3293
-
#2373 Utálom a guild társadat. :D -
#2372 Szerintem a tiszta dps/magical attack jelenleg többet ér, mint a stat. -
#2371 Tenapi nap története, egy guild társammal esett meg.
Talált egy helyet egyik guildtársunk ahol illegális faültetvények vannak, nagyon sok... óránként ellenőrizte , hátha fog találni egy villámcsapta fát, teltek multak az órák egyszer csak nagyon sikít, nem egy hanem kettő fa is pont elötte változott át és a hab a tortánt az egyik proccolt tehát 3db villámcsapta fa esett neki -
mikromanus #2370 Köszi. Javítottam. Meg kicsit bővítettem. Benyomtam a kereskedelmi váltótáblát és az időszámítós részt. (Hogy maradhattak egyáltalán ki eddig?). Utóbbira csinálok majd valami legyűjtést. Lényegében 10 percnyi valós idő 1 óra ingame idő. Négyóránként lemegy egy nap. A riftek és eventek így négyóránként runolhatóak (Hasla rift, amuletthez anyaggyűjtés Halyconban, crimson rift, stb). Kivéve persze ami daily, azaz valós időben napi szinten egyszer van csak. (insták, gildás napi küldetések)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.10.17. 10:57:33 -
szergely83 #2369 Btw, ha nem fontos az upgradelhetőség, melyik típus éri meg a legjobban a 4 közül? Úgy láttam, hogy a life-on van a legtöbb dps+magic attack, viszont nincs rajta int. Wave hasonló, csak int-tel. Ocean és meadow-on van a legtöbb stat, viszont dps+magic attack jóval alacsonabb az előző kettőnél. Melyik éri meg leginkább mágusként, ha a dps számít? -
szergely83 #2368 Azaz... Az vígasztal, ha összegyűlik a gold egy magnificent scepterre, akkor legalább fel tudom használni cursed obsidianhoz. De ha belegondolok, hogy egy "gagyi" magnificent 4-500 gold körül kezdődik, és ez közelíti meg a hasla fegyók szintjét... grrr. -
#2367 Rohadt bosszantó, hogy quest rewardként sehol sincs scepter. Melee/Magic hybridként pedig még mindig csak várhatunk az obsidian fegyverekre. -
szergely83 #2366 "+1 to will Obsidian weapons be included in this update?
No, this will be part of our max level increase content update."
Ehh, erről ennyit. -
szergely83 #2365 Akkor úgy érzem nincs értelme beleölni egy nagyobb összeget egy jó scepterbe, inkább gyűjtök az obsidian-ra :D -
ChZ #2364 "ArcheAge Topic - Palinka Traders Guild lap"
Szép linkgyűjtemény. :)
A Pride not Crime klán oldalának a linkje viszont hibás, bekerült a végére 3 felesleges karakter.
Utoljára szerkesztette: ChZ, 2014.10.17. 07:13:16 -
November 4. - Auroria jön jön jön :3 -
mikromanus #2362 Ha időd engedi, akkor írhatnál leírásokat. Én csak legyűjtöttem. A helyességét meg nem igazán tudom megitálni. Törvénytisztelő polgár vagyok. Az 50 crime pont-> sitt-> 3000 injury ->instakaloz gondolom helyes. A többi körítés :) -
#2361 Ha időd engedi, lehet jobb lenne, egy igényesebb leírást összedobni, beleolvastam a kalózosba és a helyesírási hibákon kívül tele van hülyeséggel is. -
gabor696 #2360 Faszányos kis összefoglaló, szenkju :) -
mikromanus #2359 Elkezdtem legyűjteni a "hasznos holmikat" ArcheAge témakörben. Elneveztem "klánlapnak", de más is találhat rajta hasznos bejegyzést (inkább csak tartalomjegyzék útmutatókhoz). 1-2 téma még hiányos. Volt amire találtam jó, de hihetetlenül idejétmúlt leírást. Olyat meg inkább nme tettem fel. Sokaduma. Itt a Palinka Traders blog
ArcheAge Topic - Palinka Traders Guild lap
Mondjuk többnyire csak nekem van szófosásom, de ez idővel változhat. -
andraas0717 #2358 nem kell venni, craftolni tudod LB-ért a madárijesztőn -
mikromanus #2357 HA kifizetted, akkor törlődik, vagy törölhető. -
twi452 #2356 a levelet akkor megkapod amikor lerakod :)
ha jól rémlik azt nem is lehet törölni a levelek közül -
mikromanus #2355 Nem kell aggódni. Nincs benne melléklet, mégse törlődik ha törlod a melléklet nélküli leveleket. :) -
medic45 #2354 akkor várom a levelet köszönöm -
#2353 Be fizetni, pedig úgy fogod ,hogy jön leveled amiben ott lesz a befizetés opció ,tehát levelek között keresd a "számlát". -
gabor696 #2352 Odamész a scarecrow hoz és lekraftolod a tax ot vagy coin/loyality ért veszel a shop ban, vagy AH ból. -
medic45 #2351 tax-ot hogy tudom be fizetni ,van egy 8x8 as maláriaterjesztő de nem tudom hogy kell vagy hol kell -
mikromanus #2350 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Virágbolt... Akkor nálad lehet beszerezni a virágbolti verziós játékokat? -
#2349 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyere ki a hóra, játszuk le.
Gödöllön vagyok Nemzeti virágboltban.
Én vagyok a halálosztó !
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.10.15. 21:00:26 -
#2348 Az előbb nem mondtad, hogy szabadnapos voltál. Kérem a főnököd telefonszámát! -
#2347 Én csak az ellenséges frakciót károsítottam , egyenlőre nem áll szándékomban csúnyabácsinak állni. -
#2346 Kalóz amúgy se dolgozik. -
#2345 Sőt képzeld ,tegnap szabadnapos voltam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Délelöttös műszak H-K-SZ-P 05.00-14.00, V 06.00-22.00ig
Délutános műszak H-SZ-CS-P 13.00-22.00, SZo 06.00-22.00ig
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.10.15. 20:38:16 -
#2344 Reggelre kérem a beosztásodat!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2343 Talán dolgozok.
Délutános vagyok, 13.00-22.00 ig dolgozok ha szeretnéd elküldöm a heti beszotásom.
Van több műszakos munka hely is.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.10.15. 20:34:10 -
#2342 "Ma délben "
Talán dolgozni kéne NEM? -
MaRee #2341 Hm nekem ninsc ilyenem tudtommal, érdekes mert tegnap még elindult a játék, ma már nem akar. -
#2340 Ma délben olyan tradehajót löttünk, volt visítás.
Hajóra pattantunk öten, hogy mennyünk egy kört a tengeren , hátha lesz valami ingyen portéka természetesen ellenséges frakcióhoz, egész jól indult a dolog jött egy ártatlan kis trader egyedül aki természetesen átadta nekünk a csomagját , sőt egy kicsit még a hajója fedélzetét is élvezhettük.
Miuatán vissz tértünk átkelve a "nagy vizen" a parthoz közelítve lettünk figyelmesek ,mintha egy nagyobb hajó akarna a sziklák között elsuhanni, két kis clipper hajónkat célirányba állítottuk és nekirohamodtunk, szerencsétlenségére a flótásnak , annyira megzavarodott ,hogy ketten is megyünk felé ,fent akadt a sziklás részen, még jobban csökkent a távolság, annyira ,hogy elértük a csáklyával, miközben egyre közelbb húztuk magunkat a nagy hajóhoz "csak" két kis figurát pillantottunk meg rajta , ekkor már gonoszan nevettünk , szegények semmit se tudtak csinálni, kis küzdelem árán 20 db trade packot kaparintottunk meg.
Át vittük saját oldalunkra a hajóval együtt ,hogy szétverjük a hajót, persze megjelentek az ingyen élő frakcióbeliek szóval a 20ból 11et tudtunk csak a magunknak , minden estere ígyis azért sikeres akciót tudhatunk magunk mögött.
Nagyon nagy flash volt az egész hajós üldözés , csáklyázás , egy picike harc, majd a gazdája a nyomunkba eredt és próbálta menteni a menthetetlent. -
amikkamakka #2339 Igen, nálam is ez volt a probléma, a Microsoft Security Essentials volt a ludas...beállítások, valós idejű védelmet kellett kikapcsolni.....ha már játékban vagy akkor vissza lehet kapcsolni.... -
MaRee #2338 Valaki találkozott már azzal a problémával, hogy a játék nem indul el, vagy krva lassan? Elindítom a launcherben play-jel, aztán semmi nem történik. Jobb oldalt alul valami hackshield pro-t mutat, de 5perc után sem indul, pedig a taskmanagerben fut az archeage.exe -
twi452 #2337 gyakorlatilag csak venni lehet játékostól normális területet ha épp sikerül olyat találni aki el akarja adni
ez van :) -
andraas0717 #2336 Piros mindenhol, van 100 tax is, arany is. Az édekes az, hogy a szigeten például, azt írja, hogy nem lehet épületet tenni a területre, pedig a karókon belül van és ott vannak a házak is. Más tehet oda épületet, csak én nem . Az az érzésem, hogy nem lesz hosszabbítva a patron. Elég nagy területet bejártam, több régión keresztűl és azt tapasztaltam, hogy a játékosok direkt kiszúrnak a másikkal, úgy vannak lerakva az épületek, hogy rengeteg hely van köztük, csak éppen nem fér be másik. Kis odafigyeléssel hasznosabban ki lehetett volna használni a rendelkezésre álló területet. -
mikromanus #2335 Letenni nem tudod, vagy leteszed, felugrik mibe kerül és nem tudod kifizetni? Van elég tax certificate? Vagy az ilyenkor nem kell még? Kellő gold van-e?
+ha egyszer rossz helyen "aktiváltad" (olyan helyen ahol piros volt), akkor mindenütt pirosnak mutatja amíg nem törlöd a kijelőlést és újra nem "indítod" a designt.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.10.15. 17:05:35 -
andraas0717 #2334 November 3-ig él a patronom.