Arche Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nincs egy hónapos a játék és máris kihalt, szétesett guildek vannak? <#zavart2>
SweeneyTodd
Helló Sziasztok !

Kyprosa szerveren Keleti (Harany) oldalon keresünk aktív magyar játékosokat, megpróbálnánk össze fogni a kihalt szét esett guildekből megmaradt embereket a szerveren.

Célunk egy nagyobb közösség kialakítása lenne az oldalon , feltételek egyenlőre nincsenek várunk kicsiket nagyon egyaránt sok szeretettel.

Akit ingame keressetek jelentkezés miatt : Motkany vagy Misanaki.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.10.09. 15:28:38

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Gilmoor
együtt érzek azokkal akiknek nem jut hely, mocsok egy érzés találkozni az emberi gyarlóság ilyen koncentrált formájával. Én tiszta ideg voltam napokig emiatt és most hogy hosszú időre sikerült megvetni a lábam valahol, már sokkal nyugisabb. Az meg, hogy hellspawnban gyakori a csetepaté, végsősoron nem is baj. Csak legyen kin levezetni azt a sok feszkót😊

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Kösz a válaszokat 😊
szia!

options ott game info ful es ott lesz hogy back slot display priority es ott elsonek rakd be a kopenyt es akkor latszik a kopeny

igen, megosztott minden kert, gondolom a házak is
egybe is számolja adó szempontjából úgyhogy egyben kell rájuk fizetni nem külön itt és ott 😊
Egy acc-on, egy serveren, ugyanazon a kontinensen lévő 2 karakter használhatja egymás kertjét, házát, stb.? Hogyan, mivel működik a cloak? Az egyik karival kaptam egy Gambler'S Cloak nevű köpenyt, de nem látszik rajta semmi, hiába adtam rá és cloakban sincs.
Bejelentkezési kódot én minden Glyph frissítés* után kapok, csak nem értem minek, ugyan is a rendszer csak az elsőnél kérte, utána soha.

Az ingatlan maffia meg addig lesz biznisz, amíg szerverenként nem állnak be a helyi ingatlan árak, mint a valóságban is. Utána másban fognak utazni. Az Orchidna szerveren még rengeteg üres telek van szebbnél szebb helyeken.

*Apropó frissítés, minap másoknak is jött a hiba majd a megoldó leírás a Hackshild ÉS a Glyph KÉZI frissítéséről?
Utoljára szerkesztette: Inquisitor, 2014.10.09. 11:13:58

BEAST
Ezzel csak az a baj, ahogy Krinyo is említette, létezik az ingatlan maffia. Ezen a serveren már nincs szabad terület, ha a két kontinens közti kis szigeteket nem számoljuk. Többször volt olyan, hogy kattingató versenyeken olyan ember nyert, aki abban a pillanatban letette, hogy az előző terület eltűnt... utána lelkesen árulja a földjeit chaten.

Ahol a kis 8x8 kertem van, Villanelle, Housing Province (a kis sziget Lutesong bayben) elég jó helynek számít, de bővítésre esélyem sincs, mert a szigeten lévő földek 75 százaléka egy ember kezében van, aki még csak nem is használja őket, de 750 aranyért hajlandó megválni egy két 16x16 méretűtől. Nevetséges.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gilmoor
Mi is szembesültünk ezzel a problémával. Egyik nap még szabad mezők voltak sandeep ben (az összes temperate terület foglalt volt már) a másik nap már egy zsebkendőt se tudtál lerakni. Így átkényszerültünk hellswamp ba, ott viszont lefoglaltunk egy focipályát. 4 nagy farm és 2 farm ház egybenyitva.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.10.09. 10:02:28

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

- a megadott mail címedre jönni kellett volna egy olyan levélnek amivel aktiválod a glyphet (vagy azt az IP címet ahonnan be akartál lépni). Ha van ilyen levél és nem aktiváltad akkor jó esetben újat kell kérned (mert annak már lejárt az ideje)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Krinyo
Üdv a valóvilágban 😄
Szerintem pont ez a "sava-borsa" a játéknak, jól pörög az ingatlan maffia 😄

elvileg utána még 2 hétig be lehet rá fizetni az adót, addig ott marad és akkor már az lesz kiírva h Missed Payment Demolition: dátum
Belton
Hali lenne olyan kerdesem hogy 16x16 os farmnal ha azt irja hogy protected 2014.10.09 18:41 . Akkor az ido lejarta utan lehet epiteni masikat? mert nem az enyem ugye.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

kérnék egy kis segítséget újra lett telepítve a a rendszer és a játékot is újra akartam rakni de glyph-el nem tudom mert valami hibát ír ki van valami más megoldás?

A hiba:
"HTTP Status 401 - Authentication Failed: Cannot decrypt message - bad padding: Given final block not properly padded (contact dev team IF this message is pervasive)

type Status report

message Authentication Failed: Cannot decrypt message - bad padding: Given final block not properly padded (contact dev team IF this message is pervasive)

description This request requires HTTP authentication (Authentication Failed: Cannot decrypt message - bad padding: Given final block not properly padded (contact dev team IF this message is pervasive)).

Apache Tomcat/6.0.35"
Overburner
Érdemes én is nem rég kezdtem és eléggé beszívott bár elöször eléggé bonyolult tud lenni itt ott. 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Megoldottam helyetted😊
TopGun
Hello! En nem tudom elfogadtani a tablazattal a klanomat, a HUNOK csapatban vagyok.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ozzyehh
Srácok mit gondoltok érdemes kipróbálni?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

BEAST
Nagyon remélem, hogy hamarosan bevezetnek majd valami accountszintű föld limitet. Nevetséges, hogy vannak olyan emberek akik kisebb falvakat szereznek meg különféle módszerekkel, míg mások kis 8x8-as kertet se tudnak már letenni az ideiglenes földeknél sem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Palinka Traders
Mikroman néven futok. Ha írsz (/w Mikroman ) akkor felveszlek. Szépen gyűlünk és izmosodunk. LAssan közmunkára is lehet fogni a népet, mert lesz egyszerre bent sok-sok tag. Lehet szerveződni különféle runokra. 😊 Olyan 18:00-tól leszek elérhető ma. Van egy pár aktív tag mindig fent. Majd legyűjtöm ki kereshető "sürgős" esetben (mint tagfelvétel).
Sziasztok ! Nebe szerveren Nuia oldalon keresek guildet.

SweeneyTodd
Kyprosa szerveren , Harany oldalon milyen magyar közösségekről tudunk ?!

Nem találok semmi infót , ami van magyar weboldal ott eléggé vegyes , és csak Nui közösséget találtam.

Az elég jól hangzik!
SweeneyTodd
Na szinte minden opciót felsoroltak, igen tudom egy karakterrel minden lehetek, de viszont egy karakterrel , csak egy-egy farm helyeket lehet letenni, és most kelleni fog pl. még egy Aquafarm a handicrafthez... corallok méregdárágk, és rohadt hosszú idő mire megnőnek (1nap) és abból is csak 2db alapanyagot tudok kinyerni amit feltudok használni <#idiota> , AHban meg biztos nem fogom megvenni (6-9 gold között mozog darabja ami kell).

Inkább hetente kifizetek még 15taxot.

Üdv! Melisara szerver, keleti oldalon most alakuló "Illuminati" nevű leveling guild keres tagokat. Az egyetlen feltétel egyenlőre a 18+ életkor. Keressetek ingame: Tengwanda

WhiteStar
50esen van ital honorert ami 200.000 xpt ad. 5000ért vesztegeti a mercsant

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Panzeradler
Én élvezem nagyon is, tied a tenger szó szerint.
Ami fontos, hogy a kalóz élet nem való magányos farkasoknak, végül is mindenki ellen vagy. Szerveren ahol vagyok 2 kalóz klán van és még egymást is öljük amikor csak lehet.(Múltkor egy komplett tradepackos Merchant ship-et ami már alapból lopott volt, loptak el a klántársaim<#idiota>)

Nagyon fontos a társaság, múltkor 5en neki mentünk egy Galleon-nyi embernek olyan 15en voltak és végül menekülőre fogták, loptunk 3-4 tradepackot. Jóformán fulltime pvp az egész, bepattantok a hajótokra, és keresitek a vízen az embereket, loptok, öltők rumot isztok, lényegében ennyi.

Ami szokatlan, hogy nem igazán tudsz kimenni a kontinensekre, ha ott halsz meg pvpben akkor 40perc börtön. Tehát alapanyag farmolás jóformán kiesik, azon kívül viszont minden ott van a kis kalóz szigeten.

Ha bármi kalóz kérdés van akkor jobb ha kérdeztek, nem vagyok nagy "vélemény író fajta"😊
Milyen a kalóz élet? Mesélhetnél. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Panzeradler
Én csak azt sajnálom, hogy a játék "rákényszerít" ezekre a dolgokra is, ugyebár (remélhetőleg nem sokáig) craftból jön a legjobb gear, az hogy én már 48ason kalóz lettem szerintem elárulja mennyire érdekel ez a része😄
én szintezésre questeket használtam végig, az hozta is az aranyat nem csak vitte ugye 😄
most már craftolok farmolok bányászok stb és húzom azokat a skillfákat amiket még ki akarok próbálni
közben ugye fejlesztem a profokat is amiket kinéztem magamnak 😊
Panzeradler
Vocation tonicot érdemes felnyomni mellé és akkor nagyon gyors, pelt-->leather úgy adott 510xp-t 49esen. Jóformán 30-50goldből kijött nekem az egész szint.
el kell használni a labor pontokat, craftolás ezerrel, bányászás stb
úgy lehet a legjobban húzni 50en a skill fákat, ugye egyszerre három újat is tudsz így húzni ha kell 😊
Ha le kell cserélni mindhárom skillfát (vagy akár csak kettőt), lehet hamarabb felhúzol egy új karit 50-re, mint mindhárom fát 50-re. Bár nem tudom 50-e hogyan jön az xp, nem hiszem, hogy minden esetben megérné átképezni a karit.
De a kalózkodás is egy teljesen valid ok. Nameg ha ismerős/barát/barátné épp csatlakozna és nem akarod, hogy egyedül fejlődjön, szintén ez az alternatíva él 😛
Igazad van, ez már egy tök reális indok. 😊

Panzeradler
Ha valaki kalózkodni is szeretne, annak se árt egy alt😊
Egy karakterrel lehetsz minden, csak fejleszteni kell a skillseteket. Cuccot szintén farmolhatsz az adott class-hoz.
A felhúzható szakmák száma viszont szintenként limitálva van, ez indok lehet új karakterre, de ehhez nagyon kockának kell lenni. 😊

Skillek miatt is lehet értelme, ha annyira eltérő karit szeretnél felhúzni.
Ezt értem, de az italhoz elég lvl. 15, ha jól emlékszem. A további madárijesztőkhöz szintén.

HA csak komótosan "IngyÉ" húzod és még nem találtál rá a tuti goldforrásra se, akkor annyira nem számít a második-sokadik karakter. Ha Kőgazdag-Vér-pistike vagy, vagy ha veszett sok goldot tudsz farmolni ha van elég LP-d, vagy ha épp "befektetsz", hogy egy szakmában előnyhöz juss a többiekhez képest, akkor lehet most még előnye a több karakternek. Az LP közös, viszont a Worker Compensation ital CD-je nem az. Van egy szerveren négy karaktered, akkor egy alkalommal nem 1-1000 LP-t tudsz szerezni, hanem 4000 LP-ket. "csak" gold és elég ital kérdése. A magasabb szintű itemekben jó suska lehet... Amíg nem tudja legyártani minden lepukkant suttyó. Lehet most az a plusz párezer LP biztosítja az egész éves APEX ellátásodat utána 2-3 nap alatt. Fő az optimizmus. 😊
- mi a rák van megint? Glyph net timeout hibával (Error 2025) be se enged más MMO-knak meg jelenleg semmi baja ugyanezzel a nettel. Múlt hetet egy az egyben buktam mert du. már mindig sor várt mire gép elé kerültem játszani (labor pont farmolást nem hívnám igazi játéknak, az hajnalonta sikerült meló előtt) ... kezdek kissé besokallni

- én frissebb szerveren (Nebe) indítottam 2. karit, hogy legalább oda be tudjak lépni ha a másikon sor van meg addig is tudjak némi labor pontot gyűjteni ... ebből persze az lett, hogy nagyobb pont felhasználó lett belőle mint a main. Még elég vérszegények a karik (23-as gipsy és 17-es cleric) szóval egyelőre csak játszok velük ha épp úgy alakul

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Van értelme második karaktert felhúzni?

SweeneyTodd
<#mf2>

Valószínüleg a másik karimat én is párommal fogom felrántani abból mondjuk valami healer formát akarok, csak egyenlőre kell majd neki valami használható vas. Jézuskával beszélnem kell intézzen valamit...

Még csak 38-as vagyok, kell a 40-es chain lightning a nuke-hoz 😄 Próbálok egy hibrid tank-mágus karit összehozni (cabalist), kíváncsi vagyok mennyire lesz életképes 50-en... Párommal ketten fejlődünk, aki paladin, így mindig én vagyok az elsőszámú célpont robe-bal. Csak a robe alatt ott figyel a shield, meg pár plate cucc a pdef boosthoz, így meg szoktak lepődni, mikor befailel a melee burst 😄
SweeneyTodd
41-42 körül voltam , amikor a mage 50es karaktereket bezúztam ,ha egyedül volt.

Elég fun a questelés közbeni pvp. Nem esélytelen akár 8-10 szinttel nagyobb ellen sem (kivéve, ha 50-es), meg van amikor pár szinttel kisebb fingat meg.
SweeneyTodd
Én Kyprosan vagyok, azzal nincs baj, csak egy picit ellenfél<#taps> , sebaj nemsokára találkozunk, megyek át kedves Nui barátaimat farmolni, viszonzom én is azt a sok segítséget amit fejlődés közben kaptam kaptam <#nyes>.

Mondjuk most váltottam aboról - blighterre, eléggé mókás vele a pvp, kaszter barátaimat megeszem reggelire, probléma ott szokott lenni amikor 3-4 en jönnek és hentelik a kisebbeket. Mondjuk meglepő módon van némi össze tartás és ilyenkor egy bátor elkezd invelni és vissza verik a támadást, de volt már rá példa ,hogy végig nézték ahogy harcolok velük és elmenekülnek a "társaim".

Alig várom már ,hogy többen meg legyünk 50esek és egy kis tengeri csatát lehessen vívni.

Bátornak érzem magam, de szerintem elutasítanának... Tekintve hogy a Nebe szerveren vagyok... és Guildben. Azért csak legyek bátor? 😊
SweeneyTodd
Lehet harapnak <#idiota>

miért kell bátorság ahhoz, hogy jelentkezzem?