát (vagy akár csak kettőt), lehet hamarabb felhúzol egy új karit 50-re, mint mindhárom fát 50-re. Bár nem tudom 50-e hogyan jön az xp, nem hiszem, hogy minden esetben megérné átképezni a karit.
De a kalózkodás is egy teljesen valid ok. Nameg ha ismerős/barát/barátné épp csatlakozna és nem akarod, hogy egyedül fejlődjön, szintén ez az alternatíva él :P -
Murmur #2158 Igazad van, ez már egy tök reális indok. :) -
#2157 Ha valaki kalózkodni is szeretne, annak se árt egy alt:) -
Murmur #2156 Egy karakterrel lehetsz minden, csak fejleszteni kell a skillseteket. Cuccot szintén farmolhatsz az adott class-hoz.
A felhúzható szakmák száma viszont szintenként limitálva van, ez indok lehet új karakterre, de ehhez nagyon kockának kell lenni. :) -
szergely83 #2155 Skillek miatt is lehet értelme, ha annyira eltérő karit szeretnél felhúzni. -
Murmur #2154 Ezt értem, de az italhoz elég lvl. 15, ha jól emlékszem. A további madárijesztőkhöz szintén. -
mikromanus #2153 HA csak komótosan "IngyÉ" húzod és még nem találtál rá a tuti goldforrásra se, akkor annyira nem számít a második-sokadik karakter. Ha Kőgazdag-Vér-pistike vagy, vagy ha veszett sok goldot tudsz farmolni ha van elég LP-d, vagy ha épp "befektetsz", hogy egy szakmában előnyhöz juss a többiekhez képest, akkor lehet most még előnye a több karakternek. Az LP közös, viszont a Worker Compensation ital CD-je nem az. Van egy szerveren négy karaktered, akkor egy alkalommal nem 1-1000 LP-t tudsz szerezni, hanem 4000 LP-ket. "csak" gold és elég ital kérdése. A magasabb szintű itemekben jó suska lehet... Amíg nem tudja legyártani minden lepukkant suttyó. Lehet most az a plusz párezer LP biztosítja az egész éves APEX ellátásodat utána 2-3 nap alatt. Fő az optimizmus. :) -
Tusy #2152 - mi a rák van megint? Glyph net timeout hibával (Error 2025) be se enged más MMO-knak meg jelenleg semmi baja ugyanezzel a nettel. Múlt hetet egy az egyben buktam mert du. már mindig sor várt mire gép elé kerültem játszani (labor pont farmolást nem hívnám igazi játéknak, az hajnalonta sikerült meló előtt) ... kezdek kissé besokallni
- én frissebb szerveren (Nebe) indítottam 2. karit, hogy legalább oda be tudjak lépni ha a másikon sor van meg addig is tudjak némi labor pontot gyűjteni ... ebből persze az lett, hogy nagyobb pont felhasználó lett belőle mint a main. Még elég vérszegények a karik (23-as gipsy és 17-es cleric) szóval egyelőre csak játszok velük ha épp úgy alakul -
Murmur #2151 Van értelme második karaktert felhúzni? -
Valószínüleg a másik karimat én is párommal fogom felrántani abból mondjuk valami healer formát akarok, csak egyenlőre kell majd neki valami használható vas. Jézuskával beszélnem kell intézzen valamit... -
szergely83 #2149 Még csak 38-as vagyok, kell a 40-es chain lightning a nuke-hoz :D Próbálok egy hibrid tank-mágus karit összehozni (cabalist), kíváncsi vagyok mennyire lesz életképes 50-en... Párommal ketten fejlődünk, aki paladin, így mindig én vagyok az elsőszámú célpont robe-bal. Csak a robe alatt ott figyel a shield, meg pár plate cucc a pdef boosthoz, így meg szoktak lepődni, mikor befailel a melee burst :D -
#2148 41-42 körül voltam , amikor a mage 50es karaktereket bezúztam ,ha egyedül volt. -
szergely83 #2147 Elég fun a questelés közbeni pvp. Nem esélytelen akár 8-10 szinttel nagyobb ellen sem (kivéve, ha 50-es), meg van amikor pár szinttel kisebb fingat meg. -
#2146 Én Kyprosan vagyok, azzal nincs baj, csak egy picit ellenfél , sebaj nemsokára találkozunk, megyek át kedves Nui barátaimat farmolni, viszonzom én is azt a sok segítséget amit fejlődés közben kaptam kaptam .
Mondjuk most váltottam aboról - blighterre, eléggé mókás vele a pvp, kaszter barátaimat megeszem reggelire, probléma ott szokott lenni amikor 3-4 en jönnek és hentelik a kisebbeket. Mondjuk meglepő módon van némi össze tartás és ilyenkor egy bátor elkezd invelni és vissza verik a támadást, de volt már rá példa ,hogy végig nézték ahogy harcolok velük és elmenekülnek a "társaim".
Alig várom már ,hogy többen meg legyünk 50esek és egy kis tengeri csatát lehessen vívni. -
mikromanus #2145 Bátornak érzem magam, de szerintem elutasítanának... Tekintve hogy a Nebe szerveren vagyok... és Guildben. Azért csak legyek bátor? :) -
#2144 Lehet harapnak -
MirandaBrill #2143 miért kell bátorság ahhoz, hogy jelentkezzem? -
TFoNe #2142 Sziasztok!
Kyprosa - Nyugati oldalon guildünk jelenlegi 140-es létszámához, jelenleg is keresünk AKTÍV játékosokat. Aki érez magában annyi bátorságot, hogy jelentkezzen, az az alábbi oldalon teheti meg.
https://www.facebook.com/crimsonlegacyhun
www.crimson-legacy.hu -
#2141 Megint nem mennek a szerverek? Nem elég, hogy kis millió bot van a játékba de még egy normális szervert se tudnak összekalapálni. Szerintem rengeteg játékost vesztenek így, főleg a botok miatt... -
#2140 A tervrajzot visszakapod, ha minden igaz a postaládádban vár majd. -
betyar40 #2139 sziasztok! ha lerombolom a házam amit 100 gildáért vettem mert mondjuk nem tetszik a hely és máshova akarom tenni a recipet visszakapom? Gondolom csak a beleépitett kö és fa anyag vész el a 100 gildát nem bukom? -
mikromanus #2138 Felmerült egy kérdés: Ha kifagyvsz, lezárul a program, akkor mennyi idő alatt tűnik el a karaktered? X másodperc? azonnal? Hogy látják ezt a külső szemlálők? Merőben elméleti kérdés. Ha támad a kalózhorda, megcsáklyáznak, te elküldöd a hajót, merülés-rejtőzködés és "véletlen" épp disconnect jön, akkor eltűnsz és később megmarad az életed és a pakk? Vagy meghalsz és a pakkot viszi a horda, vagy attól függ eltalálnak-e és akko raddig nem tűnsz el amíg ki nem rabolnak? -
mikromanus #2137 Köszönjük hogy ezt az észrevételt megosztottad velünk:Captain Oblivious! -
novvan #2136 A kérdés már megoldódott korábban, próbáld meg értelmezni a #2128 és #2129-es hozzászólást!
Utoljára szerkesztette: novvan, 2014.10.06. 13:44:03 -
mikromanus #2135 Azt hiszem drag-and-drop módszer alkalmazandó. Megnyitod az onventorit és áthúzod. Bár lehet egy kattintás az itemen és egy kattintás a helyen ahova rakni akarod. Ha van ott más, akkor az a "kezedben marad" . Ha el akarod vetni, akkor simán csak valahova belekattintasz a levegőbe. Akillek esetében a skilleket nyitod meg és a skill vagy kifejezés ikonját mozgatod át. -
hannibal01 #2134 Rendben köszönöm :) -
twi452 #2133 az egész skillfát reseteli, de elveszteni nem fogsz soha semmit a skill resettel vagy skill fa cserével sem :)
csak a pénzt amibe kerül :)