Arche Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- innen (topic) vettem az ötletet, hogy átmenjek NA szerverre is kifejezetten APEX megszerzése miatt ( account =
- _szerintem_ ez a játék NEM casual (alkalmi) játékosnak való, pedig mondanám, hogy én is az vagyok de ez nem igaz. Szinte minden nap belépek legalább 1x, ez viszont decemberben 2-3 hétig nem lesz igaz. Ekkor fogom elveszteni azt a 2 fix farmhelyet amit eddig találtam ... és nem tudom vissza akarok-e térni utána. Patron státusz nélkül újra meg fogom próbálni, ad-e annyi szórakozást amiért érdemes maradni de vannak kétségeim
- vannak gondjaim a rendszerrel (gép + net), volt olyan hét végi nap amikor 2 óra alatt ~20 DC után (illetve az első 5-ből 4x be se engedett) adtam fel, meg olyan is amikor több óra játék után se dobott ki. Ugyanezzel a rendszerrel guild wars 2-ben a 2x50 fős www-t még bírja, bár TS-el óránként ott is esélyes 1-1 DC. Nagyobb tömegben azért már ott is valószínű, hogy kivág a gép de aa-ban nagyon alacsony a tolerancia szint, van amikor belépéskor befagy, airship map váltásakor kivág (relog után meg zuhanok a semmibe), vagy ha haladni akarok a farmon és még nem minden jelent meg akkor megakad a kép majd, 2s alatt desktopra rak (amúgy átlag 50-80 fps-el fut szinte mindent minimumra véve). Ez azért gáz
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
no offense
BDO: Jordine
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.11.17. 17:08:14
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
- Ha abszolut semmit se akarsz kiadni, akkor az első patron státusz elérés szivatós. Utána könnyű már. Csak quest-PvP módban is kijön kb egy apexnyi a korábbi ozzászólók alapján. PvP meg satnyaként is megéri. Mindig van gyengébb ellen. Kis gyakorlattal sokakat lenyomsz és megvan a honor és a gilda is. Emellett többet lehet összességében nyerni, mint a kudarccal veszíteni. Csapatban még lazább. Mondjuk ebben én épp csak kibic vagyok, mert nem arénázgattam.
- Riftek stabilan adják a "supportot". Ha betársulsz, akkor a két cinderesből lazán meglehet napi 800-1000 közti honor. Ha segggyenge vagy, akkor drukkolsz a harmadik-sokadik sorból eleinte legfeljebb. Más killjére is megy a számláló. Végső esetben vásárolgatsz ebből a honor tradernél és eladod az AH-ban. Ha már megvan az AH licensz, mert az azért kell ehhez, ugyi?
- a ház patronos tartalom. Ha nem küzdöttél meg érte és nem is fizetsz, akkor az nem jár. Ha már lenne technikailag lehetőságed, csak a hely a necces, akkor ott a csapatjáték. A lejáró házakat be lehet foglalni. Sok is van belőle. Idővel aki nem elég farmolgatós alkat az kihullik. Vagy aki szereti a jó supportot. Mer' olyan aztán nincs, csak időszakonkénti tökönrúgdosás a Cégtől.
- insta és dungeon: legyél healer és hamar bevesznek csapatba. <#eplus2>#eplus2> (csak az meg soloban nem túl sanszos hogy bármit is kezd magával a farm és trade runokon kívül)
"Akarsz házat, várj türelmesen..." - Aki játszani akar az biztos nem fog hónapokat várni hátha lesz szabad telek. 800-1000G között már lehet venni jó helyen 16*16-ot.
"Akarsz hajót? nem kell trade run freedichre, csak csináld meg a napi küldiket és hamar meg lesz a kellő mennyiségű gilda star."- Napi küldetésekből könnyen lehet 5 gilda. Lehet mentor questekből is pár, de azt meg várd ki míg kell egyáltalán valakinek... Lehet még arénában is szerezni, de ott is ha nincs elég jó cuccod értelmetlen bemenni, mert úgy leütnek, hogy hozzá se érsz az enemyhez. Szóval rohadtul nem lesz meg hamar a 250-400 gilda. Clipperre persze könnyű összeszedni az 50 gildát, de az meg sokat nem ér. Szerintem a legjobb 2 gildáért vinni a csomagokat pvp/pve zónákba. Persze sok idő kell hozzá.
"dungeon? jah azt ne akarj. még a farmolásnál is unalmasabb ott állni a bejáratnál és várni hogy valaki bevigyen." - Egy dungeon finder kellene ja. Ezért nem árt csatlakozni egy aktívabb guildhez. Nagyobb para szerintem, hogy csapatban nem lehet 5v5 arénába jelentkezni.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Tényleg itt ültök az sg fórumon és szapuljátok a játékot a kérdezőknek??? Hát gratulálok sok sikert az életetekhez.
Valaki esetleg valami építőjelegű hozászolást?
a firranokkal nincs gond, legalább nekik hasznos passzívjuk van 😊
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
- hogy hol mennyi az aktuális % azt meg a játékban érdemes megnézni
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Utoljára szerkesztette: saghun, 2014.11.14. 13:38:28
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
No, de nézzük a többit:
- hasla fegyver: keletiek előnyben. Hazai terep és sokan is vannak+ rengetegen már indulás után picivel lvl 3-assal nyomultak.
- rászoktak a tömeges halcyon warra is. Épp a fegyver és gold előny miatt nagyon durva csapatot tudnak kiállítani. Talán számban és karakterekben azonos a szint, de nyugaton nincs megszervezve a war. Eddig nem kellett. Aurória óta kiegyensúlyozott a helyzet és egyre inkább a keletiek kerülnek előnybe ott is
- GHA és egyéb dungeonok/insták: kb itt mindegy hol van. Háborús övezetek és van békeidő is. Ha meg eléred a bejáratot, akkor kb mindegy mindkét oldal azonos eséllyel indul.
- honor quest: béna monster ölésekre rengeteg "free" honor keleten. Nincs hasonlóan "bugos" quest nyugaton. Mondjuk a riftek jók most hogy már szervezettebben nyomulunk rá. Csak azok megvannak mindkét oldalon (?) így ez nem előny senki oldalára.
- teleport exploit traderunnál. Meg lehet kerülni a warzone részeket egyik kedveltebb úton. Gyorsabb és könnyű pénz. Mostanra kicsit talán kisebb előny, mert kocsikkal nem teljesíthető. 3-5 pakk meg egy csacsis pakk ellenében azért erős versenyképesség. 😊
Összesítve: kis csapattal vagy soloban minden oldal túl erős a karaktereknek. Összesítve keletiek kicsit előnyben és egyre inkább abban lesznek ahogy dől befele a lóvé.
telefonra vannak app-ok amik gyakorlatilag egy adatbázisból és sok sok saját magadnak beállítható visszaszámlálóból állnak 😊
úgyhogy egyszerűen beállítod miket farmolsz, ha kell finomhangolod h mikor lesznek "készen" és majd szól neked az app 😊
Van valami lehetőség ara, hogy megnézzem, hogy állnak a különböző saját területen termesztett, tenyésztett cuccok? A public-ról van infó, az OK, de a sajátról nem találok, és ez szerintem nagy hiba, ha tényleg nincs.
Valaki játszik Firran al? meik szerveren????
Csinálok 1 et Melisara ra
-1 én glyphen keresztül szedtem le a cuccot ráadásul nem a C meghajtóra ... belenéztem a fórumba és ha a glyphet nem rendszergazdai jogokkal indítom akkor (a beállításaim miatt) nem írhat abba a könyvtárba ... nekem a hackshield omlik össze túl sokszor, onnan küldenek ilyen hülye oldalra, hogy töröljem az "alpha" könyvtár tartalmát ... csak nekem nincs ilyen könyvtáram (TC r.gazdai jogokkal nem talált). Szóval próbáld rendszergazdaként indítani a glyphet, és ha ott a jobb felső sarokban nem europa vagy north america látszik akkor kicsit eltévedtél
-2 keress 1 ismerőst akihez el tudsz menni és töltsd át tőle a játékot. Még akár működhet is
Az a gáz, hogy minden error 1005 nél ujra le kell tölteni ami 1,5 óra.
Úgyhogy elkeserítő hetem van
Telepíteni akarom nem pachelni?
szóval elméletileg jót kell hogy legyen.
De töltöttem már a glypten keresztül is
A glyptet is ellenőriztem, hogy legfrissebb.
Egyszerűen nem találok olyan fórumot ahol olyat írnak amit nem próbáltam még ki
Továbbra is fennáll az error 1005 a telepítésnél.
egy meghajtón van letöröltem az avasztot a windows tűzfalat is kikapcsoltam, system configuration ban kikapcsoltam az összes service és startup programokat megváltoztattam a dns-t többször újraraktam a glyptet c d e f meghajtó.
Végigolvastam google fordítóval ezt a fórumot, azthiszem mindent megcsináltam amit ajánlgattak.még felsorolni is sok..
Valamint ezt is megcsináltam
Már 4 napja szenvedek vele felraktam vagy 30 szor. Valaki segítene? mert még mindig fennáll az error 1005
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Januárig patron vagyok, most is van 5000 Labor. Van egy 16x16-os, meg egy 8x8-as Scarecrow-m egymás mellett, de a 8x8-as helyére le lehet tenni 16x16-ost is, asszem. Janudaron vagyok. Akit érdekelhet, írjon rám. ^_^
Utoljára szerkesztette: Trollface, 2014.11.08. 02:40:10
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein