3293
-
andraas0717 #2733 Most már mindig az lesz, hogy zárolják és aztán feloldják? Kicsit (nagyon) frusztráló. Az is érdekes, hogy akkor drágább, amikor haszontalan
Utoljára szerkesztette: andraas0717, 2014.12.04. 11:50:56 -
mikromanus #2732 Tekintve, hogy jelenleg az APEX ki van véve a kereskedelemből, azaz nem jön új be amíg nem javítják és a bentlévő zárolva van, kb mindegy mennyiért van bent, nem? Megveszed drágán, hogy ne tudd használni? Minek? 1-2 nap alatt (újra) helyrerakják és leesik 230-270 körüli árig. -
andraas0717 #2731 Nálam épp kiverte a biztosítékot, hogy Orchidnán 360 gold felett van az APEX -
mikromanus #2730 Pontosan. Elég sok lehetőség van a játékban, hogy találjon mindenki kedvére való elfoglaltságot (már ugye ha nem omlik össze épp a te szervered). Picit helyezkedni kell. Én kezdtem az egyik szerveren (Orchidra). Se csapat, se bármi játékismeret. Picit lemaradtam. Új szerverekkel átnyergeltem és indítottunk egy magyar guildet. Picit lassan szerveződött, de így is sok előnye volt. Lett pár új ismerős. Sokan abbahagyták, sokan átmentek máshova. Kevés aktivitás miatt végül feloszlottunk. Átszerveződtünk más guildbe. Pár csúnya Trion baki és néhány hét alatt itt is megunták páran (bár ahalászat sokáig bejött a haveroknak). Aki abbahagyta lepasszolta a telkei használatzát nekem, úgyhogy a korábbi alchemy-printing-commerce irány erősen eltolodott a farmville irányába. ha már potya hely és suska lehetőség van. Behalt a szerver, így buktam 4 napot a szabad felhasználású földeken és minden egyszerre járt le. ELőtte volt 50 kész sajt és mézpakkom, most van szerintem vagy 75-80.
No, de a mozgásokra visszatérve: az aktív haverjaim közül az egyik átment egy kisebb guildbe. Épp az aki olyan lassúnak tűnt, meg néha rácsodálkozónak. Egy PK klánba... Ehhehe. Mondjuk épp ő volt az, aki mindenütt talált "lepottyanó" pakkot, vagy elkeveredett kereskedőt csónakkal, klipperrel, vagy épp alig védett full merchantshipen. Van érzéke a helyezkedéshez.
Most optimalizálom auroriát és a telkeimet. Drága és kérdéses, de lehet méhecskék lesznek minden sarkon. Azt hiszem picit szétszórt vagyok. Mindenbe belekapok...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.12.04. 10:48:30 -
betyar40 #2729 Én nem tudom milyen szerveren vagytok és melyik játékkal próbálkoztok talán egy olyan guildhez kéne csatlakozni ahol a céljaidad el tudod érni és kedved is van csinálni. A mi guildünkben 7 trade ship é 5 battleship van abból 6 úgy jött össze hogy a srác legyártotta a nyersanyagot és szépen 20-30 fővel bevittük neki gildáért .3 nap alatt megvolt neki!!! A házakat és telkeket közösen (családban) hozzuk össze és gondozzuk. Igy naponta ha csak 10-15 csomagot adsz le ami kb a a leszedéstől a leadásig max 40 perc az kb 100 -120 gold ha a labor és az idő miatt erre nem jut időd és enegriád akkor ha egy héten 4 alkalommal csinálod 400 -500 gold(attól függ hol adod le) és akkor alig foglalkoztál a gammel. PVP , gear , halászat , insta szóval talán nem sirni kéne!!:P -
mikromanus #2728 Nem tudom miért mondasz ilyet. A döcögése ellenére totál nyereséges. Az hogy neked nem jön be az más tészta. Van elég áldozat akit lehet terrorizálni így is. Meg van trader meg farmville fan is dögivel.
Persze menetrendszerinti önbeégetés a Cég meg A Support oldalon elég stabilan és rendszeresen érkezik. -
Ultimaulti #2727 A december miatt visszanéztem. De minek! Ez a játék is rekord idő alatt bukott meg. -
mikromanus #2726 NApi négy óra??? Pedig arra épp de. Van benne pénz és veszett egyszerű laborköltésben is. Persze a kereskedelem stabilabb pénzforrás, de azt nem hiszem, hogy 4-4 óra játék mellett nyomni akarnád. Patronban 4 óra játéknál 1680 LP/nap jön. Persze mehetsz harcolngatni is és zacsit nyitogatni laborból. Ott olyan 1ezüst/laborpont a fix. A drop archeumok erre jönnek rá.
MIndenesetre ez egy farmolós-grindelős játék (meg persze Pvp, de ott meg az ellent "farmolós"). Ha a stílus nem jön be, akkor a játék se fog. Bár ha így van, akkor ezt már megtapasztaltad. A fekete kertészkedés nem ilyen játékosoknak való. Még ha össze is jönne akkro is elunnád az éleetd mire kivágsz 100 fát. -
Tusy #2725 - TRION egyelőre nálam kiverte a biztosítékot, patron nélkül eseti fél óra játékkal nem a crafting lesz amivel próbálkozni fogok ... én 2 havi patron után úgy gondolom napi 4 óra játékidő alatt (ritkán volt ennyi időm) még patronnal sem igazán érdemes a farm / craft rendszerrel foglalkozni. De ez csak egy vélemény -
mikromanus #2724 Nem rád irtam, hanem akik százasával ültették a fát egy- egy elég jól megközelíthető helyre csak mert masik oldalról érkeztek és ott nehez volt feljutni. Ha nincs helyed akkor is jobb üzlet tud lenni a crafting alapú szakmák eredménye. A vadtelepites sok séta + kockázat. Ha nincs keresésre időd, akkor inkabb bele se fogj! Mellesleg egyszer elég felderíteni a terepet hogy tudd hova erdemes telepítgetni, így később mar nem "24/24". Mondjuk előtte se. -
Tusy #2723 Csak ugye néhányan lusták keresni
- bocsi, hogy nem a játék előtt akarom tölteni az összes szabadidőm. 4 karakterből 1-nek sikerült elfogadható helyet találnom, a másik 3-nak még csak az alap 8x8-as cuccot sem tudtam fix helyre lerakni ... de igazad van, én vagyok a lusta (mert nem 24/24+-ban tolom). Amúgy imádom ezeket az általánosításokat -
mikromanus #2722 Beeloztel. Sajna a speckó pakkokra nincs pontos táblázat, de gondolom arányaiban Ugyanezek lesznek. Hellswamp infoim vannak. Sajt solzredbe kb 17,9, gwenoidba 18.5. Biztos mashol is távolság alapu a pakk ár. -
Tusy #2721 Trade Run Values -
Ffreeer #2720 Valaki járatos Trade szállítmányozásba? ha pl.. sajtot készítek Dewstone-ba, azt hová érdemes vinni??? lehetőleg veszélytelen és jól jövedelmező útvonal érdekelne :) -
mikromanus #2719 Kis karakterrel sokat nem tudtam tenni, így felfedezgettem. Sok jó hely van. Csak ugye néhányan lusták keresni és több oldalról megvizsgálni a kérdést és a helyet. Azt hiszik, hogy ha van egy kis szikla egyik oldalról és nem látszik akkor az már biztos hely az adókerülésre. Pedig... VAnnak sokkal jobb helyek. Találtam két igéreteset. Egy White Ardenben, egy Lilyutban. Macerás megközelíteni és sok a hely. Az egyiken már lement 3 környi ültetvényezés. A másikon teszt jelleggel otthagytam 50 aspen fát. Jó 8 órát lesz minimum lejárat után szabad préda. Tökéletes tesztkörnyezet.. Erre visszajön a Nebe és a fő karakterem. No mindegy. A fakereskedés marad akkor az amcsi szerveren a Jokerpofa, vagy a Zoldfulu karakteremre.
edit: az önhibából meghalást ellenőriztem. Leestem a semmi közepén 300 méter magasból és szétzúzódtam egy sziklán. (lejárt a 3 perc repülésidő) Nem kerültem börtönbe. Esélytelen hogy bármikor is elkapjanak. Mennék is lopni, de sajna ez EU és itt máshol költöm a labort. No, majd amcsi szervereken. :)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.12.03. 10:30:47 -
andraas0717 #2718 mikromanus ezután a hozzászólásod után letettem róla, hogy egy "fekete" ültetvényt csináljak, pedig nagyon terveztem
Utoljára szerkesztette: andraas0717, 2014.12.03. 10:12:38 -
mikromanus #2717 Vasárnap kora délután óta nem megy. Hantáznak hogy most ez a prioritás és a csapat ezeken dolgozik (aztán a kiesett két NA szerverrel). Elvileg amit teszt jelleggel javítottak és indítottak az működött ls stabil. Amcsi idő szerint reggel körülre tervezték az indítást ha jól vettem ki. Ez helyi időzóna alapján az esti órákat jelenti. Laza 3-3,5 nap kiesés. Valami kompenzáció mindenkinek lesz. Persze a patronosoknak kicsit más mint a "Free' usereknek. Ez kicsit kevésbé érdekel. Az jobban érdekelne hogy a csomagok és telkek hátralevő ideje marad a leálláskori értéken, vagy szépen hozzáigazítják a naptárhoz. Ha valós időt néz, akkor szívás azoknak akik nem azonnal, vagy egy héten belül fizették a taxot. Remélem nem kell sebtiben átpakolgatni a haverok telkein levő motyót. Csak nem lesznek még rombolhatóak... Néhányuk negyedikén jár le. Másik meg múlt vasárnap este. Örülök, hogy nem pakolgattam rá, hogy majd úgyis elviszem napközben a satokat. Bár volt olyan ahol lejárt a kis telek, a rajta levő trade pakkok maradtak, a madárijesztő ment vissza levélben és órákig nem vitte el senki a pakkot. Haver kezelte a helyzetet. Jó helyre került :)
edit:
A szerverek már el vannak indítva. Már jelezték hogy bejutottak a karakterválasztóig. Most indulhatott.
"12:27 AM PST/ 8:28 AM GMT: Nebe, Nui, and Janudar are once again open, and all servers are now available."
Ha megy az idő és lejárt valami, akkor estére szétlopják...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.12.03. 09:33:23 -
hannibal01 #2716 Most akkor Nebét végleg lelőtték,és ennyi volt a kari meg minden? Vagy csak valami karbantartás? -
mikromanus #2715 Nem kell kártyaadatot megadni ha paypallal vásárolsz. Azt szépen kezeli a paypal. Ott megadtad. Semmi gond. Épp ezért tartod. Nem 12, hanem 13 (pontosabban 12,99) euro és amíg nem halsz bele és maradsz "LAP-tag", addig ez nem is változik. Megy szépen a havi patron ára a Trionnak, te meg szidod őket azért hogy lusta és figyelmetlen vagy kezelni a pénzügyeidet (pl leállítani a rendszeres átutalást, vagy belépni, vagy felvenni a kapcsolatot a supporttal). Nem baj ha figyelmetlen vagy, de ne azért hibáztasd a céget ami felett nagyvonalúan elsiklasz. Van elég más indok amiért lehet utálni az inkompetens supportjukat.
-
#2714 Sose adtam meg kartya adatokat a trion oldalan , de ami tetszik hogy a payment historyba se szerepel semmi es sehol semmi hogy mit is vettem amit tulajdonkeppen nem en vettem.paypal kuldott smst a levonasrol de csak annyit hogy trion vasarlas. De legyenek boldogak a 12 uroval. Nem halok bele. -
mikromanus #2713 Nem a játék bukott meg, hanem a Trion. Ha normálisabban kezeltek vagy kommunikáltak volna 1-2 dolgot, akkor simán pörögne a játék a hibái ellenére is. Csak ugye csináltak pár baromságot, meg nem bírnak a feladattal. Így is pörögne azért a játék... csak nem lehet elérni. Pont azok a szerverek haltak be leginkább amiken karakterem volt. Akiknek megy azok azért elvannak vele. -
#2712 Ahogy olvasom elegge megbukott a jatek, kar erte :( Na nem mintha jatszottam volna vele, de szeretem olvasni ezt a topikot. Ha jo lett volna, biztos elkezdem :) -
mikromanus #2711 Ez a játék LAP* rendszerben kezeli a pénzeket. Ennek sajátossága, hogy rendezett időközönként levonja a számládról/paypalodról a patron összegét. Cserébe nem tudsz belépni mert a jelszavad nem tudod, vagy varázslatos módon sms védelem van az accountodon.
A Cég oldaláról ugyanez:
- a kedves ügyfél vett egy havi Patron státuszt. Köszönjük a bizalmát! Beállítottuk a fizetési módját havi rendszerességre. Ha ez Önnek nem felel meg kérjük módosítsa!
- a Kedves ügyfél otthagyja a játékot, mert megteheti és mert szarajáték/szarasupport. Egy hónap múlva levonódik a patron meghosszabbítás ára (Köszönjük a bizalmát!)
- a Kedves Ügyfél kicsit inaktív, de ha baja lenne biztos szólna. Például levélben, a honlapon ticketet nyitva, live chaten. Ha elég ügyes tán még telefonszámot is talál. Á, csak nem azért nem lép be miután fizet, mert mindent elfelejt amit nem írt le és mentett el 20 helyre...
- A Kedves Ügyfél morcos. Azt mondja Trógerek vagyunk. Már nem olyan kedves.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!*= Lazy Asshole Project. Magyarán: a többség ahhoz is lusta, hogy elolvasson bármit ami hosszabb egy tőmondatnál, de utána mindig más a hibás
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.12.02. 18:57:40 -
Tusy #2710 - honnan tudják a bankkártyád adatait? Azt elvileg neked kellett megadni ...
edit: webes belépéshez sztem nem kell auth. kód
Utoljára szerkesztette: Tusy, 2014.12.02. 18:35:12 -
#2709 Azert hatalmas hogy tobb mint egy honapja nem is jatszom ezeel a trogerseggel es most kapom az smst hogy levont 4100 ft ot szanalmas azert. A vicc hogy sose vettem havi dijat az oldalukon keresztul. Persze az oldalra nem enged be mert az auth code ot nem kuldi el... Grat ennek a troger cegnek. -
Tusy #2708 - NA szerveren sorban állás (mire fel???) EU-n meg Nebe-t simán kilőtték ... 2 nap alatt ennyire tellett ... gz (vagy ilyesmi) -
mikromanus #2707 Auroria már elég szellős. Lehet találni jó helyet, csak ott minek? Alapból is kiesik nagyon. Nem tudom miért nem lehet valami nagy teleportkapu, ami esetleg nem 3 hereaftert zabál. + erre jön még a pofátlanul magas tax. Persze hog ymaxra rakták. persze jó az a sok landgrabberre, de azért picit fájdalmas már ilyen tax árak mellett. Mindegy. Ennyi hozzájárulás megy részemről a guildnek.
Hellswampon is van pár lejáró. Egyesek még a familyból is kiléptetik a telket, hogy ne veszítsek semmit mikor lejár. Ehhehe. Na jó, el akarta adni a haverunk. csak nem jött össze.
A bundle móka veszettül el van cseszve. A "Legjobb" darabok annyira gazdaságtalanok, hogy azt a fene se használja már szerintem. Az "alap" csomagokban vannak jók. A gomba például jó, meg gondolom a kisebb magok is. Az állatok... hát az fail. 3 tehenet pakolsz be a karámba. Max 4 fér a telkedre és darabja 200 labor fejésenként. persze nem fogsz négyet használni ha már ezt tudod. Emellett ad mondjuk 4-5 tehénnyi tejet. EGy tehén megfejése 15 labor. Jó, van némi sz*r is a karámból, de ez így akkor is laborkidobás. Néztem a woodlotokat is. Csak a 15k-s gumifához volt szerencsém. Valaki feketén telepített vagy százat. 35 labor és 13-15 fát ad, meg valami "egyéb" levelet, ami nem túl drága. EZ kb 2,5 normál fányi és veszett nagy helyet foglal. 35-ből annyit szedsz össze mint kötegelés nélkül 2-3-ból. Helyben se jobb. Nem is tudtam lelopni mind a száz pakkot. Még úgy se érte meg hogy nem én pakoltam ki 10-10 laborért a vadonba. Azóta viszont bűnöző vagyok és köröznek. Ugye örökbéke zónában így se tudnak betámadni? :)
Ha halálra zúzom magam, vagy megesznek a vadak, akkor se kerülök sittre, ugye? Ahhoz human erőforrás kell. vagy tévedek? Orchidrán nag ybetyár a karakterem. Hú, micsoda fenyegetéseket hajigált felém az egyik kibic. Adtam 10 másodperc előnyt, de nem mozdult rá a tulaj a pine erdejére. Így hát ösztönöztem picit. A harmadik gyerek a partvonalról fenyegetett. Most mire számítottak? :)
Ja, holnap érik be egy szép cseresznyefa erdő is. Hm.. Erős a kisértés. -
#2706 múltkor benéztem EU Orchidna ra. Van ott egy karakterem amit törlésre tettem. Mondjuk nem értem miért kell várnom 8 napot hogy törölje, de ez már nem is érdekel. Azt néztem, hogy olyan helyeken ahol eddig egy szöget nem tudtam leejteni, most 24 es helyek vannak szabadon. Kutya sem érdeklődik értük. Totál fail ez a game. -
mikromanus #2705 Ha a lejáratokat a telkeken nem tolják ki, akkor a hajunkra kenhetjük. Ami lejáróban van arra esély sincs meghosszabbítani, ami meg "normál", ott lenyúltak eddig lassan egy fél heti sarcot. Fizetünk taxot a szerverleállásra? remélem ezt is kezelik majd, mert ez igy kicseszés. -
Tusy #2704 - patron státuszom 23 órával meghosszabbították (tegnap este járt volna le), cserében Nebére továbbra sem lehet belépni. Amin viszont tényleg meglepődtem, hogy NA szerverekből csak 2 "UP", a többi crashelt vagy karban tartják -
GaborST #2703 na akkor az f..a nem játszok ma :( -
mikromanus #2702 Ez magyarul annyi: "ugyan nem javítottuk ki a hibát és a szerver se megy, de az icont már átrajzoltuk hogy legalább látszólag minden jó legyen" :)
Azaz nem megy a szerver. Normál esetben a netszakadásnál vagy bármilyen kapcsolódási problémánál ha levág, akkor ezt kapod. Most látszólag megy a szerver, csak nem lehet csatlakozni. Valójában offline. Ezek nem mennek az EU-n: Janudar, Nebe, Nui -
twi452 #2701 uninstall - felejt :D -
GaborST #2700 Na most meg ezt írja ki szerver választás után ilyenkor mi van?
The gods have disconnected you! Check your network status and read any recent alerts. -
GaborST #2699 oksa köszi :) -
mikromanus #2698 Elvileg nem kell patron hozzá, de akkor minek? :)
Creditért lehet vásárolni a shopban a character slot scrollt. Normál jobb egérgombos aktiválás van és rákérdez, hogy tényleg akarod-e és ezen és most de tényleg? Ha igen, akkor meg is van. Ez egy helyet ad pluszban az adott szerveren. Más szervereken nem módosítja a keretet. Maximálisan régiónként 6 karaktered lehet, szerverenként maximum 4.
A tekercset megveheted creditért vagy megveheted az AH-ban goldért. Utóbbi esetben más adott lrte valós pénzt. vagy a tekercsért vagy az apexért.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.12.01. 17:21:52 -
GaborST #2697 Sziasztok! Valaki tudja hogy lehet karakter szlotott venni! Free játékos vok vagy ehhez patron státusz kell? -
mikromanus #2696 Queue szimulátor újratöltve :)
NA régió:
EU-ban minden "megy" csak épp a korábban összeomlott szerverekre nem lehet becsatlakozni. Ügyes kozmetikázás (a gombok alapján minden rendben), de még nem az igazi. -
mikromanus #2695 Jól vannak. Kivéve azt a hármat Európában ami nem megy, mert becrashelt úgy délben és azóta se törődik vele senki. Amcsi szervereken is van 3-4 kieső szerver. Egy karakterem van ami működő szerveren van, de azzal meg nem akarok LP-t költeni. Amcsi szerveren "működőre" regeltem volna +1-et de az most fossa össze magát épp, vagy hiper-szuper lagos. Vagy abszolut semmit se csinálnak vele, vagy a szokásos szar a kommunikáció a felhasználók fele. Még jó hogy hamarosan indul(na) az ostrom... -
Ffreeer #2694 mi van a szerverekkel?