5743
  • Hegi90
    A nyelvet hogyan tudom magyarra állítani? :D

Vagy az még nincs?
  • Hegi90
    Nekem is épp most települ

Ugyanúgy lehet force-olni, mint korábban a NoDo-nál
  • bon
    Kész a frissítés
  • bon
    Két lépcsőben frissül a készülék, elsőnek 7.0.7403-es verziót rakja fel, majd rögtön utánna keres újabb frissítéseket, jelenleg a 7.10.7720.68 verzió települ nálam.
  • bon
    Megkezdödőtt a készülékek frissítése!
  • Sequoyah
    VÁsárolt már valaki MAGYAR piactéren? Megéri már hazamigrálni?
  • Gladiator
    Meg elindult a Mango frissítés is. Gondolom Mo-n még várni kell azért 1-2 hetet. Lehet hülye kérdés, de ha magyar T-Mobile-os kártyám van, de Hollandiában vagyok és mittom én melyik hálózatot használom, akkor nekem a magyar T-Mobile-ra kell várnom, vagy amelyik szolgáltatónál vagyok?:D
  • Sequoyah
    Odaát felkelt a nap, elkezdtek dolgozni:)
  • Newfronter
    Elindult a webes Marketplace!
  • Sequoyah
    Most énis megnéztem, a múlthéten felvett telefonszám ott figyel a gmail címtárban, nem kellett semmit tennem pluszban.
  • bon
    Én viszont már próbáltam, és mükődik az autómatikus visszaállítás az első bejelentkezés után
  • Sequoyah
    Való igaz, nem jól fogalmaztam. A lényeg, hogy elvileg nem kell semmit lementeni, online ott vannak az adatok. (Még nem próbáltam ezt kihasználni, szóval mielőtt rám hallgattok, azért ellenőrizzétek le, biztos ami biztos:))
  • bon
    Az előző hozzászólásod meg is cáfoltad, tárolaja a készülék is az account-okat, de mindkét irányba szinkronizálódik internet kapcsolat esetén.
  • Sequoyah
    Ha el akarsz menteni egy számot egyből megkérdi, hogy melyik accountra mentse (live, gmail, stb...). Szóval a neten tárolja. Természetesen nem mindig a netről kérdezi le online módon, hanem eltárolja a telefonban is és szinkronizálja a neten lévő adatokkal. De a lényeg, hogy elvileg amit a telefonon látsz, azok megvannak a neten is a megfelelő accountodon is. Azért biztos ami tuti nyomj egy szinkronizációt, és ellenőrizd, tényleg megvan-e a neten.
  • bon
    Már miért ne tárolná, nekem nincs folyamatos netkapcsoaltban és mégis rajta van több száz account
  • Gladiator
    A telefon is tárolja, hogyne tárolná?
  • Gladiator
    Holnap (ma) jön ki a WhatsApp!
  • Jim Morrison
    ezt nem is tudtam. Akkor mindig netkapcsolattal kéri le? vagy hogy megy ez?
  • Sequoyah
    A telefon nem tárol kontaktokat, így nincs mit szinkronizálni.
  • Jim Morrison
    mintha az se ment volna, de megnézzük még egyszer, köszi !
  • bon
    Hotmail fiók esetében tudok nyilatkozni, ott magától szinkoronizál mindkét irányba menteni se kell. Multkor újranyomta a készüléket és az hotmail fiók beállíátsa után letöltötte az összesett a készülékre.
  • Jim Morrison
    Apukámnak tönkrement a Samsung Omnia 7 telefonja... már egy ideje rendszeresen kikapcsol meg minden, szerviizben azt mondták, vagy rádugják a gépükre és akkor minden elveszik, vagy hazahozza, lementi az adatokat, és akkor visszaviszi. Próbálta szinkronizálni a Kontaktokat a gmail fiókkal de nem sikerült. Ahogy elnéztem csak letöltene kontaktokat, fel nem. Hogy lehet itt exportálni a névjegyzéket? (ja és áttér androidra ha minden igaz)
  • mflex #1996
    Ha jön, akkor jó, ha nem jön, akkor is jó, tenni úgysem lehet ellene.
  • Hegi90
    majd meglátjuk
  • mflex #1994
    Te is tudod, hogy ez semmit nem jelent.
  • Hegi90
    Designing IE9 Mobile

• Hegi90
    Itt nyomon lehet követni az ütemtervet
  • Sequoyah
    Nem, a szolgáltatóknak már rég odaadta az MS.
    Egyes szolgáltatók is bejelentették már, hogy jönni fog 1-2 héten belül.
  • mflex #1990
    Ez csak az MS kiadása, a szolgáltatók fognak ülni rajta, bár én, mint független a legkésőbb kaptam meg a nodo-t is. Novemberre tippelem, ennél csak később jöhet, mert biztos, hogy előtte útnak indítják az új nokia készülékeket, már mango-val. Én így tennék, ha a bevétel a fontos, és mint kiderült ez így is van.
    Csak azt nem értem, hogy mi a fasznak húzzák az embereket az állandó tologatással. Mondják azt, hogy 2012 január 7, de akkor mindenki kapja meg, de nem, ők a nagy ms, akik azzal kérkednek, hogy hamar elkészült az új os, de mindig van benne hiba.
  • Hegi90
    Microsoft: 1-2 hét és Mango
  • Hegi90
    ezt 12 órája írták
  • stp4trick
    frissebb info? holnap mango vagy majd jövő ősszel?
  • Gladiator
    De a windows liveon nincsenen fent az sms-eim, nekem meg azok a legfontosabbak:D
  • serkov
    Arrol volt szo, hogy EGYES Omniák függetlenek..
    Az adatokat a Windowslive-rol vissza tudod tenni, sztem frissiteni is fog, mert azt a Microsofttol kapja, nem a szolgáltatotol!
  • Gladiator
    Na, hát volt arról szó, hogy az Omnia 7 gyárilag független. Most hogy kijöttem Hollandiába, kiderült, hogy mégsem:D Ha függetlenítem, minden adatom törlődik és nem tudok majd utána frissíteni?
  • Gladiator
    ROM-t hogy lehet frissíteni? Vagy az együtt jön majd a Mangóval? Az Omniám GPS-e például ritka szar. Egy fél óra, mire feláll, és néha több száz métert téveszt. Meg a WiFi is állandóan megszakad.
  • Hegi90
    HTC Titan and Radar revealed

nagyon állat :o
    panoráma + burst shot, végre :)
  • stp4trick
    már olvastam, nekem nem autentikus ez a srác, és szerintem még az MS maga sem tudja mi jön ki belőle
  • bon
    Buherával lehet, hogy teljsen magyar lesz, de hivatalos úton már a hivatalos infok szerint se lesz (max szolgáltatónál frissítve), érdemes elolvasni: link
  • stp4trick
    a "kissé érdekes..." nem a buhera magyarítás miatt volt szerintem, hanem a törtsége miatt, csupán arra akartam utalni, a jelek szerint full magyar lesz a mango, az egyes kétes jelzések ellenére