3293
-
#2413 -
#2412 100 goldonként emelkedik egyel az igény. Próbáld ki. Neked is van mit eladni :) csak írj be 1000 goldot eladási árnak és meglátod. -
mikromanus #2411 Bár a redditen meg kb 200 gold/db-ot emlegettek egy hasonló topicban, úgyhogy lehet valami az értékhatárban. Eh de jól elbeszélgetek magammal! :)
Purchasing land from other players -
mikromanus #2410 Honnan ez az infó? Szerintem csak egy kell, azt' annyi árat adsz meg amennyit pironkodás nélkül kibírsz (Max nem veszik meg). Én csak ilyet találtam:
How to Safely Buy and Sell Land in ArcheAge
Ebben egy szó sincs 100 goldonként egyről... Mondjuk annyit nem ér, hogy emiatt bevásároljak egyre. Bár ha sikerül lenyúlni valami helyet, akkor nagyot lehet kaszálni. -
betyar40 #2409 Guildünk a Kyprosa serveren keres új tagokat közel 60-70 aktiv játékossal!!
http://pridenotcrime.hu/
https://www.facebook.com/pridenotcrime -
novvan #2408 Hát akkor tényleg több mint az AH 10% sápja. -
#2407 15-20gold között mozog egy olyan tax... -
novvan #2406 Tudjuk, de AH-ban mennyi?
Tekintve, hogy az 1000 aranyból vehetek 6 havi patront, ez annyira nem aránytalan szerintem. -
Beaver70 #2405 Köszönöm a választ, akkor benézek a Nebe szerverre. -
#2404 Azt tudjátok, hogy ha el akarsz adni egy telket vagy házat, akkor 100 aranyanként 1 darab licens-re lesz szükséged aminek ára 300 credit / db (marketplace-en lehet vásárolni). Tehát, ha 1000 aranyért akarsz adni valamit, akkor ahhoz kell 3000 credit. Ez 600 credittel több, mint a havi patron. -
#2403 Nebe szerveren van pár Magyar klán Nui oldalon. Még helyet is lehet találni, farmháznak már nem annyira, de ami azt illeti sok telek le fog járni hamarosan. Több, mint ami úgy nézne ki, hogy meg fogják újítani. A Pálinka Traders ahol én is vagyok egyelőre egy gyűjtő klán, még kevesen járunk fel TS re rendszeresen. Van a Hétvégi Harcosok klán , ahol egy szűk mag köré csoportosulnak a friss belépők. Láttam Magyar Horda klánt Haranya oldalon... azt hiszem lesz választék.
-
#2402 "csak" Aquafarm, szárazföldön csupán két kis 8x8-as madárka pihenget... mondjuk jót nevettem mert elötte 2-3nappal , hirdette valaki az adott területen ,hogy aquafarm eladó, rákérdeztem mennyi, és potom 80-100 goldért megvállt volna az illető miközben lehet találni még egy két helyet , csak keresgélni kell. -
Beaver70 #2401 Következő kérdéseim lennének:
- Janudar vagy Nebe szerveren vannak-e magyar guildek, játékosok?
- Melyik oldalon?
- Van-e esély arra, hogy talál az ember farmnak vagy háznak helyet ezeken a szervereken?
Válaszaitokat köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Beaver70, 2014.10.19. 21:50:54 -
medic45 #2400 hogy van neked 2 16x16 farmod miközben én meg izzadok egyét hogy legyen :D:D -
#2399 Handicraftot húzom, izzadok is vele mint ku... ,szóval na , nagy fába vágtam ,de tegnap este találtam magamnak még egy Aquafarmot villanellnél és a poén az hogy közvetlen szomszédja az elsőnek, tehát nem kell keresgélnem, sunset pearlt kell majd lassan és kyprosan 22gold darabja -
twi452 #2398 tudom én is arra hajtok többek közt :)
én rizst termesztettem két 16x16-os farmon
ugye ez felszedéskor is ad hozzá pontot és utána a ground grain-né alakítás is ad 5-öt ha jól emlékszem
aztán én ebből csinálok mana levest mert a főzést akarom húzni és abból jön egy kis bevétel is szépen lassacskán :) -
#2397 Aha csak igy pl rohadt lassan fog ossze jonni a 15k prof pl farmingbol hogy bundlet tudjak pakolni. Vagy hogy erdemes huzni? A farmingot mert 1esevel megy fel=-O -
twi452 #2396 ahogy oda van írva :)
egyszerűen ha viseled a cuccokat akkor magasabb lesz annyival a farmer prof-od, ha nincs rajtad akkor nincs bonusz :)
-
#2395 Hali a questert kaphato farmer setnek a 3-5. Set bonusza mit jelent? +100 ill +300 proficient a farmerkedesert ezt hogy kell ertelmezni? Még csak 1item van meg. -
#2394 Sehogy, majd novemberben próbáld újra
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.10.18. 12:53:54 -
medic45 #2393 Hogy lehet átjutni Auroria szigetre mert haverokkal odahajóztunk és ahogy megyünk ki ír egy piros szöveget és visszadob Freedich re?! -
Zsoo62 #2392 Szia! Nem lett senki "kibaszva":) Ha jól tudom kaptál in-game mailt, ha nem, írtam itt PM.
A guild megszűnt s nemzetközi lett, németekkel s angolokkal közösen ULTIMO néven folytatjuk tovább, s mindenki csatlakozhat aki szeretne.
Feltétel csak TS3 használata, mely saját szervergépről fut.
Mindenkinek további jó játékot! -
#2391 Ahogy olvasom, összeolvadtak valakikkel. Ti ketten meg ott a semmi közepén... :D -
#2390 mondtam én, hogy gyere Dahutára. :D -
#2389 A hunheart guild megszűnt, vagy csak engem basztak ki egyik naprol a masikra jotekonysagbol? :D -
#2388 Az csak a növésben lévőnél lehet. A középső fázisban a young fánál. -
#2387 azt olvastam, hogy egyből le lehet szedni, csak az nem egyértelmű, hogy most a növési fokozatok eredménye lehet a villámcsapás vagy a kész fa eredménye... -
mikromanus #2386 Én úgy vettem ki a leírásokból, hogy amíg növésben van addig lehet belőle villamos. Amikor terem, vagy "kész" van, akkor már nem. -
#2385 Elvileg, javítsatok ha hatalmas badarságot írok, úgy tudom 3 fázisa van a fának kicsi - fiatal - és vágható, elvileg akkor csaphat bele amikor a középső fázisban van, tehát fiatal/young fa, és akkor egyből szedhető is a fácska.
Az utolsó mondatomban nem vagyok biztos ,hogy egyből lehet e szedni. Szóval bocs ha hülyeség, de nekem valami ilyesmi rémlik. -
#2384 nem ártana tisztázni, hogy amikor a fa végleg felnő és vágható státuszba kerül akkor dől -e el hogy villámcsapta lesz e vagy sem. Ugyanis ez esetben a 4 órás ynew fából leraksz 100at és várod a 4 óra leteltét. Ahogy felnő a 4-dik órában az eredmény log lesz vagy x % eséllyel duracell
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.10.17. 16:21:39 -
mikromanus #2383 Az hogy fixen belecsap az lehet legenda. A ""viharsziget" viszont létezik. CSak sajna nem volt már hely rajta és sok arra a martalóc. LAssan vissza lehet nézni, mert több helyen is 18-19-én járnak le a befizetetlen adós telkek védelmei. Freedichre is el kellene kukkantani egy reggel. Ott is van pár fel nem épített bungalló, meg egy -két pofátlanul elhelyezett madárijesztő csonk... :) -
szergely83 #2382 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na hiszen, ha legalább ez befolyásolná ingame a thunderstuck rátát... :D
Utoljára szerkesztette: szergely83, 2014.10.17. 16:10:10 -
#2381 "... Majd kiderül :) "
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó lenne, eléggé be van borulva meg esik is -
szergely83 #2380 Fixen nem hiszem, ez kb. olyan urban legendnek tűnik, hogy van olyan sziget, ahol fixen belecsap.. :) Nagyobb eséllyel már lehet, de most is vannak olyan helyek, ahol több thunderstruck tree proccol, mint máshol (ami lehet rng is, vagy szimplán csak több fa van az adott területen). Majd kiderül :) -
#2379 Épp az ,hogy szabadulni kell tőle mert állítólag Aurórián van hely ahol fixen bele csap a fába a villám vagyis nagyobb esélyel.
Legalábbis én ilyet hallotam. -
twi452 #2378 én androidon ezt használom :)
teljesen jó és beállíthatod, hogy mikor és hányszor riasszon :)
The Farming Timer for ArcheAge -
#2377 visszaszámláló egység win7 re
ha esetleg illegál farmokra szeretnél rájárni, akkor ez segíthet :) -
szergely83 #2376 Én is így gondolom. Csak fura, hogy mégis a soktatosakat preferálják (áruk is magasabb). -
szergely83 #2375 Talán érdemes is megtartani patchig, farm carthoz és submarine-hoz is kell, nagy lesz a keletje. -
#2374 Kettöt megtartott, de pont bebugolt az ah posta... és az AH nem küldött neki vissza 4 logot , egyet pedig szét osztott barátibb áron guildban 1apex/áron.