5743
-
Számomra nem éri meg a "kissé érdekes dolgai voltak" miatt a házi barkács oprendszer, jó lesz nekem angol nyelven is a Mango -
na láttam egy HTC HD7-t mangoval, full magyar, nem csak a bevitel, hanem az egész rendszer, viszont mivel főzött a cucc, kissé érdekes dolgai voltak, de mint a villám, olyan gyors -
Hivatalosan azt hiszem nem adtak erre ilyen megerősítést, de szerintem igen. Mellesleg kb 1 hete jött ki a magyar Zune, szóval már ideje lenne. -
Értem és akkor majd amikor kijon a Mango frissités akkor már be fog engedni marketplacere? -
úgy, hogy még egyelőre nem elérhető Mo-n a marketplace. -
Az miert van hogy XBOX.com on magyarországra lett állitva a régio és a telefonba is amit lehetett Hungarian ra állitottam és erre a Marketplace kiirja hogy nem elérhető ebbe az orszagba -
nincsen steam chat app eddig azert sajnos, mert a steam nem csinal(t) hozza API-t. A multkor en szelloztettem meg, hogy elehet lesz steam mobilra, mert az egyik steam appot atneveztettek, semmi tobb :D -
végül is ovi store is engedélyezve lett, de valve nem is csinál wp7 telefont :)
Kiadni a progit csaka valve tudja, mert nem open source a steam. A legnagyobb gond a hitelesítéssel lenne, ha valaki megpróbálkozna :) -
Ja, hogy te az Xbox live-ra gondolsz... Én nem tartom valószínűnek, hogy gondot okozna a dolog. De majd úgyis meglátjuk. -
mert az xbox live és a steam nembiztos hogy jólmegférne egymás melett mint platform :)
csak simán steam chat app meg nemhiszem hogy készül :) -
Miért lenne esélytelen? "Live"-féle chat szerintem valamilyen elbaszott szerződés miatt nincs csak egy app-nak. Viszont minden más fajta kliens meg létezik: Yahoo, Facebook, AIM, ICQ, Google Talk, Skype, Myspace, stb, stb.
Nem értem, hogy a Steam chat miért olyan elképzelhetetlen. -
állítólag jön majd a kliens nemsoká :D
wp7-re esélytelen hogy jön, a live miatt :/ -
De ha egyik platformon se lehet chatelni steames haverokkal, akkor mit vársz? -
meglesem, de szerintem max jövőre veszem fel :)
az a steamfriends gondolom annyi mint a jelenlegi androidos, nem lhet chatelni azokkal akik fentvannak :)
ts/mumble meg hasznos (legalábbis nekem :D)
mivel én ezeket az appokat megszoktam és használom, így nekem a wp7 szinte mármár használhatatlan, bár azért túlzással (mondjuk a többi okostelefon oprendszer azért tudja ezt...) -
Egyébként látom gazdinfós vagy Szegeden. Ajánlom figyelmedbe így kurzusfelvétel idején a RIA fejlesztés nevű tárgyat ;) -
Egy normális fileböngésző tényleg nem ártana, de amúgy ajánlom a Dropboxot ha még nem használnád.
Mumble, TS, hát ööö...
Steam friends app van.
Amúgy a fileböngészőtől eltekintve ezek azért eléggé rétegappok, szóval nem értem miért lenne "useless" ezek nélkül a telefon. Persze, tiszteletben tartom a véleményed, csak én kissé túlzásnak éreztem a kifejezést. -
vpn.
Hogy tudjak a telefonra gépről cuccokat másolni, ezeket lássam is a telefonon, a mailküldős lófasz nem jön be, illetve, registry hack-el sem az igazi, mert átnevezi a file-t ami a kiterjesztését is elveszti.
És sok app.
mumble, immáron teamspek 3, és talán jön steam is androidra, meg iphone-ra (ez a friendsek miatt kell leginkább...)
Mangoval talán megoldódik pár dolog, mivel a programozóknak végre lesz lehetőségük írni olyan progikat, ami a szoftver korlátozásai mitt nem volt lehetséges eddig... -
mit hiányolsz? -
and most useless :P
Remélem mango és nokia lendít valamit rajta, mert elég hiányos a cucc (legalábbis nekem :/) -
Windows Phone - the most stable smartphone OS -
A Zune is javasolta, de én vagyok olyan makacs, hogy magyar régióval szeretném használni. -
és ha a vézérlőpultban átállítod a régiót? -
Viszont én nálam van egy hiba, nem tudok bejelentkezni a zune-ba. A jelenlegi elsődleges fiókom nem jó neki mert angol területi beállítású, tehát nem meglepő, de a magyar területi beállításnál meg nem lehet elfogadni a licenszt. Sőt új regisztrációnál meg a helyes formátumba beírt születési dátumot nem fogadja el magyar beállítással. Úgy néz ki van min dolgozni még, remélem mihamarabb megoldják a problémákat. -
önmaga is feldobta a frissítést, most már tud magyarul -
Windows Update-n elérhető az új végleges 4.8-as Zune! -
Meg is van
pár helyen át kellett állítani UK-ról US-re a dolgokat. -
A beszédből keresés csak nekem nem működik amúgy?
Aki nem tudná: hosszan megnyomod a Start gombot, majd azt mondod neki, hogy Find valami, ahol a valami lehet pl. "pizza", vagy akármi.
Minden másnál megérti amit mondok, de a Find valahogy nem jön elő. Plusz ha megnyitom a Bing keresést, akkor a keresősávban jobb oldalt kellen elvileg lennie egy mikrofon jelnek, de nekem nincs. Valamit nem állítottam be? Másnál is így van? -
Ha esetleg vennék új WP7-es telót, van arra valami lehetőség, hogy úgy cakkumpakk átmásoljak mindent a régi telóról? A képeknél gondolom megoldható, de engem főleg az sms-ek érdekelnének. -
lehet túl régi a kártyád? -
zolzoli #1949 Most észre vettem rajta egy olyat, hogy amikor sim-kátya van benne csak akkor indul ujra és kapcsol ki a sajátommal be se kapcsol, egy másikkal a pin beírása után ujra indul. Kártya nélkül jelenleg minden hiba nélkül működik. -
El kell mondani a hibát és majd tesztelgetik. -
zolzoli #1947 értem, köszi, most jelenleg be tudtam kapcsolni még nem indult ujra, pár perce nyomkodom, de tegnap szarakodott..:S.Most ha így viszem vissza és ott pl nem fog kikapcsolni meg semmi csak majd ha haza jövök akkor azt hogy fogják megérteni? -
Kicserélik, kételm, hogy javítanák. -
zolzoli #1945 Így most akkor azzal mit fognak tudni kezdeni? -
Vissza a szervízbe, biztos valami hardveres probléma lesz, azon meg nem segít a szoftver csere. -
zolzoli #1943 Rendben van, tölt, gépről is meg a sima töltővel is :S -
töltő? -
zolzoli #1941 Az elmúlt héten volt az a problémám az omnia 7-mel hogy 1x-1x csak fogta magát és újra indult, majd a végére már be se kapcsolt. Tegnap előtt egy samsung szervizbe tettek rá egy új szoftvert míg haza nem értem hibátlanul működött. Itthon mikor rátettem a töltőre utána megint elkezdte ezt az ujraindulást csinálni :), és még a hotmailt se lehetett be állítani mielőtt kikapcsolt. Mi lehet a probléma?:S -
bastards #1940 Nekem Mozart-om van! Az is független! T-től -
Igen előfizetéssel, wp7-en íta vki, hogy független a vodása, aztán valaki, hogy a T-se is én meg lányom, kollegám stb kártyáját bele, azt megy! De bootolásnál sem ir olyat, hogy üdvözöl a T-mobile...