3293
-
Pupuci #2813 Ezek betegek.
Jött egy e-mail, hogy bocs a kellemetlenségért, leszedték a bant... -
Pupuci #2812 Komolyan mondom....
Beteg vagyok, itthon döglök. Játszottam délelőtt.
Kimentem a konyhába kaját készíteni és nem léptem ki a játékból, mert minek.
Jövök vissza és valami olyan szoveg fogadott, hogy a gamemaster kirúgott. Jó, visszalépek... lépnék.
Közli velem ez a szar, hogy
De mi a bánatért??? Jött ugyan egy e-mail, de semmi konkrét nincs benne.
Nem tudjátok mi lehet ez? Vagy ez a divat?
Nem! Semmiféle botot szkriptet vagy mit tudom én mit nem használok. -
kalif #2811 Ha valakit érdekel van eladó accom nagyon olcsón: Röviden: lvl 50 minden skillág, tailoring maxon, alchemy 20k, trade ship, clipper,kocsi van
+ egyebek + 6 apex ami 3 havi patron státusz ( 1 db apex 10 Euro). Akit érdekel írjon privátba. -
Sagittis #2810 A <Sagittis Hungarorum> klán szeretettel vár minden legalább 18. életévét betöltött magyar játékost a soraiba! Guildünk casual PvX guild és az Orchidna szerveren található a Nuiai (nyugati) oldalon. Fő tevékenységeink közé tartozik a trade-runok, insták és különböző rifteken és háborúkban való részvétel. Amennyiben érdekel a dolog TS szerverünkön megtalálsz minket. Használd a Tagfelvétel szobát.
gold.voic.in:6390 -
mikromanus #2809 Azt hiszem 100 goldonként 1 db kell, azaz mivel simán lehet 100 goldnál több egy certificate, így ez is egyike a Trion trollkodásainak. Sima trade ablakban letudhatjátok az adásvételt, aztán benyomhatod 1 goldra egy meghatározott vevőre. Akkor csak egy kell. Csak ugye ehhez kell bizalom is, mert miután meghirdeted azután már nincs visszavonás (vásárlás után), ha meg előre fizet, akkormeg ninc sszabály vagy játékmechanizmus ami miatt nem tudsz kitérni a trade elől. Simán átverheti a másik felet a vevő, vagy az eladó. Pontosításért beírhatod google keresőbe. Lehet azóta javították az anyagszükségletet amióta néztem egyszer (vagy rosszul emlékszek). -
Ffreeer #2808 köszi a választ, és ha egy komplett farm házat szeretnék eladni, azt tudom h vennem kell átírási igazolást, de mennyit? ?? pl ha 600g-ért szeretném eladi!? -
mikromanus #2807 Csak nem pvp területen éri meg leadni. Normal pakk ár felett fix 7-8 goldot számol rá a larderes pakkokra. Gweniidba olyan 16 Gold körül van a 130%-os leadás. -
Ffreeer #2806 Halcyona-ból sajtot mennyiért lehet leadni nem pvp-s területen? gondoltam veszek ott telket, ha megéri -
mikromanus #2805 Azért a szokásos gördülékeny ügyintézés befigyel a Trionnál. Tegnap hajnali karbantartás után a ma hajnali karbantartást kicsit kiegészítették egy laza 8 órányi idővel. Azért lelőtték a honlapot/forumot is, hogy ne kelljen a sok rinyagép postolgatásait nézegetniük. Reggeli infó volt előtte, hogy 1400 high-end geares felhasználót banoltak, mert sokat huncudkodtak botokkal. Valami nagyon gáz dolgot találhattak ha így egyszerre mindent kilőttek. -
mikromanus #2804 "ha keresztbe teszel másnak ellehetetlenítenek, pro vagy kontra egyaránt. "
Ez ilyen. Ha kicsi vagy és gyenge, akkor ne gyilkolgass békés polgárokat a pakkjukért. Megvan a szabadságod. Vagy békén hagyod, vagy gyilkolgatsz és viseled a büntetést amit adnak viszonzásként. A játékosgyilkosság csúnya dolog. A békésebb guildek is hajlamosak bepöccenni ha sokat szívózik valaki velük. Ha meg a "vadász" egyedül cirkál és még gyenge is... nos, akkor jöhet a sunnyogás a PvP zónákban és a heverészés a Nui papnő előtt. Pár nevelő célzatú elfektetés és talán utána megfontolod mit csinálsz. -
mikromanus #2803 Három hónapja is ezt mondtam. Még 3 hónap? Minek?
Instákba én se nagyon járok. A "kicsik" (mentorosak) nem nagyon érdekelnek és kevés a kis karakter hozzá). A "nagy " (GHA, Serpentis) megérné, de nagyon nincs kedvem hozzá. Párnaponta egyszer benézek talán, de amúgy engem se köt most le. Inkább nyomatom farmville-tőzsdeszimulátor jellegben.
A nagy guild ugyan hasznos, de önmagában kevés. Egy kisebb összeszokottabb csapat bőven elég a legtöbb esetben. Mondjuk egy world boss killre, meg ostromra épp nem. A napi dolgok ugyanazok kis és nagy guild tagoknak is. A trade is ugyanaz. Nem kell nagy csapat. Ha meg háborús övezetbe mész, akkor vagy erős a csapat akikkel nyomulsz, vagy sunnyogsz, vagy kockáztatsz. Hellswamp ilyen lutri most. Sose elég az idő hog yháborúba sodródjon a következő restartig, így a pakkszállítás nem biztonságos. Ettől még ha kicsit figyelsz soloban sincs baj. Olyan pangás van, hogy könnyen leszállíthatsz napi pár környi pakkot. A nagyobb guild annyiban jó, hogy könnyebben találsz segítséget vagy társat. Kisebb társaság kötöttebb. Ha valaki kiesik, vagy más dolga van, akkor sokkal macerásabb minden. De ha a közös farm/harc kedvedre való és jó a társaság, akkor kis és közepes guilddel is majd mindenütt meg lehet "élni". Némi etikai kódex, vagy épp egyeztetés más guildekkel azért hasznos. Ha sokat öldösöd a saját fajtádat, akkor egy idő után nem leszel kívánatos társ a raidekben. Ha viszont viszonylag békés vagy és nem szúrogatod hátba a "zöldeket", akkor könnyen kiegyezhetsz a legtöbb játékossal. A PK játékosokkal nehezebb kijönni. -
Ultimaulti #2802 "Ja, nem fogok egyetérteni veled mert szerintem amit írtál az hülyeség. "Halva született". persze... Meg kihalt... Hát nem."
Ha három hónap múlva is ezt mondod, megkövetlek. :)
Az insták nem érdekelnek, sőt! Megmondom őszintén, utálom őket. A játékban pont az nincsen meg, amivel hírdették: kötetlen szabadság. Ha nincs egy jó klán, leginkább vagy 50 fős, semmire nem mégy. Csak a monoton napi dolgokat görgeted, bújdosva trédelsz, és alkalmazkodsz, mert ha keresztbe teszel másnak ellehetetlenítenek, pro vagy kontra egyaránt. Ez aztán a szabadság! -
mikromanus #2801 ©Ultimaulti
Ja, nem fogok egyetérteni veled mert szerintem amit írtál az hülyeség. "Halva született". persze... Meg kihalt... Hát nem.
Felszerelésnél a közepes megszerezhető "ingyen" a jobbak csak tömérdek goldért és/vagy credit/LP/idő. És nem olcsóbb megvenni. Ha egyáltalán lehet látni, akkor a jobbaknak iszonyat árai vannak. A gear nem másodlagos. Az az alapja mindennek. Persze 10 vs 200-ban nem érvényesül annyira, de a "könnyen megszerezhető" cuccaidban nagyon csúnyán szénnégyaláznak ha kidugod az orrod PvP területre.
Az "insták"nál melyikek voltak meg eddig? A lvl 20-40-es mentorosak? Az nem nagy kunszt. A GHA-tól kezdődnek a dolgok (mellesleg ez épp veszett bugos és kijátszható, de oda már kell egy minimum szint, meg összeszokottabb/specializáltabb csapat). Serpentis megvolt? Ez a legutóbbi tengeres raid? World bossok? Ostrom? Tengeri csaták és/vagy rablások?
©mySOul: az APEX ára leginkább csak felfele fog mozogni. Gold az van, APEX eladó változó, de sose annyi amennyit fel tudna használni a játékosbázis. Így meg megy felfele az ára. 7-900 körül van most.
©Ffreeer: csak ellenséges területen tudsz pakkot gildáért leadni. Kivétel ha másik kontinenses pakkot adsz le a sajátodon (rablás, vagy nem túl gerinces ellenséggel üzletelős móka). A leginkább a Freedich leadás hoz, de az hosszú idő és elég nagy a kockázat.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2015.01.27. 14:38:38 -
mikromanus #2800 "Legalább 7 hónapja játszottam, 4 db 50-es karakter, NA/EU. ...
Úgyhogy bocsáttassék már meg nekem eldöntenem, hogy egy játék (ez) kielégíti(tette) e az én alapkövetelményeimet, vagy sem. Hát nem."
OK. Beleöltél 7 hónapot és temérdek időt, de szarvót', vagyis jobbat vártál? :)
Vannak nagyon idegesítő dlgok a játékban, de én még elvagyok vele. Persze a következő Trion baromságnál lehet hagyom az egészet a fenébe. A mostani összes craft módosítás gigatrollság. Lecraftolhatod a jobb cuccokat, de olcsóbb megvenni. Creditért vag yAH-ban goldért. Szánalom. Ennek ellenére a játék maga nekem tetszik. Vannak benne lehetőségek. A WoW nekem már nagyon régi grafikailag. Biztos szórakoztató meg jó ha már évek óta benne vagy, de amíg nincs valami ránvcfelvarrás ( vagy WoW 2), addig nekem kiesik. No, olvasom az összes hivatkozottat, mert még az is leszek, hogy a többi részénél a véleményednek lelkesen bólogatok majd(persze csak otthon mer' hülyének néznek a munkahelyen) :) -
Ultimaulti #2799 Bocsáss meg "mySOul" Félre címeztem.
"betyár40", és "TFoNe" versenyzőknek szólt a reagálásom. -
Ultimaulti #2798 Legalább 7 hónapja játszottam, 4 db 50-es karakter, NA/EU. Farm, ház, ship-ek. Csak a miheztartás végett. Kedves "betyár40" Insták? Vicc maga a bejutás. Gear? Sokadlagos. És beszerezhető. Teljesen más problémákról beszéltem. Arra meg nincs is mit reflektálni, hogy a Wow-ban nincs end game tartalom, mert aki ilyet marhaságot állít, az soha nem próbálta. Abban a játékban nemhogy az is teljesen kielégítő, de amíg felszintezel egy karaktert (is) 300 féle dolgot tehetsz. De nem tudom, mi szüksége volt valakinek (mert ezt nem tudom, ki vágta a fejemhez, és már vissza nem olvasok még egyszer), ezt a játékot is a Wow-hoz hasonlítani.
Úgyhogy bocsáttassék már meg nekem eldöntenem, hogy egy játék (ez) kielégíti(tette) e az én alapkövetelményeimet, vagy sem. Hát nem. Sorry. :( -
Sagittis #2797 A <Sagittis Hungarorum> klán szeretettel vár minden legalább 18. életévét betöltött magyar játékost a soraiba! Guildünk casual PvX guild és az Orchidna szerveren található a Nuiai (nyugati) oldalon. Fő tevékenységeink közé tartozik a trade-runok, insták és különböző rifteken és háborúkban való részvétel. Amennyiben érdekel a dolog TS szerverünkön megtalálsz minket. Használd a Tagfelvétel szobát.
Ffreeer #2796 Nem PvP területen hol lehet Trade pakkot leadni, Gilda Starért cserébe? vagy csak PvP területen ad? -
Qhue #2795 Sziasztok. Most szeretném elkezdeni a játékot, és lenne 2 kérdésem, az egyik, hogy érdemes e neki látni, vagy már ki halt a játék, a második pedig hogy ha érdemes, akkor melyik szerveren kezdjek neki, hogy azért magyarokat is találjak? Köszönöm előre is a válaszokat. -
mikromanus #2794 + tartalom a Divine pakkok. A korábbi karácsonyi ajándékhoz hasonló. Fél óránként egy pakkot kapsz, amiből jó dolgok jöhetnek. Freeként szűkös. Többnyire hereafter. Patronosként, jobb kajam, közepes potionok, vag yépp Sunpoin/starpoint/moonpoint. Lesz sok jó "ingyen" upgrade, vagy sok susska AH-ból. Annyira nem sok, mert a tömeges (drop) miatt szépen megzuhannak az árak scroll fronton és sun/moonpoint fronton is. A blank scroll jól tartja magát és jó is marad az ár. Kevesen halásznak apróhalakra. -
mikromanus #2793 Picit lassacskán indul a motor. EZ ilyen. Sajna irszonyat tetű a betöltés. A minden előzmény nélküli crash meg elég általános jelenség. Trade runokban DC vagy crash miatt nem vesztettem semmit ennek ellenére. A kocsi levédés hasznos, de persze nem mindig ment meg. Ha lemegy egy perc alá a számláló, akkor beújítom a védelmet. Biztonságot adhat még esetleg a pcsapatos trade run, vagy ha nagy a guild és nem egyedül indulsz. (Ilyenkor hívhatnak segítséget vag yelzargathatják a pofátlanokat a többiek). Tengeri-merchantship szállításnál nincs ilyen gond. Az minimum kétszemélyes meccs. Ha kipottyansz, akkor a társad átveheti a kormányt + kevesebben vannak a tengeri utakon. Csak ugye ott meg majd' mindig érintesz olyan zónát ahol szabad a rablás.
Más témaként: van ÚJ PATCH!!!
Szép és jó, de érezhető a Troll Company néhol nyomokban. Ami friss:
- craftolhatóak a nagyobb ládák: van 50-80-100 helyes áda amit le is craftolhatsz. Persze sokkal egyszerűbb megvenni azoktól akik creditért veszik (áttételesen valós pénzért), mint lecraftolni, de a lehetőség adott lesz akkor is ha nem lesz olyan ki ontí be a pénzt a játékba.
- új land expansion certificate és ezzel együtt elérhető a Gazebo farm. A farm nagyon jó, meg nagy (24*24), de az előállítása veszett drága. 5k labor az alapanyagok legyártása + a bound tax certificate. Ebből 300 kell és még 3*300 gold amit a general merchantnak tejelsz egy kis anyagért. Olyan 15k-17k labor és meg is vagy. EZ mondjuk elég horror, de másik oldalról patronosként új lehetőségek nyílnak meg előtted.
A legjobb goldtermelés laborarányosan most a land expansion termelés. Átmész arra a "Kontinensre" ahol kisebb karaktered van csak (support). 4000 labor és 300 goldért csinálsz egy certificate-t amit eladsz 650-750 goldért. Összesítve 3 napnyi laborért szerzel 300 goldot 1-2 perc alatt. Mivel az NA és az EU teljesen különválasztott, így semmi hátrányod belőle a főkaraktereden. gyanítom nagyon meg fog zuhanni a land expansion ár. pár nap alatt :) A loyalityt is használhatod, de arra kb eddig is megvolt ez az arány. Csak most nem worker potit adogatsz max, hanem taxot veszel és "landolsz" :) -
Ffreeer #2792 Nagyon korrekt ez a Game, köszönöm, most vittem Farm Haulerrel 1 Tradet, és félúton pont egész véletlenül DC-t kaptam a "szem" rajta volt ,nem is volt gond, csak épphogy másfél perc alatt nem tudtam vissza logolni a Game-be, és szépen el is vitték ez idő alatt az összes cuccomat :SS
ezt sem értem hogy erre miért nem találtak ki valamit, vagy csak én nem tudok róla?! így simán lenyúlják az ember trade.-pakkját! -
mySOul #2791 a napokban lettem lvl50-es és most akartam apex-et venni, az normális hogy 600gold egy db? :( -
betyar40 #2790 akik nem látják a game értelmét azok kb felhuzták lvl15 ig azt léptek. Fogalmuk sincs a gearekröl a pvp -röl az instákról semmiröl....csak akkor nem kell itt sirni. -
mikromanus #2789 NO, tegnap nyomtunk egy "jó" kis trade runt. Vagyis próbáltam csapatban, de inkább mentem volna klipperrel vagy galleonnal. Mondom itt a béke Sanddeepben és Halcyonában. Nosza nyomjuk a runt. Egyik csapattárs felvetette hogy új merchantshipje van, nosza próbáljuk ki sanddeepbe.Betársult +1 ember segíteni. Már az is gyanus lehetett volna, hogy "Ketten vagyunk, akkor 10-10 pakk hely" felvetést nyomatta a gyerek. Mondom inkább 1-1 full run mindkettőnknek mert nekem Sanddeep-halcy van. Nojó. Erre elkezd észak Solzredben pakkot gyártani (pumpkin farm). Negyed órával sanddeep béke után. Mondom, há' jóvan. Hülyeség, de ha bevállaltam hamar lenyomjuk. Nekik farm cartjuk volt , nekem hauler. Azért csak bepakoltuk a hajót. Olyan 25-30 perc alatt le is nyomtuk a kört. Keresztül a háborús övezeteken, mer' ez olyan jó lesz. Istenem, ezek az "újoncok" a kormánykeréknél... :)
De most jön a részem. Még így is jól járok. VAn 85 perc. Akár 3 kör is... Hát nem.- Mondom váltok, mert másik karakterral megadnám magamnak a jogot (nem tudtam, de mindegy, a saját karakter az altja farmját kezelheti). Megjelöltem hova menjenek. Két perc múlva visszaértem, elmentem Sanddeepbe a farmomhoz. Ezek meg megent Solzredben punnyaddnak. Picit morci voltam, azt kérdeztem mi van velük. Se TP mentés nem volt a közelben, se lelkesedés úgy tűnik. Azért csak megindultak. Csak 10 percet dekkoltam a feltöltött haulerral a parton.
Megpróbál beállni a trade shippel. Van 5 méterre a parttól, de majd jobb lesz. Erre visszatolat vagy 200 métert, de nagyon nem megy. 20 pakkból 15-öt egyedül pakoltam be, mert egyikük parkolt a másikuk kapaszkodott. Közben nem értették miért nem csinálom magam ha van másik karin trade shipem és minek megyek halcyonába. Nem egy észlények, no. Teli a hajó, Északra - Északkeletre lehet kimenni a tengerre, erre megindul délnyugatra a szigetek közé a gázlóba/sekélyesbe. El is akadt. Mondom BACK! El is kezdi. Eh, van idő. Jövök másik karakterral (másik account ) és nagyobb farmra lehet pakolni. Mire visszaértem már felfeküdt a bokáig érő vízben az iszapra és meg se moccant. Persze hogy belehajtott keményen a sekélyesbe. Mondom, akkor biza itt a másik hajó, pakoljuk át. Ő meg, hog ymenjelk közelebb. Jobbról meredek szikla, előttem a gázló amin elakadt. No NEm. Megidéztem épeszű helyre. Egy hauler+cart szabadon. Pakoljuk át. Ő meg erősködik, hogy hívjam le a haulert, pakoljuk át, a maradékot dobjuk ki a földre és megidézi a hajót. Újabb 5 pakkot pakoltam át mire megindult a aharmadik tagunk aki addig kivárt. 20 perc alatt átcuppant a 20 pakk végül. Lejárt a béke, de azért megúsztuk. Kirakodásnál kétszer eltévedtek, meg valahol eltűnt két pakkom. Kb 2 óra alatt szállítottunk le 21 pakkot amiből 2 elveszett. Normál esetben ez 10-15 perc. Jobban jártam volna ha egyedül pakolgatom és szállítgatom galleonnal. Egy negyed órás kört sikeresen lenyomtunk másfél óra alatt. A csapatmunka nagyon fontos. Azt hiszem velük többet nem trade runolok :)
Vígasztaláskénz Helswamp danger lvl 5 befigyelt... csak hogy két óra múlva lelőjék a szervereket és reseteljék azt is. Kösz Trion! Egy egyszerű feladatot is el tudtok cseszni. Annyira nem fontos, hogy javítsátok és megmaradjon a korábbi szint. Max veszítetek miatta újraindulásonként még 5-10% júzert. Simán beleférnek az ilyen töketlenkedések. Így legalább könnyű földet szerezni Hellswampon.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2015.01.16. 11:50:53 -
#2788 -
TFoNe #2787 :D nem tudom ezeket, hogy mi alapján vontad le, mert le merem fogadni, hogy 20 ig nem kvesztelted ki a karaktered, és jössz itt az end-game tartalommal. Az hogy halva született ez megint egy kérdőjel számomra, persze megértem az álláspontod, és azt se várja senki a játéktól, hogy ugyan annyi ember lesz a szerveren, mint amikor elindult a játék, mert új játékra mindenki ugrik, ez értelemszerű, ebből a felének nem tetszik( no problem ) Egyébként valóban nem való a játék a hozzád hasonló casual játékosoknak, akik suli/melo után, pár órát akarnak játszani valamivel, ezt azért mondom, mert hónapokig tart mire felgearelődsz, szerzel magadnak fegyvert, megtalálod, hogy mivel akarsz játszani, mi merre hány méter. Aztán majd ha 200-an leöltétek a Krakent, esetleg ha nagy szerencséd van rész veszel egy Siege-ben illetve órákig tartó naval battle-ökben, akkor majd lehet mondani, hogy nincs end-game tartalom. És azt se felejtsük el, hogy a játék még lofasz állapotban van itt nálunk, lesz benne még bőven tartalom, évekig. Ezzel senkit nem akarok megbántani, de ne gyertek már nekem itt a 20 óra gameplay-el a "nincs tartalom, content a játékban" szöveggel, ez azért is érdekes, mert a WoW-ban a leggyengébb az end-game tartalom, és az a játék, ennyi év után is a talpán maradt. -
Morinad #2786 Én nyomtam végig az alfát, megvettem a legnagyobb csomagot 3 példányban. Nos amikor elindult az éles, akkor eszméltem rá, hogy ez a játék egy tévedés. Eleinte azt hittem, csak én nem látom jól a mozgatórugókat és a balanszt a háttérben (illetve annak hiányát), de rá kellett ébrednem, hogy nem tévedtem. A sok feature és remek ötlet kidolgozása közben elfelejtettek értelmet vinni az egészbe.
Egy lootolható pvp játékban alapvető, hogy ne lehessen csalni, erre gyakorlatilag zéró energiát fordítottak.
A legnagyobb hiba pedig, hogy nem volt jól skálázva az erőforrás, így a szolgáltatás túlterhelt, használhatatlan volt. Én az éles 3. napján kértem vissza a pénzemet, azóta nem is játszom.
Kár érte, több ésszel remek játék lett volna. -
Ultimaulti #2785 Karácsony. Így helyes. Elnézést. -
Ultimaulti #2784 "Nem halt ki a játék." Nem volt ideje, halva született. Magam részéről soha, egyetlen percet nem áldozok többet keleti mmo-ra. Egyrészt fel nem fogják, hogy mit is kellene összetákolni, hogy egy "nyugati" játékos szája ízének az megfeleljen, másrészt képtelenek end game tartalmat egyetlen játékuk mellett is felvonultatni, csalókat kezelni, stb. Párszor megfogadtam: (Tera, Aion); a többi, 2 óra után törölt förtelmeket fel sem említem, de ez végleg betette a kaput. "Lehurroghattok", de igazam van. Benéztem karácsony után, de pár üveg söröért oda is adtam az accountom egy 16 éves kis srácnak. Talán ő két hetet kibír, mielőtt kidobja. -
mikromanus #2783 Nem halt ki a játék. Viszont most már sok szempontból játszható is. Ugyan nem mindenütt és korlátlanul, de már lehet földet szerezni újaknak is. Kezdő vagy félreeső helyeken, vagy PvP zónákban legalábbis. No meg Aurórián. Pár napja jelezték hogy kigyomláltak egy rakat macrot használó land grabber csalót. Emiatt is, meg más okok miatt is van most azért hely. .
A Trion taplósága miatt és a gyatrán kezelt balansz miatt is fogy azért a játékos mindenütt. Meg meg is unják idővel sokan. De nem hal ki. A magyar indulókészletből viszont nem vagyunk már sokan aktívak.
©tutyimutyi2
Ha patronos vagy, akkor kapod offline is a patron bónuszos laborpontokat (5 Lp/5min). Ha free vagy, akkor csak online kapsz ugyanennyit. Ha patronos, akkor online 10 labor jön 5 percenként. Ha meg goldpazrló módban vagy pénztárca nyitogatóban vagy, akkor mehet 12 óránként a labor potion is. Az elméleti maximum ezalapján 12000+1440+1440 laborpont naponta. De ez már beteges. Akinek lenne rá pénze az nem nagyon húz fel ennyi karaktert lvl 15-re és síkhülye ahhoz hogy online tudjon maradni egész nap (még akkro is ha nincs a gépnél személyesen). -
Sagittis #2782 A <Sagittis Hungarorum> klán szeretettel vár minden legalább 18. életévét betöltött magyar játékost a soraiba! Guildünk casual PvX guild és az Orchidna szerveren található a Nuiai (nyugati) oldalon. Fő tevékenységeink közé tartozik a trade-runok, insták és különböző rifteken és háborúkban való részvétel. Amennyiben érdekel a dolog TS szerverünkön megtalálsz minket. Használd a Tagfelvétel szobát.
tutyimutyi2 #2781 hogy ha afkolok akkoris kapom a labor pontokat? -
TFoNe #2780 csak szerinted halt ki -
szabi07 #2779 Nagyon sajnálom, hogy így kihalt a játék ilyen gyorsan :-( -
betyar40 #2778 szerintem kyprosan van a legtöbb magyar -
Hitmanus #2777 Hali! Melyik szerveren van a legtöbb magyar? -
medic45 #2776 red dragont mikor lehet ölni vagy hogy van az a event?
Utoljára szerkesztette: medic45, 2014.12.24. 20:55:58 -
#2775 DirectX-et 11-ről állítsd át 9-re, nálam megoldotta a villogásokat, meg hasonlókat. -
Ffreeer #2774 Nem tudjátok az mitől lehet hogy pl nagyobb városokban ,mint Marianopole nekem szétesik a kép, nem értem mi lehet vele, pedig a videó kártyát nemrég vettem, 1 közép kategóriás nem rossz, valaki találkozott már ilyen problémával?