5743
-
Néhány T-s omnia 7 független alapból, én is találkoztam ilyennel, bár az enyém nem volt az. -
Én is Omnia7-t vettem T-nél, de kizárt, hogy kártyafüggetlen legyen. Előfizetéssel vetted? -
Hello! Milyen telo? Az én omnia7-em pl gyàrilag független, pedig t-mobilenàl vettem... -
Telefon függetlenítést hogy lehet megoldani? Megyek külföldre másfél évre, aztán nincs kedvem új telót venni. -
Jó cikk, érdemes elolvasni, nehogy néhányan feleslegesen kezdjenek el írogatni ide ha Mango frissítés után nem lesz választható a magyar nyelv: link -
Hát ezek tényleg kukik :D
Volt hír a napokban, de az arról szült, hogy az USA-ban kizárólag WP7-es telefont fog árulni a Nokia. Azaz kivonja a Symbionos és MeeGo-s telefonjait.
De arról sehol sem volt hír, hogy máshol ne lenne WP7 :) -
Az tény, hogy sok telefont jelentettek be Nem wp7-el... -
Hát nagyon remélem, mert csalodott lennék a nagy hírverés után.... -
SG-n hírt olvasni... 
Ennek a cikknek a fele sem igaz, egyszerűen nem tudnak angolul az SG újságírói... -
Hivatalosan még nincs megerősítve, amúgy én úgy gondolom, hogy Augusztus 17-én Nokia és a Microsoft közös rendezvényén kiderül minden. Tuti lesz Európába is Nokia WP7-es készülék max nem ez vagy csak késve. -
S iTT lehet majd kapni! :-(
WP7 csak az usa-ban! -
így fog kinézni: link -
Nokia WP7-es telefonja... (fake faktor benne van)
-
értem, köszi a segítséget.:) -
Kinek? -
Igen, az. -
Nem fog hiányozni semmilyen Skype cucc nem kell parázni. Mango jön és felmegy az összes eddigi készülékre. -
Mindenből más hiányzik. Olyat kell venni, amiből nem hiányzik. Biztos lesz rá Skype, a WP7 az egységességről szól. -
Verzoo #1920 Nem etalon, csak az volt az előző telefonom 2 évig, amit lecseréltem WP7-re. Azért elvárná az ember, legalábbis én, hogy ne ilyen dolgok hiányozzanak már egy úgymond "okostelefon"-ból... -
tuti elérhető lesz simán is, nem kell beszarni. -
Hagyjuk már ezt a kurva iphonet, mi az valami etalon? -
Verzoo #1917 Jaja.... -
Nem, ez azt jelenti, hogy WP7-ről nem igazán tudnak (vagy nem beszélhetnek róla) "insider" technológiai infókat a magyarországi MS-nél, de az egész interjú ilyen benyomást keltett. Szerintem csak a videóhívás fog hiányozni, úgy lenne konzisztens (valamint nem is venné ki jól magát a hiánya->rossz PR). Kiszivárgott buildekben amúgy ez nincs?:)
Hegi90 (#1911): hajjaj, utálom is ezt a divatot:/
-
Lehet, hogy simán a live csomag részeként lesz elérhető a skype, nem pedig külön programként. Logika is ez diktálán, ha már felvásárolta a skype-ot a Microsoft. -
Verzoo #1914 Ez azért kicsit kemény nem? A mittudomén hány éves Iphone3-on is volt Skype, ezek meg itt szaroznak.... -
Majd kiderül. -
Verzoo #1912 A wp7.hu-n olvasgattam, és kicsit kiborultam... Valaki tud valami értelmes váléaszt erre?
konrad kérdése: A Skype-pal való partnerkapcsolat egyik előnye kétségkívül a videóhívás lesz. Elérhető lesz -e ez azokon az első generációs WP7 készülékeken is, amelyeknek csak a hátlapon van kamerája?
Nem tudjuk, hogy lesz-e Skype a régi készülékeken, de a megjelenés elég közel van – kiderül.
Ez most azt jelenti, hogy a 8 hónapja vásárolt telefonom már ócska, és nem lesz rajta Skype, vagy csak video hívás nem lesz rajta????? Mert ha azt jelenti, hogy nem lesz rajta Skype, akkor elmehetnek az anyjukba, és biztos valami májkroszoftos fején verem szét a telefont… -
Amúgy a keresőgombos átoktól a Nokiával se fogsz megszabadulni -
Még nem kapható, sőt hivatalosan be se mutatták még, de amúgy Nokia Sea Ray néven emlegetik. -
Melyik Nokiaról van szó és annak milyen ára van ?:\
azért a HTC nincs egy árkategóriába a samsunggal így ne is hasonlítsuk egymáshoz :DD
ennyi pénzért én jónak találom a samsungot.. mmint amennyire nekem kéne.. -
Én még az év elején Omnia 7-et akartam venni, de végül az akkori ár miatt egy htc trophy lett és a későbbi mizériákat figyelembe véve nagyon jó döntés volt, hogy nem Samsung telefonom lett, és én egyértelműen nem is vennék most se Omnia 7. Én ha most szeretnék készüléket venni akkor már megvárnám a Nokia-t. -
Én lehet megvárnám a Nokiát, de azt tudni kell rólam, hogy ha vásárolni kell valami drágát, akkor nagyon alapos vagyok, és nagyon türelmes (sokat tudok várni valamire)
-
köszi szépen srácok.

szerintetek ajánlott megvenni modnjuk az omnia 7et?:D
szeptemberbe elvileg jön az új patch .. -
Youtube gond nélkül megy -
ja igen, ezeket a kis finomságokat ki is felejtettem a "hátrányok" részből :DDDD -
Rosszul fejeztem ki magam...
A samu egy jó készülék lenne, de azzal nagyon tele lett a tököm, hogy minden felvételnél már vízszintben van, vissza meg nehezen áll és ezzel szarakodok, mikor bárhova belépek. 10-ből 9, hogy a keresés érintőgombot megnyomom. Ezért utálom ezt a fos telefont, amit a samu és az ms karöltve egy hulladék telefon árával tett egyenlővé. -
Youtube nézésre van külön app, attól nem kell félni. Böngészőben felmész, rányomsz a videó előnézeti képére, és máris megy a videó teljes képernyőn.
Természetesen van olyan app is, ami nem a böngészőn keresztül működik, hanem direkt a YT böngészéséhez lett írva. -
Köszi ezt a részletes leírást. 
A flash támogatás hiánya azt jelentheti, hogy Omnia 7tel nem tudnék youtbet nézni, vagy mit jelentene?:P -
Én azért eltudnám képzelni a weboldalakba ágyazott videók lejátszását a youtube-on kívül. -
nekem telefonon annyira nem is hiányzik. Nem igazán tudom elképzelni, hogy mire használnám.