Arche Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonC
jól van vagy 4 EU server elment crashba 😄

Hm. Most a lejáró patronok kezelése fura, avgy kirakott Exten a "családból"? Elég ciki, mert egy rakat pakk van a telkeiteken, én meg nem férek hozzá. A Halcyonai kis madárijesztő holnap este hét után jár le és van rajta 5 pakk kb. (Extené). Vagy törölve lettetek? Azt mondja nincs ilyen felhasználó, de lehet csak mert offline-ok vagytok.
Már vagy háromszor feloldották. Azaz kétszer már elérhetetlenné tették azóta, de most megint működik. Nézd meg! HA a webes oldalon választható vételre az APEX, akkor lehet használni is. Ha nincs bent, akkor nem. Ha nem hagyod jóvá, csak megnézed a kínálatot akkor még az nem rendelés/vásárlás. 😊

Azért viccesek. belépés előtt egy APEX 10 dollár. Belépés után 10 Euro (azonosítja a régiót és 1-1 arány). Egy apex 1250 credit. 1073 credit 5 euro közvetlen vásárlással. Jáj 😊

Mindenesetre az alapkérdésre: igen. Bent van az APex és használható is.
Az APEX le van még tiltva? Mit tudtok róla? Lassan vennem kellene és aktiválni, de ha nem műkszik, akkor nem dobom ki rá az aranyat.
Bepottyantam a hegybe. VAgyis aláa vízbe. Elég jól néz ki, csak nem találtam a kiutat. És még quest sincs itt 😊
- miért, adtak ki valaha olyan játékot (pláne MMO-t) ami kész volt?
-- 5 évig voltam wow előfizető (jó volt, szép volt, elég volt), 1-1 kieg. úgy jött ki, hogy egyes boss harcok teljesíthetetlenek voltak, esetleg gm-ek figyelték online a top guildek próbálkozásait majd az alapján alakítgatták a harc menetét. Minek fizessen a cég drága tesztelő csapatot amikor a játékos leteszteli neki ingyen (esetleg még fizet is érte) ? Akkor milyen elvárások legyenek egy "ingyenes" MMO-val szemben? Ez van (szerintem)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Csodás!! Akkor mi a f...ért adnak oda küldit <#conf>. Most már ez lesz a trend, hogy félig kész játékokat adnak ki? Tavaly ilyentájt az X-Rebirth-el volt ez a helyzet, de más játékokról is hallottam.
Sehogy. Még nincs kész a tartalom. Majd később jön. Addig elhajigál valahova a közelbe, vagy oda ami már kész van Aurorián. Ugyanúg ymint mikor lesétálsz a térképről és átmész az "under construction" jelzőpóznák közt.
Hogyan lehet eljutni az Ayanad Ruins-hoz? Engem kidobott a közeléből, hogy az nekem veszélyes hely és elteleportált egy Nui szoborhoz.
Gilmoor
appraisal certificate igen. 199aranytól, 100 aranyanként 1 darab. (199g-ig = 1db és minden további 100-ig +1 darab. Szóval 299-nél már 2 db, de 300-nál már 3 db kell).

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Olyan kérdésem lenne hogy, ha a farmot(madárilyesztőt) el akarom adni, vagyis a páromnak adni, csak olyan appraisal certificate kell hozzá? és beírom a nevét és ennyi? csak h ő tudja fizetni a taxot?!
Köszi. ez az, csak Merrill nekem kicsit másképp mondja 😞
Esetleg ha megmondod mihez kell, akkor meglenne. Elsőre eg yilyet dob, de ebben én nme találom a keresett szavakat:
ArcheAge: Solzreed Peninsula Adventure Tutorial

©T800: Mindegy hova mész. Magyarok mindenütt vannak. 😊
Nincs külön PvP és PvE szerver. Annyi van, hogy vannak védett és PvP területek. A védett területeken nem támadhat meg az ellenséges frakció és a saját társak sem. Ezek a kezdő és az "alacsonyabb" szintű területek. Azt hiszem más kontinenses ellent támadhat a helyi kalandor, de akkor az visszaüthet és onnan vag ybejön a harc vagy nem. A vegyes, vag yPVP területeken 5 veszélyességi osztály, egy krízis, egy háború és egy béke időszak van. Speciális esetek azért vannak (Halcyionában fix béke-krízis-háború körforgás van. Aurória örökös PvP zóna. A nyílt tengereken mindig támadható mindenki). Általános PvP zónában béke idején senki se támadhat senkit. A veszélyes időkben, krízis és háború állapotban mindenki támadható. A saját oldal játékosai csak "vérszomj módban" (Ctrl+F. Erre crime pont jár és módosul a karakter státusza és büntetlenül támadható lesz + ha vannak őrök a közelben, akkor kinyírják). A háború speciális állapot. Ott az ellenséges frakciós ellen lenyomásáért honor pontot kapsz. Halálért meg veszítesz persze. A köztes állapotokban nincs honor gyűjtés. Annyi még fontos, hogy az ellenséges kontinensen a városőrök mindig betámadnak. A kereskedők testőrei csak azt támadják aki harcot kezdeményez a közelükben. (neutral a státuszuk). Ez valamennyire biztonságossá teszi a kereskedelmet a merchantokkal. A gladiátor és egyéb harcosnak tűnő "árus" nem testőr. Az nem segít ha bánt a csúnya ellen.
Sziasztok! Most szeretnék belevágni a játékba viszont nem tudom melyik szerverre menjek. Hol játszanak a magyarok? Illetve van külön PVP és PVE szerver is? Köszi előre is!
Tusy, mikromanus, köszönöm a válaszokat 😊. A Smuggler's Grotto-ról senki nem tud infót?
"Mindennap, 11:03-kor kilép a játék és időnként újra is indítja a gépet"
- Vidanet tud ennél durvábbat is ... ha a t. IP szolgáltató naponta reseteli a szerverét (újraosztja az IP címeket) az kiakaszthatja így a gépedet

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Esetleg a system.cfg fájlt megnézheted. Ugyan nem ennél a játéknál, de volt olyan, hogy "üres" lett a felbontás rész, vagy épp 1 . Úgy meg valahogy nem futtatta, vagy csak az adott felbontásban (azaz kb sehogy). A dokumentumokban van azt hiszem az archeage mappában. Ezt többnyire nem érinti a telepítés/eltávolítás, íg yha gond van benne, akkro lehet nem resetelődik (azaz nem cseréli le ha már van újratelepítésnél)
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.11.25. 11:50:04
van esetleg Back up a régebbi működő verzió indítására?
most végeztem evvel a próbával, végig zongoráztam sajnos minden fellelhető verziót a fel update-el és ugyan úgy vissza dob..... hiába a re install is. rakjak egy új win-t és próbáljam újra? számíthat hogy kis ablakban játszottam az elmúlt időben?
Jaja. Kb mint Halcyonában az őrök, meg a dungeonokban a bossfightok. Körülűlljátok és addig ütitek és tartjátok cc-ben amíg lehet és amíg el nem kezd neki fájni. Persze ahhoz hogy ez meglegyen el is kell kapni és nyugalomra inteni (olyasmivel amire épp nincs immunitása).😊

©amakk: ESetleg ezeket ki lehet próbálni.
ArcheAge Auroria Fix for Crashes and Hackshield Bug
Azt hiszem annyit tesz, hogy a programokat adminisztátori futtatásra állítja (hackshield, loader, archeage), meg a historyban korábbi állapotra módosítja a verziót. Így újra lepatchel é svélhetően már jól. Bár persze van még pár hibalehetőség. Egy próbát megér.
Jogos persze, de neki volt benne pénze, jobb esetben ideje is és nem exploit al szedte össze 😊

Mi is belefutottunk pár napja egy ilyen arcba Freed ájlenden Stone arrow volt, phy+magic 2400 es poti meg kaja meg lehet ezeket is ölni csak kell hozzá 5-6 ember 😄😄😄😄

BDO: Jordine

valaki találkozott már olyan problémával hogy a kliens indítás után nem indítja a játékot ???? próbáltam indítani a HS shildet adminisztrátorként de semmi a fel lelhető összes lehetőséggel próbálkoztam de továbbra is semmi ............ írtam a supportnak semmi.... egyik napról a máskira oda lett. Hiába rakom újra 3x akkor sem adja .. valaki találkozott már ilyennel?
Condensed Archeum: Amikor 0:00 ingame időben megnyílik a Grimhast rift, akkor elérhetővé válik egy küldetés. Valamivel előtte már aktiválható az "előzmény". Cinderstoneban a városkában van egy hirdetőtábla. Ott lesz a quest. 5 darab alap-feldolgozott anyagot kell leszállítani az déli (vagy nyugati onnan nlézve?) katonai táborba. Az anyag változó. Lehet fabric, brick, lumber. Miután leadod a questet és anyagot, akkor aktiválható egy másik quest. Annál kell a trebuchethez a pakkokat szállítani. Azt hiszem ez az. 0:00-0:10 közt jelennek meg a pakkok a tábor bejáratánál és a táborban ott ahol leadtad és felvetted a questet. Ha leszállítod a két pakkot, akkor kapsz egy gildát és egy aktiváló "elismervényt". Ha sok pakk ment a trebuchetbe, akkor elkészül. Ilyenkor felkaphatod a szigonypuskának kinéző szellemirtó csodafegyvert. Ezzel egy-egy izomagyú szellemet küldhetsz a túlvilágra. Van kis cd és megindul a többi feléd ha támadsz, így jobb raidben nyomni. Azt hiszem itt 350 honor szedhető össze.
Jaja. Gonosz kis troll a gyerek. Nem az hogy kicsit sebez, hanem kb semmit. No, ez a gáz. Meg abban se vagyok biztos, hogy "friss 50-es" volt az ellenfele. Mindenesetre vicces. Beáll középre, aztán ha elfogy a mana az ellenfélnél, akkor odasétál és lecsapja. Közben mehet az uzsonna, meg akár egy jó könyv is előkerülhet... 😊
Persze legyen valami védelem, de ez már kb immunitás. Picit már túlzás.

©andraas0717
Az escape skill segít ilyenkor. 1-2 perc alatt átrak egy Nui papnő mellé pakkostul mindenestül. Én párszor sziklák közé ragadtam be, meg néha a kecskék közé a karámba. Meg volt hogy a kocsiba nőtt tolatás közben egy fa. Ott riders escape segített. Ja, meg vágta közben a lakóterületen elémugrott egy fa. Volt hogy félig belenőtt/beleragadt a lovam.
Néhány kérdés:

Condensed Archeum-ot hol és mikor lehet találni?
A Smuggler's Grotto-t hol találom?

Némi észrevétel. Érdekes dolgokat produkál a játék és a gépem, összejátszva. Mindennap, 11:03-kor kilép a játék és időnként újra is indítja a gépet. Áttúrtam a gépem , sehol ilyen beállítás, ami ezt generálhatná.
Solzreed-ben, ahol a spec gyártógép van, van egy 8*8-s területem. Amikor odamegyek, általában egy sziklás domb van a kertemen, várni kell egy kis időt amíg eltűnik róla.
Nyugodtan utazok csacsim hátán, trade pack-kal a hátamon, és egyszer csak egy házban találom magam. Letenni nem tudom a pakkot, így nem is tudok kiteleportálni. Ném töprengés után rájöttem, hogy csak a kilog és belog segíthet, de az is csak úgy, ha mint félőrült nyomom az előre gombot, hogy kiérjek, mielőtt betölti a ház grafikáját.

Előfordulnak másnál is ilyen helyzetek, vagy csak én vagyok a szerencsés kitüntetett?
Utoljára szerkesztette: andraas0717, 2014.11.25. 09:38:48
"Bónuszként egy kis PvP. Ebből is látszik hogy milyen sok múlik a skilleken és tudáson s milyen kevés a felszerelésen:
PvP koreai módra"

(no offense) De min csodálkozunk a vágottszeműbe benne van vagy 100g poti meg kaja még jóhogy nem bassza meg egy fresh 50es noob gires unbuffed forma 😊 melyik mmo ba van másképp? 😊

BDO: Jordine

Tegnap megtaláltam a pakkokat, de ezt tudod te is, hisz benéztél. MA átpakolom mindenképp, mert kb 1,5-2 napjuk lehet. Sajna "együttállás" nem volt tegnap, így erőforrás kivonást nem eszközöltem (sajtszinten) hellswampból. Amúgy a farmházad a Magány Utolsó Erődje, vagy csak elfelejtetted átrakni a family-köztulajdon státuszba? Ott van egy rakat pocsolya és sár ami kihasználatlan körülötte. 😊

A feketetelepítés jól ment ma reggelre is. Kb 100 fa a szabadban. Ebből 2 aspen hardwood lett. Úgy már nem rossz. Meg ugye mindent telepítgetek az inaktív(abb) kollégák telkeire is. Eddig reflexből felnyomtam a mesterségeknél az új 10k átlépőket a bővítő kristályokkal, de szerintem ezután visszafogok az arcomból. 200 egy kristály és mindig +1 kell a korábbihoz képest. 400-at még benyomtam a favágó-mikro stílusra, de a gyűjtögetés és az aratás már annyira nem tűnik tartalmasnak/jövedelmezőnek hogy megérje rálőni 600 goldot... Mindenesetre jól megy az LP égetés. A kereskedőtúrán ma vag yhozok közvetlen anyagot, vagy csak supportkodok. Belegondoltam, hog ymeg kell találnom a lerakatot és egyszer lepakolni, meg egyszer fel pluszban és inkább leszállítottam az aktuális 7 pakkot. 😊

A fa ára megy fel szépen. Lassan olyan szinten lesz mint NA régióban az Inochon. Mondjuk a kő se nagyon zuhan. Az az amcsiknál olyan 24-25 ezüst közt szokott ott lenni a brick. (a lumber meg 20-21).

Néztem videót a hullarabló skilles pénztárca nyitogatásra is. Anyaggal együtt magasabb szinten már az is elég jövedelmező. Hm... Az még nincs 10k felett. De már van 220 nyitatlan kérdőjeles 5LP-s cucc... MIre meglesz a 10k, addigra lesz vagy 1000.
Gilmoor
exten háza tövében nem találtál sajt pakkokat?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Hm. Kerestem, de nem találtam széthordható sajtot. A madárszart azért kikotortam a ketrecekből. Amúgy csak érdeklődésképp: mi a fenére jók a kacsák? Mert a tolluk sz*rt se ér, kakát a naftához meg alig adnak. Jó eséllyel adnak a napi questre husit és ki kell őket nyírni mindig?
Telepítettem hozzád is sajtot. Arra ügyelek. Hétvégén viszont totál lefogyott a labor. Ott áll 26 "normál" pakk Halcyonában +4 sajt, meg 7 sajt pakk Hellswampban. Le kellene majd szállítani. Egy plusz nagyfarmra ledobtam még 8 sajttárolót, meg magamhoz 11-et. Emellett telepítgettem ezt-azt. Nem bírtam megállni és nyomattam fekete telepítést Aurorián is. Első száz fát az egyik be nem foglalt vár területen. Két niemand PK zöld azért csak benézett, de elkéstek. Középen kezdtem a telepítést és körberaktam két sor fával később, így később érkeztek. Maradt 15-20 fa a százból. Há egészségükre. A másik 60+40 reggel járt le. Fél óra múlva érkeztem és megvolt. Az első telepítés azért jobb lett. Adott 3 Aspen hardwoodot. A reggeli 100 egyet se. Sportszerűtlen gyökérség amúgy. Ingerszegény szar az Auroria terület nagyja. Ha valamit leraksz, akkro kb egy kilóméterről világít már. Mondjuk a hófehér aspenek szépen látszanak amúg yis. Holnap délben jár le egy példámon felbuzdult lelkes amatőr 1-200 fás cedar vagy pine erdeje. Jó muri.

Összességében 200 feketén telepített fa (180 begyűjtött), 30 pakk +19 sajtálvány elkészítés (+11 begyűjtés) és 5 nagyfarm+2 farmházon termesztgetés masszív AH üzletelés mellett már érezhetően elégtelen a laborpont termelésemhez. Lehet felnyomok még egy karaktert lvl 15-re, azt meg y4+1 karakterrel a potiivászattal támogatás. <#hehe>

Az meg milyen gáz már, hogy ha valamit sikeresen eladsz, akkor a pénzt nem tudod visszaszerezni (átküldeni a levélből a zsákodba) amíg nincs laborpontod? Minden kivétel egy laborpont ami azt hiszem a kereskedelmet emeli. Kiraksz 50k iron oret minimál áron és megvan a kereskedelem max szinten. Árban minimális a beszerzése (meg ha mining megy, akkor abból jön szarásig), csak kivenni lesz macera. 11 rezes ügyletre ugyanannyit von le mint egy 20k-s armor eladásra? Nagyon kifinomult. Vagy van valami skálázás?

Bónuszként egy kis PvP. Ebből is látszik hogy milyen sok múlik a skilleken és tudáson s milyen kevés a felszerelésen:
PvP koreai módra
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.11.24. 15:01:09
Gilmoor
Tegnap esete benéztem, hogy utoljára befizessem az adókat. Láttam készülsz a karácsonyra mert teleraktad fenyőkkel a telkeket 😊 Használd a "Telkeket" nyugodtan. Exten talán még a büdös sajtjait is neked adja 😊 Egyébként meg ott fog elbomlani a ház oldalánál 😊 Szerintem nem lesz elég laborod gazdálkodni akkora területen 😊

Amilyen lelkes voltam az elején, most annál inkább csodálkozom a kiábrándultságomon. Kár, hogy ilyen hamar kivérzett ez a játék.

Valaki játszik Melisaran Haranyaon? Vagy ha ott nem holl?
A patron "extrái":
- több labor pont regenerálódik. Alapból jön 5/5 perc. Ez rárakódik a "normál" regenre. Azaz ha nem vagy játékban, akkor 5 pont jön, ha bent vagy, akkor 10.
- Loyality token: minden napi belépéskor kapsz 5-5 loyality tokent, amit levásárolhatsz pár dologra a Marketplacen. Nem sok normális dolog van, de akad 1-2 hasznos. Én Worker potit szoktam "venni" belőle. Ötnaponta kijön egy.
- lehet ingatlanod: free játékosként nem tudsz adót fizetni. Patronként igen. Azaz hosszú távon csak patronként lesz ingatlanod.
- Eladhatsz az AH-ban: Free játékosként csak vásárolhatsz. Aukciós házas licensz kell ha el akarsz adni. Az tán vehető AH-ban, vagy tradelhető(esetleg kaphatod giftként, de creditbe kerül). A patronosoknál alapfunkció az AH eladás lehetősége

"Free" játékosként (valós pénz beadás nélkül) is lehetsz patronos. Kell hozzá vennekd két APEX-et. Azaz valaki márs befizeti neked, te meg goldot adsz a pénzes ügyfélnek a patronért. Az első patron nehézkes lehet. Esetleg honorpontos itemek eladása mehet jól.. Csak ugye ahhoz is kell licensz (nem nagy költség. 150 credit azt hiszem. A worker poti 300-ért van. Olyan 15-20 gold körül lehet az ára)

+infó:
- a creditegyenleged account szintű. Bárhol is vagy ugyanannyid van
- a laborpontjaid régiószinten egységesek. Külön egyenleged van az NA és az EU szervereken, de azokon belül minden szerveren ugyanannyid lesz. Ugyanez igaz a Loyality tokenekre is

Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.11.24. 10:19:49
Mit is ad a patron státusz pontosan?
aki nem kapta meg a patron státuszt pedig előfizetett az a trion honlapján a live chaten meg tudja oldani ott segitenek.Azt hiszem du. 2-3 óra után elérhetők éjfélig.
Valaki felvilágositana a craftingolásról ts en?
Az a gond, hogy egyedül elég nehéz fejlődni supportal.
Ma járt le a patron státuszom, van 2 Apexom, és most aktiválni szerettem volna, de nem történik semmi, mi a gond? 😞
Úgy tudtam, hogy ma hajnalban javították az APEX-et, de nem tudom felhasználni. Akkor most mi van? Ez így nagyon nem lesz jó :S
EZ biztos? Gondold meg jól a választ mer' még a végén learatom a termést és beépítem marhákkal 😊)) Na jó. Esetleg sajttal vagy zsanpiérre... ööö jupiterrel. Mindegyikőtök hanyagolja, vagy csak a tied a szabadagazda? No, majd hétvégén/este rákérdezek TS-en. Hátha.

A TS fa meg elérhető az AH-ban most is. Csak gondolom ami korábban 800 gold volt, az most 300. Ez nem utal arra, hogy kihalna. Valamivel feljebbmehet épp az ára, mert a credites ládából eső palánták más nem 10% eséllyel adják...
Gilmoor
Hogyne, sok volt még mikor TS fát akartunk kinyerni, de már rég nem termel senki fát ekkora mennyiségben. Szóval az esélye annak hogy piacon találsz, meglehetősen közelít a zéróhoz. De most, hogy abbahagyjuk 3an a játékot felszabadul 5 nagy farm és két farmház, itt a lehetőség, hogy beruházz. Amig le nem omlik a terület, akár telerakhatod juniperrel az egészet. Úgy is csak a gaz nő rajta.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.11.21. 09:18:22

Az apex befagyasztás nem tett túl jót a pörgő kereskedelemnek sehol. Az alapanyagok és "egyszerűbb" itemek ára a padlón van, a tax-worker poti, stabilizer és regrade scroll árak meg agyamenten inognak. Sajna nem úgy hogy nagyot lehessen szakítani. Néha az alapanyag drágábban van kint mint maga a kész regrade tekercs. vagy a 10% mellett semmi haszon nem marad(na). Azért van mindig ami elhúz az észérvektől a nagy büdös semmibe. A "Narancs" stabilizer (crystal) volt ilyen, meg néha egy-egy alapanyag, vagy épp a flaming log. A tax beragadt 1 arany felett, úgyhogy picit szívás a lesz a nagybirtokos rendszer. Aurória totál életképtelen most a maxos tax mellett. Azért nem dobom a kukába az egész birtokot ott, mert így csak kisebb összegeket bukok, de benne van vagy 350-400 gold. Persze be lehet dbni esetleg eladásra. Valami Sector One cicus csak rávtné magát 😊

Valakinek esett már juniper vagy cedar hardwood? Az hiányzik az "igazi favágó paraszt" titulusomhoz, de nem nagyon akar pottyanni. Pedig nem vagyok nagyigényű. Nem kell villámfa, csak pár keményebb anyag 😊
Gilmoor
Na szervereken sokszorta több a goldseller, hármasával blokkolom őket. EU-Nebén elég kevés van, előfordul, hogy nem is találkozom velük egyáltalán. Mondjuk meg is értem, gyakorlatilag befagyott a kereskedés.

Nem a hibáit fizetteti meg, hanem a pénzünkért szart se ad support szinten.

A szakértő programozoik még nem tudták javítani a több hónapja ismert (?) hibát, igy most hogy kinos és elterjedt lett a használata blokkolják a használatát.

Eddig se kellett macro. Leülsz a bíróságon, vagy ráraksz valamit az egyik mozgás gombra, vagy teli pakknal azonosítás shift jobb klkikkel.

Spam nem vészes ahova benéztem. 1-2 blokk és nyugi van. Mondjuk nem nézem NA-n a chatet. Csak termelés és AH. EU-n is alig van spam. Azt is hamar eltuntetem. Rossz szervert választottál volna?
- NA szerver chatjén olvastam: "a TRION a saját hibáit a felhasználókkal fizetteti meg"
- az ah-ban vett APEXet továbbra sem tudom creditre váltani
- ma amikor próbáltam játszani ~8 percenként kivágott miközben a netről simán és folyamatosan szólt egy rádió (a rádió 16K sávszélességet foglal, de jött mellette frissítés 2M-val is)
- szintén NA szerver chatjén beszélgettek arról, hogy afk-hoz már nem kell külső program. Meg találtak ide-oda mozgó afk GM-t is, le is verték gyorsan. Ja igen, naponta legalább 2-5 perc amíg sikerül blokkolni a gold seller hirdetéseket amit egyébként olyan szintű spamban szórnak, hogy ez nem mindig egyszerű ... de legalább fárasztó és megadja az alaphangulatot az aznapi játékhoz

Van valami módja a karakterem kinézetének változtatására????
Én úgy látom, hogy van Apex náluk is. De nem is az infláció okát akartam feszegetni, csak rávilágítani arra, hogy a kiadó tehetetlen azzal szemben, hogy a fejlesztő tesz a játékosokra nagy ívben (és nem a QQ nerf sírásokra gondolok).
Azt hiszem Koreában nincs Apex. Az egyik legfőbb exploitforrás így fel se merült. Land grabberek gondolom vannak mindenütt, de elvileg ezeket lehetne kezelni. Persze csak utólag. nagy vigasz. A gold elértéktelenedése baromság. Egyik oldalon vannak a fix goldforrások. Ilyen a horgászat és a kereskedelem (pakkok). Másik oldalon ott a termelés. A termelés és "begyűjtés", meg a craft is olyan ami kereslet-kínálat alapú. Ha kevés van valamiből, akkor lehet haszonnal eladni. Ha sok van belőle, akkor olcsón megy el, vagy úgy se. Haszon meg alig. A "Normál" anyagoknál és terményeknél már sok esetben közel nullszaldón megy az eladás. EGyszerűen mert könnyű elérni, gyorsan termelődik és sokan csinálják. Aminél van "belépési korlát" ott lehet haszon, de ahogy múlik az idő egyre kisebb. Szép a 10k határ alkímián vagy máson, de most már kb ezreknek meglehet. Így már nem komoly korlát. A vétel-eladásban a hagyományos értelemben vett "zsabad verseny" van. Picit torzul a 10% "ÁFA" miatt (+1% kezelési költség) miatt, de nagyjából azért szzabad a verseny. Lehet persze próbálkozni áruhiány előidézésével é sárfelhajtással. Néha be is jön. 😊
Meg lehet halászni a zavarosban. Megbecsülni a leendő mozgásokat és megvenni ócsóé' eladni drágáé' a szajrét. Napi, heti és hosszabb távon is jelentős ingadozások vannak árakban.

edit: kimaradt a goldkivonás. Abból is van bőséggel. Tax, ÁFA, anyagfelhasználások, craft költségek, regrade... Töménytelen gold elnyelésére képes a rendszer.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2014.11.19. 16:13:19
Ebben eléggé meg van kötve Trion keze. Keleten a bot/cheat probléma már évek óta jelen van, várható volt, hogy itt is erre a sorsa jut. Inkább játékfejlesztési problémák vannak, hiába van X GM folyton online szerverenként, ha a játék simán lehetőséget nyújt a csalóknak. Úgy tudom koreában még pereskedés is volt a játékosok és az XL Games között.
Kb két hét kihagyás után nem érzem a késztetést, hogy belépjek. Egy csomó lehetőséget felkínál a játék a playernek, mégis mérhetetlenül korlátozott benne minden.
SweeneyTodd
Én feladtam a harcot... rohadt sok a bot ami ellen lóf...t se csinálnak ez által meg csak elértéktelenedik a gold... Köszi trion megcsináltátok, egy jó játékot teljesen megöltetek , halálra van itélve az egész , rövid időn belül ez is a pöcegödörben végzi.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91