Arche Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna a goldsellerek illetve a landgrabberek + ah botok kinyirtak a játékot , jelenleg a játékosok nagy része be logol harvest ah böngészés és kb ennyi. És ez csak rosszabb lesz ... kár mert szerintem jó játék ( patron státusszal persze ) de túl sok a negatív dolog .
Fizetni meg felesleges érte .. 3-4 nap alatt meg van a 220-240 arany még igy munka mellett is aztán mehet az apex vásárlás.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
de már ott is többen úgy voltak vele h és utána mi lesz.. megunjuk a horgászatot és annyi 😄
farmolgatni el lehet benne de szerintem ha kimegyek a kertbe kapálni még az is nagyobb élvezetet nyújt mint a játékban "dolgozni" 😄
BDO: Jordine
A földfoglalás tényleg elcseszett.
- Egyszeri foglaló amit visszakapsz ha nem is építesz semmit és nem is adózol? Komolyan?
- 14 napig védelem nemfizetés után is (fizetés után 21 nap nyugi)???
Mondjuk felépített épületre visszajáró foglaló (telekre nem) és fix kezdő tax levonás kellene amit nem kap vissza a vevő. Meg még drasztikusabban növekvő adóteher a telkek száma és nagysága alapján. Meg rövidebb "türelmi idők": 3+3 nap bőven elég lenne. Esetleg valami speckó tárggyal kész házaknál lehetne "zárolni" hosszabb időre, így egy nyaralás nem lenne gazdasági rémálom a játékban. Sajna ennyire nem merészek, hogy érdemben foglalkozzanak a gondokkal. Nem hiszem, hogy a korábbi verziókban Koreában nem volt ez gond...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.11.07. 15:23:32
Az újonnan indulóknak pedig igenis lehetetlen normális földeket szerezni (nem, a 8x8 nem az), és nem csak sajátot foglalni nem fognak, de esélyük sincs annyi pénzt összeszedni (tisztességes úton), hogy vegyenek egyet. Dahután jelenleg ~1000 arany környékén mozog egy szar pvp területes 16x16 föld, tengerparton ez már simán 1500+. Persze akkor még csak álmodozni se mertem egy nagyobb területről, azokat tényleg meghagynám a guildeknek.
Nem értem a Trion/XL miért nem lép az ilyen problémák ügyében. Az ember azt hinné a nagyobb előfizetői tábor a cél, nem pedig a kis maréknyi földhalmozó csaló.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Annyiban elcseszett, hogy csak foglaló kell, ami elbontásnál azt hiszem visszakerül a korábbi területfoglalóhoz. Ha lenne fix és dinamikusan növekvő költség lerakáskor, akkro nem lehetne annyit élősködni. Valamennyit már fogtak a hackeken is, de közel se eleget. A játék supportja meg elég nevetséges ha nem fér bele a gondod a sablon pár alap témába.
Új indulóknak nehezebb földet szerezni,d e nem lehetetlen. Nagy területet nehéz összeszedni. MOst lesz +30% föld, a játékosszám meg érdemben nem változik. 1-2 héten belül lehet majd foglalni. vagy most is már. Csak fürgének kell lenni. A legtöbb lejáró helyen lesz konkurencia.
8*8-asat most is nyakló nélkül lerakhatnál. csak abból egy lehet karakterenként.. Jó, a termelő "oltárok" is ekkroák. A nagyobb helyek meg mindig versengőek. Ha ott voltál foglalhattál. ha nem, akkor nem. Ez ilyen. Nem jár "alanyi jogon" semmi. Jól is van ez így. Még ha néha szívás is.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.11.07. 14:55:51
Nagyon jó MMORPG alapból csináltak a hülye megvalósításokkal egy rakás unfair lo..art.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
A speckó gliderekhez kell külön anyag csak, vagy akkor, ha kimaradt az alapverziós glider a questből és meg kell építened.
Ilyenek vannak most elvileg játékban.
Red Dragon
Thunderbolt Glider
Ezi's Glider
Moonshadow Glider
Amúltkor kaptam egy "Ultralight Wing Rib" , vagy valami hasonló nevű cuccot, ami glider alkatrész vagy mi a fene lenne, de nem tudok vele mit kezdeni. Tudja valaki, hogy lehet használni, vagy felszerelni?
Mi se igazán voltunk tökéletesen koordináltak, de a többi zöld egyszerűen kriminális. Két területet befoglaltak a vörösök (Secret order, Sector one). A negyedikért ment a harc. Iszonyatosan túlnépesedett tömeggel nyomult ott a két vörös "nyertes" klán. Nyugatiaknál meg nem elég, hogy kevesen voltak még készületlenek is. Nem volt megvéve a merchanttól a cucc, mert hibádzott 1400 vagy 1000 arany, nem volt kibányászva elég anyag, vagy nem volt meg a kovácsuk. Vagy egy óra "inkább mi szívunk mint a vörösek" harc után hagytam a fenébe. Még akkor se voltak sehol. 30-40 perccel később végül lerakott az egyik "SO" guild még egy várkezdeményt. Gondolom a nulláról kezdték fél óra harc után 😊
Amíg egymást szivattuka terepen az eredeti helyen a bánya közelében abszolut senki nem volt. Stealthben akár egyedül is simán oda lehetett volna annyi idő alatt jutni és letenni a motyót. De nem, izombul ahol sokan vannak neki a falnak szervezetlen hordákban. áhhh...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.11.07. 13:04:22
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Itt az admin ha olvassa akkor írja ki a fejléc alá, hogy a magyarok ebben és ebben a szeveren vannak. aztán előbb utób igaz lessz mert az újak mind oda mennek. Lotro ban bejött.
Nagy problémám van.
Felraktam a játékot és az Update végén azt írta ki,h 15 sec van még hátra... ez ment 1 óráig ujrainditom. Megint letölti megintnem jó. Gondolom a fat 32 miadt szarik, átrakom másikra ott azt írja, h error 1005. most letöltöttem hozzá valamit ami 1 fórum szerint megoldja a problémát.. Addig is tudna nekem mesélni találkozott már valaki a problémával?
Nekem azt írja ki, h 15 sec van a telepítés elkészüléséig és soha nem készül ell.
Próbáltam már 4 szer virusirtót is lekapcsoltam.... De fat 32 a d-m szóval most 1 pendrivera telepítem...
Valami elmondaná meik szerveren van magyar klán????
Ha nincs nem akarunk csilálni 1 et? .
Nekem ma bemutatóm van 13. - 18 Erdélyi turné de utána belecsapok.
Ha kell újrarakom az egész gépemet a játék miatt.
Az lenne a problémám hogy elindítom a játékot.
És a szerver választás után ezt írj (the gods have disconnected you archeage. check network.......)
Tudna valaki segíteni mi lehet a probléma.
Laptopról próbálom.
Most kezdem a játékot haverjaimmal.
Van e valami amit tudnom kellene mielőtt elkezdem a játékot??? Pl melyik szerveren vannak magyarok.
Egyben keresem is magyar klánomat amely befogad kezdőket, vagy egy kis türelemmel rendelkeznek. Ugyanis ha megtalálom a magyar közösséget akkor előreláthatóan igen sokat leszek online
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2014.11.06. 20:35:22
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Persze neked lehet könnyebben megfogható és kezelhetőbb a gondod. Próbálkozz a Live Chaten. Eszement időzónában dolgoznak, így valami kései időben kezdik a supportot. Talán 14:00-22:00 CET. Vag yépp este nyolctól? Mindenesetre a weblap kiírja ha "zárva" vannak. Még péntekig lépned kellene, mert hétvégén csak valami "placeholder" van a GM székében náluk szerintem. Most meg jön a patch, így macera lesz elérni őket. Nem egyszerű...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Hát kíváncsi leszek mi lesz ott, a biztonság kedvéért tegnap a kiszemelt terület előtt logoltam le (most már biztos szétázott a lábam 😊 )
Mindenesetre hide ból végig akarom nézni a bunyót, mivel kis guild unk esélytelen a területszerzésre.
Utoljára szerkesztette: gabor696, 2014.11.05. 12:38:42
- 3000 LP egy-egy fal elbontásához (lehet több emberből is)
- 50k miningos csóka aki kiibányássza anyut a földből
- sok szerencse és társ aki védi a seggét közben
- 2000 goldért szép cuki vörös kristály vásárlás az NPC-től
- hazautazás és összerakás, mert Aurorián nem gyártható le az ultimate-castle-core vagy mi
- hajóval és pakkal a hátadon visszaszuttyogsz auroriára (erős fedezet javallott)
- lerakod a cucct mielőtt bármelyik más csapat megtenné
MIndezt úgy hogy közben minden színű és számú egyéb játékos és guild próbál "Helyet szerezni" vagy épp lenyúlni. Mókás lesz.
- este beléptem NA szerverre, akkor rövid patch után beengedett de azóta karakterválasztásnál kidob net szakadással ... van ilyen másnál is vagy csak én próbálkozok amerikai szerveren is? 15Mb down / 2Mb up volt akkor a net sebessége nálam, eddig ennyi se volt most meg hirtelen kevés lenne? (EU szerverre corrupt állományok miatt nem enged be, újra akar tölteni ~8Gb adatot, ezt patchig még megértem de ha utána is akarja tölteni az nekem gáz lesz)
So a menetrend
1.megvár míg valamelyik guild elfoglalja az adott régiót
2.rohan a memory tomb hoz hogy tudjon rezelni ha megbaszák
3.rohan vissza házat/farmot lerakni
4.örül ha ezen idő alatt el tudott hide olni a térfoglalós háború alatt és nem dobta fel a talpát és minden a terv szerint haladt 😊
A javításnak örülök, a halasztásnak nem. Mondjuk lehet nem lesz érdemi csúszás. ájvillkövetnidöcséndzsisztred. <#vigyor>#vigyor>
We'll update this thread with the new deployment time for our European servers once the work on our North American servers is complete."
Nah legalább hozzánk már javítva érkezik. 😊
@betyar40: a fentiekből adódóan még nincs időpont az update-re.