3293
  • Bizó08
    Szergely köszönöm a megtisztelő válaszod!
  • szergely83
    Nekem win8-am van és nem pörgeti. Esélyes, hogy nem 100-as a vinyód.
  • Ffreeer
    De utána olvastam , azt mondják h a Win8 amúgy is nagyon pörgeti a vinyót, sztem a Win7 vissza lesz rakva, ott nem csinált ilyet!
  • Ffreeer
    írd be a keresőbe h "vinyó pörgetés" és kidobja
  • WhiteStar
    melyik hozzászólás? nem találom :/
  • Ffreeer
    Nekem a promlémám továbbra sem oldódott meg, a game eléggé pörgeti a vinyót, megtaláltam ugyan az előző kommentekben a megoldást, csak az Windows7-re van ,nekem meg Win8-am van :S arra esetleg nem tud vki megoldást hol lehet beállítani?
  • szergely83
    Mi a párommal totál casualba toljuk, napi 3-4 óra, hétvégeken általában nem vagyunk, mindketten f2p-be toljuk. Kb 1 hete hogy szépen kényelmesen bedingeltük az 50-et. Eddig 0 trade runt csináltunk. Crafttal keveset foglalkoztunk, a mobokból eső coinpurse-okat nyitogattuk. Így, mire elértük 50-et olyan 100-120 goldunk lett a kipotyogó archeumból, questekből, stb, úgy hogy szintezés közben olyan 50-60 goldot költöttünk gearre. Ehhez hozzájönnek a gilda star-ok (~70 db fejenként). Tehát friss playerként lvl 50-ig simán össze lehet kaparni 180-200 goldot.
    Aztán neki lehet állni craftolni is, csak jól kell választani, hogy mit húzol. Jelenleg a profitból tudok venni 2db worker's compensationt, ami 2K lp-t jelent 2 karival összesen, naponta, és félretenni is tudok némi goldot belőle.
    Baromi unalmas dolog, de nagyon profitáló tud lenni az AH monitorozása is, innen közel 400 goldot szedtem össze pár nap alatt.
    50-en összegyűlt közel 600g a questekből, craftból, AH-ból. Ebből 2 havi patron lazán kijött volna, de mivel úgysem használnám ki azt az időt, vettem helyette egy magnificent heroic sceptert 500g-ért, amit regradeltem (próba szerencse alapon) unique-ra.
    Szóval lehet itt pénzt csinálni, csak meg kell találni azokat a pontokat, amik éppen a legprofitozóbbak.
  • Gilmoor
    Tusy szeritnem ez a "nem tradelek, nem érdekel ki mit ad-vesz csak tolom a questeket" nem labor függő. A legtöbb mmo egyébként másról sem szól. Szóval nem nagy lemondás, ha F2P tudomásul veszi a saját korlátait, és belenyugszik amíg se ideje, se pénze nincs játszani, addig ez marad.
  • Tusy
    - ehhez napi ~2 óra játék nem elég (patron nélkül). F2p-ként 120 LP-ból nagyjából semmire nem lehet jutni. Első héten próbálkoztam patron nélkül, nem volt vicces
  • Gilmoor
    Azt kívánom, hogy ne nekem legyen igazam. De egyelőre semmi okom nincs az optimizmusra :)
  • szergely83
    White a money sinkre írta, hogy nem igaz hogy nincs. Eleve a craft is egy money sink. Akinek pénze van, az craftol, lunagemel, regradel, pvp-zik és nyomja az egyre magasabb szintű potikat, kajákat. Az hogy mennyit finansziroznak ebből apexből, az a kínálattól függ. Biztos lesz még magasabb az apex ára, de az 500 gold erős túlzás, a jelenlegi money sink mellett biztos. Mert mindig lesznek vérpistikék, akik többszáz dollárt költenek a játékra apex formájában, mert megtehetik.
  • fantomvampire
    Sajnalom hogy nincs valami fix osszeg amiert lehetne venni APEX-et x arany stb. mert sokkal jobb lenne. De igy hogy egyre kevesebben veszik es aruljak a vegen sajna tenyleg az lesz hogy csak azoknak lesz patron status-a akik elofizetnek. :(
  • Gilmoor
    az a baj az elméleteddel, hogy lunagemelésnél vagy regrade nél az alapszintű műveletek egyenként kerülnek annyiba majdnem, mint most egy apex. Szóval, ha apexből akarnál ilyesmit finanszírozni, akkor az is egy árnövelő tényező lenne. Egyébiránt pedig azt gondolom, hogy minden ezredik ember adja a fejét regrade -re. Nem azokra gondolok akik csak kipróbálják, hanem azokra akik terveznek is elkölteni rá 10x ezer aranyat. A money sink egy globális jelenség kell legyen, különben nem money sink. EVE ben a money sink a biztosítás, az elpusztítható tulajdon stb. mindenkit érint függetlenül attól akarja -e vagy sem. Ha a tax certificate helyett goldot kellene fizetni a telkekért, az money sink lenne.

juteszembe van előfizetős mód is
    jah és be fog következni, ebben biztos vagyok :)
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.10.28. 09:30:42
  • twi452
    ha az általad becsült 500 gold-os apexre mondod...persze :D
    ha ez bekövetkezik jobban jártak volna ha előfizusra alakítják a játékot mert így a kutya nem fog szenvedni vele nemhogy új játékosok :)

amúgy most jelenleg kicsit le is mentek az apex árak ott ahol én játszom ( melisara (eu)- ollo(na) )
    ollo-ra csak bányászni járok meg loyality tokent gyűjteni, egy account ugye de külön vannak a labor pontok úgyhogy ha már van patronod akkor szépen termelődik folyamatosan az amcsiknál is
    aztán lehet eladni mindent és apexet venni, ott most 80 körül mozog megint
    melisara-n meg 90 körül megy a múlt heti 100-110 után

én így szedtem össze annyi creditet h 5 hónapnyi patron megvan aztán majd meglátjuk mi lesz a játékból

• WhiteStar
    próbáltál már lunagemelni, vagy regradelni?
  • Gilmoor
    el kellene kezdeni végre okosan játszani a játékot. Free playernek is kényelmesen össze lehetne szednie az apexre valót.
    Ha én most kezdenék:
    lvl 50-ig semmi patron. Quest, kőbányászat dewstone plains-en (vagy a mobok által dobált pouchok nyitogatása) és pvp (cinderes rift farm vagy aréna) tenné ki a programot. ráállnék a gwenoid v. solzreed- halycona, halycona-gwenoid v. solzreed trade runok alapanyagainak gyüjtögetésére, és amint béke van halycona-ban elkezdenék egy-két pakkot letolni naponta (bolygóegyüttállás esetén hellswampból hoznám halycona helyett - ha megéri persze). Kb 1 vagy 2 hét és kész az apexre való.
  • Gilmoor
    Igen, jól sejted.

Az apex ára fel fog menni legalább 500+ goldra hamarosan. Tekintettel arra, hogy jóformán nincs "money sink" a játékban, egyre több a farm cart és trade ship. Egy trade ship béke időben sanddeep-solzred vagy solzred - sanddeep leszállítva 200 gold alaphangon. Oda - vissza kör 400 gold és nem kell hozzá más csak 2 ember és 30 adag fuel. Mit gondoltok meddig marad 100g egy apex?
  • Murmur
    Igen, a design átadható.
  • szabi07
    Bocsánat de továbbra sem értem, hogyan lehet gilda start venni aranyért?
    Jól sejtem, hogy arról van szó, hogy valaki berakja ah ba a gildáért vásárolt receptet?

Utoljára szerkesztette: szabi07, 2014.10.27. 23:35:33
  • Tusy
    - Nebe (Haranya) 115g volt 3 napja ma 125g amiért AH-ból vettem. Chaten sem hirdetik sokkal olcsóbban és inkább vevők irkálnak mint az eladók. Csúcsidőben már 125g/150g amiért árulják AH-ban (más kérdés elviszik-e ennyiért de az a gyanúm, hogy elviszik)
  • Murmur
    Kevés az apex a játékban (nem túl jó üzlet pénzt goldra konvertálni), viszont sokan szeretnék goldból fenntartani a patron státuszukat. Aki korábban befizetett, most már az is goldból akarja folytatni.
    Belátható időn belül szerintem nem megy le az ára.
    Utoljára szerkesztette: Murmur, 2014.10.27. 20:49:08
  • fantomvampire
    Egy gyors kerdes!

Mennyi eselyt lattok arra hogy a Melisara szerveren lemegy az ara az aPEX-nek ? Es van valami magyarazat mitol no az ara ? Vagy van idoszak amikor esetleg olcsobb ? MErt ez a lassan 100 arany egy csomag igen sok ....
  • twi452
    a tervrajzokat lehet eladni ami gildába kerül
  • szabi07
    Hogy lehet venni gilda-t?
    Vagy gilda porra gondoltok itt?
  • TFoNe
    Sziasztok!

Kyprosan-n a Crimson Legacy guildbe tagfelvétel van, nyugati oldal.
    jelentkezni ingame: Teff vagy crimson-legacy.hu.
  • SweeneyTodd
    20-30gold között szerintem... nézd meg ah-n mennyiért árulják a receptet.
  • fantomvampire
    Melisara 30 gilda kb mennyi ?
  • SweeneyTodd
    Szerver függő, meg mit takar az a pár gilda star ? 250-300 ?

Kyprosan egy két napja még 800-1200 gold között árulták ha jól rémlik a 250gildát
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.10.25. 21:22:51
  • fantomvampire
    Hali!

Egy kerdesem lenne van par gilda starom szeretnem eladni. Kb mennyit er ? Ha jol tudom be kell valtani gilda designere vagy mire ? Es csak ugy tudom ? Lenyeg hogy milyen arban mozog ?
  • SweeneyTodd
    Akkor biztos nem azért bannolták mert logikusan akkor az ipről minden accot bannoltak volna. A vinyópörgetésre meg pár oldalal arréb fogsz találni egy két infót ,így most hirtelen nem tudom mi volt a megoldás, de valamit át kellet állítani a windows szarjainál ha jól rémlik.
  • Ffreeer
    hát erre gondoltam, de majd csinálok egy másikat, és megpróbálom még1x, köszi a választ, meg azt tudja vki hogy a game miért pörgeti ennyire a vinyót vagyis folyamatosan pörög, félek attól h így nem sokáig bírja, vagy ez ellen lehet vmit csinálni? vagy ez ilyen?
  • SweeneyTodd
    Erre hivatkozva bannolták ,vagy csak erre gondoltál ,hogy ez miatt ?
  • twi452
    Elvileg pedig az engedélyezett hivatalosan.

Lehet csak peches voltál és a nagy bot bannolási hullámban bekerült az az account is "véletlenül", nem egyedi eset :)
  • Ffreeer
    Lenne egy olyan kérdésem hogy ,a párom is szeretne a Gammel játszani, csináltam is neki egy új e-mail regisztrációt, megcsináltam a karit, de mivel 1 ip címet használunk ezért lebannolták a karit, most akkor nem is tudunk 2-en játszani? valaki tud vmi okosságot?
  • Inquisitor
    Na, tegnap volt update. Bár ne lett volna ...
    1. Megint tele van minden botokkal. Lag a maximumon
    2. A karaktereket NPC vagy játékos csak a közelbe érve tölti be ... már amikor betölti! Sokszor az animációt nem tölti hozzá, így minden fázisban egyenesen állnak vagy áll a saját karakter. Sokszor ellenfél vagy NPC láthatatlan, így vagy későn veszed észre, későn tudod becélozni vagy egyáltalán nem lehet vele beszélni.
    Most ugyan azon a gépen úgy megy, mint ha 5x akkorára nőt volna a gépigénye. :(
    Gondolom csökkenteni akarták a szerver és játékos közötti adatforgalmat, de ez így játszhatatlan.
  • Tusy
    - october 24, Update -- downtime 1-3 hours
  • HUNmychy
    Over 17,000 Botting, Hacking, or Spamming Accounts Banned

Valakit innen esetleg..? :D
    Utoljára szerkesztette: HUNmychy, 2014.10.23. 19:49:32
  • Inquisitor
    A múltkor volt hasonló, akkor beugrott egy support ablak, ahol leírták hogyan kell a Glyph kilenst ÉS a Hackshieldet is KÉZZEL frissíteni, mert elvileg ilyenkor azért nem enged be, mert nem frissült le valamelyik. Hackshield nélkül meg nyilván soha nem fog beengedni, de ennek nincs köze a géped teljesítményéhez.

Közben kereséssel megtaláltam, ez nem pont az az oldal, de a leírás stimmel: https://support.trionworlds.com/app/hackshield/p/3640
  • BEAST #2455
    Fura, a katasztrofális headstartból én csak annyit tapasztaltam, hogy mire én elkezdtem játszani, a területek nagy része már le lett foglalva. Kicsit sajnálom is őket. :)
  • novvan
    Igen, szerintem elég egyértelmű. :-)