Arche Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
©stromblast
A "Fizetősőknek" is jobb ha egy-egy szakmára specializálódnak. Ha mindent magadnak csinálsz, akkor kb sehova se jutsz. Emellett a magasabb szintű játék erősen PvP orientált és csapatjáték központú. Ha mindent magad próbálsz csinálni, akkor csak áldozat leszel. Finom falat a különböző színű PK játékosoknak. AH-s goldszerzéshez nem kell LP. Az AH ügylet csak goldot fogyaszt (ha beteszel itemet + sikeres ügyletre). Biorobot munkával is lehet goldot szerezni ingyen. Sajna már ráálltak elég sokan, így nagyot nem szakíthatsz. Vita root termelés ingyen van. Csak az unalmas termelési meló van vele. 5 ezüst darabja és 10-25 közt ment el. Most már egyre kisebb az árrés. Nem is tökölök vele. Free játékosként talán megérheti. Vagy botként... AH licenszhez ugyan credit kell és nem átadható AH-ban, viszont ajándékként simán elküldhető. Nem nagy összeg. Könnyen szerezhetsz és onnan mehet a seft. Kezdőtőke összeszedés viszont necces. Meg ha onnan a lóvé, akkor könnyenegy véres-harcos MMO-ból tőzsdeszimulátor lehet... A fizetősőknek meg farmville vagy horgász szimulátor. 😊
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Bár 4 óránál kevesebb idő alatt is lehet pénzt szerezni, pve és pvp módon is, amiből olcsó worker's compensation potikat vehetnél (1000 labor/12 óra) így akár még craftolhatnál is ha nagyon szeretnél.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Százszónak is egy a vége, aki szereti a farmolós időigényes pvpköré épülő , sokkal összetetteb craftolosrendszerrel ellátott mmo-t az biztos nem fog csalódni benne.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
- mivel a jelenlegi játékom ~80%-ban a questekhez szükséges alapanyagok termeléséből áll ez így nem hangzik túl jól
Az ,hogy labor kell mindenhez számomra nem okoz fejtörést , okosan be kell tudni osztani és nincs probléma, ha az hiányzik mint egy wowban , egy fél du. alatt felrántasz egy craftot maximumra és mindenki boldog, itt tényleg meg kell szenvedned ,hogy legyen egy jobb páncélod, értéke van annak amit legyártasz, nem pedig a tömeg ótvar szarokat kerülgeted.
Tény, dungeonokbol semmi sincs egyenlőre bent , tudjuk be annak ,hogy 4hete megy a játék ,de hát a térkép adja ,hogy annyi content lesz benne nem gyözzük majd farmolni őket, most mindenki dolgozik azon ,hogy felhuzza a kis proffját és farmolja az aranyat.
A játék a hibái és hiányosságai ellenére is tetszik, ellenben a modell, amit használ az már nem annyira. A gondok a labor pont rendszerrel kezdődnek, olyannyira, hogy kicsit jobban belegondolva még a fizetős játékosokat is szívatja ezzel a rendszer. Ugyanis a játékban szó szerint mindenhez kellenek a labor pontok, a növények kiszedésétől, a termés leszedéséig, bányászáshoz, a laborpontért kibányászott nyersanyag alapanyaggá alakításához, a különféle tárgyak elkészítéséhez és persze a magasabb szintű tárgyak készítéséhez külön jártasság kell, ami szintén rengeteg laborpontba kerül. Gondolhatná az egyszeri játékos, hogy ok, akkor majd aranyon megveszek minden, ami kell az aukciós házból és itt jön a csavar, a játékbeli pénz szerzéshez is kell a laborpont. A leölt mobok csak az xp-t adják "ingyen" a belőlük kieső apró kérdőjeles "izék" rejtik a laborpontért kinyitható pénzt, a plusz xp-t és ha szerencséd van valami alapanyagot vagy tárgyat. Sajnos az alapanyag és a tárgyhullás nagyon gyér (nem tudom felfogni miért egyébként, szomorú, hogy sokszor questből öltözködik az ember). Szóval a játékban pénzt sem tudsz gyűjteni laborpont nélkül...ugye az f2p játékosok csak online kapnak labort, így egy örökkévalóság az egész. Arról nem is beszélve, hogy csak a fizetőseknek lehet farmja, ahol az alapanyagok jelentős részét biztonsággal meg lehet termelni...persze fél vagy egész napokat várva, hogy a termés beérjen vagy a fa felnőjön.
Összességében tehát f2p-ként fel lehet húzni a karaktert lvl 50-re, de mást nem nagyon fogsz tudni kezdeni labor pont híján...Fizetősként sem egyszerű pár mesterséget maxra felhúzni, hiszen pl. egy komolyabb páncél legyártásához nem elég a metalwork nagy szintje, az alapanyagok miatt más mesterségekben is nagy jártasságod kell, hogy legyen, ami összeszámolva rengeteg labor+idő és így persze euró. Én, aki fizettem a játékért, még így sem érzem, hogy teljes játékot kapnék a pénzemért, hiszen nekem is 5000 laborban maximalizálva van a magszerezhető pontok száma...
Azon kívül, hogy ez a játék inkább egy mmo elemekkel megtűzdelt farmer szimulátor azért akadnak egyéb hiányosságok is, amiket nem tudok megbocsájtani: Mindössze 2 db dungeon, ha nincs jártasságotmesterségekből, akkor questekből vagy ah-ból öltözködsz, a mobok csak elvétve dobnak tárgyakat.
Nem lenne ez rossz, ha megvariálnák a labor rendszert és töltenék fölfelé tartalommal, jönnének end game tartalmak, olyanok, amik mindenkinek adnak perspektívát, nemcsak a fizetőseknek. Addig azonban az előfizum lejárta után biztos nem fogok újabb hónapot kicsengetni, azért, hogy nézegessem, hogyan nőnek a fájaim vagy rém unalmas trade runos küldiket csináljak...
Utoljára szerkesztette: stromblast, 2014.10.12. 14:43:05
Mondjuk ahhoz képest, hogy mindenki "fára vadászik" az egyik az aktuális város északi kapujánál nőt ... senki nem vette észre.
Meg találtam egy kis rejtett zugban 6 db fenyőt ... csak addigra rámentek a pontjaim egyéb tevékenységekre, liliom gyűjtésre, meg egy szép nagy Ebony (Ében?) fa kivágására.
Egész jól haladunk , úgy fest sikerül egy másik kis magyar guildal össze olvadni, napi 3-4 ember csatlakozik hozzánk abból kb. 1 ami megmarad a többi lemorzsolódik, egész jól halad a szintezés az embereknél akik aktívak már legalább 10-15 online ember szokott lenni átlagban.
Nem gyüjtő guildként akarunk üzemelni ,de mivel nagyon megfogyatkozott a magyar játékosok száma a szerveren boldog boldogtalant beveszünk aki magyar és ha egy kis érdeklődést mutat a játék fele nagyon szívesen segítünk neki, megszerezni a nagyobb farmot , le vinni instákba , vagy akár ha zaklatják fejlődés közben, próbálunk kisebb közös tevékenységeket csinálni , nem kötelező jellegel , de például ha tradelnek a "nagyok" akkor nyugodtan csatlakozhatnak , nem okoz problémát.
Nincsen semilyen istenkomplekszusos emberünk a vezetőség között, szeretnénk közös érdekeket nézni , nem pedig egy emberét. Szeretnék egy olyan közöséget kialakítani ami majd a késöbbi contentekben érvényesülni fog.
Bármit szedsz szét abból kisebb nagyobb essence lesz.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.10.11. 18:59:50
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A craftolt ruhákat mennyire lehet egyedinek alkotni, mert én nem láttam erre való utalást, leszámítva, hogy bizonyos dolgokra lehet tenni saját logót. A kisebb értékű gyűrűket érdemes megtartani vagy szedjem szét azt is alapanyagokra? Tegnap egy witched corps dobott gyűrűt, eddig máshol még nem leltem ilyet csak quest itemként. Ha ruhákat szedek szét vagy bőr cuccokat, akkor normális alapanyagokat (bőr és társai) nem kapok vissza csak pl. eszenciát?
Egyébként nagyon fa.za, hogy patronnak van support live chat, csak ha nem tudok belépni, akkor nem tudom használni. Nagyon ügyesen ki van találva...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Eretileg valami gyógyító karaktert akartam ami NEM mágus vagy pap szerű karakter ... de valahogy eléggé félre ment.
Utoljára szerkesztette: szergely83, 2014.10.10. 22:24:00
Csak két esélyes van az egyik a Songcraft, a másik meg a Shadowplay. Csapatban az előbbi jelentene szerintem előnyt, renegátként meg utóbbi.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.10.10. 21:54:08
A klán/guild akkor jó, ha vannak közös célok is. Eleinte lehet szintezgetni, meg külön utakon járni, de akkor a leghatékonyabb ha van közös projekt. Az egyik ilyen a trade run. Legyen a cél nagyobb hajó, vagy ház/vár, de a közös cél közös akaratot igényel. Igen, akár azt is, hogy EGY ember craftolja le és adja le a pakkokat és nem külön-külön mindenki. KIs karakterként sokat nem tehetsz a közösségért, de cipekedni tudsz, védelmet meg adnak a nagyok. Mindenkinek haszna lesz egy korai hadihajóból vagy merchantshipből. Aki nem hajlandó segíteni, azt vagy (ki)hagyják, vagy érzékenyebb klánokból időleg eltanácsolják. Az aktivitás és az összejátszás rövid és hosszú távon is kiemelten fontos.
A munkamegosztás is növelheti a hatékonyságot. Ha mindenki azt craftol és termel ami épp kell neki, akkor kb semmivel sehova se jut. Ha ugyanazt nyomja egy-egy ember, akkor az adott szakmában hamarabb lép szintet. Annyira eddig nem volt elvárt nálunk a specializálódás, de nagyon jó lehetőségek vannak benne.
A játék nem chat szoba. Ha kérésed van, akkor használj TS-t! Jó eséllyel találsz olyat aki válaszol (ha van közös TS szoba persze). Rohadt idegesítő és haszontalan hatékonyság szempontjából minden alap dolgot tizedszerre bepötyögni. Szóban mehet játék mellett a magyarázat. Ha nem vagy TS-re kapható, akkor vagy válaszol valaki, vagy nem. Ez ilyen. A guild chat elég átláthatatlan tud lenni ha sokan használják. nem túl hasznos mindent ott intézni...
Persze ettől lehet a klán volt genya, de erre azért számíts máshol is! VAgy lesz egy gyűjtőguild, ahol jönnek-mennek az emberek. Kb most mi is ilyenek vagyunk, de már alakulunk. Már megvannak az összjáték és keménymag alapjai. . 😄
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.10.10. 21:15:08
Én minden játékban "assassin" jellegű varázslót szerettem volna játszani, ezért is kezdtem Reapert (Sorc, Occ, Shadow), bár néha Daggerspellt is húztam. Sajnos ebben a játékban, legalábbis egyelőre, a casterek a leggyengébbek ha pvpről van szó. 1v1-ben nagyon jó a Daggerspell, mert iszonyat sok ccje van, de a cck nélkül bármi képes másodpercek alatt eltaposni. A Reaper szót sem érdemel mióta az occultism skill ágat nullára nerfelték, teljesen használhatatlan önnáló ágként, vagyis ha nem csak valami más mellé pakolod be pár aoe cc miatt.
Jelenleg a játékban melee uralom van, ilyet még nem láttam egy korábbi mmomban sem. Persze erősek az íjászok (Primeval), de a jobb meleek őket is ledarálják, annyi gapcloser, cc, immunity skill áll rendelkezésükre.
Leginkább ezért, mostanában elkezdtem nézegetni a melee/mage hybrideket, mint a Hexblade vagy a Shadowblade. A Hexblade eddig kifejezetten tetszik, bár amint lehet úgyis megpróbálok visszakúszni a Reaper/Daggerspell irányába.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.10.10. 20:57:57
Utoljára szerkesztette: gabor696, 2014.10.10. 19:10:41
BDO: Jordine
Az hogy egy önző pöcs vagy a hozzászólásaid alapján téged minősít. Az is hogy nem tudsz beilleszkedni. Az alábbiakban emlegetett "általad nagyon kedvelt" személy pedig szintén egy szociopata mentálisan sérült ember, enyhe skizofrén beütéssel.
De igazad is van, rohadékok vagyunk mind, csak te vagy helikopter, hagyd is abba a játékot, dögöljünk meg mind 😊
nem fogsz hiányozni senkinek hidd el 😄
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/