Arche Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért viccesek. belépés előtt egy APEX 10 dollár. Belépés után 10 Euro (azonosítja a régiót és 1-1 arány). Egy apex 1250 credit. 1073 credit 5 euro közvetlen vásárlással. Jáj 😊
Mindenesetre az alapkérdésre: igen. Bent van az APex és használható is.

-- 5 évig voltam wow előfizető (jó volt, szép volt, elég volt), 1-1 kieg. úgy jött ki, hogy egyes boss harcok teljesíthetetlenek voltak, esetleg gm-ek figyelték online a top guildek próbálkozásait majd az alapján alakítgatták a harc menetét. Minek fizessen a cég drága tesztelő csapatot amikor a játékos leteszteli neki ingyen (esetleg még fizet is érte) ? Akkor milyen elvárások legyenek egy "ingyenes" MMO-val szemben? Ez van (szerintem)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
ArcheAge: Solzreed Peninsula Adventure Tutorial
©T800: Mindegy hova mész. Magyarok mindenütt vannak. 😊
Nincs külön PvP és PvE szerver. Annyi van, hogy vannak védett és PvP területek. A védett területeken nem támadhat meg az ellenséges frakció és a saját társak sem. Ezek a kezdő és az "alacsonyabb" szintű területek. Azt hiszem más kontinenses ellent támadhat a helyi kalandor, de akkor az visszaüthet és onnan vag ybejön a harc vagy nem. A vegyes, vag yPVP területeken 5 veszélyességi osztály, egy krízis, egy háború és egy béke időszak van. Speciális esetek azért vannak (Halcyionában fix béke-krízis-háború körforgás van. Aurória örökös PvP zóna. A nyílt tengereken mindig támadható mindenki). Általános PvP zónában béke idején senki se támadhat senkit. A veszélyes időkben, krízis és háború állapotban mindenki támadható. A saját oldal játékosai csak "vérszomj módban" (Ctrl+F. Erre crime pont jár és módosul a karakter státusza és büntetlenül támadható lesz + ha vannak őrök a közelben, akkor kinyírják). A háború speciális állapot. Ott az ellenséges frakciós ellen lenyomásáért honor pontot kapsz. Halálért meg veszítesz persze. A köztes állapotokban nincs honor gyűjtés. Annyi még fontos, hogy az ellenséges kontinensen a városőrök mindig betámadnak. A kereskedők testőrei csak azt támadják aki harcot kezdeményez a közelükben. (neutral a státuszuk). Ez valamennyire biztonságossá teszi a kereskedelmet a merchantokkal. A gladiátor és egyéb harcosnak tűnő "árus" nem testőr. Az nem segít ha bánt a csúnya ellen.
- Vidanet tud ennél durvábbat is ... ha a t. IP szolgáltató naponta reseteli a szerverét (újraosztja az IP címeket) az kiakaszthatja így a gépedet
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.11.25. 11:50:04
©amakk: ESetleg ezeket ki lehet próbálni.
ArcheAge Auroria Fix for Crashes and Hackshield Bug
Azt hiszem annyit tesz, hogy a programokat adminisztátori futtatásra állítja (hackshield, loader, archeage), meg a historyban korábbi állapotra módosítja a verziót. Így újra lepatchel é svélhetően már jól. Bár persze van még pár hibalehetőség. Egy próbát megér.
Mi is belefutottunk pár napja egy ilyen arcba Freed ájlenden Stone arrow volt, phy+magic 2400 es poti meg kaja meg lehet ezeket is ölni csak kell hozzá 5-6 ember 😄😄😄😄
BDO: Jordine
Persze legyen valami védelem, de ez már kb immunitás. Picit már túlzás.
©andraas0717
Az escape skill segít ilyenkor. 1-2 perc alatt átrak egy Nui papnő mellé pakkostul mindenestül. Én párszor sziklák közé ragadtam be, meg néha a kecskék közé a karámba. Meg volt hogy a kocsiba nőtt tolatás közben egy fa. Ott riders escape segített. Ja, meg vágta közben a lakóterületen elémugrott egy fa. Volt hogy félig belenőtt/beleragadt a lovam.
Condensed Archeum-ot hol és mikor lehet találni?
A Smuggler's Grotto-t hol találom?
Némi észrevétel. Érdekes dolgokat produkál a játék és a gépem, összejátszva. Mindennap, 11:03-kor kilép a játék és időnként újra is indítja a gépet. Áttúrtam a gépem , sehol ilyen beállítás, ami ezt generálhatná.
Solzreed-ben, ahol a spec gyártógép van, van egy 8*8-s területem. Amikor odamegyek, általában egy sziklás domb van a kertemen, várni kell egy kis időt amíg eltűnik róla.
Nyugodtan utazok csacsim hátán, trade pack-kal a hátamon, és egyszer csak egy házban találom magam. Letenni nem tudom a pakkot, így nem is tudok kiteleportálni. Ném töprengés után rájöttem, hogy csak a kilog és belog segíthet, de az is csak úgy, ha mint félőrült nyomom az előre gombot, hogy kiérjek, mielőtt betölti a ház grafikáját.
Előfordulnak másnál is ilyen helyzetek, vagy csak én vagyok a szerencsés kitüntetett?
Utoljára szerkesztette: andraas0717, 2014.11.25. 09:38:48
PvP koreai módra"
(no offense) De min csodálkozunk a vágottszeműbe benne van vagy 100g poti meg kaja még jóhogy nem bassza meg egy fresh 50es noob gires unbuffed forma 😊 melyik mmo ba van másképp? 😊
BDO: Jordine
A feketetelepítés jól ment ma reggelre is. Kb 100 fa a szabadban. Ebből 2 aspen hardwood lett. Úgy már nem rossz. Meg ugye mindent telepítgetek az inaktív(abb) kollégák telkeire is. Eddig reflexből felnyomtam a mesterségeknél az új 10k átlépőket a bővítő kristályokkal, de szerintem ezután visszafogok az arcomból. 200 egy kristály és mindig +1 kell a korábbihoz képest. 400-at még benyomtam a favágó-mikro stílusra, de a gyűjtögetés és az aratás már annyira nem tűnik tartalmasnak/jövedelmezőnek hogy megérje rálőni 600 goldot... Mindenesetre jól megy az LP égetés. A kereskedőtúrán ma vag yhozok közvetlen anyagot, vagy csak supportkodok. Belegondoltam, hog ymeg kell találnom a lerakatot és egyszer lepakolni, meg egyszer fel pluszban és inkább leszállítottam az aktuális 7 pakkot. 😊
A fa ára megy fel szépen. Lassan olyan szinten lesz mint NA régióban az Inochon. Mondjuk a kő se nagyon zuhan. Az az amcsiknál olyan 24-25 ezüst közt szokott ott lenni a brick. (a lumber meg 20-21).
Néztem videót a hullarabló skilles pénztárca nyitogatásra is. Anyaggal együtt magasabb szinten már az is elég jövedelmező. Hm... Az még nincs 10k felett. De már van 220 nyitatlan kérdőjeles 5LP-s cucc... MIre meglesz a 10k, addigra lesz vagy 1000.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Telepítettem hozzád is sajtot. Arra ügyelek. Hétvégén viszont totál lefogyott a labor. Ott áll 26 "normál" pakk Halcyonában +4 sajt, meg 7 sajt pakk Hellswampban. Le kellene majd szállítani. Egy plusz nagyfarmra ledobtam még 8 sajttárolót, meg magamhoz 11-et. Emellett telepítgettem ezt-azt. Nem bírtam megállni és nyomattam fekete telepítést Aurorián is. Első száz fát az egyik be nem foglalt vár területen. Két niemand PK zöld azért csak benézett, de elkéstek. Középen kezdtem a telepítést és körberaktam két sor fával később, így később érkeztek. Maradt 15-20 fa a százból. Há egészségükre. A másik 60+40 reggel járt le. Fél óra múlva érkeztem és megvolt. Az első telepítés azért jobb lett. Adott 3 Aspen hardwoodot. A reggeli 100 egyet se. Sportszerűtlen gyökérség amúgy. Ingerszegény szar az Auroria terület nagyja. Ha valamit leraksz, akkro kb egy kilóméterről világít már. Mondjuk a hófehér aspenek szépen látszanak amúg yis. Holnap délben jár le egy példámon felbuzdult lelkes amatőr 1-200 fás cedar vagy pine erdeje. Jó muri.
Összességében 200 feketén telepített fa (180 begyűjtött), 30 pakk +19 sajtálvány elkészítés (+11 begyűjtés) és 5 nagyfarm+2 farmházon termesztgetés masszív AH üzletelés mellett már érezhetően elégtelen a laborpont termelésemhez. Lehet felnyomok még egy karaktert lvl 15-re, azt meg y4+1 karakterrel a potiivászattal támogatás. <#hehe>#hehe>
Az meg milyen gáz már, hogy ha valamit sikeresen eladsz, akkor a pénzt nem tudod visszaszerezni (átküldeni a levélből a zsákodba) amíg nincs laborpontod? Minden kivétel egy laborpont ami azt hiszem a kereskedelmet emeli. Kiraksz 50k iron oret minimál áron és megvan a kereskedelem max szinten. Árban minimális a beszerzése (meg ha mining megy, akkor abból jön szarásig), csak kivenni lesz macera. 11 rezes ügyletre ugyanannyit von le mint egy 20k-s armor eladásra? Nagyon kifinomult. Vagy van valami skálázás?
Bónuszként egy kis PvP. Ebből is látszik hogy milyen sok múlik a skilleken és tudáson s milyen kevés a felszerelésen:
PvP koreai módra
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.11.24. 15:01:09
Amilyen lelkes voltam az elején, most annál inkább csodálkozom a kiábrándultságomon. Kár, hogy ilyen hamar kivérzett ez a játék.
- több labor pont regenerálódik. Alapból jön 5/5 perc. Ez rárakódik a "normál" regenre. Azaz ha nem vagy játékban, akkor 5 pont jön, ha bent vagy, akkor 10.
- Loyality token: minden napi belépéskor kapsz 5-5 loyality tokent, amit levásárolhatsz pár dologra a Marketplacen. Nem sok normális dolog van, de akad 1-2 hasznos. Én Worker potit szoktam "venni" belőle. Ötnaponta kijön egy.
- lehet ingatlanod: free játékosként nem tudsz adót fizetni. Patronként igen. Azaz hosszú távon csak patronként lesz ingatlanod.
- Eladhatsz az AH-ban: Free játékosként csak vásárolhatsz. Aukciós házas licensz kell ha el akarsz adni. Az tán vehető AH-ban, vagy tradelhető(esetleg kaphatod giftként, de creditbe kerül). A patronosoknál alapfunkció az AH eladás lehetősége
"Free" játékosként (valós pénz beadás nélkül) is lehetsz patronos. Kell hozzá vennekd két APEX-et. Azaz valaki márs befizeti neked, te meg goldot adsz a pénzes ügyfélnek a patronért. Az első patron nehézkes lehet. Esetleg honorpontos itemek eladása mehet jól.. Csak ugye ahhoz is kell licensz (nem nagy költség. 150 credit azt hiszem. A worker poti 300-ért van. Olyan 15-20 gold körül lehet az ára)
+infó:
- a creditegyenleged account szintű. Bárhol is vagy ugyanannyid van
- a laborpontjaid régiószinten egységesek. Külön egyenleged van az NA és az EU szervereken, de azokon belül minden szerveren ugyanannyid lesz. Ugyanez igaz a Loyality tokenekre is
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.11.24. 10:19:49
A TS fa meg elérhető az AH-ban most is. Csak gondolom ami korábban 800 gold volt, az most 300. Ez nem utal arra, hogy kihalna. Valamivel feljebbmehet épp az ára, mert a credites ládából eső palánták más nem 10% eséllyel adják...
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.11.21. 09:18:22
Valakinek esett már juniper vagy cedar hardwood? Az hiányzik az "igazi favágó paraszt" titulusomhoz, de nem nagyon akar pottyanni. Pedig nem vagyok nagyigényű. Nem kell villámfa, csak pár keményebb anyag 😊
A szakértő programozoik még nem tudták javítani a több hónapja ismert (?) hibát, igy most hogy kinos és elterjedt lett a használata blokkolják a használatát.
Eddig se kellett macro. Leülsz a bíróságon, vagy ráraksz valamit az egyik mozgás gombra, vagy teli pakknal azonosítás shift jobb klkikkel.
Spam nem vészes ahova benéztem. 1-2 blokk és nyugi van. Mondjuk nem nézem NA-n a chatet. Csak termelés és AH. EU-n is alig van spam. Azt is hamar eltuntetem. Rossz szervert választottál volna?
- az ah-ban vett APEXet továbbra sem tudom creditre váltani
- ma amikor próbáltam játszani ~8 percenként kivágott miközben a netről simán és folyamatosan szólt egy rádió (a rádió 16K sávszélességet foglal, de jött mellette frissítés 2M-val is)
- szintén NA szerver chatjén beszélgettek arról, hogy afk-hoz már nem kell külső program. Meg találtak ide-oda mozgó afk GM-t is, le is verték gyorsan. Ja igen, naponta legalább 2-5 perc amíg sikerül blokkolni a gold seller hirdetéseket amit egyébként olyan szintű spamban szórnak, hogy ez nem mindig egyszerű ... de legalább fárasztó és megadja az alaphangulatot az aznapi játékhoz
Meg lehet halászni a zavarosban. Megbecsülni a leendő mozgásokat és megvenni ócsóé' eladni drágáé' a szajrét. Napi, heti és hosszabb távon is jelentős ingadozások vannak árakban.
edit: kimaradt a goldkivonás. Abból is van bőséggel. Tax, ÁFA, anyagfelhasználások, craft költségek, regrade... Töménytelen gold elnyelésére képes a rendszer.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.11.19. 16:13:19
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91